Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016


Οι παντρεμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν τον καρκίνο και να επιβιώσουν από ένα έμφραγμα σε σύγκριση με τους ανύπαντρους και τους διαζευγμένους, σύμφωνα με δύο νέες μελέτες.

Οι μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά πάνω από 85.000 εθελοντές, παρουσιάσθηκαν σε δύο μεγάλα ιατρικά συνέδρια.

Όπως έδειξαν, οι παντρεμένοι άνδρες και γυναίκες έχουν κατά 20% περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν διάφορους αιματολογικούς καρκίνους και κατά 14% περισσότερες πιθανότητες να επιζήσουν από ένα βαρύ έμφραγμα, σε σύγκριση με τους εργένηδες.

Οι διαφορές αυτές αποδίδονται από τους ειδικούς στην μεγαλύτερη στήριξη που λαμβάνουν οι παντρεμένοι όταν αρρωστήσουν, στην καλύτερη συμμόρφωσή τους στη θεραπεία καθώς και στο γεγονός ότι συχνά απευθύνονται πιο νωρίς στους γιατρούς.

Η πρώτη μελέτη πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο (UCSD) και παρουσιάσθηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO 2016).

Οι ερευνητές εξέτασαν τους ιατρικούς φακέλους 60.000 ανδρών και γυναικών με λευχαιμία, πολλαπλούν μυέλωμα ή λέμφωμα που διαγνώστηκαν την περίοδο 2000-2009.

Κατά μέσον όρο, όσοι δεν ήταν παντρεμένοι είχαν 21% περισσότερες πιθανότητες να χάσουν τη ζωή τους από αυτές τις αιματολογικές κακοήθειες, σε σύγκριση με όσους ήσαν παντρεμένοι.

Υπήρχε, ωστόσο, διαφορά αναλόγως με το είδος του αιματολογικού καρκίνου. Έτσι, μεταξύ των εθελοντών με λέμφωμα Χότζκιν οι πιθανότητες θανάτου ήταν κατά 37% υψηλότερες για τους ανύπανδρους, ενώ στην περίπτωση του οζώδους λεμφώματος η αύξηση του κινδύνου για τους ανύπανδρους έφτανε το 43%.

«Οι ανύπανδροι ασθενείς συχνά εμφανίζονται στα ιατρεία μας με πιο προχωρημένη νόσο και κακή κατάσταση υγείας», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μάθιου Βουϊντουβιλτ, επίκουρος καθηγητής Αιματολογίας-Ογκολογίας στο UCSD.

«Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν κάποιον στο σπίτι να τους γκρινιάζει ότι πρέπει να πάνε να ελέγξουν κάποιο ύποπτο ή επίμονο σύμπτωμα - κάτι που είναι πρωτίστως αληθές για τους άνδρες, διότι οι γυναίκες έχουν ευρεία κοινωνική στήριξη ακόμα και όταν δεν είναι παντρεμένες.

»Επιπλέον, οι παντρεμένοι έχουν διαρκώς δίπλα τους κάποιον που τους θυμίζει να παίρνουν τα φάρμακά τους και τους συνοδεύει στις χημειοθεραπείες, επομένως είναι πιθανότερο να συμμορφωθούν στη θεραπεία.

»Τέλος, συνήθως έχουν ισχυρότερα κίνητρα για να ζητήσουν την βοήθεια ενός γιατρού - για να το θέσω ωμά, έχουν λόγο να ζήσουν - και έτσι φροντίζουν τελικά καλύτερα τον εαυτό τους».

Δεύτερη μελέτη

Η δεύτερη μελέτη διεξήχθη από επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής Aston και του Πανεπιστημίου EastAnglia σε περισσότερους από 25.000 ασθενείς οι οποίοι είχαν νοσηλευθεί στη διάρκεια μιας δεκαετίας με έμφραγμα.

Όπως είπαν οι ερευνητές στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Καρδιαγγειακής Εταιρείας (BCS 2016) στο Μάντσεστερ, οι παντρεμένοι ασθενείς όχι μόνο είχαν 14% περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσουν το έμφραγμα, αλλά νοσηλεύθηκαν κατά μέσον όρο δύο μέρες λιγότερες στο νοσοκομείο.

