Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Οι χρήστες του Pornhub φαίνεται πως λάτρεψαν το καυτό εξώφυλλο της  Kylie Jenner στο Playboy και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό. Η δισεκατομμυριούχος τηλεπερσόνα κι επιχειρηματίας, στα βήματα της αδερφής της Kim Kardashian, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία, ενώ εκθρόνισε ακόμη και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τη λίστα του Forbes με τους νεότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες που έφτασαν σε αξία το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Τη στιγμή που το εξώφυλλό της είδε το φως της δημοσιότητας, οι αναζητήσεις των χρηστών του Pornhub χτύπησαν «κόκκινο».
Η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε, αποδεικνύει ότι οι αναζητήσεις του ονόματός της αυξήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου κατά 661%. Η Kylie Jenner ωστόσο κατάφερε κάτι μοναδικό. Άφησε στη δεύτερη θέση την Kim Kardashian, όταν το 2014 το εξώφυλλό της εκτόξευσε την επισκεψιμότητα… μόλις κατά 629%.
pornhub_jenner
Κάθε λεπτό που περνά στο PornHub καταφθάνουν 63.993 νέοι επισκέπτες, προβάλλονται 207.405 βίντεο και πραγματοποιούνται 57.750 αναζητήσεις (από αυτές, οι 55 αφορούν το sex tape της Kim Kardashian που παραμένει το κορυφαίο βίντεο στην ιστορία του PornHub με 195 εκατ. προβολές).
Στην πιο διάσημη φωτογραφία με τα 14 εκατομμύρια like, η Kylie Jenner αποκαλύπτει κάθε όμορφη πτυχή του κορμιού της και δεν φορά τίποτε άλλο, πέρα από ένα καπέλο cowboy, στην αγκαλιά του συντρόφου της, του διάσημου ράπερ Travis Scott.
Ο Travis Scott επιμελήθηκε την καλλιτεχνική διεύθυνση στη φωτογράφισή της, με την ίδια να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του.  H συνέντευξη επικεντρώνεται στο σεξ, με την ίδια να αποκαλύπτει πως απολαμβάνει το σεξ πολύ περισσότερο μετά τη γέννηση της κόρης της.
Μετά λοιπόν από την πρώτη φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση, νέες εικόνες από την ήδη πολυσυζητημένη φωτογράφιση της Kylie Jenner για το Playboy είδαν το φως της δημοσιότητας.
Το Playboy έχει τίτλο στη συνέντευξή τους: «Wild in Love. Kylie by Travis».


Ένα διπλό διαμάντι εξόρυξε η εταιρεία Alrosa στη Γιακουτία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, το διαμάντι έχει ηλικία που υπερβαίνει τα 800 εκατομμύρια χρόνια.
Όμως, η μοναδικότητα του συγκεκριμένου διαμαντιού στηρίζεται στη δομή του. Στο εσωτερικό του μετακινείται ελεύθερα ένα άλλο διαμάντι, με αποτέλεσμα να θυμίζει μήτρα.
Οι ειδικοί που μελέτησαν το εύρημα, δήλωσαν ότι πρόκειται για το πρώτο διαμάντι αυτού του είδους στην παγκόσμια ιστορία εξόρυξης διαμαντιών.
Η ρωσική εταιρεία εξόρυξης διαμαντιών ανάφερε ότι το εν λόγω διαμάντι, παρά την περίπλοκη δομή του ζυγίζει μόλις 0,62 καράτια, ενώ ο όγκος του διαμαντιού που βρίσκεται στο εσωτερικό του είναι 6 κυβικά χιλιοστά και το βάρος του είναι 0,02 καράτια.
Η εταιρεία Alrosa είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης διαμαντιών, στην οποία αναλογεί το 27% της παγκόσμιας εξόρυξη διαμαντιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Δημοκρατία Σαχά ( Γιακουτία) στην περιοχή του Αχάνγκελς, όπως επίσης και στην Αγκόλα.
Το 2018 η Alrosa εξόρυξε διαμάντια 36,7 εκατομμυρίων καρατίων, ενώ τα κέρδη της το 2018 από τις πωλήσεις των προϊόντων της έφθασαν τα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!