Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016


O Kim Jong Un, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αποκοπεί ολοκληρωτικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Ετσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του Facebook. Όχι προσωπικό. Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που θα αφορά μόνο τη Βόρεια Κορέα.
Στην αποκάλυψη αυτή προέβη (μεταξύ αστείου και σοβαρού, είναι η αλήθεια) ο Doug Madory, Διευθυντής του τμήματος ανάλυσης της ιντερνετικής εταιρείας Dyn, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες και καθώς «σερφάριζε» στο Διαδίκτυο έπεσε πάνω σε έναν «κλώνο» του Facebook, ο οποίος είχε «σηκωθεί» σε κάποιον server που βρίσκεται στην πιο απομονωμένη χώρα του πλανήτη.
«Το πιο παράδοξο στην όλη υπόθεση δεν είναι τόσο η ύπαρξη του συγκεκριμένου site, όσο το γεγονός ότι τα βορειοκορεατικά sites συνήθως φιλοξενούνται σε servers που βρίσκονται εκτός της χώρας – κυρίως, στην Κίνα – και όχι εντός αυτής, όπως ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση», ανέφερε ο Mandory σε συνέντευξή που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες στο CNN Money. «Επιπλέον, εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο αν ο εν λόγω ιστότοπος δημιουργήθηκε από κάποια κρατική υπηρεσία της Βορείου Κορέας ή αν αποτελεί πρωτοβουλία κάποιου ιδιώτη», σημείωσε.

Η κρητική «τεκίλα» – το οινοπνευματώδες ποτό που προήλθε από την απόσταξη φραγκόσυκων- απέκτησε όνομα και κάνει από σήμερα 2 Ιουνίου την πρώτη εμφάνισή της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό το οποίο θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει.
Το όνομα αυτής «Οπουντία Σπίριτ» (Opountia spirit) και θα παρουσιασθεί στην 5η έκθεση «Κρήτη – Η μεγάλη συνάντηση», που πραγματοποιείται από τις 2 και έως τις 5 Ιουνίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, στο περίπτερο του Συνεταιρισμού Βιοκαλλιεργητών Αλόης Φραγκόσυκου και Αρωματικών «Μινωική Γη».
Η ονομασία στο απόσταγμα δόθηκε με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού, σημειώνοντας ότι η λέξη «οπουντία» είναι η λατινική ονομασία της φραγκοσυκιάς και προέρχεται από την αρχαία ελληνική πόλη Οπούς (Opus) όπου, σύμφωνα με τον Θεόφραστο, φύτρωνε ένα εδώδιμο φυτό το οποίο μπορούσε να διαδοθεί με ριζοβολία από τα φύλλα του.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον θάνατο...
του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας για έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πολλές φορές είχε ζητήσει να του κάνουν ευθανασία.

Επίσης, τόνισε πως ο πατέρας του ήξερε τα πάντα για την ασθένειά του, δεν μπορούσαν να του κρύψουν τίποτα και μάλιστα μάντεψε τον θάνατό του.

Ο Έκτορας Μποτρίνι παραδέχτηκε πως με τον πατέρα του είχαν μια περίεργη σχέση, όπου υπήρχε κόντρα όμως ταυτόχρονα διδάχτηκε πολλά από εκείνον.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Από υπερβολική δόση οπιούχων σκευασμάτων πέθανε ο Prince.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, το οποίο επικαλείται Αμερικανούς αξιωματούχους. οι εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή, έδειξαν πως έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου αφού έλαβε μεγάλη δόση οπιούχων σκευασμάτων.

Και μπορεί να μην είναι ακόμη δεν είναι γνωστό αν κάποιος είχε συνταγογραφήσει τα σκευάσματα αυτά στον Prince, ωστόσο, οι αρχές ερευνούν έναν γιατρό ο οποίος εξέτασε τον τραγουδιστή δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