Και σε αυτή την περίπτωση, οι ερευνητές εκτίμηταν ότι το καθοριστικό σημείο είναι η στήριξη από την οικογένεια που ενισχύει την θέληση του ασθενούς να ζήσει.

Πηγή: tanea.gr

Η Volvo Σφακιανάκης, στρατηγικός συνεργάτης της Volvo Car Hellas εδώ και 14 χρόνια, παρουσίασε το νέο Volvo S90, ένα αυτοκίνητο αποκάλυψη. Κομψό, εκλεπτυσμένο και όχι κραυγαλέο, πολυτελές με τη σύγχρονη έννοια του όρου.

Η παρουσίαση έγινε στο ΤΑΤΟΪ Club στη Βαρυμπόμπη και συγκέντρωσε πλήθος φίλων της μάρκας και της εταιρείας που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο.

Σήμερα η αντίληψη του τι συνιστά πολυτέλεια, μεταβάλλεται ταχύτερα από ποτέ. Η πολυτέλεια εξελίσσεται στο μοναδικό προνόμιο να βιώνει κάποιος σπάνιες, εξαιρετικές και πολύτιμες εμπειρίες ζωής.

Η Volvo Cars, ως premium κατασκευαστής της αυτοκινητοβιομηχανίας , έχοντας πραγματοποιήσει συνολικές επενδύσεις ύψους 11 δις δολαρίων τα τελευταία πέντε χρόνια , προσεγγίζει τη νέα αντίληψη της πολυτελείας με αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται τέλεια στις νέες ανάγκες και επιθυμίες της σύγχρονης αυτοκίνησης.



Πρώτα με την παρουσίαση του Volvo XC90 και τώρα με το νέο Volvo S90 η Volvo αντιπροσωπεύει τη νέα αντίληψη της αυτοκίνησης. Το αποτέλεσμα είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν εγγυημένα μια ήρεμη και εκλεπτυσμένη εμπειρία σε κάθε διαδρομή με τεχνολογίες αιχμής και μια high end αντίληψη πολυτελείας που υπόσχονται απόλυτη άνεση , έλεγχο και επιδόσεις, χωρίς κόστος για το περιβάλλον.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Thomas Ingenlath, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Volvo Cars :
"Σήμερα ένα αυτοκίνητο δεν επιτελεί απλά μια λειτουργία , αλλά μεταφέρει και ένα μήνυμα για το ποιος είσαι και ποια η στάση σου απέναντι στη ζωή".

Η Volvo Σφακιανάκης, υποστηρίζει τους χιλιάδες οδηγούς Volvo με αυτοπεποίθηση, αξιοπιστία και επαγγελματική συνέπεια.



Με τις ολοκληρωμένες , καινοτόμες υπηρεσίες της εξασφαλίζει εγγυημένη εμπειρία οδήγησης σε κάθε διαδρομή. Οι εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία άνθρωποι της Volvo Σφακιανάκης υπερήφανα προσεγγίζουν την οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς. Εργάζονται απρόσκοπτα στα παρασκήνια για να διατηρούν τα αυτοκίνητα Volvo ασφαλή και τους οδηγούς Volvo υπερήφανους να τα οδηγούν .

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales. Μία στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220) και μία στη Θεσσαλονίκη (Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310 586777)

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.volvo-sfakianakis.gr/

Η διάσημη ηθοποιός έχει βαλθεί να μείνει στην ιστορία ως η γυναίκα με τις πιο κακόγουστες εμφανίσεις σε events...

Η Nicole λοιπόν, έδωσε το «παρών» στα CMT Awards, στο πλευρό του συζύγου της Keith Urban και ειλικρινά η εμφάνισή της δεν άφησε και τα καλύτερα σχόλια.



Το γυαλιστερό αβυσσαλέο ντεκολτέ της πάνω στο οποίο είχε βάλει και κάτι σαν μαύρη γραβάτα δεν εντυπωσίασε, καθώς και τα κρόσσια με τα οποία τελείωνε το φόρεμά της.



ΠΗΓΗ: queen.gr

Κυβερνοπειρατές έκλεψαν και πωλούν στο Ίντερνετ δεκάδες εκατομμύρια στοιχεία ταυτοποίησης και κωδικούς πρόσβασης για το Twitter, το οποίο διαβεβαιώνει ωστόσο ότι αυτά δεν αποσπάστηκαν έπειτα από μια επίθεση στα δικά του ηλεκτρονικά συστήματα.

