Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017


“Νομίζω -και το έχουμε συζητήσει και με τους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ- ότι σε έναν άλλο χρόνο, άρα στο ορατό μέλλον, θα πρέπει να δούμε το θέμα πια της επανίδρυσης της δημοτικής αστυνομίας”, είπε ο υπ. Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Και πρόεσθεσε:
«Βεβαίως, γνωρίζουμε τους περιορισμούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον τομέα των προσλήψεων κ.λπ., αλλά φάνηκε τελικά πόσο καταστροφική ήταν αυτή η πολιτική σε μια πετυχημένη δομή στην αυτοδιοίκηση και σε σχέση με τη λειτουργία της πόλης και για την παράνομη στάθμευση, αλλά και όχι μόνο αυτό. Τελικά ήταν μια αντιμεταρρύθμιση. Μια αντιμεταρρύθμιση που την έκανε ο άνθρωπος που εμφανίζεται σήμερα ως οιονεί πρωθυπουργός και θέλει να έχει την ταμπέλα του μεγάλου μεταρρυθμιστή. Αναφέρομαι στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος υπερασπίστηκε – τον είχα ακούσει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη – και δεν βρήκε τίποτα να πει στους εκατοντάδες δημάρχους από κάτω για αυτή του την πράξη. Να πει ότι έσφαλα, ότι πιέστηκα, ότι μου έβαλαν το βέτο και το μαχαίρι οι θεσμικοί και έπρεπε να βρω κάποιους ανθρώπους να τους απολύσω…»
aftodioikisi.gr

Πολλές φορές αγοράζουμε αυγά ενώ έχουμε ήδη κάποια στο ψυγείο και εκεί γίνεται το μπέρδεμα.
Για να καταλάβετε αν τα αυγά που θέλετε να μαγειρέψετε είναι φρέσκα ή κάποιων ημερών, απλά βάλτε τα σε ένα μπολ με νερό και αν παραμείνουν στον πάτο τότε είναι φρέσκα, αν σταθούν κατακόρυφα είναι 5-6 ημερών και αν επιπλέουν είναι μπαγιάτικα.
Όταν βράζετε αυγά προσθέστε αλάτι για να ξεφλουδίσουν πιο εύκολα και ρίξτε λίγο ξύδι για να μη ραγίσουν ή δύο σταγόνες γάλα ή αλείψτε τα με λεμόνι και να μην τα βάλετε να βράσουν κατευθείαν από το ψυγείο.
Όταν κάνετε ομελέτα προσθέστε στο μείγμα σόδα μαγειρικής, λίγο γάλα και ελάχιστο νερό για να γίνει πιο αφράτη. Για να φύγει η μυρωδιά του αυγού π.χ. από πάγκο κουζίνας, από χαλί κλπ. ρίξτε λίγο αλάτι.
Για να μη μυρίζουν τα ποτήρια και τα πιάτα αυγό, πριν τα πλύνετε ξεπλύντε τα με το κατακάθι από ελληνικό καφέ ή ξύδι.

Θα μπορούσε να πάρει το βραβείο του καλύτερου αφεντικού στον κόσμο. Αυτό είναι το αφεντικό που θα ήθελε οποιοσδήποτε εργαζόμενος.
Ο Ίαν Λούκας κέρδισε τον τίτλο του πιο γενναιόδωρου αφεντικού στον κόσμο. Ο 48χρονος επιχειρηματίας πήρε και τα 42 μέλη του προσωπικού του για πολυτελείς διακοπές στη Μαρμπέγια της Ισπανίας για τα 20 χρόνια της εταιρείας.
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Red7 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διαμονή σε πολυτελή καταλύματα, γεύματα σε βραβευμένα εστιατόρια και νυχτερινές εξόδους VIP, με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.
«Η ομάδα είναι η καρδιά της εταιρείας», τόνισε ο 48χρονος επιχειρηματίας της Red7 που έχει έδρα στο Μπράιτον. «Κάποιοι είναι στην εταιρεία από το ξεκίνημα οπότε είναι σωστό αυτοί οι άνθρωποι να βρίσκονται στο επίκεντρο των εορτασμών. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι μια υπόσχεση δημιουργίας εμπειριών ζωής. Ένα μπόνους ή ένα δώρο είναι ωραία ανταμοιβή αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να εκφράσω τις ευχαριστίες μου», συμπλήρωσε.
Όσο για τις σκέψεις του για τα 30 χρόνια της εταιρείες; Δεν αποκλείει ένα ακόμη πιο μακρινό ταξίδι στο Λας Βέγκας.
(πληροφορίες: enikos.gr/Independent)




- Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή από τον θάνατο του τραγουδιστή των Linkin Park
- Ο Τσέστερ Μπένινγκτον βρέθηκε κρεμασμένος το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια
- Όλα δείχνουν ότι ο 41χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του
- Είχε κακοποιηθεί από άντρα όταν ήταν παιδί και το κουβαλούσε πάντα μέσα του
- Ήταν πατέρας έξι παιδιών και είχε κάνει δυο γάμους
- Η χαρακτηριστική φωνή του "σημάδεψε" το ροκ συγκρότημα που μεγάλωσε γενιές και γενιές
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό... Η βραχνή φωνή του Τσέστερ Μπένινγκτον σίγησε για πάντα! Ο τραγουδιστής των Linkin Park κρεμάστηκε στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια, γράφοντας το δικό του τραγικό τελευταίο στίχο στη ζωή του... που μόνο στρωμένη από ροδοπότελα δεν ήταν!



Ο Τσέστερ Τσαρλς Μπέννινγκτον (Chester Charles Bennington, γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1976. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε με το συγκρότημα Grey Daze. Στην συνέχεια, το 1996 στην ζωή του μπήκαν οι Linkin Park. Όταν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Mike Shinoda, Joe Hahn, Brad Delson, Rob Bourdon και Dave "Phoenix" Farrell τον πρωτοάκουσαν ήθελαν να τον απορρίψουν. Τότε εκείνος τραγούδησε ένα κομμάτι του συγκροτήματος και αποφάσισαν ότι είχαν βρει την φωνή που έψαχναν.





Η πρώτη κυκλοφορία του Μπένινγκτον με τους Linkin Park, το Hybrid Theory, έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία και από τότε έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ και τραγούδια που γνώρισαν επιτυχία. Έχει συνεργαστεί με τους Jay-Z, Jonathan Davis, Young Buck, Busta Rhymes και Aaron Lewis. Το 2007 ο Μπένινγκτον βρέθηκε στην 46η θέση στον κατάλογο του Hit Paraders με τους 100 καλύτερους χέβι μέταλ τραγουδιστές όλων των εποχών.



Οι Linkin Park είναι το δεύτερο εμπορικότερο συγκρότημα nu metal σε πωλήσεις (18 εκατομμύρια στην Αμερική) με πρώτο τους Kid Rock (με 22 εκατομμύρια πωλήσεις). Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 74.000.000 δίσκους. Στις 25 Ιουνίου 2008 και 21 Ιουλίου 2009 έδωσαν συναυλίες στο Terra Vibe Park.
Μια ζωή βουτηγμένη στην κατάθλιψη

Ο Chester Bennington ήταν παντρεμένος και είχε 6 παιδιά από δύο συζύγους. Ο τραγουδιστής, όμως δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πραγματικά ευτυχισμένος. Όταν ήταν παιδί κακοποιήθηκε από έναν άντρα και αυτό φαίνεται πως δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως είχε σκεφτεί και την αυτοκτονία λόγω αυτού του περιστατικού.

Ο Τσέστερ έδινε για χρόνια μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο Bennington ήταν στενός φίλος του Chris Cornell, που αυτοκτόνησε τον Μάιο. Μαζί με τον κιθαρίστα των Linkin Park, Brad Delson, είχαν παίξει το τραγούδι του Leonard Cohen «Hallelujah» για τον κόσμο που είχε παραβρεθεί στην κηδεία του Chris Cornell. Αν ζούσε ο Cornell, σήμερα θα γιόρταζε τα 53α γενέθλιά του. Ο Chester του είχε γράψει μια ανοιχτή επιστολή την ημέρα που έγινε γνωστή η αυτοκτονία του.

Και όπως λέει ένα πολύ γνωστό τραγούδι των Linkin Park... "You tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter". Rest in Peace Chester Bennington!










Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!