Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020


Με αυτήν την υποψηφιότητα το αριστερό κόμμα
«Η Ανυπότακτη Γαλλία» θέλει να προωθήσει την προστασία των ζώων
Μια γάτα θα είναι υποψήφια στις γαλλικές δημοτικές εκλογές του Μαρτίου. Το ζώο ονόματι Rec στην πόλη Ρεν στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αριστερό κόμμα Η Ανυπότακτη Γαλλία. Με αυτήν την υποψηφιότητα το γαλλικό κόμμα θέλει να προωθήσει την προστασία των ζώων.
«Είναι μια συμβολική υποψηφιότητα», δήλωσε ο αναπληρωτής ηγέτης της εκστρατείας Φελίξ Μπουλανζέ. «Η γάτα βρίσκεται στο τελευταίες θέσεις της λίστας των υποψηφίων. Ακόμη και αν λαμβάναμε το 99,9% των ψήφων, δεν θα εκλεγόταν», δήλωσε ο Μπουλανζέ.
Για να μην κηρυχθεί όμως άκυρη η λίστα, θα γίνει ανάδοχος της Rec ένα ….δίποδο. Eπίσης, το όνομα «Rec» δεν το πραγματικό όνομα του ζώου, αλλά πρόκειται για την συντομογραφία του ονόματος της δημοτικής λίστας «Rennes en commun». Για το σκοπό αυτό, το αριστερό κόμμα συνεργάστηκε με μια Ένωση για την προστασία των ζώων και με άλλους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών. Στις προεκλογικές υποσχέσεις της καμπάνιας περιλαμβάνονται η στείρωση όλων των αδέσποτων γατιών και η απαγόρευση των άγριων ζώων στο τσίρκο.

Η Nicole Bernardocchi επισκέφτηκε πρόσφατα το κέντρο ψυχαγωγίας και αναψυχής Hillingdon στο Uxbridge για να κάνει σπα, και σάουνα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Μόλις είχαν βγει από τη σάουνα και ετοιμαζόντουσαν να βουτήξουν στην πισίνα, όταν ο διευθυντής του κέντρου πλησίασε την Nicole και της ζήτησε με έναν μάλλον άκομψο τρόπο όπως λέει η ίδια, να πάει να αλλάξει μαγιό διότι αυτό που φοράει έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από άλλες γυναίκες και κυρίως από κάποιες μητέρες οι οποίες…βγήκαν έξω από τα ρούχα τους και έκλειναν τα μάτια των παιδιών τους να μην βλέπουν την Nicole, επειδή το μαγιό που φορούσε ήταν ιδιαιτέρως σέξι.
Και όμως όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Nicole δεν φοράει κάποιο σέξι ή αποκαλυπτικό μαγιό, αλλά ένα μαύρο ολόσωμο.

Η ίδια μίλησε στην Sun και δήλωσε σοκαρισμένη από την στάση κάποιων γυναικών. «Ήμουν συγκλονισμένη όταν μου είπε ο διευθυντής πως μερικές από τις μαμάδες είχαν παραπονεθεί ότι το μαγιό μου ήταν ακατάλληλο και έπρεπε να πάρω μια πετσέτα για να κυκλοφορώ».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!