Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

«Πάω για τσιγάρα» είπε στην γυναίκα του και πήγε μέχρι την Ρωσία για να δει την Εθνική Μεξικού!
Για πολλούς το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Μεξικάνος είπε στη γυναίκα του πως πάει να αγοράσει τσιγάρα και αυτός μπήκε στο αεροπλάνο, ταξίδεψε στη Γερμανία και από εκεί βρέθηκε οδικώς στη Ρωσία για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.
Ο Αντόνιο Γκαρσία παρακολούθησε το ματς του Μεξικού ενάντια στη Ρωσία, στο Καζάν, και μάλιστα κρυφά! “Είπα στη σύζυγό μου, ότι πηγαίνω στο Oxxo -μια δημοφιλής αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων στο Μεξικό- για μερικά τσιγάρα, αλλά δεν της είπα σε ποιο”, ανέφερε ο Γκαρσία σε δημοσιογράφο.
Για να αποφύγει την γκρίνια και την άρνηση της γυναίκας του σκέφτηκε αυτή τη δικαιολογία και υπέθεσε πως όταν της εξηγούσε όλα θα ήταν καλά.
“Σίγουρα, δεν θα την άφηνα να ανησυχεί με την αργοπορία μου”, είπε.
Εκείνη ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έμαθε για το ταξίδι από τους συγγενείς τους στη Γερμανία, που την ειδοποίησαν. “Μου αρέσει τόσο πολύ το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να είναι δίπλα στην ομάδα μου”.

 
Η μοναδική Αγία Σοφία: Αριθμοί, γεγονότα και θρύλοι
Η ανάγνωση του Κορανιού στην Αγία Σοφία πριν λίγες μέρες υπήρξε η αφορμή για να γίνει το ιστορικό μνημείο κέντρο αντιπαράθεσης για ακόμα μια φορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Η χρήση από μουσουλμάνους του χριστιανικού ναού που ταυτίστηκε ως εικόνα με το Βυζάντιο, είναι αρκετή για να εξοργίσει τόσο τους Έλληνες, όσο και ξένους που προασπίζονται την διατήρηση του ως ιστορικό χώρο -μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Ας θυμηθούμε όμως μερικά στοιχεία που αφορούν το λαμπρό αυτό οικοδόμημα.
  • Ο πρώτος ναός της Αγίας Σοφίας θεμελιώθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ. όταν ονόμασε τη μετέπειτα Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
  • Η ανέγερση του ναού ολοκληρώθηκε από τον γιο του Κωνστάντιο και τα εγκαίνια έγιναν στις 15 Φεβρουαρίου του 360.
  • Κατά την εποχή του Αρκαδίου, το 404, η πρώτη Αγιά Σοφιά πυρπολείται και θα κτισθεί εκ νέου από τον Θεοδόσιο Β'. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 10 Οκτωβρίου του 415, όμως ο ναός θα πυρποληθεί και πάλι το 532, κατά τη Στάση του Νίκα.
  • Ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός Α' αποφασίζει να κατασκευάσει την εκκλησία από την αρχή, στον ίδιο χώρο, αλλά πολύ πιο επιβλητική, για να δεσπόζει στη Βασιλεύουσα. Τα θεμέλια αυτού του μεγαλοπρεπή ναού θα μπουν στις 23 Φεβρουαρίου του 532, με σχέδια που εκπόνησαν οι αρχιτέκτονες Ανθέμιος Τραλλιανός και Ισίδωρο ο Μιλήσιος.
  • Για την ολοκλήρωση του κολοσσιαίου έργου δούλεψαν αδιάκοπα επί έξι χρόνια 10.000 τεχνίτες, ενώ ξοδεύτηκαν 320.000 λίρες (περίπου 120.000.000 ευρώ).
  • Τα υλικά του προέρχονται από όπου υπήρχε Ελληνισμός. Τα πράσινα μάρμαρα από τη Μάνη και την Κάρυστο, τα τριανταφυλλιά από τη Φρυγία και τα κόκκινα από την Αίγυπτο. Από τον υπόλοιπο κόσμο προσφέρθηκαν τα πολύτιμα πετράδια, ο χρυσός, το ασήμι και το ελεφαντόδοντο, για τη διακόσμηση του εσωτερικού.
