Σάββατο 1 Αυγούστου 2015


Μια βρετανίδα ψεκάστηκε με σπρέι μαυρίσματος, ωστόσο έσπευσε να θηλάσει το μωράκι της πριν… στεγνώσει απολύτως η βαφή, με ιλαροτραγικά αποτελέσματα για τη φατσούλα του γιου της!  Ο λόγος για την Τζέμα Κόλεϊ, η οποία ομολογουμένως περίμενε μερικές ώρες για να στεγνώσει προκειμένου να θηλάσει τον κανακάρη της. Προφανώς δεν περίμενε αρκετά. Η Τζέμα ανάρτησε στο Facebook μια φωτό με τον μπέμπη… μαύρο κατά το ήμισυ, στο σαγόνι, τη μύτη και το στόμα, με το σχόλιο «Επικό λάθος των λαθών». Στην ανάρτηση είχαν κάνει ώς την Παρασκευή «μού αρέσει» πάνω από 1.000 άτομα έως την Παρασκευή, ενώ η επίμαχη φωτογραφία διαμοιράστηκε πάνω από 23.000 φορές. Όσον αφορά την… ψεκασμένη μαμά που ψεκάστηκε με το σπρέι μαυρίσματος θα πρέπει να έμαθε από το λάθος της. Πάντως, η γκαφατζού μητέρα φρόντισε να αναρτήσει νέα φωτογραφία του μωρού της απόλυτα καθαρό, και πιθανότατα χωρίς να έχει αντιληφθεί τίποτε απ’ αυτό που συνέβη.
antiiliako1

antiiliako2

Με τα xρovια έxoυμε κατασκευάσει στo μυαλo μας πως εivαι τo τέλειo γυvαικεio σώμα: ψηλo, λεπτo, xωρiς λiπoς αλλά τα πράγματα φαivεται vα έxoυv αλλάξει τoυλάxιστov αυτo αvαφέρει μια μελέτη απo τo Παvεπιστήμιo τoυ Τέξας και δημoσιεύετε στηv αγγλική εφημερiδα Mirror.
Τo βρεταvικo μovτέλo και ηθoπoιoς Kelly Brook έxει ψηφιστεi oτι έxει τo πιo τέλειo σώμα τoυ κoσμoυ σπάζovτας oλoυς τoυς μύθoυς και παραδεiγματα.
Η μελέτη βασiζεται στηv παραδoxή oτι oλα τα μέρη τoυ σώματoς εivαι τακτoπoιημέvα αvαλoγικά. Η Brook 34 ετώv με ύψoς 1.68 και η περiμετρoι της εivαι 90-60-86 πoυ εivαι αρκετά διαφoρετικo απo τα λεπτά σώματα πoυ συxvά ξεxώριζαv.
kelly brook

brokk2

Τα ειδικά μισθολόγια στα οποία εντάσσονται περισσότεροι από 250.000 υπάλληλοι βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, προκειμένου να ενταχθούν στη φιλοσοφία του ενιαίου μισθολογίου από τις αρχές του 2016. Η κυβερνητική πρόταση περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των επιδομάτων στον βασικό μισθό, που θα επιφέρει μειώσεις στις βασικές αποδοχές από 3-5% λόγω αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. Παράλληλα στόχος της πρότασης της κυβέρνησης, που βρίσκει ισχυρές αντιστάσεις από τους δανειστές, οι οποίοι ζητούν την περαιτέρω μείωση των αποδοχών στα ειδικά μισθολόγια, είναι η σταδιακή μείωση των ειδικών μισθολογίων από 20 σε 10 την επόμενη χρονιά και η παράλληλα διατήρηση των τεσσάρων βασικών επιδομάτων που ισχύουν στο υπόλοιπο Δημόσιο, τα οποία είναι: Επίδομα θέσης ευθύνης, επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, οικογενειακή παροχή και κίνητρο επίτευξης στόχων και κίνητρο επίτευξης δημοσιονομικών στόχων. Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ:
pinakas1

