Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020


Δεκατριάχρονη στη Ρωσία έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι. Τα παιδιά φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία στην περιοχή Κράσνογιαρσκ της Σιβηρίας αλλά, όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ήταν φίλοι από πιο μικροί.
Η 13χρονη εγκυμονούσα σκοπεύει να κρατήσει το παιδί και η οικογένειά της τη στηρίζει στην απόφασή της αυτή. Η Ρωσική Αστυνομία διεξάγει ωστόσο έρευνα και το σχολείο της ανακοίνωσε πως θα προσφέρει κάθε βοήθεια.
Σε ανακοίνωσή τους οι αρχές αναφέρουν: «Στις 13 Ιανουαρίου το 2020, η Αστυνομία έλαβε την πληροφορία από γιατρούς στην πόλη Zheleznogorsk για μια 13χρονη έγκυο. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα».
Για το αγόρι δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ζευγάρι αναφέρει πως είναι «παντρεμένο».
Ο παιδίατρος Nikolai Skorobogatov έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του αναφορικά για το ένα το 10χρονο αγόρι είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού.
«Θεωρητικά είναι πιθανό» δήλωσε στο KRSK. «Δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά νιώθω πως το αγόρι αναλαμβάνει την ευθύνη ενώ κάποιος άλλος άφησε έγκυο τη 13χρονη. Όλα βέβαια μπορούν να διακριβωθούν με μία εξέταση, η οποία οπωσδήποτε θα γίνει»
Το 2009, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε σοκαριστεί με την υπόθεση του Alfie Patten, του 12χρονου ο οποίος υποστήριζε πως είχε κάνει παιδί με την 15χρονη φίλη του Chantelle Steadman. Η υπόθεση είχε προκαλέσει δημόσια συζήτηση για τα ήθη και την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, με τον τότε αρχηγό των Τόρις Ντέιβιντ Κάμερον να λέει πως εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τη σύγχρονη Βρετανία.
Αλλά αργότερα, οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν πως ο Patten δεν ήταν ο πατέρας του μωρού, αλλά ένας 15χρονος ονόματι Tyler Barker.
Πηγή: newsbeast.gr

Ένας μανιώδης συλλέκτης βρέθηκε θαμμένος μέσα σε τόνους σκουπιδιών με τους καθαριστές να χρειάζονται πέντε ώρες για να τα απομακρύνουν.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο James Pettit ήταν θαμμένος σε τόνους σκουπιδιών σε μια μεζονέτα στο Erdington του Birmingham στη Μεγάλη Βρετανία. Οι υπάλληλοι γέμισαν τρία φορτηγά με σκουπίδια και χρειάστηκαν 5 ώρες για να τα μαζέψουν, ενώ μάρτυρες ανέφεραν πως: «Η αστυνομία είπε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να μετακινηθεί το πτώμα. Χρειάστηκε να φωνάξουν βοήθεια για να καθαριστεί το σημείο που οδηγούσε στο επάνω πάτωμα της μεζονέτας».
Ο άνδρας ζούσε στο σπίτι περίπου 40 χρόνια, σύμφωνα με τους γείτονες και όπως ανέφεραν είχε ένα ατύχημα πριν από δυο χρόνια.
Όσοι τον είχαν δει είπαν πως ενώ ζούσε μέσα στα σκουπίδια, όταν έβγαινε έξω φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση.
«Το περίεργο είναι ότι πάντα εμφανιζόταν καλοντυμένος όταν τον έβλεπες. Περπατούσε στον δρόμο με τα ρούχα από το καθαριστήριο. Αυτό πάντα μου έκανε εντύπωση – πήγαινε τα ρούχα του για καθάρισμα και μετά έμπαινε σε αυτό το διαμέρισμα. Μπήκα στο σπίτι του πριν από 25 χρόνια και δεν υπήρχε χώρος να κινηθείς».

Ένας κωφός άνδρας από το Μπρούκλιν των ΗΠΑ κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστής ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, Pornhub, καθώς ελλείψει υποτίτλων στα βίντεο δεν μπορεί να τα απολαύσει πλήρως.
Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, ο άνδρας υπέβαλε αγωγή υποστηρίζοντας ότι το site παραβιάζει τον ομοσπονδιακό νόμο της χώρας.
Ο άνδρας ονόματι Yaroslav Suris υποστηρίζει ότι ο ιστότοπος έχει παραβιάσει τα δικά του – όπως και άλλων ανθρώπων – δικαιώματα, που προκύπτουν από τον Νόμο για τους Πολίτες με Αναπηρία των ΗΠΑ, επειδή οι κωφοί και τα άτομα με μειωμένη ακοή δεν καταλαβαίνουν το ηχητικό μέρος των ερωτικών ταινιών.
Το Pornhub είναι ένα από τα αρκετά site ερωτικού περιεχομένου της εταιρείας MindGeek, μαζί με το YouPorn και το RedTube, στα οποία γίνεται επίσης αναφορά στην αγωγή.
Για να κάνει την υπόθεση πιο σοβαρή, ο Suris ανέφερε ότι είχε πληρώσει προνομιακή (premium) εγγραφή στο Pornhub, που περιέχει πολλά ερωτικά βίντεο.
Σύμφωνα με τον Νόμο για τους Πολίτες με Αναπηρία (ADA), απαγορεύεται η διάκριση εναντίον ανθρώπων με αναπηρίες σε τομείς όπως «εργασία, μεταφορές, επικοινωνίες και πρόσβαση σε κρατικά και τοπικά κυβερνητικά προγράμματα και υπηρεσίες».
Ο Suris μάχεται για να λάβει αποζημίωση και η εταιρεία να τιμωρηθεί και να της επιβληθεί πρόστιμο.
«Κατανοούμε ότι ο Yaroslav Suris μηνύει το Pornhub ισχυριζόμενος ότι στερούμε σε κωφούς και με μειωμένη ακοή ανθρώπους την πρόσβαση σε βίντεο μας», ανέφερε εκπρόσωπος του Pornhub.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!