Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020


Μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη βρέθηκε μια ομάδα δυτών που είχαν βουτήξει στον Βόρειο Ατλαντικό στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων .
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun οι δύτες εντόπισαν ένα πλοίο που είχε εξαφανιστεί 100 χρόνια πριν και ποτέ δεν βρέθηκαν συντρίμμια ή κάποιο από τα πτώματα των επιβατών.
Ήταν ένα από τα πλοία που ονόμαζαν «πλοίο φάντασμα» αφού είχαν εξαφανιστεί ξαφνικά ενώ έπλεαν στην συγκεκριμένη περιοχή για την οποία υπάρχουν πολλοί θρύλοι όπως ότι τα πλοία εξαφανίζονταν γιατί περνούσαν σε άλλη διάσταση κλπ.
Σύμφωνα με την Sun πρόκειται για το ατμόπλοιο Cotopaxi που εξαφανίστηκε το 1925 όταν έπλεε από την Νότια Καρολίνα προς την Κούβα και στο οποίο επέβαιναν 32 άτομα.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρωσία.
Ένας 41χρονος έλουσε με πετρέλαιο την πρώην σύντροφό του και της έβαλε φωτιά γιατί τον χώρισε. Η 39χρονη υπέστη βαριά εγκαύματα στο 35% του σώματός της αλλά έζησε.
Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι διατηρούσε παράνομο δεσμό, καθώς και οι δυο ήταν παντρεμένοι.
Ο 41 χρονος δεν δέχτηκε την απόφασή της να χωρίσουν, καθώς ήθελε να παραμείνει με τον άντρα της, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο μαγαζί όπου εργάζεται η 39χρονη και να της βάλει φωτιά.

Ένας άντρας από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς και έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για να το αποδείξει στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Δεν τελειώνουν οι «πονοκέφαλοι» της Ελισάβετ.
Με το Megxit να αποτελεί ακόμα ανοιχτή πληγή για το παλάτι, έρχεται τώρα μια άλλη υπόθεση να ταράξει τα νερά. Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, γεννήθηκε πριν από 53 χρονια στο Πόρτσμουθ και τώρα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Υποστηρίζει εδώ και κάποια χρόνια, σε συνεντεύξεις του, ότι είναι ο καρπός του -τότε παράνομου- έρωτα της Καμίλα και του πρίγκιπα Κάρολου, όμως τώρα η υπόθεση παίρνει μια απρόσμενη τροπή, καθώς ο Ντοτάντε-Ντέι πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο.
Κάτι που, αναπόφευκτα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Ο Ντοράντε Ντέι υιοθετήθηκε, όταν ήταν μόλις 18 μηνών, από την Κάρεν και τον Ντέιβοντ Ντέι. Ο ίδιος πιστεύει ότι η γυναίκα που τον έδωσε για υιοθεσία είναι η τότε 18χρονη Καμίλα Σαντ. «Η γιαγιά μου εργαζόταν για τη βασίλισσα και μου το είχε πει ξεκάθαρα: Ήμουν το μωρό της Καμίλα και του Κάρολου», έχει πει ο Ντοράντε-Ντέι σε συνέντευξή του.

Ο 53χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στο Ανώτατο δικαστήριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και υποστηρίζει ότι η ιστορία του είναι «η πιο εκρηκτική υπόθεση που αντιμετώπισε ποτέ το παλάτι». «Τους έδωσα τελεσίγραφο πριν πάω στο δικαστήριο, αλλά δεν απάντησαν. Πρέπει να μάθω την αλήθεια», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν μαζί του όταν κατέθεσε τα χαρτιά της υπόθεσής του. Η υπόθεση, όμως, βρήκε το δρόμο της και τώρα είναι στο Σίδνεϊ, όπου και πρόκειται εκδικαστεί.
Ο ίδιος ο Ντοράντε-Ντέι πιστεύει ότι στην περίφημη συνάντηση κορυφής του Σάντρινγκχαμ, όπου και συζητήθηκε το Megxit, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μίλησαν και για τη δική του υπόθεση. Αυτό που ζητάει από το δικαστήριο είναι να υποχρεωθούν οι «γονείς» του να τον αναγνωρίσουν και προσθέτει ότι ο Κάρολος, η Καμίλα και η Ελισάβετ «πέρασαν χρόνια κρύβοντας την αλήθεια».
Ο Ντοράντε-Ντέι ανεβάζει συχνά στα social media, ποστ σχετικά με τις αξιώσεις του για αναγνώριση από τη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Χάρι και τη Μέγκαν, τονίζοντας τις ομοιόττες ανάμεσα στη δική τους υπόθεση και τη δική του. Ανεβάζει επίσης, συχνά, φωτογραφίες του εαυτού του και μελών της βασιλικής οικογένειας, τονίζοντας ότι υπάρχει τρομακτική ομοιότητα…

Μη έχοντας άλλη επιλογή, έπεσε στις ράγες για να σώσει την κόρη του.
Ένας πατέρας έγινε στην κυριολεξία «ασπίδα» για την κόρη του, ώστε να μην σκοτωθεί.
Το παιδί, μάλλον, είχε πέσει στις ράγες και εκείνος είδε το τρένο να έρχεται.
Χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε και εκείνος για να την σώσει.
Μάλιστα την αγκάλιασε σφιχτά και έκανε το σώμα του «ασπίδα», ενώ το τρένο περνούσε σχεδόν από πάνω τους.
Το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιανουαρίου, στο σταθμό Ismailia, που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της βορειοανατολικής Αιγύπτου.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, έπειτα από μερικά τρομακτικά δευτερόλεπτα, η αμαξοστοιχία περνά και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες και οι δύο επέζησαν.


Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!