pinakas 2

pinakas3

pinakas 4

Το Facebook κατασκεύασε και ετοιμάζεται να δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες ένα τεράστιο αυτόνομο αεροπλάνο (drone), το οποίο θα πετά σε απομονωμένα μέρη της Γης και θα παρέχει στους κατοίκους δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
H επιδίωξη
Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο έχει πλέον αγγίξει τους 1,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, αλλά έχει φιλόδοξα σχέδια να επεκτείνει περαιτέρω την «πελατεία» του στις πιο απομονωμένες περιοχές του πλανήτη, όπου ζει περίπου το ένα δέκατο του παγκόσμιου πληθυσμού και είναι δύσκολη ή μη οικονομικά βιώσιμη η κατασκευή επίγειων δικτυακών υποδομών (οπτικών ινών κ.α.).
Το μη επανδρωμένο drone, με την ονομασία Aquila, που έχει άνοιγμα φτερών 42 μέτρων, όσο ένα αεροπλάνο Μπόινγκ 737, θα πετά σε ύψος 20 έως 30 χιλομέτρων, πάνω από τους αεροδιαδρόμους των κανονικών αεροπλάνων, αλλά και πάνω από τις καταιγίδες. Θα μπορεί να μένει στον αέρα, χωρίς ανεφοδιασμό, για 90 συνεχόμενες ημέρες.
Η πρόσβαση
Το αεροπλάνο θα δίνει στους επίγειους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν Ίντερνετ με την πολύ υψηλή ταχύτητα των 10 Gigabit το δευτερόλεπτο, χάρη σε μια ειδική νέα τεχνολογία οπτικού λέιζερ, που θα μεταφέρει τα δεδομένα από τον ουρανό στο έδαφος και αντίστροφα.
Κάθε drone θα διαγράφει στον αέρα έναν κύκλο διαμέτρου τριών χιλομέτρων και εκτιμάται ότι θα παρέχει διαδικτυακή πρόσβαση στο έδαφος σε μια περιοχή ακτίνας περίπου 50 χιλιομέτρων. Τα αεροσκάφη -που δεν προρίζονται προς πώληση, αλλά για ιδία χρήση μόνο του Facebook- θα μεταδίδουν επίσης σήματα μεταξύ τους. Προγραμματίζεται να χρησιμοποιηθούν εκατοντάδες τέτοια drones, τα οποία θα συνεργάζονται με δορυφόρους του Facebook, που θα βρίσκονται σε ακόμη μεγαλύτερο υψόμετρο.
Το αεροσκάφος κινείται με την ηλιακή ενέργεια, ζυγίζει περίπου 400 κιλά, ενώ σχεδιάσθηκε και κατασκευάσθηκε εντός 14 μηνών στη Βρετανία από την ειδική αεροδιαστημική ομάδα Ascenta του Facebook. H πρώτη πιλοτική πτήση του θα γίνει στις ΗΠΑ σύντομα. Σε παρόμοια κατεύθυνση κινείται και η Google, η οποία πειραματίζεται επίσης με drones, δορυφόρους και μπαλόνια σε μεγάλο υψόμετρο.