  • Τα εγκαίνια έγιναν στις 27 Δεκεμβρίου του 537 από τον Ιουστινιανό, ο οποίος βλέποντας την υπεροχή της Αγίας Σοφίας έναντι του ξακουστού ναού του Σολομώντα, αναφωνεί: «Δόξα των Θεώ το καταξιωσάντι με τελέσαι τοιούτον έργον. Νενίκηκά σε Σολομών».
  • Για χίλια και πλέον χρόνια (537-1453), η Αγία Σοφία θα αποτελέσει το κέντρο της ορθοδοξίας και του ελληνισμού. Εκεί, ο λαός θα γιορτάσει τους θριάμβους, θα θρηνήσει τις συμφορές και θα αποθεώσει τους νέους αυτοκράτορες.
  • Στην Αγία Σοφία υπήρχε ειδική εξέδρα (θρόνος), όπου στεκόταν ο αυτοκράτορας. Η χορωδία της έψαλλε ειδικό ύμνο προς τιμήν του, τον πολυχρονισμό και το ‘Τον Δεσπότην’. 
  • Όπου υπάρχουν Χριστιανοί, θα δούμε αντίγραφα της Αγίας Σοφίας: στο Κίεβο, στην Αχρίδα, στη Θεσσαλονίκη, στη Βοιωτία, στην Αθήνα, στη Ρουμανία, στη Σερβία αλλά και σε σύγχρονα κράτη που οι Χριστιανοί τους έχουν καύχημα μια δικιά τους Αγία Σοφία
  • Η τελευταία λειτουργία τελέστηκε στις 29 Μαΐου του 1453. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ΙΑ' Δραγάτης, αφού προσευχήθηκε μαζί με το λαό και ζήτησε συγνώμη για λάθη που πιθανόν έκανε, έφυγε για τα τείχη, όπου έπεσε μαχόμενος.
  • Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης, η Αγία Σοφία έγινε τζαμί και με την επανάσταση του Κεμάλ Ατατούρκ μετατράπηκε σε μουσείο.
  • Το 1931, το Αμερικανικό Βυζαντινό Ινστιτούτο αρχίζει συστηματικές εργασίες αποκάλυψης και αποκατάστασης των ψηφιδωτών.
  • Το εκπληκτικό με την Αγία Σοφία είναι ότι παραμένει όρθια εδώ και 1500 περίπου χρόνια, παρά τους μεγάλους σεισμούς που έγιναν στην περιοχή. Αντεξε 64 σεισμούς μέχρι 7,4 Ρίχτερ
  • Ο σχεδιασμός του τρούλου από τοιχοποιία είναι ένα θαύμα μηχανικής, για τον έξυπνο τρόπο στήριξής του σε τέσσερα τόξα αλλά και τον τρόπο που μοιράζονται τα φορτία και τις συνδέσεις.
  • Κτίστηκε με ροδίτικα τούβλα που ήταν πιο ελαφριά, το 1/6 του κανονικού τούβλου και ο ασβέστης ζυμώθηκε με λάδι αντί για νερό.
Οι θρύλοι
  • Όταν οι Τούρκοι μπήκαν στην Πόλη,  Άγγελος Κυρίου διέκοψε τη λειτουργία, οδήγησε τους ιερείς πίσω από ένα παραπόρτι, άγνωστο που, και η πορτίτσα ως εκ θαύματος έκλεισε. Πίσω από εκεί περιμένουν οι ιερείς να έρθει η ευλογημένη στιγμή που με εντολή του Θεού θα τους ξυπνήσει για να αποτελειώσουν την μισοαφημένη λειτουργία.
