Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019


Ως εργατικό ατύχημα χαρακτήρισε δικαστήριο στη Γαλλία τον θάνατο ενός εργαζόμενου ενώ έκανε σεξ με άγνωστη γυναίκα που γνώρισε κατά τη διάρκεια επιχειρηματικού ταξιδιού.
Με βάση το σκεπτικό του δικαστηρίου στο Παρίσι η γαλλική εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο άτυχος άνδρας θα πρέπει να αποζημιώσει την οικογένειά του.
Η εταιρεία από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο άνδρας την ώρα του μοιραίου δεν εκτελούσε κάποια από τα επαγγελματικά του καθήκοντα.
Οι δικαστές αντέκρουσαν το επιχείρημα επικαλούμενο το νόμο που προβλέπει ότι ένας εργοδότης είναι υπεύθυνος για κάθε ατύχημα κατά τη διάρκεια επιχειρηματικού ταξιδιού.
Ο Xavier X. όπως είναι το όνομα του άνδρα εργαζόταν ως μηχνικός για την εταιρεία σιδηροδρόμων TSO και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το 2013 σε ξενοδοχείο της κεντρικής Γαλλίας ως αποτέλεσμα – σύμφωνα με την εταιρεία – «μιας εξωσυζυγικής σχέσης με μια παντελώς άγνωστη σε αυτόν γυναίκα».

Η εταιρεία ασφαλείας του διαδικτύου CSIS ανακάλυψε κρυμμένο λογισμικό με το προσωνύμιο Joker σε 24 εφαρμογές.
Το καμπανάκι του… κινδύνου για ένα κακόβουλο λογισμικό που βρίσκεται σε πολλές εφαρμογές του Play Store, χτύπησε η εταιρεία ασφαλείας του διαδικτύου CSIS.
Η Google μπορεί να τις έβγαλε, όμως το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι τις έχουν εγκαταστήσει στα κινητά τους, καθώς δεν βγαίνουν αυτόματα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Advocate Wallpaper
Age Face
Altar Message
Antivirus Security – Security Scan
Beach Camera
Board picture editing
Certain Wallpaper
Climate SMS
Collate Face Scanner
Cute Camera
Dazzle Wallpaper
Declare Message
Display Camera
Great VPN
Humour Camera
Ignite Clean
Leaf Face Scanner
Mini Camera
Print Plant scan
Rapid Face Scanner
Reward Clean
Ruddy SMS
Soby Camera
Spark Wallpaper
Και αυτό γιατί σε έρευνα που έκανε διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κρυμμένου λογισμικό με το προσωνύμιο Joker, το οποίο μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά.

Όπως αναφέρει η έρευνα γράφει κρυφά τους χρήστες των εφαρμογών σε υπηρεσίες με συνδρομή με αποτέλεσμα οι χρήστες να πληρώνουν για υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιούν.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Sarah Jane Stallings όταν έγινε ιδιοκτήτρια ενός γυμναστηρίου με τον σύζυγό της στην πόλη Russellville των ΗΠΑ ήταν να αρχίσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής για ανθρώπους άνω των 50 ετών. Ο λόγος η προσωπική της εμπειρία και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την καρδιά της.
«Μπορεί να είμαι 24 ετών, η καρδιά μου λειτουργεί λες και είμαι 70», δηλώνει η Sarah Jane Stallings θέλοντας να δώσει κίνητρο και σε άλλους ανθρώπους.
Ο σύζυγός της, Βο, χρησιμοποίησε την αποφασιστικότητα και το πείσμα της γυναίκας του για να πείσει και άλλους ανθρώπους. Όταν οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, τότε αυτός τους μιλάει για τη σύζυγό του.
«Μα φυσικά μπορείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας περιορίσει. Η γυναίκα μου τα καταφέρνει έχοντας μέσα της μια μηχανή». Ο λόγος για ένα βηματοδότη που ελέγχει τον καρδιακό παλμό της Sarah Jane λόγω καρδιακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εκ γενετής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όταν ήταν παιδί, η Sarah Jane ήταν εξαιρετικά δραστήρια. Ήταν μία εξαιρετική μαζορέτα, κολυμπούσε στην ομάδα των παιδικών Ολυμπιακών Αγώνων ενώ έβρισκε χρόνο και για άλλα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το σοφτμπολ. Τα ράφια της ήταν γεμάτα με μετάλλια και τρόπαια.
