Πέμπτη 17 Μαΐου 2018


Η Κριστίνα Αγκιλέρα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το προσεχές φθινόπωρο την πρώτη της περιοδεία, στη βόρεια Αμερική, μετά από μία δεκαετία.

Με πρώτο σταθμό την πόλη Χόλιγουντ στη Φλόριντα στις 25 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια έχει συμπεριλάβει 22 πόλεις στην περιοδεία «The Liberation Tour».

Το πρώτο τραγούδι της Αγκιλέρα με τίτλο «Accelerate» σε συνεργασία με τους Ty Dolla $ign και 2 Chainz από το επερχόμενο άλμπουμ «Liberation» κυκλοφόρησε αυτό τον μήνα.

Στις 20 Μαϊου θα παρουσιάσει ένα ακόμη τραγούδι από το νέο άλμπουμ, το «Fall in Line» μαζί με τη Ντέμι Λοβάτο στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards.

Το άλμπουμ της ποπ σταρ, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο τραγούδια, την παραγωγή των οποίων υπογράφει ο Yeezy (Κάνιε Γουέστ) και δύο παραγωγής του Άντερσον Πάακ θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου.

Η Αμερικανίδα Κριστίνα Αγκιλέρα θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες της τελευταίας δεκαετίας. Είναι βραβευμένη τραγουδίστρια- τραγουδοποιός και ηθοποιός και έχει πουλήσει περισσότερα από 43 εκατομμύρια αντίτυπα των επτά άλμπουμ της παγκοσμίως

Επίσης έχει αναπτύξει έντονο φιλανθρωπικό έργο και είναι πρέσβειρα του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών.

Περιουσία που ανήκε στον διάσημο κωμικό Τζέρι Λιούις θα βγει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα στο Λας Βέγκας.

Ο οίκος δημοπρασιών Τζούλιεν’ς λέει ότι κάποια από τα ρολόγια του, συμπεριλαμβανομένου ενός που του είχε δώσει ο Ντιν Μάρτιν καθώς και τα ρούχα του από την ταινία του 1963 «Ο άτακτος καθηγητής» είναι ανάμεσα στα αντικείμενα τα οποία θα δημοπρατηθούν.

Ο οίκος Τζούλιεν’ς αποκάλυψε ότι στο ρολόι είναι χαραγμένη η εξής φράση: «Τζέρι φίλε μου και κολλητέ μου σ΄ αγαπώ, Ντίνο».

Ένα κοστούμι από ύφασμα τουίντ σε βαθύ κόκκινο το οποίο φορούσε ο Λιούις στην ίδια ταινία αναμένεται να αποφέρει μεταξύ 4.000 και 6.000 δολαρίων.

Ο Λιούις που εκτός από τις υποκριτικές του ικανότητες ως κωμικού ήταν γνωστός και για τους τηλεμαραθωνίους, πέθανε στις 20 Αυγούστου 2017.

Η δημοπρασία της περιουσίας του θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο θέρετρο-καζίνο Planet Hollywood.