  • Το σχέδιο για να κτισθεί η Αγία Σοφία, έγινε γνωστό στον αυτοκράτορα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο απ΄αυτόν που μάθαμε από το μάθημα της Ιστορίας. «Ηταν ο καιρός που ο αυτοκράτορας στην Πόλη είχε αποφασίσει να χτίσει την Αγία Σοφία. Είχε καλέσει τον πρωτομάστορα, και ο τελευταίος είχε κάνει ένα σχέδιο και ύστερα και άλλο και ύστερα και άλλα σχέδια, πώς να χτιστεί η μεγάλη εκκλησία . Κανένα όμως από αυτά τα σχέδια δεν ευχαριστούσε το βασιλιά. Ηθελε κάτι άλλο, πολύ πιο σπουδαίο. Και ο πρωτομάστορας κάθε μέρα προβληματιζόταν και πιο πολύ και σκεφτόταν τι νέο σχέδιο να φτιάξει. Μια Κυριακή, την ώρα που τελείωνε η λειτουργία, ζύγωσε πρώτος ο αυτοκράτορας να πάρει το αντίδωρο, εκείνο όμως του ξεφεύγει από το χέρι και πάφτει κάτω. Μια στιγμή αργότερα παρουσιάζεται μια μέλισσα που φτεροκοπούσε προς το ανοιχτό παράθυρο, κρατώντας το πεσμένο αντίδωρο του αυτοκράτορα.Βγάζει αμέσως διαταγή ο βασιλιάς ότι όσοι έχουνε μελίσσια να τ΄ανοίξουνε και να ψάξουν, για να βρεθεί το αντίδωρο. Ψάχνει και ο πρωτομάστορας στα δικά του μελίσσια και τι βλέπει; Είχανε κάτσει οι μέλισσες μέρες πριν και είχανε φτιάξει με το κερί μέσα στην κυψέλη μιαν εκκλησία πανέμορφη και σκαλιστή και μεγαλοπρεπή, που δεν είχε όμοιά της σ΄ολόκληρη την Οικουμένη.Ολες οι λεπτομέρειες είχανε γίνει στην εντέλεια μέσα κι έξω στην εκκλησία. Η πόρτα της ανοιχτή, ο τρούλος έτοιμος οι κολώνες στη θέση τους, ως και η Αγία Τράπεζα τελειωμένη. Την είχαν αποτελειώσει σ΄όλα της την εκκλησία, και επάνω στην Αγία Τράπεζα της είχε φέρει εκείνη η μέλισσα και είχε αποθέσει το αντίδωρο του βασιλιά. Είδε την εκκλησιά ο πρωτομάστορας και θαύμασε το τέλειο σχέδιό της. Την είδε κατόπιν και ο αυτοκράτορας και ήταν όλος χαρά. Το σχέδιο που είχανε φτιάξει οι μέλισσες, έγινε το σχέδιο που χτίστηκε η Αγία Σοφία.                                
  • Την μέρα που πάρθηκε η Πόλη, έβαλαν σ΄ένα καράβι την Αγία Τράπεζα της Αγιας-Σοφιάς, να την πάνε στην Φραγκιά, για να μην πέσει στα χέρια των Τούρκων. Εκεί όμως στη θάλασσα του Μαρμαρά άνοιξε το καράβι και η Αγία Τράπεζα βούλιαξε στον πάτο. Στο μέρος εκείνο η θάλασσα είναι λάδι, όση θαλασσοταραχή και κύματα κι αν είναι γύρω. Και το γνωρίζουν το μέρος αυτό οι ναυτικοί από τη γαλήνη, που είναι πάντα εκεί, και από την ευωδία που βγαίνει. Πολλοί μάλιστα αξιώθηκαν να την ιδούν στα βάθη της θάλασσας.
  • Τις πιο πολλές εικόνες και τοιχογραφίες της Αγίας Σοφίας τις κατέστρεψαν οι Τούρκοι. ΄Όταν όμως οι εισβολείς έφτασαν στον εξώστη-γυναικωνίτη και ένας τσαούσης (Τούρκος αξιωματικός) προσπάθησε με έναν πέλεκυ να καταστρέψει μια τοιχογραφία της Παναγίας που κρατά στα χέρια της τον Ιησού μωρό, έγινε θαύμα! Τη στιγμή που ο Τούρκος προσπάθησε να καταφέρει το πρώτο χτύπημα στην τοιχογραφία κεραυνοβολήθηκε κι έπεσε νεκρός. Τη θέση του πήρε ένας άλλος Τούρκος, αλλά την ίδια στιγμή κι έκείνος είχε την ίδια τύχη. Οι υπόλοιποι βάρβαροι πανικοβλήθηκαν από το πρωτόγνωρο γι αυτούς θαύμα και γεμάτοι τρόμο αλλά και σεβασμό εγκατέλειψαν την ανόσια προσπάθειά τους. Η συγκεκριμένη τοιχογραφία σώζεται μέχρι σήμερα στον δεξιό εξώστη της Αγίας Σοφίας.

 
Κι όμως στην αρχαία Ελλάδα είχαν λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών!
Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου οδηγεί πολλούς στο να κάνουν υπερβολική χρήση των τζακιών. Με αυτόν τον τρόπο η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται και πολλές φορές τον χειμώνα η ατμόσφαιρα είναι βαριά και μπορεί να προκαλέσει μέχρι και δύσπνοια.