Αν και λαχάνιαζε νωρίτερα από τους άλλους, ήταν τόσο ανταγωνιστική που δεν σταματούσε αλλά συνέχιζε να προσπαθεί. Οι γιατροί δεν έδιναν σημασία στους έντονους πόνους στο στήθος ενώ για την ταχεία κόπωσή της και το αγκομαχητό της έλεγαν πως οφείλονταν σε άσθμα που προκάλεσαν τα σπορ.
Το 2013, έλαβε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Arkansas αλλά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Όταν ήταν ακόμα πρωτοετής, αισθάνθηκε έντονη αδυναμία. Είπε στον προπονητή της ότι θα κατέρρεε. «Ηρέμησε και πήγαινε πάρε τις μπάλες» της είπε. Αμέσως ένιωσε ζαλάδα και ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν. Όταν ξύπνησε βρισκόταν στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν καρδιακά προβλήματα.
Γεννήθηκε με παραμορφωμένη αορτική βαλβίδα. Η δική της είχε δύο πτερύγια αντί για τρία. Είχε επίσης σύνδρομο νοσούντος φλεβοκόμβου που προκαλούσε αρρυθμίες στον καρδιακό της παλμό. «Είχα καρδιακά προβλήματα εκ γενετής που έμεναν αδιάγνωστα γιατί οι γιατροί δεν εξέτασαν ποτέ την καρδιά μου».
Αυτό εξηγούσε γιατί ήταν πάντα κουρασμένη. Το μόνο που έπρεπε να κάνει από κει και πέρα ήταν να κρατάει τον καρδιακό της παλμό κάτω από τους 200 χτύπους το λεπτό.
Δεδομένου ότι ο καρδιακός παλμός της σε κατάσταση ηρεμίας ήταν στους 120 – 150 χτύπους ήταν εξαιρετικά περιοριστικό για έναν άνθρωπο τόσο δραστήριο. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει να αθλείται με συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού της ρυθμού έτσι ώστε να παραμένει σε ένα ασφαλές επίπεδο.
Αν και ένιωθε καλύτερα από ποτέ, στην τελευταία της χρονιά στο πανεπιστήμιο η Sarah Jane δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την εξάντληση. Μία μέρα κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος λιποθύμησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο.
«Το σώμα σου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλη την ώρα», της είπε ένας γιατρός στο χώρο των επειγόντων περιστατικών πείθοντας τον γιατρό της πως χρειαζόταν βηματοδότη για να ελέγχει τον καρδιακό της παλμό. O βηματοδότης τοποθετήθηκε την άνοιξη του 2017 και η Sarah Jane αποφοίτησε τον ίδιο χρόνο.
Την επόμενη κιόλας μέρα, μετά την τοποθέτηση του βηματοδότη, ένιωσε γεμάτη ενέργεια. Η ίδια υπέθεσε πως αυτό ήταν κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Από τότε κατάφερε να φοιτήσει και να κάνει μεταπτυχιακό σε θέματα διατροφής, ενώ έλαβε πιστοποίηση διαιτολόγου.
«Η Sarah Jane είναι ο ορισμός του ανθρώπου που δεν σταματά ποτέ. Συνεχίζει να έχει κίνητρο και να προχωράει μέχρι να βρεθεί ένα εμπόδιο που θα την αναγκάσει να συμβιβαστεί μαζί του», δηλώνει ο σύζυγός της.
Σήμερα η Sarah Jane χρησιμοποιεί τις εμπειρίες της για να βοηθήσει τους πελάτες του γυμναστηρίου της και άλλους ανθρώπους.
«Πίστευα πως τα προβλήματα με την καρδιά μου ήταν ένα βαρύ φορτίο, αλλά τώρα αισθάνομαι ευλογημένη που μπορώ να μοιράζομαι την ιστορία μου με ανθρώπους», καταλήγει.
πηγή: ygeiamou.gr

Οι εκπληκτικοί Γάλλοι… καθάρισαν την Team USA με 89-79 και πέρασαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου με κορυφαίους Γκομπέρ-Φουρνιέ. Oι Αμερικανοί έχασαν με NBAers για πρώτη φορά μετά το 2006 και το Έπος της Ελλάδας!
