Πέμπτη 3 Μαΐου 2018


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας του για να εξαγοραστεί η σιωπή της σταρ πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, παραδεχόμενος για πρώτη φορά δημόσια την πληρωμή αυτή και αρνούμενος πως είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί της πριν από χρόνια.
Σε μια σειρά πρωινών μηνυμάτων του στο Twitter, ο Τραμπ δήλωσε πως επέστρεψε στον δικηγόρο του, τον Μάικλ Κοέν, τα 130.000 δολάρια που ο τελευταίος πλήρωσε στην Ντάνιελς το 2016, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας για τη σιωπή της όσον αφορά τη σχέση μιας νύχτας που φέρεται ότι είχε το 2006 με τον Τραμπ.
«Χρήματα από την εκστρατεία ή χρήματα από συνεισφορές δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο σ’ αυτή τη συναλλαγή», έγραψε ο Τραμπ, κάνοντας μάλιστα ορθογραφικό λάθος στη λέξη «ρόλος» — έγραψε roll αντί για role.
Τα σχόλιά του έγιναν αφού ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος εντάχθηκε τον περασμένο μήνα στη νομική ομάδα του Τραμπ, δήλωσε χθες Τετάρτη πως ο Τραμπ επέστρεψε στον Κοέν τα χρήματα που ο τελευταίος είχε δώσει στην Ντάνιελς ως αντάλλαγμα για τη σιωπή της.
Ο Τραμπ είχε πει τον περασμένο μήνα σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One πως δεν γνώριζε για την πληρωμή στην Ντάνιελς ούτε για την προέλευση των χρημάτων.
Ο Λευκός Οίκος έχει αρνηθεί πως ο Τραμπ είχε κάνει ποτέ σεξ με την Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Στόρμι Ντάνιελς.
Ερωτηθείσα για τα τελευταία σχόλια του Τζουλιάνι και του Τραμπ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς είπε σήμερα στο Fox News πως δεν μπορεί να σχολιάσει, καθώς η υπόθεση συνεχίζεται στα δικαστήρια.
Ο Τζουλιάνι, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στην εκπομπή «Fox & Friends» του Fox News, δήλωσε πως ο Τραμπ δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες της διευθέτησης μέχρι πριν από περίπου 10 ημέρες και πρόσθεσε πως η συμφωνία με την Ντάνιελς έγινε για προσωπικούς λόγους, σε μια προσπάθεια να προστατευθεί η οικογένεια του Τραμπ.
Η Ντάνιελς έχει καταθέσει δύο αγωγές σε βάρος του Τραμπ, μία για να αποδεσμευθεί από μια συμφωνία μη αποκάλυψης, την οποία είχε υπογράψει τον Οκτώβριο του 2016 λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου με αντάλλαγμα τις 130.000 δολάρια, και μια άλλη για δυσφήμηση.
Ερωτηθείς σήμερα για τα μηνύματα του προέδρου στο Twitter, ο δικηγόρος της, ο Μάικλ Αβενάτι, δήλωσε στο MSNBC πως ο πρόεδρος είναι πλέον εκτεθειμένος σε άλλη μια ενδεχόμενη αγωγή για δυσφήμηση.
«Η υπόθεσή μας μόλις έγινε εκθετικά καλύτερη», δήλωσε ο Αβενάτι. «Το θέμα δεν είναι το σεξ .. το θέμα είναι η συγκάλυψη».
Στα σημερινά του μηνύματα, ο Τραμπ γράφει πως το συμβόλαιο του 2016 χρησιμοποιήθηκε για να σταματήσουν «ψευδείς και εκβιαστικές κατηγορίες οι οποίες διατυπώνονταν από (την Ντάνιελς) σχετικά με μια υπόθεση» και πως το συμβόλαιο αυτό παραβιάσθηκε.
Η Ντάνιελς μίλησε για την επαφή που είχε το 2006 με τον Τραμπ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS News, η οποία προβλήθηκε τον Μάρτιο.
