Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Πώς περνάει τη μέρα του ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου
O Bill Gates της Microsoft σίγουρα έχει πολλές δουλειές και σίγουρα θέλει κόπο, τρόπο και σκληρή εργασία για να μεγαλώσει την περιουσία του.
Τι μπορεί όμως άραγε να κάνει ο κροίσος όταν δεν εργάζεται για να αυξήσει τα έσοδά του;
Όπως έχει πει ο ίδιος κοιμάται 7 ώρες τη μέρα (τουλάχιστον) και ξυπνά στο πολυτελές του τεράστιο σπίτι στη Μεντίνα της Ουάσιγκτον, σπιτι 154 εκατ. δολαρίων.
Δεν τρώει πρωινό ποτέ, αλλά φορά τις φόρμες τους και πηγαίνει για γυμναστική στο ιδιωτικό του γυμναστήριο! Την ώρα που γυμνάζεται απολαμβάνει πάντα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα.
Έπειτα ώρα για ενημέρωση! Πιάνει τις εφημερίδες του, «New York Times», «Wall Street Journal» και τον «Economist», όπως είχε πει στο «Fox Business» και ενημερώνεται για την παγκόσμια οικονομία. Και όταν δεν έχει κάποια υποχρέωση, ομιλία, συνάντηση κ.ο.κ. , ο Gates διαβάζει, πάει για τένις ή μπριτζ ή βόλτες με τα παιδιά του, ή... ταξίδια σε όλο τον κόσμο! Του αρέσει το τσιζμπέργκερ αλλα πίνει αναψυκτικά διαίτης! Το καλύτερο; Πλένει τα πιάτα στο σπίτι για να καλμάρει!

 
Δύο εμφράγματα μέσα σε λίγες ώρες ο θρυλικός Τσακ Νόρις
Σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε μέσα στο καλοκαίρι ο 77 ετών πλέον, Τσακ Νόρις, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την καρδιά του.
Σύμφωνα με το Radar Online, στις 16 Ιουλίου ο θρυλικός ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια από το Λας Βέγκας με την οικογένεια του. Οδηγώντας για περισσότερες από 9 ώρες, η οικογένεια αποφάσισε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην Νεβάδα. Ξαφνικά με την ώρα να είναι περασμένη, ο Νόρις έπεσε στο έδαφος, έχοντας υποστεί έμφραγμα. Αμέσως οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Όπως περιγράφουν πηγές, ο ηθοποιός «σταμάτησε να αναπνέει», αν και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του επανήλθε, με τη βοήθεια των ιατρών.
Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα (!) και αποφασίστηκε να μεταβεί με ελικόπτερο σε μεγαλύτερο ιατρικό κέντρο, ώστε να του προσφερθεί η καλύτερη δυνατή βοήθεια, αφού η κατάστασή του ενέπνεε μεγάλη ανησυχία.

 
Οι τράπεζες «κουρεύουν» χρέη σε δάνεια και κάρτες
Σε μαζικές ρυθμίσεις δανείων χωρίς εξασφαλίσεις -καταναλωτικά και κάρτες-, τα οποία έχουν ή μένει να υπαχθούν στον νόμο Κατσέλη, προχωρούν το τελευταίο διάστημα οι τράπεζες, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις εισπράξεις από το «κόκκινο» χαρτοφυλάκιο πριν το πουλήσουν στα funds.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», παράγοντες που γνωρίζουν εκ των έσω τις διαδικασίες «τακτοποίησης» των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αναφέρουν πως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν στήσει ακόμη και ειδικά τμήματα, μοναδικός σκοπός των οποίων είναι το μαζικό «κούρεμα» των επίμαχων δανείων.
«Ακόμη και εν μέσω θέρους στελέχη των τραπεζών προσέγγιζαν δανειολήπτες, προτείνοντάς τους γενναίο “κούρεμα” των οφειλών τους, με ταυτόχρονη ρύθμιση του υπολοίπου. Κάποιος, δηλαδή, που όφειλε, για παράδειγμα, 30.000 ευρώ καλείτο σήμερα να πληρώσει μόλις 5.000 ευρώ και δη σε 80 δόσεις, με το υπόλοιπο της οφειλής να διαγράφεται», διατείνονται χαρακτηριστικά και συνεχίζουν: «Εάν το ίδιο δάνειο κατέληγε σε fund, τότε η τράπεζα θα έπαιρνε σαφώς λιγότερα χρήματα».
Τα γίνεται με τα στεγαστικά
Όσον αφορά στα στεγαστικά, οι τράπεζες προτείνουν σήμερα το «σπάσιμο» του δανείου. Πιο αναλυτικά, έχοντας προηγηθεί εκτίμηση της τρέχουσας εμπορικής αξίας του ακινήτου, τα τραπεζικά στελέχη προτείνουν στον δανειολήπτη την εξόφληση του αντίστοιχου ποσού, «παγώνοντας» το υπόλοιπο. Έστω, δηλαδή, ότι το δάνειο είναι 250.000 ευρώ και η αξία του ακινήτου 150.000 ευρώ. Τότε, ο οφειλέτης καλείται να πληρώσει τις 150.000 ευρώ, θεωρώντας… σβησμένα τα 100.000 ευρώ.
Στο μεταξύ, στην πράξη αναμένεται να δοκιμαστεί τους προσεχείς μήνες και η λύση της εθελοντικής παράδοσης του ακινήτου. Πρόκειται για μια ρύθμιση που δεν δύναται να εφαρμοστεί μαζικά, μιας και θα προκαλούσε κατάρρευση της ήδη ταλαιπωρημένης κτηματαγοράς. Εν ολίγοις, οι δανειολήπτες θα μπορούν να παραδώσουν εθελοντικά στις τράπεζες τα… κλειδιά των ακινήτων, τα οποία αποκτήθηκαν ή είναι συνδεδεμένα με ενυπόθηκα «κόκκινα» δάνεια και βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον πλειστηριασμό, πετυχαίνοντας, ωστόσο, συγκριτικά καλύτερη διευθέτηση του υπολοίπου της οφειλής ή και διαγραφή της. Παρά το γεγονός ότι η επίμαχη λύση προκάλεσε την αντίδραση μέρους της νομικής κοινότητας, πολλοί δανειολήπτες εμφανίζονται πρόθυμοι να συζητήσουν με τις τράπεζες ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 
Το απίστευτο σπίτι του Φλόιντ Μέιγουεδερ
Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ είναι από τους πιο πλούσιους αθλητές στον πλανήτη έχοντας αμύθητη περιουσία, η οποία αυξάνεται με «τρελούς» ρυθμούς.
Ο 37χρονος μποξέρ φημίζεται για το πάθος του στον τζόγο, στα στοιχήματα και γενικά για τα αμέτρητα χρήματα που σπαταλά. Άλλωστε ο ίδιος επιδεικνύει την χλιδάτη ζωή του στα social media με κάθε ευκαιρία.
Το σπίτι του στο Λας Βέγκας είναι 22 στρέμματα, έχει πέντε κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, ενώ στο ντουζ χωράει μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα. Η συλλογή αυτοκινήτων του κοστίζει 12 εκατομμύρια δολάρια.
Δείτε φωτογραφίες από το απίστευτο σπίτι του