Τεράστια Γαλλία! Η ομάδα του Κολέ… αποκαθήλωσε τους Αμερικανούς, αφού τους νίκησε με 89-79 και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου.
Για πρώτη φορά εκτός τελικού Παγκοσμίου η Team USA μετά από 13 χρόνια, αφού τότε είχαν ηττηθεί στον ημιτελικό με 101-95 από την Εθνική μας.
Στο 70-0 σταμάτησε το σερί των Αμερικανών στα επίσημα, μετά την ήττα από την Ελλάδα το 2006.
Πλέον οι τρικολόρ θα παίξουν με την Αργεντινή στον ημιτελικό.
Για τους νικητές απίθανο ματς έκανε ο Γκομπέρ 21 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ 22 πρόσθεσε ο Μίτσελ. Στον αντίποδα ο εκπληκτικός Μίτσελ είχε 29, αλλά δεν έφταναν για τις ΗΠΑ.
Το ματς
Το ματς ξεκίνησε με κόντρα Μίτσελ με τον Φουρνιέ, οι οποίοι έβαλαν τους 5 πρώτους πόντους των ομάδων τους. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 4 (8-12) στο 5′ χάρη στο καλάθι του Αλμπισί. Οι Αμερικανοί με τον Μπρόυν έκαναν το 18-16, 1 λεπτό πριν το τέλος, αλλά ο Γκομπέρ απάντησε και έγραψε το 18-18 στο τέλος του δεκαλέπτου.
Οι Γάλλοι μπήκαν εξαιρετικά στο 2ο δεκάλεπτο και πήραν προβάδισμα 5 πόντων (22-27, 12′) με τα τρίποντα των Ντε Κολο και Αλμπισί. Η Τeam USA δεν μπορούσαν να βρει εύκολες λύσεις στην επίθεση, με τον Γκομπέρ να βάζει ξανά τους τρικολόρ μπροστά για το 29-31. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 29-36 χάρη στις 2 βολές του σέντερ τους. Ο Μίτσελ προσπαθούσε να κρατήσει μόνος του την ομάδα του Πόποβιτς στο ματς, σκοράροντας για το 39-45 στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και φτάνοντας τους 15 πόντους. Ο Γκομπέρ έκανα μεγάλη ζημιά στην Team USA με τους 13 πόντους και τα 3 φάουλ που χρέωσε τον Τέρνερ, ενώ καλός ήταν και ο Φουρνιέ (13 πόντοι). Οι Αμερικάνοι είχαν 3/11 τρίποντα στο ημίχρονο και μόλις 12 ριμπάουντ αντί 21 των Γάλλων.
Η ομάδα του Κολέ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 2ο ημίχρονο, με τον Μπατούμ να σκοράρει για 3 και βάζει και τη συμπληρωματική βολή (41-51). Οι ΗΠΑ με 2/2 τρίποντα από Μίντλετον και Μίτσελ έκαναν το 49-55. Ο Μίτσελ δεν σταματιόταν με τίποτα και με τον 24ο πόντο του, μείωσε σε 58-60 για το σύνολο του Πόποβιτς. Με 3 βολές του Σμαρτ οι ΗΠΑ πέρασαν μπροστά για το 63-62 στο 29′. Ο Μίτσελ με τρίποντο έγραψε το 66-63, μετρώντας 29 πόντους μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Οι Αμερικανοί συνέχισαν από εκεί που τελείωσαν το 3ο δεκάλεπτο και με τον Κέμπα προηγήθηκαν με 7 (72-65) στο 33′. Με τον Ντιλίκινα οι τρικολόρ έγραψαν το 74-71 στο 34′. Ο Ντιλίκινα με τρίποντα ισοφάρισε σε 76-76, ενώ ο Γκομπέρ με 4 σερί πόντους έκανε το 76-80. Ο Μπρ’άουν έχασε lay up στα 27 για το τέλος και το το σκορ στο 79-84. Ο Μίντλετον πάτησε γραμμή στα 19 δευτερόλεπτα και έτσι ο Γάλλοι έφτασαν σε μια επική πρόκριση με 79-89.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 39-45, 66-63, 79-89
Πηγή: gazzeta.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!