Ο Αβενάτι έχει δηλώσει πως η εμφάνισή της στην εκπομπή αυτή δεν παραβίασε τη συμφωνία, επειδή ο Τραμπ δεν είχε υπογράψει το συμβόλαιο.

Η πρώτη προσπάθεια πώλησης έγινε το 2015. Τότε, δεν βρέθηκε αγοραστής, ενώ ακολούθησαν και τα γεγονότα με το στρατιωτικό πραξικόπημα και τις τρομοκρατικές επιθέσεις, γεγονός που «πάγωσε» κάθε ενέργεια στη γειτονική χώρα. Τρία χρόνια μετά, οι Τούρκοι επανέρχονται πιο δυναμικά, βάζοντας εκ νέου προς πώληση της αρχαία ελληνική πόλη Βαργύλια, έναντι μόλις 2 εκατ. δολαρίων!
Πώς γίνεται να πωλείται μία ολόκληρη αρχαία πόλη; Γίνεται, όταν ανήκει σε ιδιώτη, ο οποίος ανέθεσε σε μεσιτικό γραφείο να βρει αγοραστή, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Χουριέτ. Όπως πωλούνται τα… καταστήματα και τα… διαμερίσματα, ο συγκεκριμένος Τούρκος «ιδιοκτήτης» έβαλε προς πώληση μία την πόλη-κληρονομιά του ελληνικού πολιτισμού, η οποία άκμασε περίπου το 500 π.Χ. και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την Αλικαρνασσό.
Ο λόγος που επικαλείται για την πώληση της πόλης του (!!!), είναι η… προστασία της! Ο Τούρκος «ιδιοκτήτης» Huseyin Ucpinar επικαλείται τον κίνδυνο των αρχαιοκάπηλων, λέγοντας πως πρόσφατα αφαιρέθηκε από την πόλη ένα ολόκληρο και ανεκτίμητης αξίας μωσαϊκό.
Τα 330 στρέμματα περιλαμβάνουν την ακρόπολη της πόλης, ένα αρχαίο ελληνικό θέατρο, ακόμη και το νεκροταφείο της και κοστολογούνται ως αξία στα 8,3 εκατ. δολάρια. Τιμή, ωστόσο, που δεν κατέστη δυνατόν να προσελκύσει κάποιον αγοραστή πριν από τρία χρόνια.
Η τουρκική κυβέρνηση δεν μπορεί να αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο, καθώς η έκταση αποτελεί ιδιωτική περιουσία και οι ιδιοκτήτες δεν δέχονται να την παραχωρήσουν. Η αιτία είναι προφανής. Θέλουν να πουλήσουν και να γίνουν πλούσιοι. Το πώς περιήλθε στην κατοχή τους η αρχαία ελληνική πόλη, είναι ένα μυστήριο. Οι ιδιοκτήτες πάντως έχουν παρουσιάσει τίτλους κατοχής της έκτασης, η οποία περιελάμβανε και την αρχαία ελληνική πόλη Βαργύλια.
5+2 τρόποι για να ζητήσετε αύξηση και να την πάρετε
Πιθανότατα θα μπορούσατε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα από όσα βγάζετε ώρα - απλά πρέπει να το ζητήσετε, υποστηρίζει το thisisinsider.com που παρουσιάζει το σχετικό θέμα.
Ακολουθούν κάποιες από τις σχετικές συμβουλές
1. Προετοιμάστε αυτά που θέλετε να πείτε λίγο καιρό πιο πριν
5ac79066facba82f008b4586-960-720
2.Να γνωρίζετε πόσα θα ζητήσετε
5ac78f47facba874018b4581-960-720
3. Να ξεκινήσετε τη συζήτηση με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση
5ac78319facba8d7228b456f-960-719
4. Από τη στιγμή που ζητήσετε την αύξηση μην κάνετε πίσω
5ac789f9facba820008b457d-960-720
5. Μην αισθάνεστε ενοχές που ζητάτε περισσότερα χρήματα
6. Μην κλείσετε τελείως την πόρτα στην αρχική προσφορά της εταιρείας, εάν είστε διατεθειμένοι για συμβιβασμό
7. Έχετε στο μυαλό σας την προσωπικότητα του προϊσταμένου σας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άντρας από τη Βιέννη σκότωσε μία πόρνη, στη συνέχεια την τεμάχισε σε μικρά κομματάκια και στο τέλος, έκρυψε τα εντόσθιά της στο ψυγείο του σπιτιού του για να τα «δοκιμάσει»… αργότερα.
