Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019


Στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά απάντησε η Μαρία Σάκκαρη.
Η 23χρονη τενίστρια διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούγονται για την ίδια και τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα και ξεκαθάρισε ότι είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι.
«Όχι δεν ισχύει. Δεν είμαστε μαζί. Είμαστε απλά δύο πολύ καλοί φίλοι. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, καθώς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια. Ξέρω τον Στέφανο από μικρό παιδί και από την ηλικία των 15-16 έλεγα ότι θα γίνει πολύ καλός», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σάκκαρη.
Οι δύο συμπατριώτες μας προέρχονται από οικογένειές που να έχουν μεγάλη ιστορία στο χώρο του τένις και όπως είναι λογικό γνωρίζονται από μικρά παιδιά.
Η μητέρα του Στέφανου, Τζούλια Σαλνίκοβα, ήταν Νο 1 στα junior, ενώ στην επαγγελματική της καριέρα κατέκτησε 4 τουρνουά και έφτασε μέχρι το Νο 194 της παγκόσμιας κατάταξης.
Με το τένις ασχολήθηκε επαγγελματικά και ο πατέρας του, Απόστολος, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη προπονητή στον 20χρονο τενίστα. Σπουδαία καριέρα στο τένις έκανε και η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, η Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία είχε φτάσει μέχρι το Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρόστιμο-μαμούθ, ύψους πέντε δισ. δολαρίων αναμένεται να πληρώσει το Facebook.
Το πρόστιμο ενέκριναν οι ρυθμιστές αρχές των ΗΠΑ στο πλαίσιο της έρευνας για παραβίαση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Σύμφωνα με το BBC, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) είχε ξεκινήσει έρευνα μετά τις κατηγορίες ότι είχαν περιέλθει παράνομα στην κατοχή της Cambridge Analytica τα δεδομένα έως και 87 εκατ. χρηστών του Facebook.
Ο εξωδικαστικός διακανονισμός εγκρίθηκε από την FTC και προβλέπει την επιβολή προστίμου από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι βουλευτές των Δημοκρατικών στην Ουάσιγκτον καταδίκασαν προτεινόμενο πρόστιμο, κρίνοντας το μικρό και ανεπαρκές.
Ο διακανονισμός, εάν εγκριθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει ποτέ επιβληθεί από ομοσπονδιακή υπηρεσία για παραβίαση νομοθεσίας και κανονισμών.
Η FTC και το Facebook αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!