Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Θα βρεθεί στη σκηνή του Ρυθμός Stage παρέα με τον Γιάννη Χαρούλη.

Έχουμε γίνει κάτι σαν η δεύτερη πατρίδα του ιδιότυπου ιταλού μουσικού που συνδυάζει τον πανκ εξτρεμισμό με την πλούσια μουσική παράδοση της χώρας του. Ο Tonino Carotone θα βρεθεί στο Ρυθμός Stage για μια βραδιά γεμάτη ιταλικό καντσόνε, rock attitude, σόου καμπαρέ και μεσογειακό χιούμορ. Μάλιστα η βραδιά περιλαμβάνει και μία έκπληξη, καθώς θα περιλαμβάνει τη φιλική συμμετοχή του Γιάννη Χαρούλη.

Info

19 Μαΐου 2015
ΡΥΘΜΟΣ STAGE, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ.: 210 9750060
Είσοδος στο μπαρ: 12€. Ώρα έναρξης: 22.00

http://www.4news.gr
Ξέσπασε στα social media, ο Βασίλης Καλλίδης.

Αιτία στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε με πιάτα, στα οποία υπήρξε μείξη αλμυρών γεύσεων με γλυκών, όπως βραστά αυγά με… σοκολατένιες καραμέλες που πωλούνται στο εμπόριο. Κάτω από αυτές, πολλοί έσπευσαν να γράψουν αρνητικά σχόλια, όπως "Αηδία", "Έλεος", "Εμετός" κ.α.

Ο γνωστός σεφ δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε: "Όσοι φρικάρετε με το #workshop #vromiko, όπου παίξαμε με τα υλικά και κάναμε την πλάκα μας, μάλλον θα ξινίσετε ξανά. Ξέρετε κάτι; Χ@στηκα πατόκορφα για τη γνώμη στενόμυαλων ανθρώπων. Μείνετε στους καναπέδες σας και φάτε τις φακές σας και αφήσετε εμένα και την παρέα μου να τρώμε τυλιχτό με θράψαλο. Αυτά. Άντε από εδώ".

http://www.thestival.gr
Ένας 57χρονος φαίνεται πως ήθελε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης αλκοόλ και έχοντας ήδη πιει 14 σφηνάκια αποφάσισε να καταναλώσει 30 ακόμη σε μόλις ένα λεπτό.

Η νυχτερινή έξοδος για μια παρέα στη Γαλλία εξελίχθηκε σε εφιάλτη όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, αφού είχε καταναλώσει 56 σφηνάκια από διάφορα ποτά. Το θύμα φαίνεται να συνέχισε την κατανάλωση αλκοόλ με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή ανακοπή και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου τελικά έχασε τη ζωή του.

Η κόρη του θύματος, που βρισκόταν μαζί του στο μπαρ, αποφάσισε να μηνύσει τον ιδιοκτήτη που δεν σταμάτησε τον άνδρα, αλλά συνέχιζε να του σερβίρει αλκοόλ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης είχε πλησιάσει τον πατέρα της και του είχε ψιθυρίσει στο αυτί ότι μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ. "Μένουν 12 ακόμα", του είχε πει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ δήλωσε ότι οι πελάτες πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους.

http://www.seleo.gr 
Αν θέλετε να χάσετε κιλά ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πιο απλές και δωρεάν λύσεις εκτός από τα γυμναστήρια και τις δίαιτες. Αφήστε το αυτοκίνητό σας και πηγαίντε στη δουλειά με δημόσια μέσα μεταφοράς, το ποδήλατο ή ακόμα και με τα πόδια, αν φυσικά το γραφείο δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι.

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας στο Νόργουιτς, με επικεφαλής τον δρ. Άνταμ Μάρτιν, που έκαναν τη δημοσίευση στο περιοδικό επιδημιολογίας «Journal of Epidemiology and Community Health», μελέτησαν στοιχεία για περίπου 4.000 άτομα, συσχετίζοντας τις συνήθειες μετακίνησης τους με το βάρος τους σε βάθος διετίας.

Διαπιστώθηκε ότι όταν κάποιος εγκαταλείπει το αυτοκίνητο για χάρη των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, προκειμένου να πάει στη δουλειά του, τότε μετά από δύο χρόνια θα σημειωθεί μείωση στο δείκτη σωματικής μάζας του (αναλογία βάρους σε κιλά προς τετράγωνο ύψους σε μέτρα) κατά 0,32 κιλά ανά μέτρο στο τετράγωνο, πράγμα που ισοδυναμεί με περίπου ένα κιλό για ένα άτομο μέσου ύψους.

