Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο Vishal Thakkar απευθύνθηκε σε ένα από τους κορυφαίους αμερικανούς πλαστικούς χειρούργους..
.Όταν όμως ξύπνησε ο άνδρας έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρυσε.


Ο Dr. Angelo Cuzalin με έδρα την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, μετά από σειρά επεμβάσεων λόγω μιας μόλυνσης από την πρώτη εγχείρηση, αναγκάστηκε να του κόψει εντελώς τη μύτη!
Έτσι το 2011, στην τελευταία επέμβαση ο άνδρας έντρομος διαπίστωσε ότι ο γιατρός του είχε κόψει τελείως τη μύτη...
Ο γιατρός δεν έδωσε απάντηση στο Fox 23 που πραγματοποίησε ρεπορτάζ για το περιστατικό, ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο των δικαστηρίων.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κύκλοι του γιατρού, ως τώρα κανείς ασθενής δεν είχε παραπονηθεί για επέμβαση...
 
Μια έφηβη, όχι μεγαλύτερη από δώδεκα χρονών, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί κοντά στην είσοδο του σταθμού λεωφορείων της Νταματούρου, της πρωτεύουσας της πολιτείας Γιόμπε, στη βόρεια Νιγηρία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 31 να τραυματιστούν, λίγες ώρες αφότου η οργάνωση Μπόκο Χαράμ κατέλαβε εκ νέου μια πόλη στρατηγικής σημασίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έφηβη πυροδότησε τα εκρηκτικά τα οποία είχε κρύψει κάτω από το χιτζάμπ που φορούσε στον σταθμό, που ήταν γεμάτος επιβάτες και εμπόρους.

“Μια μικρή κοπέλα, περίπου δώδεκα χρονών, πυροδότησε μια βόμβα καθώς πλησίαζε την πύλη του σταθμού λεωφορείων” της Νταματούρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντανμπάμπα Ενγκούρου, ένας έμπορος στην πόλη.

“Ήμουν στον σταθμό των λεωφορείων όταν είδα το νεαρό κορίτσι να φθάνει” εκεί, είπε ένας οδηγός λεωφορείου. “Πιστεύω ότι πρόσεξε τους φρουρούς που έκαναν σωματικό έλεγχο στον κόσμο στην πύλη και αποφάσισε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά μέσα στο πλήθος μπροστά στην πύλη”, πρόσθεσε ο οδηγός.

http://www.enikos.gr 
Ήταν δύο αδελφάκια 8 και 10 χρόνων τόσο ζωηρά, που έμπλεκαν διαρκώς σε μπελάδες. Κάθε φορά που γινόταν κάτι περίεργο στη μικρή πόλη όπου ζούσαν, οι γονείς τους ήταν σίγουροι πως τα παιδιά τους ήταν ανακατεμένα με κάποιον τρόπο. Οι άνθρωποι είχαν πια χάσει την υπομονή τους ώστε αποφάσισαν κάποια μέρα να στείλουν τα παιδιά στον ιερέα της εκκλησίας της πόλης τους, μήπως και κατάφερνε να τα συνετίσει. Ο ιερέας συμφώνησε και τους ζήτησε να του στείλουν πρώτα τον μικρό και μετά το μεγαλύτερο. Όταν, λοιπόν, πήγε ο οκτάχρονος στην εκκλησία, κάθισε σε ένα σκαμνί απέναντι από τον ιερέα, ο οποίος κοιτάζοντάς τον για λίγο στα μάτια, τον ρωτάει:
- Που είναι ο Θεός;
Τίποτα ο μικρός. Ο ιερέας τον ξαναρωτάει:
- ΠΟΥ είναι ο Θεός;
Πάλι τίποτα ο μικρός. Δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στη φωνή του, ο ιερέας ξαναρωτάει το μικρό κουνώντας με στόμφο το δείκτη του χεριού του:
- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ;
Αυτή τη φορά, ο πιτσιρίκος σηκώνεται απότομα από το σκαμνί και τρέχει βολίδα για το σπίτι του όπου πάει και κλείνεται μέσα στη ντουλάπα του δωματίου του. Το βλέπει αυτό ο μεγαλύτερος αδερφός και αφού ανοίγει τη ντουλάπα ρωτάει το μικρό τι συνέβη.
- ʼσε! του λέει εκείνος. Αυτή τη φορά είμαστε στ αλήθεια ΠΟΛΥ μπλεγμένοι! Έχασαν το Θεό και νομίζουν ότι εμείς τον κρύβουμε!
Ένα φρικιαστικό γεγονός έβαλε "λουκέτο" σε εστιατόριο ξενοδοχείου στην πόλη Ανάμπρα στην Νιγηρία. Σύμφωνα με το BBC επισκέπτες ειδοποίησαν την αστυνομία όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι προσφέρει ανθρώπινο κρέας στους πελάτες!

Το BBC αναφέρει ότι όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο εστιατόριο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Βρήκαν φρέσκα ανθρώπινα κεφάλια που είχαν αποθηκευτεί στην πίσω πλευρά της κουζίνας, αλλά και ανθρώπινο κρέας που μόλις είχε σερβιριστεί! Εκτός αυτών, βρήκαν και αυτόματα όπλα τα οποία κατέσχεσαν.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε πως «κάθε φορά που πήγαινα στην αγορά, παρατηρούσα περίεργες κινήσεις γύρω από το ξενοδοχείο. Οι άνθρωποι του εστιατορίου είχαν περίεργη συμπεριφορά, μέσα και έξω από το ξενοδοχείο, κάνοντας πολύ ύποπτες τις δραστηριότητές τους. Δεν με εκπλήσσει αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη».

http://www.thestival.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!