Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018


Ο Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε τη επί μακρόν σύντροφό του, Ντανιέλα Πικ, στο Λος Άντζελες.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε τη επί μακρόν σύντροφό του, Ντανιέλα Πικ, στο Λος Άντζελες.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είχε σχέση με την Πικ, 35χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια από το Ισραήλ από το 2009. Σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση της ταινίας «Inglourious Basterds».
Στη συνέχεια χώρισαν και ο Ταραντίνο έβγαινε με την ενδυματολόγο Κάρτνεϊ Χόφμαν.Το 2015 ο Ταραντίνο και η Πικ αποφάσισαν να δώσουν νέα ευκαιρία στη σχέση τους και το 2017 αρραβωνιάστηκαν. 
Σύμφωνα με το Blast, ο σκηνοθέτης και το μοντέλο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μία λιτή τελετή την Τετάρτη και ακολούθησε αργότερα πάρτι στο εστιατόριο του Λος Άντζελες Mr. Chow.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της ταινίας του «Once Upon a Time in Hollywood» με θέμα τις δολοφονίες του κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον.
 

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν σε μια νέα αποκαλυπτική συνέντευξή του μίλησε ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας, με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος.
Ο τραγουδιστής της ροκ τόνισε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» ότι έπαθε πρώτη φορά νευρικό κλονισμό σε ηλικία 32 ετών, το 1982 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «Nebraska».
Παρ' όλο που δεν γνωρίζει τι προκάλεσε την κατάρρευση, ο Σπρίνγκστιν εκτίμησε ότι το γεγονός ότι μεγάλωνε και η παιδική του ηλικία έπαιξαν ρόλο.«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε, το βάρος των ατακτοποίητων αποσκευών μας γίνεται πιο βαρύ... πολύ βαρύτερο... Πριν από πολύ καιρό, οι άμυνες που έχτισα για να αντέχω το άγχος της παιδικής μου ηλικίας, για να σώσω αυτό που είχα από τον εαυτό μου, δεν ήταν πλέον χρήσιμες. Κάνω κατάχρηση των σωτήριων δυνάμεών τους», είπε.
«Βασίστηκα σε αυτές για να απομονώσω τον εαυτό μου, να σφραγίσω την αποξένωσή μου, να με αποκλείσω από τη ζωή μου, να ελέγχω τους άλλους και να συγκρατώ τα συναισθήματά μου σε καταστροφικό βαθμό» ανέφερε.
Όπως είπε, στα χρόνια της εφηβείας ανακάλυψε τη μουσική που τον βοήθησε να καταπολεμήσει τα αρχικά στάδια της κατάθλιψης που προκλήθηκαν εν μέρει από μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος υπέφερε και ο ίδιος από θέματα ψυχικής υγείας.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το πρώην μυθικό ζευγάρι του Χόλιγουντ, κατέληξαν σε μια φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αποφεύγοντας έτσι μια δυσάρεστη δίκη, αναφέρουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου και ένδεκα χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, από τα οποία τα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους.
«Μια συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών συνήφθη πριν από δύο εβδομάδες και υπογράφηκε από τα δύο μέρη και τον δικαστή», αναφέρει η δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί, η Σαμάνθα Μπλέι ΝτεΖάν, σε ανακοίνωση που αναμεταδόθηκε από πολυάριθμους ιντερνετικούς ιστότοπους οι οποίοι ειδικεύονται στη ζωή των διασημοτήτων.Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η συμφωνία αυτή «βασίζεται στις συστάσεις» που έγιναν από έναν ειδικό.
Η Αντζελίνα Τζολί ήθελε αρχικά να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Μπραντ Πιτ ζητούσε κοινή επιμέλεια.
Οι όροι της φιλικής συμφωνίας είναι «εμπιστευτικού χαρακτήρα για να προστατευθούν καλύτερα τα συμφέροντα των παιδιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Το ζευγάρι αποφεύγει έτσι μια δίκη που επρόκειτο να αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.
Το διαζύγιο των δύο ηθοποιών, οι οποίοι δεν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, δεν έχει ωστόσο διακανονιστεί, ιδιαίτερα όσον αφορά τη διανομή της περιουσίας.
Οι δύο ζήτησαν από τον δικαστή προθεσμία μέχρι τον Ιούνιο για να φθάσουν σε κάποιο πεδίο συνεννόησης.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!