Ο Marlon Brando ήταν ο ηθοποιός στο κρεβάτι του οποίου πέρασαν οι μεγαλύτεροι αστέρες του Χόλιγουντ. Εικόνες από την αχαλίνωτη ερωτική ζωή του παρουσιάζονται στο νέο βιβλίο της  καθηγήτριαw Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης  Susan Mizruchi που έχει τίτλο “Brando’s Smile”.
Η συγγραφέας,  που είχε απεριόριστη πρόσβαση σε προσωπικό αρχείο, γράμματα και μαγνητοφωνήσεις μας αποκαλύπτει όλες τις ερωτικές σχέσεις που είχε με γυναίκες όπως  η Marilyn Monroe, η Marlene Dietrich, η Grace Kelly και η Jackie Kennedy αλλά και άνδρες όπως ο Cary Grant, ο Rock Hudson, ο James Dean, και ο Laurence Olivier.
Ο διάσημος ηθοποιός που  είχε ομολογήσει το 1976 ότι είχε “ομοφυλικές εμπειρίες” και με άνδρες παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε 12 παιδιά. Στο βιβλίο της η Mizruchi περιγράφει τον Brando ως επικό γυναικά με την ανάγκη του για σεξ να φθάνει στα όρια του εθισμού.
Σύμφωνα με την συγγραφέα ο ηθοποιός είχε απορρίψει δύο από τις ομορφότερες σταρ της εποχής του, τη Sofia Loren επειδή η ανάσα της μύριζε “σαν δεινοσαύρου” κι επειδή «είχε τρίχες στη μύτη της» και την Liz Talor επειδή βρήκε τα οπίσθιά της πολύ μικρά για το γούστο του.
“Στη διάρκεια της ημέρας παίζαμε συνεχώς. Τη νύχτα κοιμόμασταν μαζί. Ήταν γυμνή, όπως ήμουν κι εγώ. Την έπαιρνε ο ύπνος εύκολα κι εγώ καθόμουν δίπλα της, κοιτώντας το κορμί της, χαϊδεύοντας τα στήθη της και κολλώντας πάνω στο κορμί της. Ήταν δική μου, άνηκε σε μένα μόνο», έγραψε στην αυτοβιογραφία του. Όταν έφυγε από το σπιτικό των Brando για να παντρευτεί, ο Μάρλον δεν συνήλθε ποτέ κι έγραψε: “Από εκείνη την ημέρα απομονώθηκα από τον κόσμο. Πέρασα όλη σχεδόν την υπόλοιπη ζωή μου προσπαθώντας να τη βρω”. Η μοναδική μεγάλη τύψη της ζωής του δεν ήταν οι γυναίκες που πλήγωσε, αλλά τα παιδιά του και ο πατέρας που ποτέ του δεν μπόρεσε να είναι.
“Ήταν συμπονετικός και νοιαζόταν”, γράφει η Mizruchi . “Όμως ποτέ του δεν έδωσε στα παιδιά του ένα σταθερό σπιτικό ή τον χρόνο που χρειάζονταν. Ήταν απασχολημένος με τις ταινίες, τις γυναίκες και τα κοινωνικά δικαιώματα των μειονοτήτων και παραμελούσε τα παιδιά του”.
Η προσωπική ζωή του Μπράντο υπήρξε το ίδιο ταραγμένη με την επαγγελματική του ζωή. Πάλεψε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την αποκατάσταση των αυτοχθόνων Ινδιάνων των ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε έντεκα παιδιά, από τις συζύγους του, τις ερωμένες του καθώς και από υιοθεσία. Αγάπησε με πάθος την Ταϊτή και έζησε εκεί για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.
Τον Μάιο του 1990, ο πρωτότοκος γιος του Brando, ο Christian δολοφόνησε τον εραστή της ετεροθαλούς αδελφής του, Cheyenne. Αργότερα ο Κριστιάν καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών, ενώ η Cheyenne αυτοκτόνησε σε ηλικία 25 ετών το Απρίλιο του 1995.
Πηγή: dailymail – Από news247.gr

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Kύπρου δεν έκρυψε τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε η ίδια όταν το όριο ανάληψης από τις ελληνικές τράπεζες λόγω των capital controls.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή της:


«Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Το κάθε σπίτι έχει διαφορετικές υποχρεώσεις. Προσωπικά, επειδή ρωτάς εμένα, δεν τα βγάζω πέρα γιατί -όπως θα σου έλεγε κάθε μάνα- έχω ένα παιδί που έχει ανάγκες. Ευτυχώς, έχουν παγώσει προς το παρόν οι πληρωμές και, υποτίθεται, ότι αυτά τα 60 ευρώ είναι για να περάσουμε την ημέρα μας. Όλοι περνάμε πολύ δύσκολα, δεν μας φτάνουν - μην κοροϊδευόμαστε. Κι είναι τα χρήματά που έχω δουλέψει σκληρά για να βγάλω, όπως συμβαίνει με όλους τους Έλληνες. Επίσης είναι και οι συνταξιούχοι που βασίζονται σε αυτά τα χρήματα, μόνο και μόνο για να επιβιώσουν. Αυτοί οι άνθρωποι τι θα κάνουν με όλους αυτούς τους περιορισμούς;» .

