Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018


Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής έχει προθεσμία για να μετακομίσει ο 30χρονος Μάικλ Ροτόντο, ο άνδρας που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο επειδή οι γονείς του τον μήνυσαν για να τον αναγκάσουν να φύγει από το πατρικό του.
Η προθεσμία αυτή, που λήγει σήμερα, προβλέπεται βάσει της δικαστικής απόφασης. Και, όπως λέει ο 30χρονος από τις ΗΠΑ στη Daily Mail, έχει ήδη πακετάρει τα περισσότερα από τα υπάρχοντά του και τα έχει φορτώσει, με τη βοήθεια του ξαδέλφου του, σε ένα φορτηγάκι. Μεταξύ αυτών και πολλά παιχνίδια, που ανήκουν στον 8χρονο γιο του.
Σύμφωνα με τον 30χρονο, όλα οφείλονται στην άρνηση των γονιών του να τον βοηθήσουν στην μάχη του να πάρει την κηδεμονία του γιου του. Από αυτό, λέει, ξεκίνησε το σπιράλ που διέλυσε τις σχέσεις του με τους γονείς του.
«Όλα άρχισαν όταν άρχισα να παλεύω για να μπορώ να επισκέπτομαι τον γιο μου. Χρειαζόμουν βοήθεια αλλά εκείνοι ήγειραν μόνο απαιτήσεις» περιγράφει.
Πλέον δεν ανταλλάσσει ούτε λέξη με τους γονείς του, παρότι εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, μέχρι τουλάχιστον την οριστική αποχώρησή του. Όπως πάντως λέει ο ίδιος, δεν θέλει πλέον καμία επαφή και σχέση με τους γονείς του, από τη στιγμή που θα φύγει από το οικογενειακό τους σπίτι.
«Αυτό ήταν. Αυτό είναι το τέλος της σχέσης μου μαζί τους, πέρα από τις δικαστικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί» τονίζει. Έχει νοικιάσει ένα σπίτι μέσω γνωστής πλατφόρμας, για μία εβδομάδα, σαν ενδιάμεσο βήμα προς την απόκτηση μόνιμης κατοικίας.
Οι γονείς του, Μαρκ και Χριστίνα, αποφάσισαν να προσφύγουν στη… δικαιοσύνη εναντίον του για να τον αναγκάσουν να φύγει από το πατρικό του, όπου είχε επιστρέψει πριν από περίπου δέκα χρόνια.
Η μητέρα του γιου του πάντως, που υποστηρίζει πως ο 30χρονος έχει προβλήματα ψυχιατρικής φύσης, πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει μόνος του. «Οι γονείς του τον πετούν έξω λέγοντας ουσιαστικά πως δεν τους νοιάζει αν αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του. Δεν θα μπορέσει να ζήσει μόνος του» δήλωσε στη Daily Mail.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο Ροτόντο έχει στην κατοχή του όπλο. «Κάθε υπεύθυνος Αμερικανός θα έπρεπε να έχει ένα» σχολίασε ο ίδιος.

