Τρίτη 16 Μαΐου 2017


Πανελλαδική απεργία εξήγγειλαν για αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα που συμφώνησαν κυβέρνηση και θεσμοί.
Συγκεκριμένα, στην απεργία θα συμμετέχει σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και διάφοροι επιστημονικοί φορείς οι οποίοι δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει οι ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαΐου ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Η ΟΤΟΕ, εκφράζοντας τον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Μαΐου και ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης των εργαζομένων στις Τράπεζες με τη φωνή όλων των εργαζομένων της χώρας των ανέργων, των συνταξιούχων, της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της που παλεύει για επιβίωση.
Επιπλέον, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ΠΝΟ προκήρυξε 48ωρη απεργία 16 και 17 Μαΐου.
Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που διαμαρτύρονται κατά του «συμπληρωματικού μνημονίου που συνεχίζει την κατεδάφιση της οικονομίας, της κοινωνίας, των εργαζομένων και όσων δικαιωμάτων έχουν μείνει όρθια».
Στη Γενική Απεργία πρόκειται να συμμετάσχει και το προσωπικό των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ), όπως και οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι. Επίσης, απεργούν οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τις εφορίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει το προσωπικό –κυρίως- κρατικού ενδιαφέροντος τραπεζών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (Π.Ε.Π.Ρ.Ν.), αποφάσισε να πραγματοποιήσει δύο 4ωρες στάσεις εργασίας στις 16 Μαΐου ημέρα Τρίτη και 17 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και από ώρες: 06:00 έως 10:00 αμφότερες.
Την ίδια ώρα στο Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος δε θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν επίσης οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Στις 17 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, σήμερα τα λεωφορεία θα σηκώσουν χειρόφρενο για πέντε ώρες, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Αύριο και μεθαύριο θα κυκλοφορήσουν από τις εννέα το πρωί έως τις εννέα το βράδυ, προχωρώντας σε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Αναλυτικά:
ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, 24ωρη απεργία
Λεωφορεία, κινούνται 09:00 έως 21:00
 Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) & Μετρό, κινείται 09:00 έως 16:00
 ΟΣΕ & Προαστιακός, 24ωρη απεργία
Τρόλεϊ, κινούνται 09:00 έως 20:30
ΠΝΟ (Πλοία), 24ωρη απεργία
Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας , στάση εργασίας 11:00 έως 15:00
Απεργούν αύριο και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Ο Γιούτζια Χου είναι Ιταλός, κινεζικής καταγωγής.

Είναι σεφ του σούσι και γνωστός, μάλιστα, στο Μιλάνο για την τέχνη του.

Επειδή όμως, όπως όλοι ξέρουμε, η τέχνη της υψηλής μαγειρικής ενδιαφέρεται για την εμφάνιση του πιάτου εξίσου με τη γεύση των όσων σερβίρονται, ο Γιούτζια Χου, ως καλλιτέχνης, κάθε φορά δημιουργεί μοναδική τέχνη o-nigri (σσ η ιαπωνική τροφή από λευκό ρύζι, σε τριγωνικό ή κυλινδρικό σχήμα, συχνά τυλιγμένη σε φύκι).

«Συναρμολογεί» με εκνευριστική λεπτομέρεια ο Γιούτζια Χου, μικροσκοπικά παπουτσάκια από συστατικά ενός σούσι.

Τα οποία έχουν ονομαστεί «παπούτσια-σούσι» και περιέχουν ό,τι ακριβώς ένα σούσι, όπως το ξέρουμε: δηλαδή, σασίμι, φύκι και ρύζι.

Ο Χου μελετά παπούτσια. Και, περίτεχνα, κατασκευάζει γευστικά, μικροσκοπικά αντίγραφα της σύγχρονης μόδας υποδημάτων: από αθλητικά παπούτσια έως σανδάλια που φοράμε στην καθημερινότητά μας.

Το My Modern Met βάζει μπροστά μας πολλά από τα παπούτσια-σούσι του Χου. Μπαίνουμε σε πειρασμό για το Σαββατόβραδο.