"Είμαστε βέβαιοι ότι τα ονόματα αυτά χρηστών και τα στοιχεία αυτά ταυτοποίησης δεν τα απέκτησαν με μια παραβίαση των δεδομένων του Twitter --δεν υπήρξε εισβολή στα συστήματά μας", δήλωσε εκπρόσωπος του Twitter σε ηλεκτρονικό μήνυμά του προς το AFP.

Ο όμιλος προσπαθεί ωστόσο "να βοηθήσει για τη διατήρηση της προστασίας των λογαριασμών, συγκρίνοντας τα δικά μας δεδομένα με ό,τι δημοσιοποιήθηκε έπειτα από άλλες πειρατείες κωδικών πρόσβασης", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο LeakedSource.com, μια βάση δεδομένων που περιέχει περισσότερα από 32 εκατομμύρια στοιχεία ταυτοποίησης, κωδικούς πρόσβασης ή άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις που χρησιμοποιούνται στο Twitter πωλούνται σήμερα στο "μαύρο δίκτυο", ένα κρυφό τμήμα του Ίντερνετ το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για παράνομες δραστηριότητες.

Ο LeakedSource εκτιμά ότι πρέπει οι ίδιοι οι χρήστες να έπεσαν θύμα κυβερνοπειρατείας, μάλλον με τη βοήθεια ενός ιού που κλέβει δεδομένα μέσω διαδικτυακών πλοηγών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αισθητή πτώση της υποστήριξης των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καταγράφει έρευνα του αμερικανικού κέντρου Pew Research Center.
Πρωταθλήτρια στην αντίθεση με τις πολιτικές της Ε.Ε. η Ελλάδα, στην οποία δυσαρέσκεια φτάνει το 71%, ενώ το 94% δεν εγκρίνει την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και το 92% τους χειρισμούς στην οικονομία!
Σύμφωνα με την έρευνα, που ασχολείται με τον «ευρωσκεπτικισμό πέρα από το Brexit», ελαφρώς καλύτερη αλλά και πάλι αρνητική είναι η κατάσταση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για παράδειγμα το 60% των Γάλλων δηλώνει αντίθετο με τις πολιτικές της Ε.Ε., ενώ σε Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο το ποσοστό αγγίζει το 50%. Στον αντίποδα βρίσκονται χώρες όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία, όπου η πλειοψηφία των πολιτών δείχνει να εμπιστεύεται την Ε.Ε.
Το ReGen Village, έξω από το Άμστερνταμ, θα γίνει η πρώτη γειτονιά που βασίζεται στις αρχές της αυτάρκειας και της αειφορίας. Πρόκειται για μία κοινότητα που σχεδιάστηκε, ώστε να είναι αυτάρκης, παράγοντας τα δικά της τρόφιμα, τη δική της ενέργεια ενώ προβλέπεται και πλήρης διαχείριση των αποβλήτων. Με τη χρήση των πιο προηγμένων μεθόδων για την καλλιέργεια τροφίμων – ένα συνδυασμό αεροπονίας, συλλογής βρόχινου νερού, περμακουλτούρας, και βιολογικής γεωργίας – η γειτονιά θα παράγει μεγάλο αριθμό τροφίμων για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των κατοίκων. “Αναμένουμε κυριολεκτικά τόνους βιολογικών τροφίμων κάθε χρόνο: λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ψάρια, αυγά κ.ο.κ.”, λέει ο James Ehrlich, Διευθύνων Σύμβουλος της ReGen Villages, εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το έργο με έδρα την Καλιφόρνια. Η εταιρεία συνεργάζεται με το Effekt, αρχιτεκτονικό γραφείο της Δανίας, το οποίο έχει αναλάβει τον σχεδιασμό. Η κοινότητα θα παράγει επίσης τη δική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γεωθερμικής, ηλιακής, θερμικής, αιολικής ενέργειας και βιομάζας. Μια μονάδα βιοαερίου θα μετατρέπει τα οικιακά απορρίμματα που δεν μπορούν να κομποστοποιηθούν σε ενέργεια, ενώ ένα σύστημα αποθήκευσης νερού θα συλλέγει το νερό της βροχής και θα το ανακατανέμει σε κήπους και υδροπονικά συστήματα. Τα πρώτα 100 σπίτια της “πράσινης” γειτονιάς θα κατασκευαστούν στο Almere, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη πόλη 20 λεπτά με το τρένο από το Άμστερνταμ. Το φιλόδοξο σχέδιο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017.