Ούτε κατά διάνοια το Facebook δεν αποτελεί πλέον την πρώτη προτίμηση μεταξύ των Αμερικανών εφήβων, καθώς το έχουν ξεπεράσει για τα καλά σε δημοτικότητα το YouTube, το Instagram και το Snapchat.
Η έρευνα του Κέντρου Ερευνών Pew, η οποία έγινε στη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου 2018, δείχνει ότι, σε σχέση με πριν μια τριετία, αφενός οι προτιμήσεις των εφήβων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλέον πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και αφετέρου ότι η κυριαρχία του Facebook αποτελεί παρελθόν.
To 85% των εφήβων στις ΗΠΑ ηλικίας 13 έως 17 ετών δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το YouTube, το 72% το Instagram και το 69% το Snapchat, ενώ μόνο το 51% χρησιμοποιούν το Facebook (έναντι ποσοστού 71% το 2015) και το 32% το Twitter. Από άποψη συχνότητας χρήσης, πιο συχνά οι έφηβοι δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν το Snapchat (35%) και ακολουθούν το YouTube (32%), το Instagram (15%), το Facebook (10%) και το Twitter (3%).
Το 95% των αμερικανών εφήβων κατέχουν «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο (smartphone), έναντι ποσοστού 73% το 2015, ενώ το 45% δήλωσαν ότι βρίσκονται online «σχεδόν συνεχώς», έναντι ποσοστού 24% το 2015. Περισσότερα κορίτσια (50%) από ό,τι αγόρια (39%) δηλώνουν ότι βρίσκονται online «σχεδόν συνεχώς». Επίσης το 90% των εφήβων ανέφεραν ότι παίζουν βιντεοπαιγνίδια (με όλα αυτά, πότε άραγε διαβάζουν;).
Στην ερώτηση τι είδους επίδραση πιστεύουν ότι έχουν στη ζωή τους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι έφηβοι εμφανίζονται τριχασμένοι: το 31% θεωρούν θετική την επίδραση, το 24% αρνητική, ενώ το 45% ούτε θετική ούτε αρνητική.
Είναι αξιοσημείωτο ότι το Facebook τείνουν να το προτιμούν έφηβοι χαμηλότερου οικογενειακού εισοδήματος, ενώ οι νέοι από πλουσιότερες οικογένειες είναι αυτοί που αποφεύγουν περισσότερο το Facebook.
Από άποψη φύλου, τα κορίτσια χρησιμοποιούν περισσότερο το Snapchat από ό,τι τα αγόρια, ενώ τα τελευταία χρησιμοποιούν το YouTube περισσότερο από ό,τι τα κορίτσια.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Καθώς ολοένα περισσότεροι εξωπλανήτες ανακαλύπτονται, η NASA θέλει να δώσει κάτι παραπάνω στο ευρύ κοινό που «διψάει» για εικόνες.
Όπως κάθε ταξιδιωτικός πράκτορας και κάθε χώρα γνωρίζει, αυτό που θα φέρει περισσότερους τουρίστες σε ένα μέρος, είναι η έξαψη της φαντασίας των υποψηφίων επισκεπτών. Με αυτό το σκεπτικό, η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) εισήλθε στα «χωράφια» των ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημιούργησε στο διαδίκτυο ένα «Γραφείο Ταξιδιών για τους Εξωπλανήτες» (Exoplanet Travel Bureau), με στόχο να εξάψει τη φαντασία των ανθρώπων για άλλους κατοικημένους κόσμους.
Το «ταξιδιωτικό γραφείο» έχει ενσωματωθεί στο διαδικτυακό τόπο Exoplanet Exploration της NASA, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην εξερεύνηση πλανητών εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Ουσιαστικά, είναι ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό εργαλείο, το οποίο παρέχει στους επισκέπτες φανταστικές καλλιτεχνικές απεικονίσεις διαφόρων εξωπλανητών, καθώς και μια ωραία συλλογή από «ταξιδιωτικά πόστερ» που μπορούν να «κατεβάσουν» οι χρήστες.
Καθώς ολοένα περισσότεροι εξωπλανήτες ανακαλύπτονται, αλλά κανένας δεν έχει φωτογραφηθεί μέχρι σήμερα, ούτε καν έχει αναλυθεί η πιθανή ατμόσφαιρά του, επειδή δεν υπάρχουν ακόμη τέτοιες τεχνικές δυνατότητες, η NASA θέλει να δώσει κάτι παραπάνω στο ευρύ κοινό που «διψάει» για εικόνες.
Κάπως έτσι, οι επικοινωνιολόγοι και μερικοί επιστήμονες του Εργαστηρίου Αεριώθησης (JPL) της NASA στην Καλιφόρνια σκέφθηκαν να «ανοίξουν» ένα ταξιδιωτικό γραφείο, αναμιγνύοντας τα μάλλον βαρετά αστρονομικά και φασματοσκοπικά δεδομένα με μπόλικη δόση καλλιτεχνικής φαντασίας.
Η NASA παραδέχεται ότι τα τοπία που παρουσιάζει για τους διάφορους εξωπλανήτες είναι κατά βάση προϊόν φαντασίας, καθώς στην πραγματικότητα ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι’ αυτούς. Μεταξύ των εξωπλανητικών- τουριστικών προορισμών που διαφημίζονται, είναι οι Trappist-1d, Kepler-16b, Kepler-186f και PSO 13185-22.
Τα μελλοντικά πιο ισχυρά διαστημικά και επίγεια τηλεσκόπια θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τους εξωπλανήτες και ασφαλώς θα τροφοδοτήσουν νέα όνειρα για αυθεντικά εξωτικές… κρουαζιέρες.