Όσο πιο μακριά είναι η δουλειά κάποιου από το σπίτι του, οπότε θα χρειασθεί περισσότερο χρόνο για να μετακινηθεί χωρίς το αυτοκίνητο, τόσο σημαντικότερο είναι το όφελος. Έτσι, υπάρχει μέση απώλεια βάρους 2,25 κιλών/μέτρο στο τετράγωνο για τις μετακινήσεις άνω των 30 λεπτών, πράγμα που αντιστοιχεί σε αδυνάτισμα της τάξης των επτά κιλών για έναν μέσο άνθρωπο.

Αντίστροφα, όπως διαπιστώθηκε, αν κανείς σταματήσει τις εναλλακτικές μετακινήσεις και προτιμήσει το αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά του, τότε το μέσο άτομο θα παχύνει κατά ένα κιλό.

http://www.4news.gr 
Summer camp τεχνικής κατάρτισης για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ από τις 22 μέχρι και τις 27 Ιουνίου στη Χαλκιδική.

Το τέλος της σεζόν σηματοδοτεί τη στιγμή που τα γήπεδα αδειάζουν και οι παραλίες γεμίζουν. Στην πραγματικότητα, όμως, το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Ετσι, ο ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής θα δηλώσουν παρών και στην Χαλκιδική.

Από τις 22 ως και τις 27 Ιουνίου στη Χαλκιδική θα....
πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο summer camp τεχνικής κατάρτισης για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο. Πέντε προπονητές του PAOK Academy θα διδάξουν σε επίδοξους ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2000 ως το 2007 τα μυστικά της μπάλας και της τεχνικής κατάρτισης.

Το camp θα διεξαχθεί στην ακαδημία Ελπίδες PAOK Academy Ζωγράφου, στα Μουδανιά. Η δράση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει μια πρότυπη σχολή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Δικέφαλος, άλλωστε, είναι η μοναδική ομάδα που έχει αναπτύξει δίκτυο προπονητικών κέντρων σε όλη την επικράτεια για την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα, αναπτύσσει και τις συνεργασίες του με Ακαδημίες σε Κύπρο, Γερμανία, Σουηδία, Ηνωμένες Πολιτείες.
Αν, λοιπόν, βρίσκεστε στην Χαλκιδική και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας μπορείτε ελεύθερα να λάβετε μέρος σε summer camp τεχνικής που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ. Δηλώσεις συμμετοχής με ένα κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 6946502355 (Χρήστος Νεοφώτιστος).