Η αστυνομία ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση, όταν ένας ψαράς εντόπισε στο βάθος της λίμνης Neusiedl, το ακέφαλο και διαμελισμένο σώμα της άτυχης Σλοβάκας πόρνης
ypo_098934
Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε λίγο αργότερα, καθώς οι Αυστριακοί ερευνητές υποψιάζονταν ότι τα μέρη του σώματος ήταν στο βάθος της λίμνης για μήνες.
Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μία καλύβα κοντά στη λίμνη, όπου βρέθηκε το πτώμα, και συνέλαβαν έναν 63χρονο άντρα, ως κύριο ύποπτο για την δολοφονία.
mesa_089340
Σύμφωνα με τον επικεφαλής αστυνομικό της έρευνας, ο 63χρονος Άλφρεντ προσπάθησε να αποπροσανατολίσει το έργο και την κατεύθυνση της αστυνομίας, δίνοντας «ψεύτικα στοιχεία», αλλά ίχνη από το DNA της γυναίκας, πρόδωσαν την ενοχή του.
Ο 63χρονος Άλφρεντ παραδέχθηκε, αργότερα, το έγκλημά του και συνελήφθη.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ομολόγησε ότι είναι κανίβαλος και ότι ήθελε να φάει τη σάρκα της γυναίκας.
«Προτίθεμαι να το δοκιμάσω αργότερα», δήλωσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο Άλφρεν, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι πρώτα έκοψε το σώμα της άτυχης γυναίκας σε κομμάτια με ένα μαχαίρι και μετά μ’ ένα πριόνι διαμέλισε ο,τι είχε απομείνει στην μπανιέρα του σπιτιού του.
Στη συνέχεια, δήλωσε ότι αποφάσισε να κόψει τα εντόσθια της γυναίκας και να τα κάνει αρκετά μικρά, ώστε να χωράνε στον καταψύκτη του.
Ο ‘Αλφρεντ, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ είναι πρώην κατάδικος και έχει περάσει 32 χρόνια στη φυλακή, φέρεται να δήλωσε, επίσης, στην αστυνομία ότι συναντήθηκε με το θύμα του σε έναν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Βιέννης, ενώ περιέγραψε την γνωριμία τους ως «τυχαία».
Πρόταση για τη διεξαγωγή ενός αγώνα στο Μαϊάμι το 2019 κατέθεσε η Formula 1
Ήδη στο καλαντάρι του πρωταθλήματος υπάρχει το γκραν πρι των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Όστιν του Τέξας, ωστόσο οι άνθρωποι της Liberty Media, η οποία ανέλαβε τα «ηνία» της Formula πριν από 2 χρόνια, έχουν μιλήσει συχνά για την επιθυμία τους να προστεθούν αμερικανικές πόλεις στο πρόγραμμα και έχουν αναλύσει λεπτομερώς μια πρόταση για έναν αγώνα στους δρόμους του κέντρου του Μαϊάμι την επόμενη σεζόν.
Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου θα διεξαχθεί μια ψηφοφορία στην αρμόδια επιτροπή της πόλης του Μαϊάμι, όπου θα αποφασιστεί εάν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο.
Υπό εξέταση βρίσκεται κι ένα πολυετές συμβόλαιο για το συγκεκριμένο γκραν πρι, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2028. Το Μαϊάμι δεν έχει «φιλοξενήσει» ποτέ στο παρελθόν αγώνα της Formula 1, ενώ οι «Miami New Times» αναφέρουν ότι ο αγώνας θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο του 2019.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!