Πέμπτη 19 Μαΐου 2016


Νέο σκάνδαλο, συγκλονίζει τη Βραζιλία. Η φωτογραφία μίας ιερόδουλης πολυτελείας στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου της χώρας, όπου… παρείχε τις υπηρεσίες της σε άγνωστο άνδρα, είχε φέρει τα πάνω κάτω στην Βραζιλία, με τους πολίτες να αναρωτιούνται τι άλλο θα δουν και που πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων.
Στην φωτογραφία που έγινε Viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες μόνο ώρες, φαίνεται μία γυναίκα να βρίσκεται στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου ενώ σε άλλο βίντεο ένας άνδρας πιάνει το στήθος της και ζητά στοματικό σεξ.
brazil 2
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή όπου Βραζιλιάνος γερουσιαστής ξέχασε να κλείσει τον ήχο στο κινητό του και προδόθηκε από το μικρόφωνο μπροστά του, ότι έβλεπε πορνό στο κινητό του, ενώ ο πρώην υπουργός τουρισμού της χώρας με θητεία μόλις… 20 ημερών προκάλεσε την μήνη του κόσμου όταν παρουσιάστηκε σε άκρως αισθησιακές φωτογραφίες με την εντυπωσιακή γυναίκα του μέσα στο γραφείο του Υπουργού.
Ο πρώην υπουργός Τουρισμού, κ. Teixeira αντιμετωπίζει κατηγορίες διαφθοράς γιατί την πρώτη κιόλας εβδομάδα προσέλαβε σαν σύμβουλο τον θείο της γυναίκας του με μισθό 4.000 δολάρια το μήνα.
brazil 1
Για την ιστορία η εντυπωσιακή γυναίκα του Βραζιλιάνου υπουργού έγραφε στον λογαριασμό της στο Facebook, κάτω από τις φωτογραφίες αυτής και του άνδρα της “ότι πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία όμορφη γυναίκα”.
Μόνο έξι από τα 23 μέλη της κυβέρνησης του νέου προέδρου της Βραζιλίας Michel Temer δεν έχουν υποστεί έλεγχο για διαφθορά ενώ και ο ίδιος ελέγχεται για σκάνδαλο με μίζες.

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες αντικαθιστούν ολοένα και περισσότερο τα έντυπα μέσα, αλλά η ισχύς των μιντιακών μονοπωλίων παραμένει η ίδια.
Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την αντιπαράθεση που έχει προκύψει γύρω από το Facebook. Συγκεκριμένα, πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι η ιστοσελίδα «πείραζε» τον αλγόριθμο των ‘trending stories’ ώστε να καταπνίγονται οι συντηρητικές απόψεις και να προωθούνται οι πιο προοδευτικές. Επίσης, «έθαβε» ιστορίες που αφορούσαν την ίδια την εταιρεία.
Η σημασία αυτού του γεγονότος είναι τεράστια. Εκατομμύρια άνθρωποι βασίζονται στο Facebook για την ενημέρωσή τους.
Αυτό δίνει στην ιστοσελίδα και τον ιδιοκτήτη της, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, την ισχύ να επηρεάζει την κοινή γνώμη ή ακόμα και το αποτέλεσμα των εκλογών. Το ερώτημα είναι τι μπορεί να γίνει για να αποτρέπεται κάτι τέτοιο.
Η απάντηση, νομικά, είναι απλή: τίποτα! «Το Facebook έχει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να δημοσιεύει περιεχόμενο με όποιο τρόπο θέλει, όπως ακριβώς ένας εκδότης εφημερίδας ή περιοδικού έχει την πλήρη ελευθερία να αποφασίζει τι θα εκδίδει.
Δεν υπάρχει κανένας ρόλος για την κυβέρνηση, και αυτό είναι θαυμάσιο» λέει ο Κεν Πόλσον, διευθυντής του First Amendment Center στο Τεννεσί. Με άλλα λόγια, ο Ζούκερμπεργκ δεν διαφέρει από τον βαρόνο των μέσων, Ρούπερτ Μέρντοχ, που χρησιμοποιεί την Wall Street Journal για να επιπλήττει τους προοδευτικούς, ή τον Σούλτσμπεργκερ που ελέγχει τους New York Times και υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς.
Η ελευθερία του τύπου είναι η ίδια, ανεξάρτητα απ’ το αν το μέσο είναι έντυπο ή ψηφιακό. Βεβαίως, το Facebook διαφέρει από μια εφημερίδα επειδή βασίζεται σε αλγόριθμούς για την επιλογή των ειδήσεων.
Όμως, όπως επισημαίνει ο συνάδερφός μου Μάθιου Ίνγκραμ, ένας αλγόριθμος είναι κι αυτός μια μορφή σύνταξης, παρόλο που το Facebook δεν παραδέχεται το γεγονός αυτό. Ο καθηγητής Δικαίου Γιουτζίν Βόλοχ έχει προβάλλει την ίδια θέση στο παρελθόν ως προς την Google, τονίζοντας ότι η επιλογή των αποτελεσμάτων έρευνας εκ μέρους της εταιρείας είναι μια μορφή ελευθερίας του λόγου.
Και όπως μας λέει, στην περίπτωση του Facebook ισχύει το ίδιο: «Το Facebook έχει το δικαίωμα να περιλαμβάνει ή να αποκλείει πράγματα στο newsfeed του, όπως ακριβώς κάνει το Fortune στην ιστοσελίδα του ή στο περιοδικό» σημειώνει σε email του. «Βεβαίως, ίσως θα είναι εξαιρετικά κακό για την επιχειρηματική διάσταση του Facebook το να αποδειχθεί ότι αυτές οι επιλογές του βασίζονται σε πολιτικές απόψεις».
fortunegreece.com