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν στην Μαλαισία ένα τροπικό δέντρο, το οποίο είναι το ψηλότερο που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Φθάνει σε ύψος τα 89,5 μέτρα, δηλαδή περίπου όσο 65 άνθρωποι που στέκονται ο ένας πανω στους ώμους του άλλου.
Το δέντρο -που είναι λίγο μικρότερο από το «Μπιγκ Μπεν» του Λονδίνου- ανήκει στο είδος «Κίτρινο Μεράντι» και είναι γνωστό στους gamers, επειδή κάνει την εμφάνισή του στο διάσημο βιντεοπαιγνίδι Minecraft.
Η επιστημονική ονομασία του είναι Shorea faguetiana και ανήκει στον «κόκκινο» κατάλογο με τα επαπειλούμενα είδη της Διεθνούς Ένωσης για την Προστασία της Φύσης (IUCN), καθώς το «κυνηγούν» οι υλοτόμοι. Αστειευόμενοι οι ερευνητές, δήλωσαν πως -χάρη στο Minecraft- πιθανώς στον ψηφιακό κόσμο υπάρχουν περισσότερα τέτοια δέντρα από ό,τι στον πραγματικό.
dentro_aftodioikisi
O προηγούμενος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ ήταν ένα δέντρο του ίδιου είδους, με ύψος 88,3 μέτρων. Για άγνωστους λόγους, φαίνεται πως τα 90 μέτρα περίπου αποτελούν το όριο ύψους στους τροπικούς. To ψηλότερο δέντρο στον κόσμο είναι μια σεκόγια 115 μέτρων στην Καλιφόρνια.
Το πανύψηλο τροπικό δέντρο ανακαλύφθηκε από ερευνητές του Τμήματος Φυτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ, με επικεφαλής τον δρα Ντέηβιντ Κουμς, σε ένα απομονωμένο τροπικό μαλαισιανό δάσος, σε μια περιοχή γνωστή και ως «Χαμένος κόσμος της Σαμπάχ». Η ανακάλυψη έγινε εξ ουρανού, με την βοήθεια ανιχνευτή λέιζερ τύπου LiDAR, στο πλαίσιο πτήσεων παρατήρησης για την προστασία της βιοποικιλότητας της περιοχής.
Η μέτρηση του ύψους δεν ήταν εύκολη υπόθεση σε ένα τόσο ψηλό δέντρο, αλλά ένας ειδικός ντόπιος αναρριχητής από τη Σαμπάχ κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή του. Όπως είπε, όταν κατέβηκε, δεν είχε πολύ χρόνο να τραβήξει φωτογραφίες, επειδή τον γυρόφερναν ένας αετός και πολλές μέλισσες!

Αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σίγουρα θα έχετε πετύχει (δυστυχώς όχι μόνο μία φορά) νέο κόσμο να αράζει ανέμελος στα καθίσματα, τη στιγμή που άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή ακόμα και έγκυοι τη βγάζουν στο όρθιο. Πολλοί από τους καθήμενους κάνουν ότι δεν βλέπουν, σερφάροντας στο ίντερνετ, μιλώντας στο κινητό ή ακούγοντας τη μουσική τους. Ορισμένοι άλλοι μπορεί όντως να έχουν ξεχαστεί.
Ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε στο Μπουσάν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας, έχει σκοπό να βάλει τις εγκύους στη θέση τους, δηλαδή σε θέσεις καθημένων στα μέσα μεταφοράς. Ο λόγος για το Pink Light, το οποίο δοκιμάστηκε από 500 εγκύους σε μία περίοδο πέντε ημερών. Κάθε δικαιούχος προμηθεύτηκε από έναν πομπό, ο οποίος ενεργοποιεί ένα ροζ λαμπάκι στο βαγόνι που μπαίνει ο κάτοχος. Έτσι, οι επιβάτες αντιλαμβάνονται ότι έχει ανέβει μία έγκυος στο βαγόνι και -εφόσον δεν είναι κάφροι- προσφέρουν τη θέση τους. Με το που καθίσει η έγκυος, σβήνει και το λαμπάκι.
Το πρόγραμμα αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Μητροπολιτικού Δήμου του Μπουσάν και τοπικών επιχειρήσεων. Οι έγκυοι μπορούν να κάνουν αίτηση online και έπειτα από εξακρίβωση των στοιχείων τους να παραλάβουν τον πομπό από έναν σταθμό. Η μπαταρία του πομπού διαρκεί περίπου έξι μήνες. Για να έχει καλύτερο σήμα, ο πομπός τοποθετείται εξωτερικά της τσάντας της κατόχου.
Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου φιλοξενήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με το αλκοόλ και το ότι έφτασε στα όριά της όταν ήταν μικρή.

