Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017


Με «γαλλικά» στόλισε για άλλη μια φορά τον Ντόναλντ Τραμπ ο Ρόμπερ Ντε Νίρο, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του προέδρου των ΗΠΑ.
«Άντε γ@@@σου Τραμπ. Είναι κόλαση με αυτόν τον γ@@@ολη» φέρεται να είπε ο δημοφιλής ηθοποιός κατά την τελετή βράβευσής του στο πλαίσιο του ετήσιου Hudson River Park Gala το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Σύμφωνα με την Daily News ο Ντε Νίρο αποκάλεσε, επίσης, τον Τραμπ «καθίκι» λέγοντας ότι αν ήταν στο χέρι του δεν θα του επέτρεπε να κάτσει στο συγκεκριμένο παγκάκι, το βραβείο, δηλαδή, που δίνεται στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής. «Μια από τις χαρές μου θα είναι να διώχνω από το παγκάκι όλους όσοι δεν το αξίζουν όπως ο Ντόναλν Τραμπ» φέρεται να είπε ο 74χρονος αστέρας του Χόλιγουντ.
Πριν από έναν χρόνο – κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ – ο Ρόμπτερτ Ντε Νίρο είχε αποκαλέσει τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ «αλήτη, σκύλο, γουρούνι και ηλίθιο» ενώ λίγους μήνες αργότερα είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να δώσει μια μπουνιά στον Τραμπ.

Σεξουαλικό σκάνδαλο κάτω από τη θάλασσα ήρθε στην… επιφάνεια και συγκλονίζει το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό. καθώς αποκαλύφθηκε η ταυτότητα αξιωματικού που έκανε σεξ σε υποβρύχιο φορτωμένο με πυρηνικά.
Το υποβρύχιο HMS Vigilant είχε καταδυθεί στον Βόρειο Ατλαντικό, όταν «έσκασαν» οι… νάρκες περί σεξουαλικών σχέσεων δύο αξιωματικών με δύο γυναίκες, κάτι που είναι απαγορευμένο για μέλη του πληρώματος του ίδιου πλοίου
Μία από αυτές τις γυναίκες πιστεύεται ότι είναι η υπολοχαγός Ρεμπέκα Έντουαρντς, ενώ συνάδελφοί της αξιωματικοί απείλησαν με παραιτήσεις λόγω του σκανδάλου.
Ειδικότερα, πέντε αξιωματικοί του υποβρυχίου απείλησαν να παραιτηθούν εν μέσω αναφορών ότι ο κυβερνήτης του υποβρυχίου είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλη αξιωματικό.

Οι κατηγορίες προκάλεσαν την οργή των μελών του πληρώματος και όπως ανέφερε πηγή στους ταν δύο αξιωματούχοι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με δύο γυναίκες, κάτι το οποίο είναι απαγορευμένο για το προσωπικό του ίδιου υποβρυχίου.
«Μια ομάδα αξιωματούχων απείλησαν να παραιτηθούν όταν το υποβρύχιο θα φτάσει στις ΗΠΑ. Το πρόβλημα που δημιουργείται με κάτι τέτοιο είναι ότι μπορεί να καταστραφεί η συντροφικότητα που συνοδεύει το σώμα των αξιωματικών, ανέφερε μία άλλη πηγή.
Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο κυβερνήτης του υποβρυχίου Στιούαρτ Άρμστρονγκ, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του μετά από ισχυρισμούς πως η σχέση του με μια κατώτερη στην ιεραρχία ήταν «πιο κοντινή από ό,τι θα έπρεπε να είναι». Την ίδια πορεία ακολούθησε και ο ύπαρχός του Μάικλ Σιλ εν μέσω ισχυρισμών για επίσης ανάρμοστη σχέση, με διαφορετική υφιστάμενη.

