Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη, το βράδυ του Σαββάτου, στην Ύδρα.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εκνευρίστηκε με μία μητέρα που «έσπρωχνε τα παιδιά της» όπως ακούστηκε να λέει ο καλλιτέχνης στο ξέσπασμά του.
«Αφήστε ήσυχα τα παιδιά, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα» είπε μεταξύ άλλων.
Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο βρήκε ένας τύπος στο Τσελιαμπίνσι της Ρωσίας, προκειμένου να εκφράσει τον έρωτά του σε μία κοπέλα.
Γνωρίζοντας οτι πηγαίνει στην δουλειά της με το τραμ, έστησε… καρτέρι και έβαλε το αυτοκίνητό του πάνω στις ράγες, εμποδίζοντας την διέλευσή του.
Ο οδηγός αναγκαστικά σταμάτησε και βλέποντας τον συγκεκριμένο τύπο να κρατάει ένα μπουκέτο λουλούδια και να του ζητάει συγγνώμη άνοιξε την πόρτα.
Εκείνος μπήκε μέσα και τις τα έδωσε, με την κοπέλα να νιώθει κάπως άβολα όπως μπορείτε να δείτε στο video.
Όπως είπε και ο οδηγός του τραμ, όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν επηρεάστηκε το πρόγραμμα του.

Στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης θα βρεθεί, για πρώτη φορά στην καριέρα του, αύριο (5/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ από την υπεράσπιση του τίτλου του στο Citi Open.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε την περσινή πορεία του στη διοργάνωση της Ουάσινγκτον φτάνοντας ως τους «τέσσερις», όπου αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο με τον οποίο είχε κάνει δίδυμο στο διπλό του ίδιου τουρνουά.
Ο Τσιτσιπάς έχει 4.045 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον έκτο Κέι Νισικόρι, ενώ ο Ζβέρεφ θα βρεθεί έβδομος στο ATP Ranking, με 4.005 βαθμούς.
Πλέον, στόχος για τον 20χρονο πρωταθλητή στην 139η διοργάνωση του θεσμού είναι η υπεράσπιση των 600 πόντων που συγκέντρωσε πέρυσι στο Τορόντο, ενώπιον του ενθουσιώδους κοινού των Ελλήνων ομογενών.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!