-Έχεις σταματήσει να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου, το ενοίκιό σου, τα δάνειά σου;

«Κοίτα, σε αυτό είμαι τυχερή γιατί βρήκα από τη γιαγιούλα μου ένα σπιτάκι και είναι δικό μου. Οπότε, δεν έχω το έξοδο και την υποχρέωση ενός ενοικίου. Ως προς αυτό είμαι καλά. Από εκεί και πέρα όμως, όλοι έχουμε λογαριασμούς, εφορίες και, ναι, τα έχω αφήσει όλα απλήρωτα. Είναι παγωμένα όλα! Κάνω αυτό που κάνουμε όλοι! Πώς θα κάνουμε τις πληρωμές;»

Ανησυχία έχει προκαλέσει η τελευταία εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού, Αντζελίνα Τζολί, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Κατσίν, όπου είχε πάει ως ειδική απεσταλμένη της Υπατης Αρμοστείας και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις λόγω της εξαιρετικά αδύνατης σιλουέτας της.




Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η ίδια έχει χάσει αρκετά κιλά, ενώ ακόμα και τα μαύρα φαρδιά ρούχα δεν μπορούν να κρύψουν τα σκελετωμένα της πόδια και χέρια.

Μετά την εμφάνισή της στο Κατσίν, η Τζολί επισκέφτηκε τη Μιανμάρ και πάλι ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Φορώντας ένα λευκό φόρεμα, η χολιγουντιανή σταρ, έδειχνε πάρα πολύ αδύνατη και χλωμή, εντείνοντας την ανησυχία των θαυμαστών της.



Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός, έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση ωοθηκών μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία καθώς όπως είχε δηλώσει διήρκεσε περίπου τρεις μήνες.



Πηγή ΦΩΤΟ: Star.gr

Οι δημιουργοί του δημοφιλούς εργαλείου τήρησης και μοιράσματος σελιδοδεικτών Delicious ανέπτυξαν μια προσθήκη για τον browser της Google που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν e-mail μέσω Gmail με ημερομηνία λήξης, δηλαδή μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται.

Πρόκειται για μια επέκταση των λειτουργιών του προγράμματος πλοήγησης, με το όνομα Dmail. Με το chrome plugin, ο χρήστης μπορεί να στείλει κρυπτογραφημένα e-mail μέσω Gmail, στα οποία μπορεί να ανακαλέσει την άδεια ανάγνωσης εάν και όποτε το θελήσει (Revoke Access). Ο παραλήπτης δεν απαιτείται να χρησιμοποιεί επίσης το Dmail για να λάβει μηνύματα Dmail.

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες αντιδράσεις για την ιδέα των e-mail που αυτοκαταστρέφονται μετά από μερικά λεπτά ή ώρες είναι θετικές, το plugin δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως προβάλλεται. Χρήστες σχολιάζουν στο Chrome Web Store ότι οι παραλήπτες συνεχίζουν να βλέπουν τα e-mail που θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν αυτοκαταστραφεί. Άλλοι αναφέρουν ότι το σώμα του μηνύματος πράγματι «καταστράφηκε», όχι όμως και το περιεχόμενο του επισυναπτόμενου αρχείου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι χρήστες είναι ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν πώς θα κάνουν απεγκατάσταση του plugin. Ως εκ τούτου, δεν θα σας προτείναμε να το δοκιμάσετε προς το παρόν.

Ξέρατε ότι: Μονιμοποιήθηκε το Undo στο Gmail: Δείτε πώς θα αναιρείτε την αποστολή e-mail εντός 30 δευτερολέπτων από το Send...

Πάντως, το Dmail είναι φανερό ότι μετά την περίοδο παροχής της υπηρεσίας δωρεάν θα διατίθεται ως συνδρομητική υπηρεσία. Τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης beta -περίοδος δοκιμών-, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των e-mail που αποστέλλονται ανά μήνα ή, στον αριθμό των παραληπτών.

Στο μέλλον, οι χρήστες του Dmail θα μπορούν να απαγορεύσουν την προώθηση των μηνυμάτων τους, ώστε να περιορίζεται η ανάγνωσή τους μόνο από τον αρχικό παραλήπτη ("Νο forwarding").

Πηγή: in.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!