Πηγές του βρετανικού ναυτικού ανέφεραν πως η απομάκρυνση των δύο κορυφαίων αξιωματικών από ένα σκάφος είναι «εξαιρετικά ασυνήθιστη».
Εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού διευκρίνισε ότι το περιστατικό δεν έχει επηρεάσει τις επιχειρήσεις του υποβρυχίου. «Επιβεβαιώνουμε ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω σχόλια σε αυτή τη φάση», σημείωσε
Το περιστατικό αυτό λαμβάνει χώρα έξι χρόνια αφού η βρετανική κυβέρνηση επέτρεψε σε γυναίκες να υπηρετούν σε υποβρύχια.
Πηγή: protothema.gr

«Χτύπησε» το πρώτο στα 49 του και σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να γίνει ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατού στο Νησί της Βρετανίας.
Πάνω από 800 τατουάζ, ορισμένα εκ των οποίων στα γεννητικά του όργανα «χτύπησε» ένας άνδρας στη Βρετανία, παρουσιάζοντας το… επίτευγμά του σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Πολ Άλεν, γεννημένος στο βόρειο Tyneside, πλήρωσε πάνω από 20.000 ευρώ προκειμένου να «κεντήσει» το σώμα του, από άκρη σε άκρη και σε κάθε σημείο, με τατουάζ, άλλα πολύχρωμα, άλλα σε μαύρη απόχρωση, δημιουργώντας ένα μοναδικό μοτίβο.
Ο Βρετανός που ξόδεψε μία περιουσία για να αλλάξει άρδην την εικόνα του, «χτύπησε» το πρώτο τατουάζ σε ηλικία 49 ετών, όταν έχασε τη μητέρα του. Έκτοτε ξεκίνησε ένα ράλι από τατού, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία.
Εκτός από την εσωτερική του ανάγκη να εκφραστεί, ο Βρετανός tattoo-man βρήκε τον δρόμο για την αναγνώριση από το γυναικείο φύλο, καθώς όπως ομολογεί «πολλές γυναίκες με θέλουν για τα τατουάζ μου».

Κακά μαντάτα κομίζει η Ταϊλάνδη για τους καπνιστές, λαμβάνοντας δρακόντεια μέτρα για όσους κάνουν το λάθος να ανάψουν τσιγάρο στην παραλία! Αντιμέτωποι ακόμη και με ένα χρόνο φυλάκισης θα έρχονται από εδώ και μπρος όσοι δεν σέβονται το περιβάλλον και τα θαλάσσια πλάσματα που κατοικούν σε αυτό.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μέρος του ποσοστού επιτυχίας ενός τουριστικού προϊόντος προέρχεται από τις καθαρές παραλίες του – ιδίως όταν πρόκειται για εξωτικό προορισμό – όταν αυτές καθίστανται επικίνδυνες για τους λουόμενους λόγω ρύπανσης τότε η δημοφιλία μιας χώρας πέφτει στα «τάρταρα». Την ίδια ώρα, η τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται επηρεάζει τους ντόπιους ρίχνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.
Στην περίπτωση της Ταϊλάνδης τα ευρήματα του Τμήματος Θαλάσσιων και Παραλιακών Πόρων της χώρας ήταν τέτοια που επέτασσαν άμεση δράση. Στο άκουσμα της είδησης πως τα πεταμένα αποτσίγαρα στην άμμο αποτελούσαν το 1/3 του συνόλου των σκουπιδιών που συλλέχθηκαν, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αποφάσισε να απαγορεύσει το κάπνισμα στις παραλίες σε ολόκληρη τη χώρα και αν κάποιος πιαστεί να παραβιάζει τον νόμο μπορεί να απολαμβάνει πλέον την αγαπημένη του συνήθεια είτε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής είτε, στην καλύτερη περίπτωση, να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο έως και 100.000 μπατ, ποσό που ισοδυναμεί με 3.000 δολάρια.
Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της περιβαλλοντικής μόλυνσης και την ανθρώπινη αναισθησία, μόνο στην παραλία Patong στο Phuket, σε μια έκταση 2,5 χλμ., εντοπίστηκαν από την αρμόδια περιβαλλοντική ομάδα πάνω από 138.000 αποτσίγαρα.
Η απαγόρευση, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα, θα ισχύει για τις παραλίες στις επαρχίες Phuket, Prachuap Khiri Khan, Chon Buri και Songkhla και περιλαμβάνει τα δημοφιλή θέρετρα του Koh Samui και της Pattaya. Θα υπάρχουν, ωστόσο, “καθορισμένες περιοχές” και στην ενδοχώρα, όπου οι καπνιστές θα μπορούν να ρίξουν τα αποτσίγαρά τους σε ειδικά δοχεία.
Το εν λόγω μέτρο αποτελεί στην ουσία ένα «crash test» για την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και τα γρήγορα αντανακλαστικά που χρειάζεται να επιδείξει. Η απαγόρευση θα ισχύσει μεν σε 20 παραλίες, όμως εάν υπάρξουν ορατά αποτελέσματα, είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί σε εθνικό επίπεδο.
Πάντως το πόσο η προστασία του περιβάλλοντος μπαίνει σε πρώτο πλάνο φάνηκε και από την συμμετοχή των κρατών μελών της ΕΕ στο διεθνές συνέδριο «Our Ocean» που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μάλτα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την ανάγκη προστασίας των θαλασσών και των ωκεανών ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση πρωτοβουλιών συνολικού ύψους 560 εκατ. ευρώ.
Πηγή: fortunegreece.gr