http://simantra.blogspot.gr 
Μάιος 1945: Η μεγαλύτερη ομαδική αυτοκτονία στην ιστορία της Γερμανίας
Είναι ένα σχετικά άγνωστο γεγονός της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας –μέχρι και στη Γερμανία, ελάχιστοι το γνωρίζουν.
Αποτυπώνει όμως με τον πλέον εύγλωττο τρόπο τόσο την τραγικότητα του πολέμου (που ως γνωστόν δεν έχει νικητές, αλλά μόνον ηττημένους), όσο και την ιδεοληψία της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.
Μεταξύ 1-8 Μαΐου του 1945, αμέσως μετά την πτώση του Βερολίνου και σχεδόν ταυτόχρονα με την άνευ όρων συνθηκολόγηση του Τρίτου Ράιχ, συντελέστηκε στην πόλη Ντέμιν στο γερμανικό κρατίδιο του Μεκλεμβούργου – Πομερανίας, η μεγαλύτερη ομαδική αυτοκτονία στην ιστορία της Γερμανίας.
Εκείνες τις ημέρες, κι αφού τα νέα για την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας είχαν αρχίσει να διαδίδονται (είχε προηγηθεί η είδηση του θανάτου του Αδόλφου Χίτλερ), περίπου 900 - 1.000 κάτοικοι της μικρής αυτής κωμόπολης αφαίρεσαν οι ίδιοι τόσο τις ζωές τους όσο κι αυτές των οικογενειών τους.
Σε σύνολο 15.000 κατοίκων, αυτό σημαίνει πως ένας στους 15 αυτοκτόνησε.
Το περίεργο είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοχείρων ήταν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι. Ούτε φανατισμένοι αξιωματούχοι των Ες-Ες, ούτε υψηλόβαθμα γρανάζια της ναζιστικής ιεραρχίας.
Πολλές οικογένειες αυτοκτόνησαν μαζί: ο πατέρας και η μητέρα έπνιξαν τα παιδιά τους στο γειτονικό ποτάμι Πέενε και κατόπιν έβαλαν μια βαριά πέτρα γύρω από το λαιμό τους κι έπεσαν στο βυθό του ποταμιού. Άλλοι έκοψαν τις φλέβες τους, ήπιαν δηλητήριο και ποντικοφάρμακο ή κρεμάστηκαν.
Έκτοτε, οι ιστορίες που έχουν έρθει στο φως είναι συγκλονιστικές: μια 18χρονη κοπέλα βοήθησε τους γονείς της να πεθάνουν, κόβοντας η ίδια τις φλέβες τους. Ένας ξυλουργός ξεκλήρισε με το περίστροφο του μιαν ολόκληρη οικογένεια, κατόπιν απαίτησης του ίδιου του πατέρα –προτού στρέψει το πιστόλι στη γυναίκα του και μετά στον εαυτό του.
Άλλες απόπειρες αυτοκτονίας δεν στέφθηκαν με επιτυχία: καταγράφηκαν περιπτώσεις όπου μανάδες έπνιξαν τα παιδιά τους, αλλά οι ίδιες μετά δεν είχαν το κουράγιο να κάνουν το απονενοημένο διάβημα. Κάποιοι κάτοικοι, όταν αποτύγχανε η μια μέθοδος, δοκίμαζαν μιαν άλλη: ένας άντρας δοκίμασε να πνίγει στον Πέενε, αλλά απέτυχε, οπότε πήγε σπίτι του και κρεμάστηκε.
Το περιστατικό αυτό στο Ντέμιν ερευνά και το βιβλίο του γερμανού ιστορικού Φλόριαν Χούμπερ, που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες.
Μάλιστα, ο συγγραφέας του «Παιδί μου, υποσχέσου μου ότι θα αυτοπυροβοληθείς» («Kind, versprich mir, dass du dich erschießt») μίλησε πριν μερικές ημέρες στη Deutsche Welle για το θέμα αυτό:
«Το τραγικό αυτό γεγονός οφείλεται και στη γεωγραφική θέση (του Ντέμιν). Βρίσκεται σαν χερσόνησος ανάμεσα σε τρία ποτάμια. Μετά την ανατίναξη των γεφυρών, κανείς δεν μπορούσε να φύγει -ούτε οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, οι οποίοι είχαν καταλάβει την πόλη στις 30 Απριλίου. Στο Ντέμιν βρίσκονταν τότε εκτός από τους κατοίκους και χιλιάδες πρόσφυγες από τις ανατολικές περιοχές της Γερμανίας. Η πόλη ήταν ασφυκτικά γεμάτη και όλος ο τόπος έμοιαζε με μια τεράστια παγίδα», λέει ο Χούμπερ στην DW.
Οσο για τα βαθύτερα αίτια που ώθησαν τους ανθρώπους αυτούς να αφαιρέσουν οι ίδιοι τις ζωές τους; «Πολλοί άνθρωποι φοβόντουσαν για τις ζωές τους, έτρεμαν τις επονομαζόμενες «ορδές των Μογγόλων», όπως έλεγαν τότε τους Σοβιετικούς, ότι θα έρθουν και θα ξεριζώσουν τις γλώσσες και τα μάτια τους και θα βιάσουν τις γυναίκες τους. Επίσης, κάποιοι είχαν ένα αίσθημα ενοχής και ως εκ τούτου φοβούνταν για ότι επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια», τονίζει ο Χούμπερ, προσθέτοντας επίσης πως «το Ντέμιν δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό (μαζικών αυτοκτονιών), καθώς αυτό το αίσθημα κατάρρευσης δεν περιοριζόταν μόνο στις ανατολικές περιοχές της χώρας, αλλά ήταν κυρίαρχο σε όλη τη χώρα».
Μάλιστα, από τις έρευνες του Χούμπερ διαπιστώνεται μια δραστική αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών εκείνη την περίοδο και σε άλλες περιοχές, όπως στην Βαυαρία και στο Αμβούργο.
Οσο για το γιατί η ομαδική αυτοκτονία του Ντέμιν παραμένει μέχρι σήμερα σχετικά άγνωστη ακόμη και στην ίδια τη Γερμανία, ο συγγραφέας επισημαίνει πως «στη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας [την πρώην Ανατολική Γερμανία] απαγορευόταν να μιλά κανείς για τέτοια ζητήματα που ίσως υπαινίσσονταν άσχημα πράγματα για τον Κόκκινο Στρατό. Όμως πλέον έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη γερμανική επανένωση. Και ενώ παλιά πριν 20-30 χρόνια, πολλά πράγματα περιορίζονταν στα άκαμπτα δίπολα θύτης-θύμα και ήρωας-δήμιος, οι αυτοκτονίες στο Ντέμιν αποδεικνύουν ότι αυτό δεν ισχύει. Οι αυτόχειρες στο Ντέμιν δεν ήταν μεν ούτε θύτες, αλλά ούτε και θύματα, όπως αυτά των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης: ήταν απλώς κάποιοι άνθρωποι που αυτοκτόνησαν κάτω από εξαιρετικά ακραίες συνθήκες».