Οι διακοπές με το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα και την παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι δεν είναι τόσο φανταστικές όσο ακούγονται, υποστήριξε ο Τομ Χανκς.

Στην τελευταία εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αστειεύτηκε σχετικά με τις πρόσφατες διακοπές που είχε στη Γαλλική Πολυνησία με τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα.

«Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε εκεί έχει οδηγηθεί ο κόσμος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να μην μπορούμε, δηλαδή, να πάμε διακοπές με το σκάφος ενός δισεκατομμυριούχου στην Ταϊτή με έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να το μάθει κανείς;».

Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει και αστεία περιστατικά που έζησε στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους εξίσου διάσημους παραθεριστές.

«Αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατο και να εξερευνήσουμε τν περιοχή, αλλά εγώ πήρα το χειρότερο. Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών πήραν όλα τα καινούργια φανταχτερά ποδήλατα, με δερμάτινες σέλες. Κι έφυγαν όλοι. Ο πρώην πρόεδρος, η Όπρα. Κι έμεινα εγώ πίσω με ένα ποδήλατο με το οποίο δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε εφημερίδες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Νταϊάνα από τα Θεμίσκυρα, της μυθικής πρωτεύουσας της χώρας των Αμαζόνων, πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με το μέλλον της και προβλέπεται...wonder!

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς («Monster», «The Killing»).

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια.

Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο.

Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή.

Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Διπλά στην Γκαλ Γκαντότ θα δούμε επίσης τους: Κρις Πάιν (ταινίες «Star Trek») ως τον Κάπτεν Τρέβορ, Κόνι Νίλσεν («Gladiator»), Ρόμπιν Ράιτ («The Girl with the Dragon Tattoo», «House of Cards»), Ντέιβιντ Θιούλις (ταινίες «Harry Potter», «The Theory of Everything»), Ντάνι Χάστον («Clash of the Titans», «X-Men Origins: Wolverine»), Ελένα Ανάγια («The Skin I Live In»), Γιούεν Μπρέμνερ («Exodus: Gods and Kings», «Snowpiercer»), Σαίντ Ταγκμάουϊ («American Hustle»), και Λούσι Ντέιβις («Shaun of the Dead»). Η Τζένκινς σκηνοθετεί από ένα σενάριο των Άλαν Χάινμπεργκ και Τζοφ Τζονς, σε ιστορία των Ζακ Σνάιντερ και Άλαν Χάινμπεργκ.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία και την Ιταλία.

Η ταινία «Wonder Woman» βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Γουίλιαμ Μούλτον Μάρστον και κυκλοφόρησαν στα comics της DC Entertainment.

Η ταινία «Wonder Woman» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017 από την Tanweer. Δείτε το τελικό trailer που κυκλοφόρησε, μαζί με τα προηγούμενα που είχαμε δει πριν 2 περίπου μήνες.


ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Αυτές είναι οι 10 πόλεις του πλανήτη με την καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως τις ψήφισε η Deutsche Bank.
Η κατάταξη βασίζεται σε οκτώ παραμέτρους. Οι παράμετροι αυτοί είναι: Η αγοραστική δύναμη των πολιτών, η ασφάλεια, η υγειονομική περίθαλψη, το κόστος διαβίωσης, η σχέση τιμής ακινήτων (ενοικίασης και αγοράς) με τον μισθό των πολιτών, τα κυκλοφοριακά προβλήματα, η ρύπανση και το κλίμα.
Πρώτο στη σχετική λίστα έρχεται το Ουέλλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Η πρωτεύουσα της χώρας έχει τη μικρότερη ρύπανση από κάθε άλλη μεγαλούπολη του πλανήτη. Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη αστική περιοχή της χώρας και αποτελεί το πολιτικό κέντρο της Νέας Ζηλανδίας. Το κέντρο της πόλης έχει να επιδείξει σκηνή τέχνης, καφέ και νυχτερινή ζωή πολύ μεγαλύτερη από τις περισσότερες πόλεις του μεγέθους του, μιας και αριθμεί μόλις 390.000 κατοίκους.
karta
Σε μεγαλύτερο βαθμό από τις περισσότερες πόλεις, η ζωή στο Ουέλλινγκτον κυριαρχείται από το κεντρικό επιχειρηματικό τμήμα του. Περίπου 62.000 άνθρωποι δουλεύουν στο κέντρο της πόλης, μόλις 4.000 λιγότεροι από αυτούς που δουλεύουν στο αντίστοιχο του Ώκλαντ, παρόλο που η πόλη αυτή έχει τριπλάσιο πληθυσμό από το Ουέλλινγκτον.
Καταγραφή
Οι πολιτιστικοί τόποι και η νυχτερινή ζωή είναι συγκεντρωμένοι στο Courtenay Place και τα περίχωρα που βρίσκονται στο νότιο μέρος του κέντρου, καθιστώντας το προάστιο Τε Άρο, το μεγαλύτερο προορισμό διασκέδασης στη Νέα Ζηλανδία.
Το Ουέλλινγκτον έχει το υψηλότερο μέσο εισόδημα κεντρικής αστικής περιοχής στη Νέα Ζηλανδία ενώ θεωρείται η πιο ανερχόμενη πόλη στον πλανήτη σε ό,τι αφορά τον τεχνολογικό τομέα, με 48,000 άτομα να μεταναστεύουν εκεί για να εργαστούν στον τομέα αυτό, μέσα στο 2016.
Η φετινή λίστα της Deutsche Bank
1.Ουέλλινγκτον, Νέα Ζηλανδία
2.Εδιμβούργο, Σκωτία
3.Βιέννη, Αυστρία
4.Μελβούρνη, Αυστραλία
5.Ζυρίχη, Ελβετία
6.Κοπεγχάγη, Δανία
7.Οτάβα, Καναδάς
8.Βοστόνη, ΗΠΑ
9.Άμστερνταμ, Ολλανδία
10.Σίδνεϊ, Αυστραλία
Άλλα στοιχεία της έρευνας
Στα ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας, το γεγονός ότι οι ακριβότερες συγκοινωνίες στον κόσμο είναι στο Λονδίνο, ενώ οι φθηνότερες είναι στην πόλη Μουμπάι της Ινδίας, αλλά και το Νέο Δελχί. Το Μιλάνο είναι πλέον η ακριβότερη πόλη στον κόσμο για να την επισκεφθείς για ένα σαββατοκύριακο, ξεπερνώντας τη Ζυρίχη. Η δε Ζυρίχη, παρότι είναι πολύ ακριβή σε ό,τι αφορά το κόστος ζωής, προσφέρει και τους υψηλότερους μισθούς σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες 46 εξεταζόμενες πόλεις της λίστας.
Η δε Ελλάδα, έρχεται στην κορυφή της λίστας που έχει να κάνει με τις τιμές στις οποίες πωλείται ένα… iPhone 7, μαζί με τη Ρωσία και τη Βραζιλία. Αν τέλος, σκέφτεστε να μεταναστεύσετε, τότε σύμφωνα με την Deutsche Bank θα πρέπει να προσπαθήσετε να φύγετε για ΗΠΑ και Καναδά, καθώς οι μέσοι μισθοί είναι υψηλότερη σε σχέση με την Ευρώπη, ενώ η ανεργία σαφώς χαμηλότερη.
πηγή: news247.gr
Δάσος Nordmarka: Εδώ παράγεται το χαρτί για τα βιβλία του μέλλοντος
