Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Το Brexit είναι πλέον γεγονός, παρόλο που χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα σχεδόν χρόνια από την ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος για το διαζύγιο της Βρετανίας από την ΕΕ. Αφότου το Brexit, με τη «βούλα» της βασίλισσας Ελισάβετ, έγινε νόμος του κράτους και μετά την έγκριση της συμφωνίας από το Ευρωκοινοβούλιο, οι Βρετανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της χώρας τους. Σκεπασμένοι με βρετανικές σημαίες, γιόρτασαν την έξοδο είτε σε παραδοσιακές παμπ, πίνοντας μπύρες, είτες στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα. Υπάρχουν και εκείνοι, όμως, οι υποστηρικτές του «Remain» που «γιόρτασαν» διαφορετικά, κρατώντας ευρωπαϊκές σημαίες στους δρόμους.

Την ώρα που ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί με το νέο ιό, κάποιοι βγάζουν φωτογραφίες με μάσκες και hashtag του κορωναϊού για να πάρουν followers!
Οι Instagrammers χρησιμοποιούν το hashtag του κορωναϊού σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αυξήσουν τους followers τους στο Instagram, στη μέση της παγκόσμιας κρίσης.
Από την Παρασκευή, το hashtag του κορωναϊού έχει 180.000 θέσεις στο Instagram και εκτοξεύεται σε δημοτικότητα καθώς η ασθένεια εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.
Ενώ πολλά δημοσιεύματα σχετίζονται άμεσα με τη θανατηφόρα ασθένεια, μερικοί Instagrammers επωφελούνται από το παγκόσμιο ξέσπασμα με την ανάρτηση εικόνων που δείχνουν τα σώματά τους, τα high-end ρούχα τους και τον υπερβολικό τρόπο ζωής.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!