in.gr
Η χρόνια «διαμάχη» της Apple με την Google, αναφορικά με τα smartphones, τη χαρτογράφηση και τα λειτουργικά συστήματα, φαίνεται πως… θα φουντώσει ακόμη περισσότερο, καθώς, φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει το πρώτο της βήμα στις μηχανές αναζήτησης.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα τεχνολογίας TechRadar, η Apple πρόσθεσε μια νέα σελίδα στην ενότητα υποστήριξης του website της, ενσωματώνοντας ένα web crawler (ανιχνευτής ιστού) με την ονομασία Applebot.

Τα web crawlers είναι λογισμικά για την αναζήτηση ιστοσελίδων, οι οποίες είναι διαθέσιμες δημόσια και χρησιμοποιούνται ως πίνακες αρχειοθέτησης. Ως εκ τούτου, αποτελούν σημαντικό στοιχείο στις μηχανές αναζήτησης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple επιβεβαιώνει ότι έχει αναπτύξει το δικό της λογισμικό αναζήτησης.

Βέβαια το γεγονός ότι η Apple ανέπτυξε αυτό το web crawler για τις υπάρχουσες υπηρεσίες της, δεν σημαίνει ότι σκοπεύει άμεσα να διαθέσει στο Διαδίκτυο μία πλήρη μηχανή αναζήτησης, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ούτως ή άλλως, η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών που κάνει το Google προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Safari της Apple, πρόκειται σύντομα να λήξει.

Το ερώτημα παραμένει εάν μια ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης από την πλευρά της Apple κάνει την εμφάνισή της με την επόμενη έκδοση των λειτουργικών iOS ή OS X. Η απάντηση είναι μάλλον "όχι", ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό αφήνει ανοιχτό το παράθυρο δημιουργίας ενός νέου πεδίου στο οποίο θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν οι δύο εταιρείες – κάτι που όπως φαίνεται απολαμβάνουν.