http://www.thestival.gr


Η Τζαμίλα Ρίζβι ήθελε να πιει έναν καφέ στη Μελβούρνη, και συγκεκριμένα έναν flat white -κάτι σαν καπουτσίνο- αλλά έπεσε σε καφετέρια που ήταν πιο μπροστά από τις άλλες και της τον προσέφερε… αποδομημένο (με τα συστατικά σε χωριστά σε δοχεία).  Έβγαλε την οργή της στο Διαδίκτυο, ξεκινώντας όμως ένα κύμα.. υποστήριξης από Αυστραλούς που περιμέναν μία αφορμή για να διαμαρτυρηθούν ότι το ποτήρι της «χιπστεροσύνης» ξεχείλισε… Η Ρίζβι παρήγγειλε κανονικά τον καφέ της και περίμενε, όπως γράφει η ίδια στην ανάρτησή της 20 λεπτά. Αυτό ήταν το λιγότερο: Της έφεραν τρία γυάλινα δοχεία, ένα με τον εσπρέσσο, δεύτερο με το γάλα, τρίτο με το ζεστό νερό.
Το έβγαλε φωτογραφία, το ανέβασε στο Facebook -όπου, ως συγγραφέας, παρακολουθείται από αρκετούς χρήστες- και προχώρησε στην καταγγελία της: «Λοιπόν, έναν καφέ ήθελα, δεν ήθελα να κάνω πείραμα. Ποιο είναι δηλαδή το επόμενο στάδιο; Να μου φέρουν μόνο κόκκους; Αυτό πρέπει να σταματήσει, αγαπητή Μελβούρνη». Η ανάρτηση είχε απροσδόκητη απήχηση: 15.000 like και 5.000 σχόλια, ενώ σχεδόν κάθε ΜΜΕ έχει μπει στο χορό βάζοντας το δικό του λιθαράκι σε μία συζήτηση που στρέφεται γύρω από την… αποδόμηση του αποδομημένου καφέ.
apodomisi kafes

Τις εικόνες παρουσίασε η εν διαστάσει σύζυγος του χολιγουντιανού σταρ, μετά τις καταγγελίες της περί ξυλοδαρμού της από τον ηθοποιό και όπως σχολιάζει η Daily Mail θα μπορούσαν να καταστρέψουν για τα καλά την φήμη του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια η Χέρν στο δικαστήριο, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντεπ, ο 52χρονος ηθοποιός περιέστεφε ένα μπουκάλι κρασί «σαν ρόπαλο του μπέιζμπολ, ουρλιάζοντας αισχρολογίες».

Η φίλη και γείτονας της Αμπερ Χερντ, Ρακελ Πένινγκτον, υποστήριξε επίσης ότι ήταν παρούσα στο περιστατικό της 21ης Μαΐου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια η Χερντ και δημοσιεύονται στη Daily Mail.

Τα παιδιά σε κάθε ηλικία εμφανίζουν φόβους οι οποίοι είναι αναμενόμενοι.

Ο φόβος όμως που περιγράφει ο γονέας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιος, αντίθετα μοιάζει να αφορά σε ένα παιδί που εκδηλώνει με αυτό τον τρόπο έντονο άγχος.

Ωστόσο, οι λόγοι που έχουν οδηγήσει σε αυτό δεν είναι σαφείς.

Η απόδοση στην δασκάλα και στην αυστηρή της στάση δεν είναι επαρκής καθώς θα πρέπει να αναζητηθούν θέματα στη σχέση του παιδιού με τα πρωταρχικά πρόσωπα φροντίδας, τους γονείς.

Οι πληροφορίες που λείπουν μπορούν να ληφθούν μόνο στο πλαίσιο μιας αξιολόγησης από μια διεπιστημονική ομάδα, όπως αυτή που λειτουργεί στην Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί "Σπύρος Δοξιάδης".

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Η Μέρι Πόπινς ξαναπιάνει την ομπρέλα της και πετά προς τη μεγάλη οθόνη πέντε δεκαετίες μετά την πρώτη μαγική της προσγείωση.

H Walt Disney Pictures ανακοίνωσε πως στην πληθώρα μιούζικαλ και «ζωντανών» εκδοχών των αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει, προσθέτει κι ένα σίκουελ της «Μέρι Πόπινς» που θα συναντά την ιπτάμενη νταντά 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και θα έχει τον Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο», «Τα Μυστικά του Δάσους») στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Βασισμένη στη σειρά παιδικών βιβλίων της Π.Λ.Τράβερς, η Μέρι Πόπινς βρήκε την ιδανική της ερμηνεύτρια στο πρόσωπο της Τζούλι Άντριους.