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι σοκαριστικές δηλώσεις της Germaine Greer. Σχόλια για τον βιασμό που προκαλούν σάλο. Η παρουσιάστρια του Sky Sports Charlie Webster αντέδρασε στις σοκαριστικές δηλώσεις πως ο βιασμός είναι απλώς κακό σεξ με την εξιστόρηση της προσωπικής της ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης. «Θα σου πω επίσης με χαρά Germaine Greer για το πώς επανειλημμένα με κακοποιούσαν σεξουαλικά ως έφηβη. Και θα σου πω τι ακριβώς μου έκανε» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η 35χρονη παρουσιάστρια. Η 79χρονη Germaine Greer περιφρόνησε την ιδέα ότι τα θύματα βιασμού μπορεί να υποφέρουν από μετατραυματικό στρες.
Η προσωπική ιστορία κακοποίησης της Charlie Webster Η Charlie Webster δεν ήταν η μοναδική που εξοργίστηκε από τις δηλώσεις της 79χρονης, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τα όσα είπε από τα πιο επικίνδυνα και άγρια πράγματα που έχουν ειπωθεί ποτέ. «Ο βιασμός δεν είναι ασήμαντος. Επιζώντες παρακαλώ να γνωρίζετε ότι τα συναισθήματά σας είναι πραγματικά και επικυρωμένα. Προκαλεί βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι πολύ χειρότερες από τις σωματικές και πιο μακροχρόνιες. Ειδικά σε παιδιά και σε εκείνους που κακοποιούνται επανειλημμένα». Το 2015 η Charlie Webster είχε αποκαλύψει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής της όταν ήταν 15 ετών. Φυλακίστηκε για 10 χρόνια. «Είχα έρθει πολύ κοντά στον προπονητή μου στο τρέξιμο. Αρχίζεις να τους εμπιστεύεσαι όταν είσαι μικρό παιδί. Άρχισε να μου κάνει ιδιωτικές συνεδρίες γιατί μου είπε ότι ήμουν καλή και κάτι τέτοιο θα με βοηθούσε πραγματικά. Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη μου ενώ ήμουν ένα αθώο κορίτσι που ήθελε την υποστήριξη, τη συμπόνια και τη φροντίδα του προπονητή του. Δεν θα έπρεπε να αγγίζει ένα μικρό κορίτσι αλλά φέρθηκε πολύ χειριστικά και σιγά σιγά με κακοποίησε σεξουαλικά. Δεν έχει σημασία πόσες φορές, αλλά έγινε. Δεν το συνειδητοποιείς. Δεν το συνειδητοποίησαν ό,τι συνέβαινε επειδή εμπιστευόμουν αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ήξερα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Ούτε μια φορά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά».

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και να έχει τοποθετηθεί κατά του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά χθες συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο.

Σε αντίθεση με την Κιμ, ο σύζυγός της διάσημος ράπερ, Κάνιε Γουέστ, είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ.



Η Καρντάσιαν βρέθηκε στο γραφείο του Τραμπ για να συζητήσουν για την μεταρρύθμιση των φυλακών και τις καταδικαστικές αποφάσεις.

Το τελευταίο διάστημα η Καρντάσιαν υποστηρίζει την απελευθέρωση από την φυλακή της 63χρονης Alice Marie Johnson, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση για ένα αδίκημα ναρκωτικών.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενημέρωσε το κοινό του και μέσω του λογαριασμού του στο twitter, για αυτή τη συνάντηση, την οποία χαρακτήρισε "σπουδαία".