Κάθε δράση φέρνει αντίδραση, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι, που έκαναν την οικολογία πράξη και μας παρέδωσαν έναν καταγάλανο αττικό ουρανό, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τον μαυρίσουμε.
Οι πρόγονοί μας ήταν μακράν οι πρώτοι οικολόγοι του πλανήτη, με κριτήριο την ποιότητα ζωής στις πόλεις-κράτη που δημιούργησαν, όταν άλλοι λαοί ζούσαν νομαδικά.
Για παράδειγμα, απαγορευόταν σε κάθε ιδιοκτήτη να κόβει πάνω από δύο δένδρα ελιάς τον χρόνο.
Νομοθετικά μέτρα υπήρχαν και για την αντιμετώπιση της ρύπανσης των πόλεων. Έτσι, η μεταφορά των σκουπιδιών και της κόπρου έπρεπε να γίνεται σε μεγάλη απόσταση. Για τον έλεγχο των κρηνών υπήρχε στην αρχαία Αθήνα αιρετός και όχι κληρωτός αρμόδιος
Ο Πεισίστρατος γέμισε την Αθήνα με κρήνες και καταιωνιστήρες, απαγόρευσε όμως τις δεξαμενές (πισίνες), για τον κίνδυνο των μολύνσεων από τα στάσιμα ύδατα και της σπατάλης νερού. Για την προστασία του περιβάλλοντος της πόλης, τα τυροκομεία και τα βυρσοδεψεία, που ανέδιδαν δυσάρεστες οσμές, ήταν υποχρεωτικό να εγκατασταθούν εκτός των οικισμών, όπως και τα νεκροταφεία. Τα εργαστήρια ήταν εγκαταστημένα κατά ομοειδείς συντεχνίες και καθώς το μέγεθός τους ήταν μικρό, με μέσο όρο απασχολουμένων τα 10 άτομα, δεν φαίνεται να ενοχλούσαν ιδιαίτερα το περιβάλλον. Προστατευτικά μέτρα λαμβάνονταν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπου υπήρχαν ειδικά προβλήματα τοπικού χαρακτήρα.
Στο Λαύριο, τοποθετούσαν τα καμίνια για το λιώσιμο των μετάλλων νοτιοανατολικά των οικισμών, επειδή οι επικρατούντες στην περιοχή άνεμοι είναι βόρειοι και βορειοδυτικοί. Στη Θήβα υπήρχε το αξίωμα της «τελεαρχίας», δηλαδή της φροντίδας ώστε να μη σκορπίζονται στους δρόμους της πόλης απόβλητα και νερά ρευμάτων. Πολλές πόλεις είχαν απαγορεύσει την εκτροφή κατοικίδιων, εξαιτίας των καταστροφών που προκαλούσαν στις καλλιέργειες και το πράσινο γενικά
Εν αρχή ην η χωροταξία
Χαρακτηριστικό του σεβασμού των αρχαίων Ελλήνων προς το περιβάλλον, είναι το γεγονός ότι στη χωροθέτηση των οικισμών τους, κύριο μέλημα έθεταν την επιλογή υγιεινής τοποθεσίας, δεύτερο την επιλογή οχυρής τοποθεσίας και τρίτο την επιλογή πλούσιας τοποθεσίας.
Είσαι ότι ζεις
Ο Ιπποκράτης στο βιβλίο του Περί αέρων, υδάτων, τόπων τονίζει, ότι από τις συνθήκες του περιβάλλοντος δεν διαμορφώνονται μόνο ο χαρακτήρας και η δημιουργικότητα των λαών, αλλά και η ίδια η υγεία τους –οι ασθένειες που τους βασανίζουν– είναι αποτέλεσμα του μικροκλίματος, της διατροφής, της ποιότητας του πόσιμου νερού κ.λπ.
Η τάξη της φύσης
Για τους φιλοσόφους προείχε η φυσική τάξη. Κάθε απόκλιση από αυτή, αποτελούσε «ύβριν» από τη σκοπιά της ηθικής και της δικαιοσύνης και άσκοπη ενέργεια από τη σκοπιά της οικονομίας. Επιδίωκαν την αυτάρκεια στην παραγωγή αγαθών, αλλά όχι την υπερβολική κατανάλωση. Ήθελαν ωραία κτίρια, αλλά αποδοκίμαζαν την περιττή πολυτέλεια.
