Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

 

Πριν εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Καλαμάτας ο 50χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε και… δάγκωσε δύο δημοτικούς αστυνομικούς μέσα στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο δημαρχείο της Καλαμάτας επειδή του… έκοψαν κλήση!

Ο… ζόρικος δράστης εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Ασπρόχωμα του Δήμου Καλαμάτας και συνελήφθη, καθώς οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί είχαν υποβάλει σε βάρος του μηνυτήρια αναφορά για εξύβριση και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών. Τα θύματα είχαν βρει το όχημα του δράστη παράνομα σταθμευμένο στην οδό Είρας και του είχαν βεβαιώσει την παράβαση αφήνοντας την κλήση στο παρμπρίζ.

Όταν την βρήκε ο 50χρονος, πήγε στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας για να ζητήσει εξηγήσεις. Αρχικά, εξύβρισε τους δημοτικούς αστυνομικούς, στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον έναν από αυτούς και, όταν ήρθαν στα χέρια, δάγκωσε τον έναν στο χέρι και τον άλλον στο φρύδι! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, αλλά η διεύθυνσή του εξακριβώθηκε από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του. Οι δυο τραυματίες υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις για κορωνοϊό και εξετάστηκαν από ιατροδικαστή.

 

H Emily Knight έχει σχεδόν 2.500.000 followers στο Instagram κάτι το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να βγάζει πολλά χρήματα. Πώς; πουλώντας…τα φορεμένα εσώρουχά της στους θαυμαστές της.

Για παράδειγμα φορεμένα εσώρουχά της, για τα οποία υπάρχει ειδικός τιμοκατάλογος:

250 δολάρια: Για αυτά που τα έχει φορέσει μία μέρα
500 δολάρια: Για αυτά που τα έχει φορέσει τέσσερις μέρες
1000 δολάρια: Για αυτά με τα οποία έχει αυνανιστεί.

Παράλληλα έχει άλλο τιμοκατόλογο για προσωπικές της φωτογραφίες ή video. Συνολικά σύμφωνα με την ίδια, βγάζει περίπου 8.000 δολάρια την εβδομάδα.

 

Σε μια…απρόσμενη κίνηση προχώρησε ένας βουλευτής στο Μεξικό προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις επικείμενες αλλαγές στον ενεργειακό τομέα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο βουλευτής του Μεξικού Antonio Garcia Conejo βγάζει όλα τα ρούχα του στο κοινοβούλιο και λέει: «Ντρέπεστε να με βλέπετε  γυμνό, αλλά δεν ντρέπεστε να βλέπετε τους ανθρώπους σας στους δρόμους γυμνούς, χωρίς παπούτσια, απελπισμένους, άνεργους και πεινασμένοι αφού κλέψατε όλη τους την περιουσία, αλλά πάνω απ ‘όλα το μέλλον «.

«Μόνο αυτό μου απέμεινε και δεν θα καταφέρετε να το πάρετε», είπε στο τέλος. «Είναι ντροπή! Δεν ντρέπομαι που γδύνομαι, αλλά για αυτό που κάνετε, που είναι ατιμία. Το Μεξικό πληρώνει τις υψηλότερες τιμές στον κόσμο για την ενέργεια. Πρακτικά, χαρίζετε ό,τι έχουμε. Αυτό είναι ντροπή!».

Ο Μεξικανός πρόεδρος Ενρίκε Πένια Νιέτο εισήγαγε νομοσχέδιο κατά το οποίο «ανοίγει» η αγορά ενέργειας της χώρας και ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου μπορούν να επενδύσουν στη χώρα. Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση την μεξικανική Petroleos de Mexico, η οποία παρόλο προβληματική, αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή ξένου συναλλάγματος και σύμβολο της εθνικής ανεξαρτησίας και της δύναμης της χώρας.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!