Εδώ και μερικούς μήνες η Jennifer Lopez και ο Casper Smart έχουν σταματήσει να παίζουν κρυφτούλι με τους παπαράτσι.

Είναι μαζί, ερωτευμένοι αλλά άγνωστο παραμένει αν σκοπεύουν να παντρευτούν.

Την είδηση-βόμβα δίνει το περιοδικό «Life & Style», το οποίο αναφέρει πως η JLo ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα παιδάκι και έτσι να γίνει ξανά μαμά.

Ο σύντροφός της προσπαθεί να φροντίζει όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά της, άρα ένα ακόμα θα ήταν ευχαρίστηση και για εκείνον.



ΠΗΓΗ: queen.gr

Το MAMMA MIA των ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη "χώρα" του και..."μιλάει" ελληνικά!!!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, που στην κινηματογραφική ταινία υποδύθηκε η Meryl Streep, θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας δυναμικά για πρώτη φορά στο χώρο του μιούζικαλ!

Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα από την εταιρεία Θέαμα-Ακροπόλ και σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων, της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις προσεχείς ημέρες, ενώ στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς-τραγουδιστές-χορευτές.

Πηγή: faysbook.gr
Ο Μπιναλί Γλιντιρίμ είναι ο νέος αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος και πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Ο Γιλντιρίμ έχει διατελέσει επί σειρά ετών υπουργός Μεταφορών και διαδέχεται τον Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σύμφωνα με το CNNturk,  η συνεδρίαση του ΑΚΡ για την εκλογή του Γιλντιρίμ διήρκησε μόλις 45 λεπτά και εξελέγη με ποσοστό 80% από τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών Μπιναλί Γιλντιρίμ θα είναι ο νέος ηγέτης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και ως εκ τούτου ο επόμενος πρωθυπουργός, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο της κυβέρνησης για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επιδιώκει να επεκτείνει τις εξουσίες του.

Ο Γιλντιρίμ, ένας στενός σύμμαχος του Ερντογάν εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του ισλαμοσυντηρητικού AKP στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του AKP Ομέρ Τσελίκ έπειτα από μια συνάντηση του εκτελεστικού συμβουλίου του κόμματος.