ΠΗΓΗ: enikos.gr
Αυτές είναι οι πιο όμορφες γυναίκες αστυνομικοί σε όλο τον κόσμο
Πανέμορφες και ξεχωριστές μέσα στην αστυνομική στολή τα καταφέρνουν και δεν χάνουν τη γυναικεία τους πλευρά!
Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό
She's the Sheriff and I ... is listed (or ranked) 1 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
Officer, I'll Gladly Fill ... is listed (or ranked) 2 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
I Always Had a Thing For Women... is listed (or ranked) 3 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
This Cop Has the Right To Rema... is listed (or ranked) 4 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
The Long Legs of the Law is listed (or ranked) 5 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
Crime's the Disease and Sh is listed (or ranked) 7 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
I'll Confess to Whatever,  is listed (or ranked) 9 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World
Well Worth the Parking Ticket is listed (or ranked) 21 on the list The Hottest Female Cops from All Over the World

Πολιτικό σκάνδαλο με… ροζ αποχρώσεις ξέσπασε στη ρωσική επαρχία Σαράτοφ, έπειτα από ένα συνηθισμένο έλεγχο ρουτίνας Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας μια τελείως ασυνήθιστη εικόνα μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
Φανταστείτε την έκπληξή τους όταν έμαθαν ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές του ερωτικού σκανδάλου!
Μια νεαρή ξανθιά γυναίκα με κόκκινες γόβες και ξεκούμπωτο μαύρο κορμάκι καθόταν στο τιμόνι, ενώ ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό του, κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ, που διέσχιζε το δρόμο με σβηστά φώτα τα χαράματα της 25ης Μαΐου Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως επρόκειτο για κρατικό αυτοκίνητο με επιβάτες τον τοπικό υπουργό Οικονομικών Αλεξάντρ Βισκρεμπέντσεφ και την κρατική υπάλληλο Μαρία Μιστσένκο.
Σύμφωνα μάλιστα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και οι δύο επιβάτες είχαν αντικαταστήσει το αίμα τους με… αλκοόλ, ενώ η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να ξυπνήσει τον υπουργό τραβώντας του το πόδι και αποκαλώντας τον χαϊδευτικά «Σάσα» (το υποκοριστικό του Αλέξανδρου στα ρωσικά).
Δεν δίστασε μάλιστα ακόμα και να απειλήσει τους αστυνομικούς ότι θα αντιμετωπίσουν «προβλήματα» όταν ξυπνήσει ο υπουργός!
Ο Βισκρεμπέντσεφ τελικά ξύπνησε, ενώ αφού έδωσε στους άνδρες της τροχαίας τα έγγραφα του μαύρου τζιπ, αλλά και τα δικά του χαρτιά που αποδείκνυαν ότι είναι ο τοπικός υπουργός Οικονομικών, ζήτησε έναν… αναπτήρα για να ανάψει τσιγάρο!
Η γυναίκα δεν είχε μαζί της έγγραφα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.
Συγγενής της δήλωσε πάντως στη ρωσική τηλεόραση πως η Μιστσένκο αποκλείεται να είχε πιει επειδή βρίσκεται σε «άδεια μητρότητας», ενώ και ο υπουργός, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Οικονομικών φέρεται να βρίσκεται σε άδεια μέχρι το τέλος του μήνα.
Όπως και να έχει, το βίντεο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να διατάξουν έρευνα για «κακή χρήση κρατικού οχήματος». Αν η σχετική έρευνα καταδείξει πως ο υπουργός ανάγκασε τη νεαρή γυναίκα να καθίσει στο τιμόνι, τότε θα χάσουν και οι δύο τις άδειες οδήγησής τους.
Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, αφού ο τοπικός κυβερνήτης ζήτησε τη σύσταση ειδικής επιτροπής υπό τον αναπληρωτή κυβερνήτη, ώστε να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες και να ληφθεί απόφαση επί του θέματος.
Πηγή από την τοπική διοίκηση υποστήριξε μάλιστα στη διαδικτυακή εφημερίδα Gazeta.Ru πως ο υπουργός πιθανότατα θα απομακρυνθεί από τη θέση του μόλις επιστρέψει από την άδειά του.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!