Η ιστορία της μαγικής νταντάς που έρχεται να φροντίσει την οικογένεια Μπανκς, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στούντιο, κέρδισε 5 όσκαρ (συμπεριλαμβανομένου του Α' γυναικείου ρόλου για την Άντριους) και συνοδευόταν από ένα σάουντρακ με τραγούδια που έμειναν κλασικά.

Η ταινία του 1964 τοποθετούταν χρονικά το 1910, οπότε η συνέχεια της Μέρι Πόπινς θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του 1930, με στόχο να αντλήσει υλικό από τα οχτώ βιβλία που έγραψε η Τράβερς. Πιθανός τίτλος: «Mary Poppins Returns».

Ο Ρομπ Μάρσαλ, ο σκηνοθέτης του οσκαρικού «Σικάγο», έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τη Ντίσνεϊ, αν και φάνηκε άνισος χειριστής των επόμενων πρότζεκτ που ανέλαβε («Nine», «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά»).

Ο θεατρικής εμπειρίας σκηνοθέτης και χορογράφος θα βρεθεί σίγουρα σε «γνωστά νερά» με τη νέα Πόπινς.

Το ίδιο και η εξαιρετική Έμιλι Μπλαντ, που φημολογείται έντονα πως θα ντυθεί την ιπτάμενη νταντά.

Η Μπλαντ συνεργάστηκε με τον Μάρσαλ στο μιούζικαλ τα «Μυστικά του Δάσους», έχει δώσει διαπιστευτήρια για καλό τραγούδι και αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Μαζί με την Μπλαντ το μοναδικό όνομα που έχει ήδη γίνει γνωστό είναι του Λιν Μιράντα, του ηθοποιού, συνθέτη, ράπερ από το Πουέρτο Ρίκο, υπεύθυνου για το μιούζικαλ «Hamilton», που συγκέντρωσε τον αριθμό ρεκόρ των 16 υποψηφιοτήτων για Τόνι (τα θεατρικά Όσκαρ του Μπρόντγουεϊ).

Ο Μιράντα θα υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα, συγκεκριμένα τον Τζακ, έναν φανοκόρο του δρόμου, και η πλοκή της ταινίας θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο την περίοδο του οικονομικού κραχ.

Οι ενήλικες (πλέον) Τζέιν και Μάικλ Μπανκς, μαζί με τα τρία παιδιά του Μάικλ, θα αναζητήσουν την ιδιόρρυθμη Μέρι Πόπινς μετά από μία τραγική, προσωπική τους απώλεια και η αινιγματική νταντά θα προσπαθήσει με τις μαγικές της ικανότητες και τον φίλο της Τζακ, να βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά.

Η αληθινή ιστορία της Π.Λ.Τράβερς και η προβληματική σχέση που ανέπτυξε η ίδια με τον Γουολτ Ντίσνεϊ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αυθεντικής ταινίας, αποτέλεσε τη βάση για το καλογυαλισμένο δράμα «Η Μαγική Ομπρέλα», με πρωταγωνιστές την Έμα Τόμσον και τον Τομ Χανκς στους ρόλους της Τράβερς και του Ντίσνεϊ αντίστοιχα.

Μπορεί για κάποιους η εικόνα και τα τραγούδια της «Μέρι Πόπινς» να ακούγονται φριχτά, αλλά για τους νοσταλγούς της παλιάς ταινίας και τους φανατικούς της ηρωίδας μία τα νέα συνοψίζονται σε μία λέξη:supercalifragilisticexpialidocious!