Το AKP, που ιδρύθηκε από τον Ερντογάν, διεξάγει το έκτακτο συνέδριό του την Κυριακή για να εκλέξει έναν νέο ηγέτη αφού ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοίνωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι παραιτείται από την αρχηγία του κόμματος και ως εκ τούτου και από την πρωθυπουργία, έπειτα από μια ρήξη με τον Ερντογάν η οποία καθίστατο όλο και πιο φανερή.

«Η υποψηφιότητά του για την ηγεσία προέκυψε ως αποτέλεσμα μιας περιόδου διαβούλευσης και μέσω ευρείας συναίνεσης», δήλωσε ο Τσελίκ σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα.

Ο Γιλντιρίμ, ένας συνιδρυτής του AKP ο οποίος είναι συνεργάτης του Ερντογάν από το 1994 που αυτός ο τελευταίος είχε εκλεγεί δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, θεωρείται σίγουρο πως θα στηρίξει τον στόχο του Ερντογάν για αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να δημιουργηθεί ένα προεδρικό σύστημα, μια κίνηση που οι αντίπαλοί του υποστηρίζουν ότι θα επιφέρει ενίσχυση του αυταρχισμού.

«Και τώρα, τόπο στο προεδρικό καθεστώς!», είχε δηλώσει ο Γιλντιρίμ λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Νταβούτογλου.

Μια νέα κυβέρνηση ενδέχεται να ανακοινωθεί ακόμη και τη Δευτέρα, δήλωσαν στο Ρόιτερς πηγές του AKP. Οι επενδυτές θα παρακολουθούν για οποιεσδήποτε αλλαγές στην ομάδα της οικονομικής διαχείρισης, ιδιαίτερα αν θα παραμείνει στη θέση του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μεχμέτ Σιμσέκ, ο οποίος θεωρείται ότι έχει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ

http://www.enikos.gr


Σύμφωνα με την τελευταία συνοπτική κατάσταση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής...
Κρίσης, 54.565 πρόσφυγες βρίσκονται σήμερα στην ελληνική επικράτεια, εκ των οποίων οι 100 είναι νέες αφίξεις.

Πάνω από τους μισούς πρόσφυγες καταγράφηκαν στη βόρεια Ελλάδα (29.104), με τους περισσότερους να παραμένουν στον καταυλισμό της Ειδομένης (9.079), στο Χέρσο του Κιλκίς (3.987) και στο Πολύκαστρο της Νέας Καβάλας (3.980).

Όσο αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα, στα νησιά διαμένουν 8.561, με τη Λέσβο να έχει υποδεχτεί 4.175 άτομα και τη Χίο 2.377, στην Αττική 14.499, εκ των οποίων 2.880 στην προβλήτα του Σκαραμαγκά, στην κεντρική Ελλάδα 2.077, με την πλειοψηφία να φιλοξενείται στο Κουτσόχερο Λάρισας (752), ενώ στη νότια Ελλάδα, στην Ανδραβίδα, μένουν 324 πρόσφυγες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Συνεχίζονται και σήμερα σε ολόκληρη τη Γαλλία οι διαδηλώσεις κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης.

Από το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις στις πόλεις Λυών, Ρεν και Σαιν Ναζαίρ. Πολίτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους ζητώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Μάλιστα, το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες διαδηλώσεις και στο Παρίσι.




http://www.thestival.gr

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ομιλητής σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, αύριο στις 13:30 στο ξενοδοχείο Porto Palace.





http://www.thestival.gr


Πηγές του Hollywood Reporter αναφέρουν πως η Warner Bros. και η DC ψάχνουν να βρουν τρόπους για να επωφεληθούν από το buzz που έχει δημιουργήσει η Margot Robbie και είναι σχεδόν βέβαιο πως μία σόλο ταινία για τη Harley Quinn θα κάνει την εμφάνισή της στο μέλλον.

Το ενδιαφέρον είναι πως η ταινία δεν θα αφορά μόνο τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε μια ποικιλία γυναικείων χαρακτήρων του σύμπαντος της DC Comics.