http://www.fpress.gr

Κινέζος δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να ανταμείψει τη σκληρή δουλειά του προσωπικού του, αλλά και να γιορτάσει τα 20 χρόνια από τη ίδρυση της επιχείρησης του πηγαίνοντας τους 6.400 εργαζομένους του διακοπές.
Ο Li Jinyuan αποφάσισε πως το κατάλληλο μέρος για να περάσει ο ίδιος και οι εργαζόμενοι του τις διακοπές ήταν η Γαλλία. Το γενναιόδωρο αφεντικό φρόντισε να κλείσει 84 αεροπλάνα για τη μεταφορά τους στο Παρίσι. Νοίκιασε 140 ξενοδοχεία για τη διαμονή τους εκεί, δηλαδή 4.760 δωμάτια και φρόντισε να τους πάει εκδρομή στις Κάννες και το Μονακό με 147 λεωφορεία. Και επειδή ο δρόμος ήταν μακρύς για να μην κουραστούν οι 6.400 εργαζόμενοί του έκλεισε 79 από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μονακό και τις Κάννες.
Το αφεντικό όμως δεν σταμάτησε εκεί, έκλεισε το “Palais Nikaia” για να παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοί του το “Moulin Rouge” και έκλεισε για μια ημέρα τη “Galeries Lafayette”, το πολυτελές εμπορικό κέντρο του Παρισιού, ώστε να απολαύσουν με την ησυχία τους τα ψώνια τους.
Παράλληλα, έκλεισε το μουσείο του Λούβρου για μια ημέρα, όπου γίνονταν ξεναγήσεις αποκλειστικά στους τυχερούς εργαζόμενους και φρόντισε ακόμα και τα κατοικίδια τους να περιποιηθούν κατά τη διαμονή τους στη Γαλλία.
Οι υπεύθυνοι του γαλλικού τουρισμού είχαν να ανταγωνισθούν το Λονδίνο και τη Ρώμη, που ήταν ανάμεσα στους προορισμούς που είχαν επιλεγεί από το αφεντικό της εταιρίας Tiens.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου τουρισμού της Γαλλίας δήλωσε σε συνέντευξή του πως “Χρειάστηκε να προσαρμόσουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά καταστήματα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη επίσκεψη. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, έμειναν όλοι ευχαριστημένοι”.
Η διοργάνωση για την επίσκεψη είχε ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, όταν ο Li Jinyuan ανακοίνωσε την επίσκεψη στα πλαίσια των εορτασμών τις επετείου για τα 20 χρόνια από την ίδρυση εταιρίας. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, του εμπορείου και των καλλυντικών και στις 6 Μαΐου ξεκίνησε επίσημα τη συνεργασία της με γαλλικούς φορείς.
Παράλληλα, το ταξίδι έσπασε το ρεκόρ με τους περισσότερους επισκέπτες από την ίδια εταιρία στην πόλη της Νίκαιας.
Πηγή: Metro
Ένα και μόνο ταξίδι του μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του δυτικού κόσμου...
σε tablets για τα επόμενα τρία χρόνια. Στην μέχρι τώρα καριέρα του μεταφέρει από την Ασία προς την αγορά της Βόρειας Αμερικής συνήθως αθλητικά παπούτσια (περί τα 111 εκατομμύρια ζευγάρια ανά ταξίδι) ή tablets γνωστών εταιρειών.


 Στα 400 μέτρα του μήκους του φιλοξενεί περί τα 18.000 containers, ή αν προτιμάτε τόσα εμπορευματοκιβώτια που αν τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο θα ξεπεράσουν σε μήκος τα 110 χιλιόμετρα! 