Ουκ εν τω πολλώ το ευ!
Ο Ξενοφών ασχολήθηκε διεξοδικά με τη σχέση πόρων – εδάφους – ανθρώπινης εργασίας. Ο Αριστοτέλης θεωρεί αντικείμενο της οικονομίας, την παραγωγή αγαθών μόνο για άμεση χρήση. Και οι δύο επισημαίνουν τους κινδύνους που συνεπάγεται η υπερβολική παραγωγή αγαθών. Η υπερεπάρκεια οδηγεί στον άσκοπο πλουτισμό και παρασύρει στον ευδαιμονισμό, την εκμετάλλευση ανθρώπων, την κατασπατάληση πόρων, τη δημιουργία πλαστών αναγκών και τελικά τη διαστροφή του ανθρώπινου χαρακτήρα.
Η αισθητική υπεροχή
Για τους αρχαίους, τα μεγάλα δημόσια κτίρια και τα σπίτια θεωρούνταν αυτονόητο ότι έπρεπε να υποτάσσονται στην κλίμακα του χώρου, να εντάσσονται στην αισθητική διαμόρφωση του περίγυρου, να υπακούουν στις επιταγές του μέτρου και της ισορροπίας. Η αίσθηση του «μέτρου» δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και κανόνας ηθικής και πολιτικής συμπεριφοράς.
«Το ιατρικόν»
Η υγεία στην αρχαία Ελλάδα θεωρούνταν ύψιστο αγαθό και κάθε ηλικία του ανθρώπου είχε αφιερωθεί σε κάποιον θεό-προστάτη. Μέτρα για την υγιεινή του περιβάλλοντος υπήρχαν πολλά, τόσο για την αποξήρανση των ελών, όσο και για την ύδρευση και αποχέτευση των οικισμών.
Για την προστασία της δημόσιας υγείας φαίνεται ότι σε πολλές πόλεις υπήρχαν δημόσιοι γιατροί και η πολιτεία παρείχε δωρεάν περίθαλψη στους απόρους, έχοντας επιβάλει για τον σκοπό αυτόν ειδικό κεφαλικό φόρο, το «ιατρικόν». Ο θεσμός όμως αυτός δεν ίσχυε στην Αθήνα, όπου ο Πλάτων απέτρεπε από τη χρήση φαρμάκων, συνιστώντας την καταφυγή σε φυσιοθεραπευτικά μέσα.

 
Αυτή είναι η συνταγή για μαύρη λεμονάδα
Η Techno Lemonade όπως φαίνεται αποτελεί ένα αναψυκτικό που άρχισε να γίνεται μόδα και να κάνει αίσθηση στα social media!
Μπορείτε να τη φτιάξετε και μόνοι σας και αυτή είναι η συνταγή.
Για ένα ποτήρι Techno Lemonade
1 λεμόνι
Νερό
Πάγος
και το μυστικό για το μαύρο χρώμα ενεργός φυτικός άνθρακας, 100% φυσικό υλικό (που μάλιστα ασπρίζει και τα δόντια!). Το βρίσκετε σε φαρμακεία.

 
Μήπως έχεις κοινωνικό jet lag;
Είσαι συνέχεια κουρασμένος, ενώ στη πραγματικότητα οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου δεν είναι και τόσο έντονοι; 7 στους δέκα ενήλικους δηλώνουν κουρασμένοι τις καθημερινές, ενώ τα επίπεδα ενέργειας τους αλλάζουν το Σαβ/κο.
Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sleep, αυτό συμβαίνει λόγω κοινωνικού jet lag.
Δεν το έχεις ξανακούσει; Ο όρος αναφέρεται σε οτιδήποτε συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και μπορεί να επηρεάσει τον κύκλο του ύπνου σου – πρόκειται κυρίως για τις εξόδους με φίλους μέχρι αργά με αποτέλεσμα να πηγαίνεις για ύπνο το επόμενο πρωί. Δεν είναι περίεργο πως όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο σου και να σε βγάλει εκτός προγράμματος για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Μια νέα έρευνα όμως έχει δείξει πως κάτι τέτοιο μπορεί επίσης να επηρεάσει σοβαρά και την υγεία σου.
Κάθε μια ώρα ενός τέτοιου είδους jet lag – δηλαδή ύπνου που χάθηκε μέσα στην εβδομάδα λόγω αυτών που έκανες το σαββατοκύριακο – μπορεί να οδηγήσει σε πιθανότητα 11% να αναπτύξεις κάποιο καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με έρευνες.