Η μοίρα έντυπων βιβλίων, των βιβλίων από χαρτί, που πιάνουμε στα χέρια μας, των βιβλίων που ξεφυλλίζουμε και μυρίζουμε, μπορεί να φαντάζει αβέβαιη στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας...
Όμως, επειδή οι λάτρεις του κλασικού βιβλίου δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν, σε εκατό χρόνια από σήμερα, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1.000 αντίτυπα 100 διαφορετικών βιβλίων θα εκτυπωθούν.
Και στη Νορβηγία έχουν ήδη φυτέψει το δάσος που θα δώσει το χαρτί για αυτά τα βιβλία του μέλλοντος.
Το χαρτί θα προέλθει από 1.000 δενδρύλλια που φυτεύτηκαν το 2014 στο δάσος Nordmarka, βόρεια του Όσλο. Το πρότζεκτ ακούει στο όνομα «Η μελλοντική βιβλιοθήκη». Κάθε χρόνο παραγγέλλεται ένα βιβλίο σε έναν συγγραφέα. Έως την εκτύπωση των βιβλίων, τα χειρόγραφα θα φυλάσσονται στο «Σιωπηρό Δωμάτιο», στον πάνω πάνω όροφο της Βιβλιοθήκης Deichman της νορβηγικής πρωτεύουσας. Θα εκτίθενται εκεί, αλλά δεν θα επιτρέπεται η ανάγνωσή τους.
Από τα δέντρα του δάσους που αποψιλώθηκαν για να δημιουργηθεί χώρος για το πρότζεκτ είναι φτιαγμένο το «Σιωπηρό Δωμάτιο». Ολιγάριθμοι επισκέπτες εισέρχονται κάθε φορά. Απ' τα παράθυρα, η θέα στο δάσος Nordmarka είναι ανεμπόδιστη.
Ο ιθύνων νους πίσω από τη «Μελλοντική Βιβλιοθήκη» είναι η Σκωτσέζα καλλιτέχνις Κέιτι Πάτερσον (Katie Paterson). Δεν θα καταφέρει να δει τους καρπούς της ιδέας της, αλλά είναι παρούσα κάθε χρόνο στην «Τελετή Παράδοσης», όπου ο συγγραφέας (του κάθε έτους) παραδίδει και διαβάζει αποσπάσματα από το χειρόγραφό του.
Συγκινητική το λιγότερο, ήταν η τελετή παράδοσης του πρώτου χειρογράφου πριν από τρία χρόνια. Μούσκεμα απ' τη βροχή, η Καναδή συγγραφέας Μάργκαρετ Άτγουντ παρέδωσε σε ένα κουτί τη δουλειά ενός ολόκληρου χρόνου. Αποκάλυψε τον τίτλο: «Είναι "Scribbler Moon"» ανακοίνωσε. «Κι αυτό είναι το μοναδικό που θα ξέρετε για τα επόμενα 100 χρόνια».
«Υπάρχει κάτι μαγικό σ' όλο αυτό. Είναι σαν την Ωραία Κοιμωμένη. Τα κείμενα θα βυθιστούν σε λήθαργο για 100 χρόνια και μετά θα ξυπνήσουν, θα ζωντανέψουν ξανά. Είναι μια χρονική διάρκεια που συναντά κανείς σε παραμύθι. Κι αυτή κοιμόταν 100 χρόνια» είπε.
Η γυναίκα που έχει κάνει σεξ με 10.000 άντρες ξαναχτυπά
Η ιστορία της Gwyneth Montenegro δεν είναι τωρινή. Η ζωή της είχε προκαλέσει αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε το 2014 μέσα από το βιβλίο της «10,000 Men and Counting» - μια αφοσιωμένη Χριστιανή που έγινε συνοδός και έχει κάνει σεξ με τουλάχιστον 10.000 άντρες πριν εγκαταλείψει δια παντός το επάγγελμα.
Αυτή τη φορά, η 39χρονη ξαναχτυπά, σε μια προσπάθεια να ανασηκώσει το πέπλο που καλύπτει το χώρο που της εξασφάλιζε μοδάτα ρούχα, πολυτελή αυτοκίνητα και ταξίδια ανά τον κόσμο. Αποκαλύπτει επιπλέον, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι άντρες στο σεξ- η απάντησή της ίσως σας ξαφνιάσει.