Ανάμεσά τους βρίσκουμε και δύο ελληνικά, τη Σαντορίνη και… τους Παξούς, σύμφωνα με το island.com, και ταξιδεύουμε νοεράσε κρυστάλλινα νερά και νησιώτικα τοπία.
Το νησί του Τζέιμς Μποντ, Νότια Ταϊλάνδη
Στα σμαραγδένια νερά του Phang Nga Bay, το νησί του Τζέιμς Μποντ, ή αλλιώς Koh Tapu, κέρδισε τη φήμη του από την εμφάνισή του σε δύο 007 ταινίες: «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι» (1974) και «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει» (1997). Μυσικές λίμνες, θαλάσσιες σπηλιές, πλωτά χωριά, όλα «παίζουν» σε αυτό το νησί.
Capri, Ιταλία
Φημίζεται για την Blue Grotto, τη θαλάσσια σπηλιά με το υπέροχο μπλε χρώμα και αποτελεί μόλις ένα από τα πολλά αξιοθέατα του νησιού. Αξίζει να σκαρφαλώσετε στα ερείπια της βίλας Jovis του Αυτοκράτορα Τιβέριου, για θέα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
Palawan, Φιλιππίνες
Είναι το μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων κι εκτός του «τίτλου» του το «ομορφότερο νησί του κόσμου», διαθέτει και διάφορα τεχνουργήματα που οι ρίζες τους φτάνουν 50 χιλιάδες χρόνια πίσω
. Ακόμη, εκεί βρίσκεται ο υπόγειος ποταμόςPuerto Princesa, ο οποίος αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco και είναι ένα από τα 7 θαύματα της Φύσης. Με μήκος περίπου 8 χιλιόμετρα, ο Puerto Princesa είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος υπόγειος ποταμός στον κόσμο και ο μεγαλύτερος της Ασίας.
Bali, Ινδονησία
Εξωτικός προορισμός για όσους αγαπούν τα τροπικά μέρη και τις ιδιαίτερες παραλίες, όπως τη Nusa Dua, τη Seminyak και την Jimbaran Bay. Στο νησί θα βρείτε επίσης τεράστιες φυτείες ρυζιού, ιερά δάση, αρχαία μνημεία και 10 χιλιάδες ναούς, όπως τον θαλάσσιο ναό Uluwatu και τον Pura Empul.
Kauai, Χαβάη
Είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί στη Χαβάη και φημίζεται για την παραλία Poipu, μια από τις καλύτερες της Αμερικής. Χαρακτηρίζεται από ποτάμια, δάση, καταρράκτες και παράλληλα αποτελεί ένα από τα πλέον βροχερά μέρη του κόσμου. Οι καταρράκτες Wailua, πάντως, είναι αυτοί που βλέπουμε στα opening credits του Fantasy Island.
Bora Bora, νησιά Ταϊτής
Εδώ βλέπει κάποιος κάθε απόχρωση του μπλε να ξετυλίγεται μπροστά του, στη λίμνη γνωστή και ως «Κόσμημα των Νότιων Θαλασσών». Η πράσινη, ηφαιστειακή κορυφή του είναι το όρος Otemanu, απ’ όπου σύμφωνα με τους τοπικούς μύθους, ο θεός κατέβηκε στο νησί με ένα ουράνιο τόξο. Την εικόνα του νησιού ολοκληρώνουν χορεύτριες με φούστες από γρασίδι και εξωτικά υποθαλάσσια bungalow που χαρίζουν μια ξεχωριστή εμπειρία.
Σεϋχέλλες, Ινδικός Ωκεανός
Με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, 115 εξωτικά νησιά κι ένα τραγούδι που έχει αφήσει… ιστορία, το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σεϋχελλών στον ινδικό ωκεανό, αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο που όλοι θα θέλαμε να επισκεφτούμε. Οι Σεϋχέλλες θα σας συνεπάρουν με τον φιλόξενο λαό τους, τα συγκλονιστικά τοπία, τα καταγάλανα νερά και τις λευκές αμμουδιές τους. Τα θέρετρα που θα βρείτε εκεί, προσφέρουν υψηλά standards διαμονής, παροχών και service, αλλά και εξασφαλίζουν την προστασία των ενδημικών ζώων και πουλιών, της υποβρύχιας ζωής και των δασών.
Σαντορίνη
Αποτελεί ονειρεμένο προορισμό των τουριστών από όλο τον κόσμο, χάρη στο λευκό της νησιώτικο χρώμα, το ηλιόβασίλεμά της και τις μαύρες, κόκκινες και λευκές παραλίες της. Η θέα στο Αιγαίο είναι ιδιαίτερη από παντού και το ρομαντικό της τοπίο εμπνέει πολλά ζευγάρια από όλο τον κόσμο να παντρευτούν και να κάνουν ταξίδι του μέλιτος εκεί.
Αγία Λουκία, Καραϊβική
Μικρό νησιωτικό κράτος της Ανατολικής Καραϊβικής στα σύνορα του Ατλαντικού ωκεανού, έχει κερδίσει τον τίτλο «Ελένη της Δύσης», παρομοιάζοντας έτσι τις μεταπτώσεις του νησιού πότε στους Άγγλους και πότε στους Γάλλους. Δύο όρη (ηφαιστειακοί κώνοι), τα Pitons (Μεγάλο Πιτόν και Μικρό Πιτόν), αποτελούν το διασημότερο αξιοθέατο της χώρας και έχουν ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, το έτος 2004, προσθέτοντας κάτι παραπάνω στις ζούγκλες, τις αμμώδεις παραλίες, τα λουτρά και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του νησιού. Το πιο διάσημο θέρετρο είναι το βουνό Jade, το οποίο από μόνο του αποτελεί αρχιτεκτονικό θαύμα και αξίζει να το δείτε από κοντά.
Παξοί
Το μικρό, αλλά ένα από τα πιο λαμπερά στολίδια του Ιονίου, οι Παξοi, μπορούν να μετατρέψουν τις διακοπές σε παραμύθι με υπέροχη αρχή, μέση και τέλος. Μπορεί να είναι «μικροί στο μάτι», απαρτίζοντας μια μικρή κουκίδα στα νησιά του Ιονίου, στην πραγματικότητα όμως διαθέτουν μεγαλείο που προσφέρεται μάλιστα χωρίς να σας φάνε οι δρόμοι και τα χιλιόμετρα. Ο Γάιος, η πρωτεύουσα του νησιού, όπως και όλο το νησί, χαρακτηρίζεται από πυκνή βλάστηση και παραδοσιακά σπίτια με κεραμίδια, ενώ οι παραλίες με τα πράσινα κρυστάλλινα νερά και τα βότσαλα είναι πολύ ιδιαίτερες. Το θαύμα, όμως, βρίσκεται στους Αντίπαξους και τις τιρκουάζ παραλίες του, που μοιάζουν σαν… επεξεργασμένη φωτογραφία.