‘Ένα πρόγραμμα ύπνου – πέρα απο τη διάρκεια του – παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία μας.
Ένας κανονικός ύπνος κύκλου μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός, ανέξοδος και απλός τρόπος για να προφυλαχθείς απο κάποιο πρόβλημα με την καρδιά σου καθώς και πολλά άλλα προβλήματα υγείας,’ υποστηρίζει η Sierra B. Forbush, κύρια ερευνήτρια της μελέτης αυτής.
Οπότε, πόσο πρέπει να κοιμόμαστε τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές; Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ύπνου, το καλύτερο είναι να κοιμόμαστε 7 ώρες. Ναι, ίσως θα πρέπει να ξεχάσεις τα ποτά και να πας νωρίς για ύπνο την Παρασκευή. Σκέψου όμως οτι θα έχεις περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις το brunch των ονείρων σου το πρωί του Σαββάτου.

 
Ο πιο σeξι κατάδικος του κόσμου στην αγκαλιά πλούσιας κληρονόμου
Με την 26χρονη Κλοε Γκρίν και την πολυτελή θαλαμηγό της ταξίδεψε στις ακτές της Τουρκίας ο Τζέρεμι Μικς, ο πιο σeξι κατάδικος του κόσμου
Το μοντέλο που είχε γνωστός τo 2014, κάνει καριέρα στο μόντελινγκ μετά την αποφυλάκισή του και απολαμβάνει όσα έχει να του προσφέρει η καλή ζωή.
Μόνο που επέλεξε να το κάνει στο πλευρό της όμορφης Κλόε, η οποία είναι η κόρη του Σερ Φίλιπ Γκριν, ιδιοκτήτη της εταιρίας-κολοσσού Arcadia, αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που έχει στο δυναμικό της και τα καταστήματα ρούχων Top Shop.
Οι παπαράτσι τους συνέλαβαν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, ενώ είναι πολύ πιθανό η θαλαμηγός της Γκριν να κατευθυνθεί προς τα ελληνικά νησιά τις επόμενες μέρες.
Ο 33χρονος Μικς όμως είναι παντρεμένος και παιδί και το πιθανότερο είναι ότι η γυναίκα του έμαθε για το ειδύλλιο του με την κληρονόμο μέσα από το διαδίκτυο, καθώς μόλις πριν λίγο καιρό εκείνος της έκανε αφιερώσεις μέσω του instagram, αναφέροντας ότι είναι «η καλύτερη σύζυγός του κόσμου».
Ο γοητευτικός γαλανομάτης γνώρισε την Κλόε τον Μάιο σε ένα πάρτι στις Κάννες και από τότε ζουν ένα φλογερό έpωτα, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες.
Ο πατέρας της Κλόε δε φέρεται να είναι εξαιρετικά ανήσυχος για το γεγονός ότι η κόρη του έχει πέσει στην αγκαλιά ενός πρώην γκάνγκστερ.

 
To μοντέλο που ξόδεψε 120 χιλ. δολάρια για να μοιάσει στην Kardashian αλλά...
Αυτή είναι η είκοσι τεσσάρων ετών Jennifer Pamplona από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και ας πούμε απλά ότι έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για να πει.
Η Jennifer γνώρισε το χειρουργικό νυστέρι για πρώτη φορά σε ηλικία δεκαεπτά χρονών όταν έβαλε εμφυτεύματα στήθους για να καταπολεμήσει τα πολλά χρόνια bullying στο σχολείο!
Έγινε μοντέλο και έπειτα συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βραζιλία.
Το 2015, υποβλήθηκε σε εννέα χειρουργικές επεμβάσεις μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης τεσσάρων πλευρών, προσθήκης εμφυτευμάτων στήθους, λιποαναρρόφησης, ρινοπλαστικής και ένα σωρό άλλων επεμβάσεων.
Βρήκε ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει ευτυχισμένη και πάλι ήταν με τη σταδιακή μετατροπή της σε μια "κούκλα Barbie" που μοιάζει στην Kim Kardashian.
Eίναι αποφασισμένη να αποκτήσει μεγαλύτερα οπίσθια από τον Kim Kardashian, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι το σώμα της δεν μπορεί να το αντέξει.

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!