Είναι σέξι χορεύτριες ή μοντέλα, ξενυχτούν σε clubs, πίνουν αλκοόλ σαν σφουγγάρια, έχουν χάσει το μέτρημα των αντρών με τους οποίους έχουν κάνει σεξ και είναι εξαρτημένες από τα social media.
Αυτό είναι το προφίλ των πέντε νεαρών Βρετανίδων οι οποίες κλείστηκαν για έναν μήνα σε μοναστήρι του Νόρφολκ με καθολικές μοναχές, οι γηραιότερες από τις οποίες ζουν απομονωμένες από την εποχή που μεσουρανούσαν οι Beatles.

Πρόκειται για το reality «Bad Habits, Holy Orders», που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 19 Οκτωβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5, οι υπεύθυνοι του οποίου χρειάστηκε να διαπραγματευτούν επί έναν χρόνο για να λάβουν το πράσινο φως από την Καθολική Εκκλησία.
Από τα πέντε party girls, η 19χρονη χορεύτρια από το Νιούκασλ Ρεμπέκα εξομολογείται ότι βγαίνει έξι βραδιές την εβδομάδα, αλλά θυμάται μόνο τρεις, καθώς πίνει πολύ και κάνει ασταμάτητα σεξ.

Η 23χρονη γραμματέας Πέιτζ από το Γουέστ Κάουντρι παραδέχεται ότι έχει χάσει το μέτρημα των ερωτικών παρτενέρ της, ενώ η 20χρονη Γκάμπι, η οποία είναι μοντέλο, και η 19χρονη χορεύτρια σε club Σάρα από το Λονδίνο εκμυστηρεύονται ότι περνούν όλη την ημέρα σερφάροντας με το κινητό τους. Τέλος, η 22χρονη Τίλα από το Λιντς δηλώνει ότι όλα τα βράδια επιστρέφει στο σπίτι της μεθυσμένη.

Οι 12 καλόγριες της Μονής Daughters of Divine Charity που τις υποδέχτηκαν ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο ζωής. Διαχειρίζονται έναν παιδικό σταθμό, ένα δημοτικό σχολείο και ένα κέντρο φροντίδας. Οταν δεν εργάζονται σε αυτά, περνούν την ημέρα τους με προσευχή, κάνοντας δουλειές στο μοναστήρι και λύνοντας σταυρόλεξα. Χαρακτηριστικό του λιτού τρόπου ζωής τους είναι ότι η 85χρονη μοναχή Τόμας Μορ φοράει τα ίδια παπούτσια εδώ και 30 χρόνια.

Οπως ενημέρωσε η παραγωγή του reality, τα κορίτσια σοκαρίστηκαν όταν χρειάστηκε να παραδώσουν στην είσοδο του μοναστηριού τα κινητά τηλέφωνα και τα προϊόντα μακιγιάζ, ενώ οι μοναχές έμειναν άφωνες με το ντύσιμό τους. Τα κορίτσια έπρεπε να ξυπνούν καθημερινά τα ξημερώματα, να ακολουθούν το πρόγραμμα των μοναχών και, απ’ ό,τι φάνηκε από τη συμβίωση, επηρεάστηκε ο τρόπος ζωής τόσο των καλογριών όσο και των άτακτων κοριτσιών.
Πηγή: Espresso
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!