Ολλανδοί ερευνητές αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι δύο σελίδες του ημερολογίου της Άννας Φρανκ, που καλύπτονταν επίτηδες με χαρτί, περιείχαν σκανδαλιστικά αστεία και σκέψεις για τη σεξουαλικότητα.
«Η Άννα Φρανκ γράφει για τη σεξουαλικότητα με αφοπλιστικό τρόπο. Όπως κάθε έφηβη διερωτάται για το θέμα αυτό», εξηγεί ο Ρόναλντ Λέοπολντ, διευθυντής του Σπιτιού της Άννας Φρανκ.
Η Φρανκ είχε χρησιμοποιήσει άλλο χαρτί για να καλύψει τις δύο σελίδες του ημερολογίου, αλλά η τεχνολογία επεξεργασίας της εικόνας επέτρεψε την αποκρυπτογράφηση του περιεχομένου τους.
«Θα χρησιμοποιήσω αυτή τη σελίδα για να γράψω σκανδαλιστικά αστεία», έγραψε στις 28 Σεπτεμβρίου 1942, όπως αναφέρει το Σπίτι της Άννας Φρανκ.
Η εβραία έφηβη, 13 χρονών τότε, έγραψε τέσσερα τολμηρά αστεία και πρόσθεσε ένα κείμενο 33 σειρών αναφερόμενη στη σεξουαλική εκπαίδευση και στις εκδιδόμενες γυναίκες.
Η ανακάλυψη αυτή μας «φέρνει ακόμη πιο κοντά στη μικρή Άννα, συντάκτρια του ημερολογίου», πρόσθεσε ο Λέοπολντ. Μερικούς μήνες αφότου κάλυψε την πρώτη σελίδα, η Άννα υπογράμμισε τη σημασία να υπάρχει πλήρης και ποιοτική σεξουαλική εκπαίδευση και ότι δεν καταλάβαινε γιατί οι ενήλικες ήταν τόσο διακριτικοί στο θέμα αυτό. Οι σελίδες αυτές δεν είναι στην πραγματικότητα σκανδαλώδεις ούτε προκαλούν έκπληξη, δεδομένου ότι η Άννα έγραφε συχνά πυκνά για το θέμα της σεξουαλικότητας στο ημερολόγιο της. Το μόνο στοιχείο που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον από πλευράς εξέλιξής της ως συγγραφέα και ως έφηβης είναι το γεγονός ότι αναπτύσσει κάτι σαν φαντασία».
Υποστηρίζοντας την απόφασή του να δημοσιοποιήσει αυτά τα νέα κείμενα, το ίδρυμα Φρανκ εξηγεί ότι «επί δεκαετίες η Άννα είναι παγκόσμιο σύμβολο του Ολοκαυτώματος, και το ‘’μικρό κορίτσι’’ Άννα είχε μπει σε δεύτερη μοίρα. Τα κείμενα αυτά επαναφέρουν σε πρώτο πλάνο την περίεργη, και από πολλές απόψεις, πρώιμα ανεπτυγμένη έφηβη».
Ακόμη δεν είναι γνωστό γιατί η έφηβη είχε καλύψει τις σελίδες κολλώντας πάνω τους άλλο χαρτί, αλλά επανειλημμένα στα κείμενά της εκφράζει τον φόβο μήπως άλλοι διαβάσουν αυτά που γράφει.
Στις 3 Οκτωβρίου 1942, γράφει: «Ο μπαμπάς μουρμουρίζει πάλι και απειλεί να μου πάρει το ημερολόγιό μου. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα, από τώρα θα το κρύβω».
«Η Άννα Φρανκ είχε αποσπάσει πληροφορίες για το θέμα της σεξουαλικότητας από τους γονείς της, κυρίως από τον πατέρα της, από τη φίλη της Ζακλίν και, επίσης, από βιβλία», γράφει το ίδρυμα.
Η έφηβη και η οικογένειά της κρύβονταν στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το 1942, η οικογένεια Φρανκ είχε βρει καταφύγιο σε έναν μυστικό χώρο ενός κτηρίου που ανήκε σε εταιρεία για να διαφύγει από τους ναζί. Η Άννα έγραφε το ημερολόγιό της έως τη σύλληψη και τον εκτοπισμό της οικογένειας τον Αύγουστο του 1944.
Η Άννα Φρανκ πέθανε το 1945 σε ηλικία 15 ετών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπέργκεν-Μπέλσεν. Δύο χρόνια αργότερα, ο πατέρας της, Ότο Φρανκ, εξέδωσε το ημερολόγιο που μεταφράστηκε σε 60 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Μικρή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Apple στον χώρο των smartphones και σταθερές πωλήσεις νέων συσκευών προβλέπει για τα έτη 2018 και 2019 ο αναλυτής Gene Muster, επισημαίνοντας πάντως ότι κινητήριο δύναμη της εταιρείας θα αποτελέσουν οι υπηρεσίες.
Ο Muster εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουν πουληθεί περίπου 220 εκατ. νέα iPhone, ενώ περίπου 800 εκατ. παλαιότερες συσκευές της εταιρείας θα παραμένουν σε χρήση κατά την ίδια περίοδο.
Μια από τις επιτυχίες της Apple, σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή, είναι ότι παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, η συντριπτική πλειοψηφία χρηστών συσκευών της φαίνεται να παραμένει στο οικοσύστημα του iOS, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης: Χρυσωρυχείο αποδείχτηκε το App Store
Με ρυθμό αύξησης των πωλήσεων που αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 0-5% για τα επόμενα χρόνια, η βάση χρηστών των iPhone αναμένεται να διατηρηθεί και ενδεχομένως να αυξηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες της Apple [iTunes, App Store κ.α.] θα της αποδίδουν κέρδη για αρκετό καιρό ακόμα.