Σε πλήρη αντιστοιχία με το επερχόμενο «Wonder Woman» σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς («Monster»), το στούντιο σε μία κίνηση φεμινιστικής ευαισθησίας, αναζητά ήδη γυναίκα σεναριογράφο για το πρότζεκτ.

Αν μη τι άλλο, μία κινηματογραφική εξόρμηση που θα συμπεριλαμβάνει τις Catwoman, Poison Ivy και Batgirl είναι αρκούντως δελεαστική! Μακάρι η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») να αποδειχθεί «ομάδα επιτυχίας» και να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού ή όπως λέει και η Harley Quinn: «We’ re bad guys, it’s what we do!».

Στο «Suicide Squad», η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού.

Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker (Τζάρεντ Λέτο), o Deadshot (Γουίλ Σμιθ), o Captain Boomerang (Τζάι Κόρτνεϊ), η Harley Quinn (Μάργκοτ Ρόμπι), η Enchantress (Κάρα Ντελεβίν), o Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν) και ο Killer Croc (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε).

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου από την Tanweer.



ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Τιμή-ρεκόρ $ 57,74 εκατομμυρίων για το μπλε διαμάντι Oppenheimer Tο μπλε διαμάντι Oppenheimer, το σημαντικότερο κομμάτι που δημοπρατήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον οίκο δημοπρασιών Christie's στην Γενεύη, πουλήθηκε στην τιμή ρεκόρ των 57,74 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας.

Επειτα από δραματική διαδικασία διάρκειας 20 λεπτών και την σκληρή μάχη δύο επίδοξων αγοραστών, η ταυτότητα των οποίων παραμένει μυστήριο, ο εξαιρετικός αυτός λίθος που είχε τοποθετηθεί σε δακτυλίδι και έχει βάρος 14,62 καρατίων, πουλήθηκε έναντι 50,6 εκατομμυρίων δολαρίων, στα οποία προστίθεται η προμήθεια.

Πριν από τη δημοπρασία, ο οίκος Christie's είχε εκτιμήσει την αξία του διαμαντιού μεταξύ 38 και 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Είναι το κόσμημα όλων των ρεκόρ» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου του οίκου δημοπρασιών μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας στην οποία παρέστησαν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι στην Γενεύη.

Το προηγούμενο ρεκόρ για ένα διαμάντι κι ένα κόσμημα το είχε το «Blue Moon of Josephine», μπλε διαμάντι 12,03 καρατίων, που αγοράστηκε έναντι 48,4 εκατομμυρίων δολαρίων από μεγιστάνα του Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2015 στην Γενεύη.

Το διαμάντι Oppenheimer, με έντονο μπλε χρώμα, ανήκει στην συλλογή του διάσημου κοσμηματοπώλη από το Λονδίνο Philip Oppenheimer (1911-1995), που ήλεγχε την παγκόσμια αγορά διαμαντιών μέσω της εταιρείας De Beers.
tanea.gr



Μια νέα έρευνα γύρω από τις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών επάνω στο σεξ, έρχεται να αναδείξει έναν ακόμα τομέα που τα δύο φύλα ΔΕΝ συμφωνούν καθόλου. Δείτε σε ένα πρωτότυπο infographic τι έδειξε έρευνα από την βρετανική εταιρεία Lovehoney για το σεξ και τις ώρες που το επιλέγει η πλειοψηφία, επάνω σε δείγμα των 2.300 ενηλίκων...
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Για πρώτη φορά κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό ενός ανθρώπου με μια φορητή συσκευή που προκαλεί μίνι-ηλεκτροσόκ στον κάτοχό της, όταν αυτός το παρακάνει στα έξοδα και το ποσό του στην τράπεζα πέφτει κάτω από ένα όριο.

Η βρετανική εταιρεία Intelligent Environments παρουσίασε ένα «έξυπνο» σύστημα, το οποίο συνδέει έναν επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό με το περικάρπιο Pavlok. Το τελευταίο «κεραυνοβολεί» όποιον το φοράει, με ρεύμα 225 βολτ, κάθε φορά που το ποσό του λογαριασμού πέφτει κάτω από ένα, επίσης, επιλεγεμένο όριο.