"Έπινα, έπινα και γέλαγα τόσο δυνατά που δεν άκουγα τη μουσική. Έπεσα στην καρέκλα μέσα στην ντισκοτέκ και πίστευα ότι θα πεθάνω. Έλεγα Θεέ μου μην με πάρεις τώρα. Έλεγα δεν θα ξαναπιώ. Αυτό δεν μ' αρέσει, δεν είναι ωραίο. Θα το κάνεις βέβαια στην εφηβεία, αλλά θα δεις ότι δεν το θέλεις..."

http://www.thestival.gr 

Το University of Calgary πλήρωσε 20.000 καναδικά δολάρια σε bitcoins (15.780 δολάρια) σε χάκερ, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σε θέση να διορθώσει τις ζημιές που είχαν προκληθεί από ransomware.

Το συγκεκριμένο είδος κακόβουλου λογισμικού «κλειδώνει» τα δεδομένα του χρήστη (emails και άλλα αρχεία), κρυπτογραφώντας τα και στη συνέχεια ζητώντας χρήματα για την αποκρυπτογράφησή τους, ώστε να είναι ξανά διαθέσιμα στους κατόχους τους.

Η εν λόγω κίνηση λαμβάνει χώρα την ίδια εβδομάδα κατά την οποία η Intel προειδοποίησε για σημαντική αύξηση των μολύνσεων με ransomware με ανησυχητικό ρυθμό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, το πανεπιστήμιο ενημέρωσε τοπική εφημερίδα πως πάνω από 100 από τους υπολογιστές του είχαν μολυνθεί από την επίθεση που έγινε τον προηγούμενο μήνα. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος και η αξιολόγηση των κλειδιών αποκρυπτογράφησης, καθώς και οι έρευνες της αστυνομίας.

Το πανεπιστήμιο δεν ήταν το μόνο ίδρυμα τους τελευταίους μήνες που υποκύπτει στις απαιτήσεις κυβερνοεγκληματιών, καθώς τον Φεβρουάριο το Hollywood Presbyterian Medical Center είχε πληρώσει 17.000 για αντίστοιχο λόγο, όπως και το αστυνομικό τμήμα του Μελρόουζ στη Μασαχουσέτη (450 δολάρια) μετά από παρόμοια επίθεση.

Πηγή: naftemporiki.gr

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου να περνά σοβαρή κρίση λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, μίλησε, πρώτη φορά, ο Γιώργος Μπόγρης!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσιεύματα ανέφεραν πως, μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, η 45χρονη τραγουδίστρια και ο 27χρονος μπασκετμπολίστας περνούν μία δύσκολη περίοδο, καθώς η απόσταση που υπάρχει ανάμεσά τους, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου στην Ισπανία, τους κούρασε.

«Υπήρξε δυσκολία, αλλά να ‘ναι καλά τα αεροπλάνα!», είπε, στην εκπομπή «Βράδυ», ο Γιώργος, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες, ενώ πρόσθεσε πως η Έλλη ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να πάει στην Ισπανία καθώς ήταν σωστό για την καριέρα του.

Απαντώντας στα 18 χρόνια που τους χωρίζουν, ο νεαρός μπασκετμπολίστας επεσήμανε «εγώ κοιτάω τα θετικά από έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και θεωρώ πως ο Γιώργος μετά την Έλλη είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως και να εξελιχθεί, ό,τι και να γίνει, εγώ ξέρω πως μόνο έχω κερδίσει».

Τέλος, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι δεν γνώρισε την Έλλη τον Μάρτιο του 2011, στο All Star Game που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, αλλά την είχε δει πιο πριν, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου εκείνη πήγαινε για προπόνηση κι εκείνος έτρεχε…

Πηγή:star.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!