Το σίγουρο είναι πως η μαγεία της Τζούλι Άντριους είναι αναντικατάστατη.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Βραχιολάκια καταγραφής ατμοσφαιρικών ρύπων θα φορούν εκατοντάδες κάτοικοι εννέα πόλεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου επιστήμονες να συλλέξουν πληροφορίες και να προτείνουν λύσεις, τεχνολογικές και μη, για την ταυτόχρονη αντιμετώπιση της ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.
Η δράση θα γίνει κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού έργου ICARUS που συντονίζει, ανάμεσα σε 17 εταίρους από οκτώ χώρες, το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ.
«Το ιδιαίτερο στο πρόγραμμα είναι ότι θέλουμε να κάνουμε κοινωνούς και τους πολίτες με τους οποίους θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και τους επηρεάζουν άμεσα», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αναπληρωτής καθηγητής του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
Το βραχιολάκι που αναπτύχθηκε στο συγκεκριμένο Εργαστήριο, είναι μια μεμβράνη πολυμερούς που απορροφά τους ρύπους και με αισθητήρες μπορεί να δώσει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.
«Θέλουμε να δουλέψουμε παραπάνω τη σύνδεση της πληροφορίας σε smartphone ώστε και εμείς αλλά και οι χρήστες, να μπορούν άμεσα να τη βλέπουν», πρόσθεσε.
Οι πόλεις που συμμετέχουν στο ICARUS είναι οι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Μαδρίτη, Λιουμπλιάνα, Στουτγάρδη, Μπρίστολ, Μπρνο και Βασιλεία. Σε κάθε πόλη, ανάλογα με τον πληθυσμό της, θα μοιραστούν από 100 έως 500 βραχιολάκια.
Το ερευνητικό έργο είναι προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020 ενώ, όπως διευκρινίζει ο κ.Σαρηγιάννης, «σημαντικό είναι το γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους 17 συμμετέχοντες εταίρους είναι Ελληνες».
«Στόχος του έργου είναι η καταγραφή της κατάστασης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η παρακολούθηση των εκπομπών με νέες τεχνικές και φυσικά η ανάλυση των στοιχείων που θα προκύψουν από τα βραχιολάκια. Συμπερασματικά, θα προτείνουμε μέτρα για κάθε πόλη προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κλιματική αλλαγή αλλά και να αλλάξει η συμπεριφορά των πολιτών προκειμένου να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος» κατέληξε ο διευθυντής του Εργαστηρίου.
naftemporiki.gr

Η Ελβετία εγκαινιάζει σήμερα πανηγυρικά τη σιδηροδρομική σήραγγα του Σεν-Γκοτάρ, την μακρύτερη στον κόσμο, μήκους 57 χιλιομέτρων, που θα αναδιαμορφώσει τον χάρτη των μεταφορών στον άξονα Βορρά-Νότου της Ευρώπης.
Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι θα είναι παρόντες στην τελετή των εγκαινίων και στη συνέχεια θα επιβιβασθούν σε τρένο που θα τους μεταφέρει από το Ερστφελντ, στο βόρειο άκρο της σήραγγας, στο Τιτσίνο της νότιας Ελβετίας, στο νότιο άκρο της.
Οι εργασίες διήρκεσαν 17 χρόνια και η νέα σήραγγα θα δοθεί στην κυκλοφορία τον Δεκέμβριο. Εντάσσεται στη νέα σιδηροδρομική γραμμή που θα διασχίζει τις Άλπεις, με στρατηγικό στόχο την αύξηση της χρήσης του σιδηροδρόμου και την αποσυμφόρηση των οδικών αρτηριών στη μεταφορά προϊόντων στον άξονα Ρήνου-Αλπεων που ξεκινά από το Ρότερνταμ και καταλήγει στη Γένοβα.
Η διάνοιξη της σήραγγας κόστισε 12,2 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (10,9 δισ. ευρώ). Δίνει τη δυνατότητα ημερήσιας κυκλοφορίας 260 εμπορευματικών αμαξοστοιχιών, με ωριαία ταχύτητα 100 χλμ., και 65 επιβατηγών τρένων, με ταχύτητα μέχρι και 200 χλμ./ώρα.
Η κατασκευή της σήραγγας είναι θαύμα σχεδιασμού στη συγκέντρωση και στον συνδυασμό του εξοπλισμού. Μεταξύ των τεχνικών προβλημάτων που έπρεπε να επιλυθούν στο εργοτάξιο, η θερμοκρασία που μπορούσε να φθάσει μέχρι τους 45 βαθμούς Κελσίου και απαίτησε την εγκατάσταση ισχυρού συστήματος εξαερισμού για να εξασφαλισθούν αποδεκτές συνθήκες εργασίας.
Η χρήση της σήραγγας θα διευκολύνει τη μεταφορά των προϊόντων, δίνοντας τη δυνατότητα αύξησης του όγκου των μεταφερομένων προϊόντων στον άξονα Ρότερνταμ-Γένοβας κατά 20% μέχρι το 2020.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ελβετικής εταιρείας σιδηροδρόμων, ο καθημερινός αριθμός επιβατών θα περάσει στους 15.000 μέχρι το 2020, έναντι 9.000 σήμερα, μειώνοντας τον χρόνο του ταξιδιού ανάμεσα στη Ζυρίχη και το Λουγκάνο στις 2 ώρες, έναντι 2 ωρών και 41 λεπτών σήμερα.
Όμως, η σήραγγα του Σεν-Γκοτάρ μπορεί να κρατήσει το ρεκόρ της μακρύτερης σήραγγγας μόνο πρόσκαιρα. Η Κίνα έχει ακόμη πιο φιλόδοξα σχέδια: τη διάνοιξη σήραγγας μήκους 123 χιλιομέτρων κάτω από τη Θάλασσα του Μποχάι.
Μία νέα αλλαγή ετοίμασε το Facebook στον τρόπο που θα διαβάζουμε και θα γράφουμε τα σχόλια στις αναρτήσεις. Οι υπεύθυνοι της γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο το ότι κάποιος χρήστης σχολιάζει μία ανάρτηση (πολλοί ήδη το έχουν δει να συμβαίνει στην αρχική τους σελίδα). Όταν ένας χρήστης πχ θα σχολιάζει σε μία ανάρτηση θα εμφανίζεται στην οθόνη, το μήνυμα ότι «προσεχώς θα γίνει κάποιο σχόλιο», όπως γίνεται στο Messenger την ώρα που γράφεται ένα μήνυμα. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή -που στόχο έχει να κρατήσει του χρήστες περισσότερη ώρα στο Facebook και το περιεχόμενό του- δεν θα ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε ορισμένους χρήστες, οι οποίοι την βλέπουν από εκεί που δεν το περιμένουν! Το ίδιο θα συμβαίνει και όταν κάποιος φίλος σας ανεβάζει πχ ένα βίντεο. Κάτω στην οθόνη σας θα βγαίνει η εικόνα του και ένα εικονίδιο κάμερας.