Η πρώτη φορά που έβγαλε λεφτά από το σεξ, ήταν σε ηλικία 21 ετών, τρία χρόνια μετά τον ομαδικό βιασμό της μετά από μια νύχτα εξόδου σε νάιτ κλαμπ. Ένα εφιαλτικό συμβάν, που έμελλε να της αλλάξει δια παντός τη μετέπειτα ζωή της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ως έφηβη ήταν μια πιστή Χριστιανή που φύλαγε την παρθενιά της μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου. Μετά το περιστατικό όμβς, η ψυχολογία της άλλαξε, καταρρακώθηκε, και όλα της τα όνειρα πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων. «Κατέληξα να κάνω στριπτίζ, ένα χρόνο αργότερα» εξηγεί σε συνέντευξή της στο news.com.au. Εντούτοις, αν και είχε περάσει τη γραμμή με το να γδύνεται μπροστά από άντρες, περιγράφει την πρώτη της φορά που πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της ως συνοδός, «απόλυτα σουρεαλιστική».
«Τη στιγμή που για πρώτη φορά πληρώνεσαι για να κάνεις σεξ, δεν υπάρχει γυρισμός», είπε. Η ίδια παρέμεινε στο χώρο για 12 χρόνια και όπως αποκάλυψε λάμβανε 500 με 1000 δολάρια για κάθε ωριαία συνάντηση με τους πελάτες- από ευυπόληπτους πολιτικούς και δικηγόρους, μέχρι μουσικούς με τους οποίους ταξίδευε σε εξωτικούς προορισμούς όπως τα νησιά Μπόρα Μπόρα.
«Η ερώτηση είναι γιατί έμεινα τόσο πολύ«, είχε διερωτηθεί στην Daily Mail Australia το 2014. «Ήταν σαν ναρκωτικό, χάρη στα χρήματα ταξίδευα σε όλο τον κόσμο». Ένας από τους εύπορους πελάτες της, την εισήγαγε μάλιστα και στον κόσμο των ναρκωτικών. «Ζούσα το lifestyle της κοκαϊνης, ταχύτητα και γαλλική σαμπάνια», θυμάται.
Ζούσε σίγουρα ένα αλλόκοτο παραμύθι, από το οποίο κατάφερε να μάθει τι είναι αυτό που θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα από τη στιγμή που ήταν σε θέση να ακούει τις μειλίχιες σκέψεις τους- Οι περισσότεροι από τους πελάτες της, δεν ήθελαν το «hardcore kinky σεξ» ή τις απίστευτες φαντασιώσεις. «Οι περισσότεροι ήθελαν φυσιολογικό σεξ...», λέει και σημειώνει ότι αρκετοί από τους άντρες με τους οποίους κοιμήθηκε, ένιωθαν ευνουχισμένοι στις σχέσεις τους. «Δε ξέρουν πλέον πώς να είναι άντρες. Έχασαν το δρόμο τους», προσθέτει.
Όσο και αν αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη, μετά την αποχώρησή της από τη βιομηχανία του σεξ, έγινε πιλότος στα 29: καριέρα που τελικά εγκατέλειψε όταν διαγνώσθηκε με νεφρική ανεπάρκεια και επέστρεψε σε αυτό που έκανε για χρόνια τώρα μέχρι που έφυγε δια παντός σε ηλικία 33 ετών και τώρα Τώρα εκπαιδεύεται στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP), μια προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη και ψυχοθεραπεία.
Χανιά: Το πρωινό που σέρβιρε ξενοδοχείο και άφησε έκπληκτους τους τουρίστες
"Με το πρωινό σας . Γιατί όχι;" γράφει ένα καρτελάκι στο πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου
Το καλό πρωινό είναι απαραίτητο για όλους μας ειδικά την περίοδο των διακοπών, ώστε να πάρουμε την απαραίτητη ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα που συνήθως συνδυάζεται με βόλτες, ευχάριστες μεν κουραστικές σε ορισμένες περιπτώσεις δε.
Ένα ξενοδοχείο των Χανίων θέλοντας να δώσει...ενέργεια στους παραθεριστές, πρωτοτύπησε προσφέροντας την παραδοσιακή ρακή - το σήμα κατατεθέν της Κρήτης - για πρωινό.
Τουρίστες, γράφει το flashnews.gr, που διαμένουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έσπευσαν να το σχολιάσουν, φυσικά καλοπροαίρετα και με χιουμοριστική διάθεση.


Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!