Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017


Μικρά σημάδια βελτίωσης και επικοινωνίας φαίνεται πως σημειώνονται στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.
Ένας οικογενειακός φίλος ισχυρίζεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής «στέλνει μηνύματα από τον μακρινό κόσμο του» ενώ βρίσκεται στο σπίτι του στη Γενεύη όπου παρακολουθείται καθημερινά από ιατρική ομάδα.
Ο Σουμάχερ υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013 και έκτοτε δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.
Η ανώνυμη πηγή μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Bunte, λέγοντας πως η σωματική του διάπλαση τον βοηθά να «είναι καλά ανάλογα με τις περιστάσεις».
«Η Κορίνα και τα παιδιά, ελπίζουν στην ημέρα που θα γίνει ένα ιατρικό θαύμα».

Ο επτά φορές πρωταθλητής υποβλήθηκε σε τεχνητό κώμα για έξι μήνες μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις.
Οι γιατροί περιέγραψαν την κατάστασή του ως «εξαιρετικά σοβαρή» μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Τρεις μήνες αργότερα, η δήλωση της εκπροσώπου του επιβεβαίωνε πως ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 δεν ήταν πλέον σε κώμα και πως είχε φύγει από το νοσοκομείο.

Ο Σουμάχερ, που δεν μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει, πιστεύεται ότι παρακολουθείται από μία ομάδα 15 ιατρών στο σπίτι του στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο 45χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ βρίσκεται για αποτοξίνωση από τον εθισμό στο αλκοόλ και είναι ο 42χρονος αδελφός του Κέισι Άφλεκ και η πρώην σύζυγός του, η 45χρονη Τζένιφερ Γκάρνερ που τον ώθησαν να το κάνει.
Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με την φίλη του, που είναι μουσικός παραγωγός, Λίντσεϊ Σούκους, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ήταν εκτός ελέγχου, σύμφωνα με το Us Weekly. Είχε «καταρρεύσει» και ήταν πολύ «δυστυχισμένος», δήλωσε μία πηγή στο περιοδικό.
Έτσι ο ηθοποιός όταν βρέθηκε σε ανάγκη στράφηκε προς την πρώην σύζυγό του και όπως γράφει το RadarOnline, επικαλούμενη πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι, παρά τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους «από τη χρήση ουσιών, μέχρι το ποτό και τον τζόγο, η Τζεν ήταν πάντα ο άνθρωπος που μπορεί να του σταθεί».
Ο Μπεν της είπε όλα όσα του συμβαίνουν στη ζωή του, είπε η πηγή και πρόσθεσε ότι «έφτασε στο χείλος της καταστροφής, αλλά γνώριζε πως έπρεπε να αλλάξει».
Ο Κέισι και η Τζένιφερ ανέφεραν ότι ο Μπεν βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μετά από πέντε μέρες μένει έξω από το κέντρο και παρακολουθεί ένα κέντρο βουδιστικού διαλογισμού που ονομάζεται «Ενάντια στο ρεύμα», και νιώθει πιο δυνατός από ποτέ.
Αν και ο Μπεν με την Τζεν βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την έκδοση του διαζυγίου τους η ηθοποιός «θα συνεχίσει να εκεί γι αυτόν όποτε την χρειάζεται. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις», εξηγεί η πηγή.

Σεμινάριο για το..πρωκτικό σεξ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το κατάστημα ενηλίκων Good Vibrations στο πλαίσιο του Sex Week. Αυτή είναι η δεύτερη φορά από το 2014 που το πανεπιστήμιο έχει διοργανώσει σεμινάριο για το πρωκτικό σεξ.
Περίπου 50 φοιτητές παρακολούθησαν το σεμινάριο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το πώς να τονώνουν τα νεύρα στο ορθό, πώς να χρησιμοποιούν πρωκτικές χάντρες και πώς να αποφεύγουν τις μολύνσεις.
Ανάμεσα σε όσα επισημάνθηκαν, αναφέρθηκε και ότι το πρωκτικό σεξ διεγείρει το πολλαπλό πέρασμα των νεύρων στον πρωκτό και πραγματοποιείται εδώ και αιώνες.
Παράλληλα επισημάνθηκαν τεχνικές χαλάρωσης, ενώ οι φοιτητές που το παρακολούθησαν, έλαβαν ένα δωρεάν κουτί σεξουαλικών παιχνιδιών και φυλλαδίων.
Εφιαλτική ήταν η βραδιά της εθνικής Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ, καθώς στο πρώτο ματς για τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, ηττήθηκε από την Κροατία μς χορ 4-1. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με την εθνική να έχει ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση.

Μετά την υπερχείλιση των αφρών, που κάλυψαν μεγάλη έκταση στην πιο τουριστική και πολυσύχναστη περιοχή της πόλης, πριν μερικούς μήνες, ήρθε η σειρά άγνωστων με… στυλιστικές ανησυχίες να επέμβουν στο άγαλμα που δημιουργήθηκε το 1893 από τον γλύπτη Νικόλα Παυλόπουλο. Οι άγνωστοι «δράστες» τοποθέτησαν γυαλιά ηλίου στα μάτια του αγάλματος, ενώ κάλυψαν και το … εκτεθειμένο στήθος της, με έναν μωβ στηθόδεσμο. Φωτογραφίες: seleo.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!