Το ίδιο σύστημα, σύμφωνα με το BBC, μπορεί να συνδεθεί και με άλλους λογαριασμούς, π.χ. του ηλεκτρικού, εφόσον στο σπίτι ή στο γραφείο υπάρχει «έξυπνος» online μετρητής κατανάλωσης που συνεχώς καταγράφει πόσο ρεύμα καταναλώνεται. Μετά από ένα επιλεγμένο όριο κατανάλωσης, το Pavlok κάνει ηλεκτροσόκ στον κάτοχό του, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το νόημα του συστήματος είναι να βοηθήσει κάποιον να περιορίσει τις δαπάνες του και να ελέγξει τον υπερκαταναλωτισμό του, έστω και να αν χρειασθεί να υποβάλει τον εαυτό του σε δοκιμασίες ανάλογες με αυτές που ο Παβλόφ υπέβαλε τα πειραματόζωά του (εξ ου προφανώς και το όνομα Pavlok για το περικάρπιο).

Προς το παρόν πάντως, καμία τράπεζα -δημοσίως τουλάχιστον- δεν έχει προσφερθεί να συνδέσει κάποιον λογαριασμό πελάτη της με την εν λόγω συσκευή.

Το Twitter πρόκειται να σταματήσει να συνυπολογίζει τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους για άλλες σελίδες στους 140 χαρακτήρες που είναι διαθέσιμοι σε κάθε χρήστη, αναφέρει σε δημοσίευμά του Bloomberg. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η αλλαγή πιθανόν να λάβει χώρα τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.
Τον Ιανουάριο, είχε ανακοινωθεί ότι το Twitter αναζητά τρόπους προκειμένου να παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα στις αναρτήσεις τους.
Τώρα οι σύνδεσμοι καταναλώνουν 23 χαρακτήρες από το όριο των 140, μειώνοντας σημαντικά το κείμενο που μπορούν να γράψουν οι χρήστες όταν στο tweet τους θέλουν μοιραστούν κάποιο online περιεχόμενο.
Παλαιότερα, η εταιρεία είχε χαρακτηρίσει το όριο των 140 χαρακτήρων ως έναν «όμορφο περιορισμό» που «εμπνέει τη δημιουργικότητα και τη συντομία».
Ωστόσο, το twitter το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο να προσελκύσει νέους χρήστες, ενώ οι μετοχές του έχουν υποχωρήσει κατά περίπου 70% σε διάστημα ενός έτους.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη γνώρισε ένας Έλληνας στη Βρετανία όταν έφτασε στην πόρτα του το λαχταριστό σουβλάκι που τόσο επιθυμούσε, με την DailyMail να κάνει λόγο για το μακρύτερο «takeaway delivery» που έγινε ποτέ!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος Ανδρέας Τσιρτσίκος, βρισκόταν στο σπίτι του στο Hall, την ώρα που ο 31χρονος αδελφός του, Αλέξανδρος, είχε πάει σε οικογενειακές διακοπές στο Κρανίδι, απ’ όπου και «βομβάρδιζε» τον 27χρονο με φωτογραφίες από ελληνικά σπιτικά εδέσματα.
Ωστόσο, προκειμένου να παρηγορήσει τον αδελφό του που λαχταρούσε απεγνωσμένα ένα σουβλάκι αποφάσισε να συσκευάσει ένα πακέτο και να το στείλει στην Αγγλία!
Ο λαχταριστός πειρασμός τοποθετήθηκε σε συσκευασία παγωτού και ταξίδεψε 3.641 χιλιόμετρα (2.263 μίλια) προκειμένου να φτάσει την επόμενη μέρα στη Βρετανία, όπως αναφέρει η DailyMail.
Η αντίδραση του Ανδρέα όταν άνοιξε το πακέτο, καταγράφηκε σε κάμερα και είναι εκπληκτική!
delivery1 delivery2 delivery4
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!