Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018


Η Σουίφτ, η οποία προηγουμένως είχε βρεθεί σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα με τη σιωπή της για την πολιτική, ιδιαίτερα κατά τις εκλογές του 2016, εξήγησε τη θέση που τηρούσε έως τώρα με ανάρτησή της στο Instagram.
Τα τελευταία δύο χρόνια (κατά τη διάρκεια των οποίων ο Τραμπ είναι στην εξουσία) άλλαξε γνώμη όσον αφορά τη διατήρηση των πολιτικών απόψεών της προσωπικών, όπως ανέφερε.
"Στο παρελθόν, είχα απροθυμία να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές μου απόψεις, αλλά λόγω αρκετών γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια, αισθάνομαι πολύ διαφορετικά" γι αυτό τώρα έγραψε. "Πάντα ψήφιζα και πάντα θα ψηφίζω με βάση τον υποψήφιο που θα προστατεύει και θα αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα που πιστεύω ότι όλοι αξίζουμε σε αυτή τη χώρα" ανέφερε η τραγουδίστρια.
Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε ακόμη ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τη Μάρσα Μπλάκμπερν.
"Ψήφισε κατά της ίσης αμοιβής των γυναικών, ψήφισε κατά της επανέγκρισης νόμου ενάντια στη βία κατά των γυναικών, ο οποίος επιχειρεί να προστατεύσει τις γυναίκες από την ενδοοικογενειακή βία, την παρενοχλητική παρακολούθηση (stalking) και τον βιασμό μέσα στη σχέση. Πιστεύει ότι οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την παροχή υπηρεσιών σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Πιστεύει επίσης ότι δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται. Αυτές δεν είναι οι αξίες του δικού μου Τενεσί. Θα ψηφίσω υπέρ του Φιλ Μπρίντεσεν για τη Γερουσία και του Τζιμι Κούπερ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων" έγραψε.
Οι Μπρίντεσεν και Κούπερ είναι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τη Ρεπουμπλικανή υποψήφια στο Τενεσί Μάρσα Μπλάκμπερν, και δήλωσε ότι τώρα «η μουσική της Σουίφτ του αρέσει τώρα 25% λιγότερο».
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της Daily Mail, έξω από τον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η Μάρσα Μπλάκμπερν κάνει πολύ καλή δουλειά στο Τενεσί και προηγείται τώρα, σημαντικά (στις δημοσκοπήσεις), όπως θα έπρεπε... Είναι μια εξαιρετική γυναίκα, είμαι βέβαιος ότι η Τέιλορ Σουίφτ δεν γνωρίζει τίποτα γι αυτήν».
"Και ας πούμε ότι μου αρέσει η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ περίπου 25% λιγότερο, εντάξει;" πρόσθεσε χαμογελώντας, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Τώρα ο Τραμπ, σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ, είναι μόνον 75% Swiftie (θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ) μετά την προσβολή της νοημοσύνης της Σουίφτ και της έρευνας που έκανε για τους υποψηφίους στην πολιτεία, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική.

Εκτός από ψηλοτάκουνα και μίνι φόρεμα,η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς φόρεσε το καλύτερό της χαμόγελο κι έκοψε την κορδέλα της ερωτικής έκθεσης «Αφροδίτη» στο Βερολίνο.
Η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι θαυμαστές της ήταν ιδιαίτερα θερμή. Της έστρωσαν το… κόκκινο χαλί κι αυτή έδειξε να το απολαμβάνει…
Η Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται ότι το 2006 είχε μία ερωτική περιπέτεια με τον Ντόναλντ Τραμπ ,εγκαινίασε σήμερα την ερωτική έκθεση στη γερμανική πρωτεύουσα χαρίζοντας απολαυστικά πλάνα στους φωτογράφους.
Η μακρυμαλλούσα Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα κολλητό πλεκτό φόρεμα σε γήινα χρώματα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
«Η Στόρμι Ντάνιελς θεωρείται μία από τις κορυφαίες σταρ στις ΗΠΑ τα τελευταία 16 χρόνια»,δήλωσε ο εκπρόσωπος της ερωτικής έκθεσης Βάλτερ Χασενκλέβερ και πρόσθεσε:
«Αυτή τη στιγμή είναι η πιο γνωστή παγκοσμίως στον κλάδο…Φυσικά θέλουμε να επωφεληθούμε από αυτό…Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αποδεχτεί την πρόσκλησή μου. Μου είπε μάλιστα ότι πραγματικά θέλει να γνωρίσει τη Γερμανία γιατί είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας».

Η Sears Holdings Corp., η αμερικανική αλυσίδα ρούχων που δυσκολεύεται για χρόνια να τα βγάλει πέρα, και βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία του διαχειριστή αμοιβαίων κεφαλαίων, Eddie Lampert, προετοιμάζεται για την κατάθεση αίτησης πτώχευσης μέχρι την Κυριακή, σύμφωνα με κάποιον που είναι γνώριμος με το σχέδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Η εταιρεία θα πρέπει να αποπληρώσει το χρέος των 134 εκατ. δολαρίων την επόμενη εβδομάδα.
Το σχέδιο της χρεοκοπίας αποτελεί μια αποτυχία για τον Lampert, του οποίου το fund, το ESL Investments Inc., είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος μετοχών της εταιρείας και ένας σημαντικός κάτοχος του χρέους. Για εβδομάδες, το ESL πιέζει μια πρόταση αναδιάρθρωσης του χρέους που θα οδηγούσε στο να αποφευχθεί μια αίτηση για χρεοκοπία.  Η εταιρεία έχει τώρα επικεντρωθεί στην εξασφάλιση χρηματοδότησης που θα χρηματοδοτούσε τις διαδικασίες κατά τη διάρκεια της πτώχευσης, δήλωσε το άτομο, που ζήτησε να μην κατονομαστεί επειδή οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές.
Η κατάθεση της αίτησης για χρεοκοπία θα αποτελούσε το αποκορύφωμά της μετά από μια σειρά ετών παρακμής της εταιρείας, καθώς η Sears δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του λιανικού εμπορίου. Θα σηματοδοτούσε επίσης την εντυπωσιακή πτώση μιας εταιρείας που καθόρισε την Αμερική για το μεγαλύτερο μέρος του προηγούμενου αιώνα. Η ευρεία δημοτικότητά της της επέτρεψε να κυριαρχήσει στον κλάδο της, με τον ίδιο τρόπο που κυριαρχεί σήμερα η Amazon.

Πηγή: fortunegreece.com
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!