Με πρόστιμο 700 ευρώ «τιμωρήθηκε» ένας Χανιώτης ποδηλάτης επειδή πέρασε με κόκκινο στον φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Κυδωνίας και Σφακιανάκη στα Χανιά Κρήτης.
Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, ο αστυνομικός, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σταμάτησε τον ποδηλάτη για να του κόψει την κλήση. Στο ερώτημα, αν είναι δυνατόν να επιβάλλεται τέτοιο πρόστιμο σε ποδήλατο, έστω και για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, η απάντηση είναι θετική.
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν διαχωρίζει τα ποδήλατα από τις μοτοσικλέτες, αλλά τα θεωρεί όλα δίκυκλα και επιβάλλει τα ίδια πρόστιμα με κάποιες διαφοροποιήσεις για τα ποδήλατα καθώς οι ποδηλάτες πρέπει να έχουν διαφορετική οδηγική συμπεριφορά (π.χ. όταν θέλουν να στρίψουν). Όμως στην παραβίαση του κόκκινου το πρόστιμο είναι το ίδιο είτε οδηγείς φορτηγό είτε ποδήλατο εκτός και αν ο ποδηλάτης κατεβεί από την σέλα και περάσει περπατώντας, οπότε θεωρείται πεζός…

Όλο και περισσότεροι χρήστες προτιμούν τον Google Chrome, ενώ εγκαταλείπουν τον Internet Explorer.

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Net Applications, που αφορά τον μήνα Μαΐο, ο Google Chrome βρίσκεται εγκατεστημένος στο 45,63% των PC παγκοσμίως, με το μερίδιο αγοράς του να έχει αυξηθεί κατά 3,92% από τον περασμένο Απρίλιο.

Την ίδια περίοδο μειώθηκε το μερίδιο αγοράς του Microsoft Internet Explorer, αφού από 41,33% περιορίστηκε σε 38,67%. Ωστόσο, ο Microsoft Edge φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι στο πρόσφατο παρελθόν, αφού τον προτιμά πλέον το 4,46% των χρηστών.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι σταδιακά, μεγάλο μέρος της βάσης χρηστών του Internet Explorer, θα μεταβεί στον Edge, ειδικά μετά την ενσωμάτωση σε αυτόν αρκετών νέων χαρακτηριστικών, όταν κυκλοφορήσει το Anniversary Update των Windows 10.

Πηγή: e-pcmag
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!