Μεγαλώνοντας στην αγροτική περιοχή του Αϊντάχο, ο διευθύνων σύμβουλος της Gravity Payments, Νταν Πράις, έμαθε ότι οι αξίες κάθε ανθρώπου είναι ιερές. «Ο πατέρας μου με ρωτούσε: ‘Πόσο κοστίζει η ακεραιότητά σου;’ Και εννοούσε ότι η ακεραιότητα δεν πουλιέται, όσα λεφτά κι αν σου δώσουν. Αυτό καλλιεργήθηκε μέσα μου από μικρή ηλικία».
Ο τριαντάχρονος CEO φαίνεται ότι παραμένει ακόμα πιστός στις αξίες και στις αρχές του. Πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τις ετήσιες αποδοχές του κατά 930.000 δολάρια ώστε να μπορέσει να αυξήσει τις κατώτατες αποδοχές στην εταιρεία διαχείρισης πιστωτικών καρτών του στα 70.000 δολάρια ανά έτος.
Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση των αποδοχών για 70 εργαζομένους και διπλασιασμό των αποδοχών για άλλους 30, σε σύνολο 120 εργαζομένων.
Για τον Πράις, το μέτρο αυτό θα απαιτήσει τη μείωση των δικών του ετήσιων αποδοχών από 1 εκατομμύριο δολάρια σε 70.000 δολάρια. «Ίσως χρειαστεί να πουλήσω το σπίτι μου, για να είμαι ειλικρινής» λέει ο ίδιος.
Η κίνηση του Πράις προέκυψε από την επιθυμία του να εμφυσήσει περισσότερη εισοδηματική ισότητα μεταξύ του εργατικού δυναμικού του.
dan-price-660x440
«Για μένα, είναι ηθικά επιβεβλημένο να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό για σένα και για τους άλλους. Στο παρελθόν, όμως, δεν είχα τη δυνατότητα να υλοποιήσω μια τέτοια πρωτοβουλία – τώρα μπορώ», επισημαίνει ο ίδιος ο Πράις. Και προσθέτει: «Ζεις μονάχα μια φορά, και θα ήθελα όλοι στην Gravity να ζουν τη ζωή τους όσο πληρέστερα γίνεται».
Ο Πράις εμπνεύστηκε την κίνηση αυτή από μια μελέτη του Princeton, σύμφωνα με την οποία η συναισθηματική ευημερία αυξάνεται μαζί με το εισόδημα – αλλά μόνο μέχρι ένα επίπεδο εισοδήματος που χονδρικά αγγίζει τα 75.000 δολάρια.
Όσο για το πώς κι από ποιόν θα κριθεί εν τέλει η κίνησή του, ο ίδιος ορίζει ως τελικό κριτή της απόφασής του το καταναλωτικό κοινό. «Μέτρο της επιτυχίας μας θα είναι πάνω απ’ όλα η ικανοποίηση των πελατών μας. Πάνω σ’ αυτήν χτίσαμε όλη την εταιρεία».
Πηγή: Fortunegreece.com
Ο νεαρός Παύλος κάλεσε τη μητέρα του για φαγητό.
Η μητέρα, παρατήρησε ότι ο Μάκης, ο συγκάτοικος του γιόκα της, ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι.
Από καιρό υποψιαζόταν ότι κάτι μπορεί να «παιζόταν» ανάμεσά τους και η ομορφιά του Μάκη ενίσχυσε αυτές τις υποψίες.
Όσο πέρναγε η ώρα και παρατηρούσε τον τρόπο που τα δυο παλικάρια συμπεριφέρονταν μεταξύ τους, όλο και περισσότερο αναρωτιόταν μήπως η σχέση τους έκρυβε κάτι παραπάνω από αυτή δύο τυπικών αρσενικών συγκατοίκων.
Διαβάζοντας τη σκέψη της ο Παυλάρας, της ξεκαθαρίζει αντρίκια:
- Ξέρω τι σκέφτεσαι, αλλά σε διαβεβαιώ ότι ο Μάκης κι εγώ είμαστε απλά συγκάτοικοι.
Καμιά βδομάδα μετά λέει ο Μάκης στον Παύλο :
- Από τότε που ήρθε η μάνα σου για φαγητό, δεν μπορώ να βρω το τηγάνι. Δεν πιστεύω να το πήρε μαζί της;
- Το αποκλείω, αλλά για καλό και για κακό θα της στείλω ένα mail.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΗΤΕΡΑ,
ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ "ΠΗΡΕΣ" ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ" ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΠΑΥΛΟΣ
Μερικές μέρες μετά, ο Παύλος έλαβε ένα mail από τη μαμά του που έγραφε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΕ ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ "ΚΟΙΜΑΣΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Η ΜΑΜΑ


Τις ευεργετικές ιδιότητες του στοματικού σεξ τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες αποκαλύπτει μία έρευνα του 2014 που πραγματοποιήθηκε από το κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συγκέντρωσαν στοιχεία για τη σεξουαλική ζωή και πνευματική υγεία από 293 γυναίκες.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, οι γυναίκες που επιδίδονταν σε στοματικό σεξ με τους ερωτικούς συντρόφους τους ήταν πιο ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την ζωή τους.

Αυτό οφείλεται, κατά τους ερευνητές, στις χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα και οι οποίες όχι μόνο βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αλλά βοηθούν τις γυναίκες να έχουν καλύτερο ύπνο και να αναπτύξουν περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους.

Συγκεκριμένα, το αντρικό σπέρμα περιέχει:

- Κορτιζόλη: Συμβάλλει στην ανάπτυξη συναισθημάτων αγάπης και συντροφικότητας
- Οιστρόνη και Οξυτοκίνη: Ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση
- Θυροτροπίνη: Ορμόνη η οποία βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, όπως και η σεροτονίνη
- Μελατονίνη: Συμβάλλει στον ποιοτικό ύπνο

Τέλος, στην έρευνα επισημαίνεται ότι παρατηρήθηκε πως γυναίκες που δεν επιδίδονταν σε στοματικό σεξ παρουσίαζαν όμοια συμπτώματα κατάθλιψης με εκείνες τις γυναίκες που απείχαν εντελώς από κάθε σεξουαλική επαφή.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!