Προκάλεσαν σάλο πριν φορεθούν στην παραλία. Ο λόγος για τα ολόσωμα μαγιό με τα πρόσωπα του Χάρι και της Μέγκαν. Με την ημερομηνία του γάμου να πλησιάζει, όλοι προσπαθούν να εξαργυρώσουν κάτι από τον χαμό, και αυτό έπραξε και συγκεκριμένη φίρμα μαγιό.
Άφωνοι έμειναν λοιπόν οι παρουσιαστές του βρετανικού τηλεοπτικού μαγκαζίνο «This Morning», Holly Willoughby και Phillip Schofield, όταν είδαν τα νέα μαγιό και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.
Γιατί είναι το πού πέφτει ακριβώς το μούσι του πρίγκιπα στο ολόσωμο που προκαλεί όσο να πεις γέλια μέχρι δακρύων. «Ωχ, όχι. Αυτό του Χάρι είναι όλο λάθος. Τι στο καλό σκέφτονταν; Θα έπρεπε να μετακινήσουν το πρόσωπό του λίγο πιο πάνω», σχολίασε σχετικά ο Schofield.
«Είναι το πού είναι το μούσι του», συμπλήρωσε με νόημα και η συμπαρουσιάστριά του, «νομίζω πως ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν»…
eretrete

fhfghf

fhgfh
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!