Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Εναν… πρόσθετο λόγο είχαν οι υπάλληλοι ενός πρακτορείου μάρκετινγκ να απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και αυτό γιατί το αφεντικό τους, τους πήγε σε διακοπές για γιορτές στη Μαδρίτη. Η 42χρονη Arabella Lewis-Smith έχει χαρακτηριστεί ως «το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο» αφού πήγε το 20μελές προσωπικό της στην Ισπανία για ένα διήμερο την περασμένη εβδομάδα.
Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας μάρκετινγκ Salad Creative με έδρα το Poole, ξόδεψε 5.500€ για το ταξίδι, το οποίο περιελάμβανε πτήσεις μετ’ επιστροφής από το Gatwick, διαμονή με Airbnb και φαγητό.Οι ευγνώμονες υπάλληλοι απόλαυσαν την Ισπανική χειμερινή ηλιοφάνεια και ξέφυγαν από τον άνεμο και τη βροχή που έπληττε το γραφείο τους στο Dorset. Πέρυσι οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Salad Creative περιελάμβαναν ένα ταξίδι στο Λονδίνο με αφορμή μια παράσταση στο West End, ενώ άλλες εκδρομές συμπεριλάμβαναν καγιάκ και περιπάτους στο New Forest. Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 3
Η διευθύντρια μάρκετινγκ Fleurie Forbes-Martin, δήλωσε: “Ξαφνιαστήκαμε όταν η Arabella ανακοίνωσε ότι τα Χριστούγεννα θα μας κάνει ένα meeting πριν από μερικούς μήνες.”
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 4
“Ήμασταν ενθουσιασμένοι και δεν απογοητευτήκαμε.”
“Όλοι μας απολαύσαμε τις όμορφες τοποθεσίες, το υπέροχο φαγητό και τα δροσερά κοκτέιλ.
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 5
“Από τότε μιλούσαμε γι’ αυτό.”
“Το αφεντικό μας είναι γενικά φοβερό, αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα!”
Η ομάδα αποχώρησε για την Ισπανική πρωτεύουσα το ξημέρωμα της προηγούμενης Παρασκευής.
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 6
Όταν πήγαν εκεί, έμειναν σε ένα «τεράστιο» διαμέρισμα στο κέντρο της Μαδρίτης.
Επισκέφτηκαν το διάσημο πάρκο El Retiro και έκαναν βόλτα στις χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης.
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 7
Τις δύο μέρες πήγαν για φαγητό και ένα βράδυ πήγαν για χορό σε ένα κλαμπ.
Η κ. Lewis-Smith, η οποία ίδρυσε την εταιρεία πριν από 16 χρόνια, λέει ότι πάντα ήθελε να πάρει τους υπαλλήλους της στο εξωτερικό.
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 8
Είπε: “Είμαστε μια εταιρεία που νοιάζεται για τους ανθρώπους της και το να καταφέρουμε να προσφέρουμε στο 20μελές προσωπικό μας με ένα ταξίδι στη Μαδρίτη ήταν ένα ευχάριστο συναίσθημα.”
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 9
“Νομίζω ότι το να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα είναι πραγματικά σημαντικό και υπάρχουν πολλά οφέλη όταν ερχόμαστε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.”
“Πέρυσι πήγαμε στο West End για μια επίδειξη και για φαγητό και φέτος θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.”
Σούπερ εργοδότης πήγε όλους τους εργαζομένους της διακοπές στη Μαδρίτη για τα Χριστούγεννα με όλα τα έξοδα πληρωμένα - Εικόνα 10
“Είχαμε ένα καταπληκτικό έτος και θέλησα να τους ανταμείψω όλους για τη σκληρή δουλειά τους.”
“Αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με στυλ με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα θυμόμαστε για πάντα.”

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στη Ρωσία, με μια γυναίκα να αποκτά μόνιμη βλάβη μετά από πτώση από ασθενοφόρο. Μάλιστα οι διασώστες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, 26 χιλιόμετρα μετά.
Το περιστατικό συνέβη πριν από οκτώ μήνες αλλά έγινε γνωστό αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με την Mirror, η 56χρονη Γκαλίνα Ντμιτρίεβα νοσηλευόταν με ζαλάδα και δυσκολία στην αναπνοή. Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, οι γιατροί αποφάσισαν να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο.
Έτσι βρέθηκε στο ασθενοφόρο, με την παραϊατρό να κάθεται μπροστά μαζί με τον οδηγό και όχι με την ασθενή, στο πίσω μέρος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η 56χρονη άρχισε να αισθάνεται χειρότερα και το είπε στην παραϊατρό, η οποία, σύμφωνα με όσα είπε στην Komsomolskaya Pravda, της φώναξε «τι θέλεις τώρα; Κάτσε ήσυχα».
Τότε η γυναίκα επιχείρησε να πλησιάσει την παραϊατρό και να ζητήσει βοήθεια αλλά η πόρτα του ασθενοφόρου δεν ήταν καλά κλεισμένη με επακόλουθο να πέσει από το όχημα και να βρεθεί στο δρόμο. Το ασθενοφόρο συνέχισε την πορεία του, με το πλήρωμά του να αντιλαμβάνεται την απουσία της ασθενούς μετά από 26 χιλιόμετρα. Βρέθηκε ξαπλωμένη στο οδόστρωμα και ένα άλλο ασθενοφόρο ανέλαβε την διακομιδή της στο νοσοκομείο.
Από την πτώση, η 56χρονη έσπασε το σαγόνι, το πόδι και το ισχίο της και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε, δυσκολεύεται ακόμα να μιλήσει και περπατάει με πατερίτσες.
Αρχικά οι αρμόδιοι αρνήθηκαν να ξεκινήσουν έρευνα για αμέλεια, ωστόσο η εισαγγελία είχε διαφορετική άποψη, με την παραϊατρό να κινδυνεύει να περάσει μέχρι ένα έτος στη φυλακή.
Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο κατηγόρησε αρχικά την 56χρονη, ισχυριζόμενο ότι βγήκε οικειοθελώς από το ασθενοφόρο αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε.
Πηγή: news247.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!