Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017


Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι σε όλους σας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν μου να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής απευθυνόμενος στους εκατομμύρια θαυμαστές του και επιχειρεί να εξηγήσει ους λόγους για τους οποίους ακύρωσε την περιοδεία.

Δηλώνει ότι στόχος του είναι η καριέρα του να είναι βιώσιμη. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά μου και η ψυχή μου να είναι βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να γίνω, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ολοκληρώνοντας απολογείται και για τυχόν γραμματικά λάθη που έχει κάνει στο σημείωμά του: «Αυτό το σημείωμα έχει πολλά γραμματικά λάθη αλλά είναι από καρδιάς. Νομίζω ότι η ατέλεια έχει κάτι ξεχωριστό».

Ανακοινώνοντας την ακύρωση της περιοδείας του τον Ιούλιο ο μάνατζερ του Μπίμπερ σημείσωσε ότι η «υγεία και η ψυχή του Τζάστιν» είναι πιο σηαντικά πράγματα από τις ημερομηνίες των συναυλιών.
Έκοψε τις... λιχουδιές και ορίστε τα αποτελέσματα!
Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις τον εαυτό σου δεν σε σταματάει τίποτα. Η νεαρή κοπέλα στις φωτογραφίες το αποφάσισε και τα κατάφερε.
Πως; Αποφάσισε να κόψει τις λιχουδιές. άλλαξε λοιπόν την διατροφή της και ξεκίνησε την άσκηση. Μέσα σε δυο χρόνια, αφού σταμάτησε να τρώει φαγητά με πολλά λίπη και θερμίδες, έχει γίνει άλλος άνθρωπος.
Δείτε τις φωτογραφίες...

 
Στα ύψη ο υδράργυρος: Οι θερμοκρασίες μέχρι την Πέμπτη
Σε άνοδο η θερμοκρασία από σήμερα που θα φτάσει έως και τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα τις επόμενες ημέρες.
Αύριο, η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα κυρίως σε Ιόνιο και ηπειρωτικά, όπου το θερμόμετρο θα δείξει 40 και τοπικά 41(έναν) βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί αύριο από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη, θα κυμανθεί από 21έναν έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40 και κατά τόπους τους 41 έναν βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα κυρίως σε Ιόνιο και ηπειρωτικά, ενώ και την Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

 

Τα Facebook Stories είναι παρόμοια με τα Instagram Stories, τα οποία με τη σειρά τους είναι εμπνευσμένα (ή πιο σωστά αντέγραψαν) τα Snapchat Stories. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Instagram, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν είναι τόσο δημοφιλές στο Facebook.
Τα Instagram Stories έχουν πολλούς περισσότερους καθημερινούς χρήστες (250 εκατ.) από το Snapchat, αλλά όσοι χρησιμοποιούν το Facebook, δεν μοιάζουν ιδιαίτερα γοητευμένοι από τα Stories, τα οποία προστέθηκαν ως επιλογή τον Μάρτιο.
Παρ όλα αυτά, το Facebook επιμένει και δοκιμάζει την έλευση του χαρακτηριστικού στο desktop, ενώ μέχρι στιγμής ήταν διαθέσιμο μόνο στη mobile έκδοση.
Σε αντίθεση με το mobile app, όπου τα Stories είναι τοποθετημένα πάνω από το News Feed, στο desktop είναι λιγότερο ενοχλητικά, καθώς βρίσκονται στην επάνω αριστερή πλευρά στη σελίδας.
Στην δεξιά πλευρά των Stories έχει τοποθετηθεί ένα μικρό ερωτηματικό, όταν πατήσεις επάνω, σου εξηγεί πως λειτουργούν, ότι μπορείς να προσθέσεις εικόνες και video, που διαρκούν 24 ώρες και μετά εξαφανίζονται.
Προς το παρόν είναι σε δοκιμαστική φάση, αλλά σύντομα θα έρθει σε όλους.
πηγή: techblog.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!