Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020


Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι του Μονακό, ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Οι αρχές του Μονακό, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του 62χρονου πρίγκιπα.

Ένα ακόμη έκτακτο μέτρο πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα είτε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα είτε αργότερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα από το Μέγαρο Μαξίμου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να σταματήσουν όλες οι επιβατικές πτήσεις στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού από το απόγευμα της Κυριακής, πλην αυτών που αφορούν πτήσεις cargo για τροφοδοσία. Η κίνηση αυτή κρίθηκε σκόπιμη μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη κίνηση κρίθηκε αναγκαία ύστερα και τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα που καταγράφονται στη χώρα μας που προέρχονται από το εξωτερικό.
Να σημειωθεί ότι ηδη πολλές εταιρείες είχαν προχωρήσει σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων τους, ωστόσο από την Κυριακή τα δρομολόγια των επιβατικών πτήσεων θα μηδενιστούν.

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα γεμάτα καρότσια του Δημήτρη Παπαδημούλη σε σούπερ μάρκετ.
Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να έχει μπει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και να έχει γεμίσει δύο μεγάλα καρότσια με προϊόντα εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό και τα σχόλια στο Twitter έπεσαν βροχή.
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τον σάλο που ξέσπασε με τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε στο Twitter: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο… τα δε ράφια γεμάτα»».
Τι γράφουν:
-Προτρέπουμε τον κόσμο να  ψωνίζει συνετά και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το παράδειγμα πως να λειτουργείς αντικοινωνικά.
-Τι ξέχασα τι ξέχασα…#παπαδημουλης
-Γιατί ρε να κάτσει σπίτι ο Παπαδημούλης;
1ον. Είναι ευρωβουλευτής. Νόμοι και συστάσεις δεν ισχύουν γι αυτούς.
2ον. Και κυριότερο: τον προστατεύει το τεράστιο Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς
Oι διοργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που αναμένόταν να γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ, έκαναν γνωστό σήμερα ότι ο μουσικός διαγωνισμός ακυρώνεται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!