Ο μήνας γέννησης επηρεάζει την υγεία και τον χαρακτήρα μας
Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι πλανήτες δεν επηρεάζουν τις ζωές μας. Ωστόσο, κάποιες πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η εποχή που γεννιόμαστε, επηρεάζει και τη ζωή, αλλά και την υγεία μας.
Πώς επηρεάζει η εποχή της γέννησής μας τις ζωές μας;
Τι θα πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν γεννηθεί φθινόπωρο, καλοκαίρι, άνοιξη ή χειμώνα; Αυτές τις ερωτήσεις θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε παρακάτω.
Και ως μπόνους, μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα, με βάση το μήνα γέννησης.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι γυναίκες λαμβάνουν διαφορετικές ποσότητες ηλιακού φωτός. Οι επιστήμονες της Βουδαπέστης πιστεύουν ότι η έλλειψη του ηλιακού φωτός μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη ενός εμβρύου.
Παραδόξως, ο μήνας γέννησης επηρεάζει τα επίπεδα της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης – τις ορμόνες της ευτυχίας και της καλής διάθεσης.

Όσοι έχουν γεννηθεί το χειμώνα, είναι λιγότερο ευέξαπτοι και ευερέθιστοι από αυτούς που έχουν γεννηθεί τις υπόλοιπες εποχές. Ωστόσο, δεν μας βλέπει πολύ ο ήλιος αυτή την εποχή του χρόνου. Αυτός είναι και ο λόγος που όσοι γεννιούνται το χειμώνα έχουν προδιάθεση για κακή διάθεση και κατάθλιψη.
Όσοι έχουν γενέθλια τον Ιανουάριο, συχνά βιώνουν γαστρικά έλκη, δυσκοιλιότητα, πόνους στο θώρακα (για τους άντρες), καρδιακά επεισόδια, ημικρανίες και προβλήματα εμμηνόπαυσης (για τις γυναίκες).
Επίσης, οι άντρες του Ιανουαρίου αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον θυρεοειδή αδένα 3 φορές λιγότερο συχνά από όσους έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο.

Όσοι έχουν τα γενέθλιά τους τον Φεβρουάριο, θα πρέπει να προσέχουν για προβλήματα του θυρεοειδούς αδένα, οστεοαρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις (για τους άντρες) και θρομβώσεις (για τις γυναίκες).

Όσοι έχουν γεννηθεί την άνοιξη, έχουν προδιάθεση για υπερθυμία: έχουν πάντα καλή διάθεση. Όσοι έχουν γενέθλια τον Μάρτη, τον Απρίλη και τον Μάιο, γίνονται συχνότερα χαρούμενοι και αισιόδοξοι.
Οι άντρες που γεννιούνται τον Μάρτιο, μπορεί να εμφανίσουν άσθμα, καταρράκτη και καρδιακά προβλήματα.
Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν για ρευματισμούς, δυσκοιλιότητα και αρθρίτιδα.

Οι άντρες που γεννιούνται τον Απρίλιο, έχουν προδιάθεση για οστεοπόρωση, προβλήματα θυρεοειδούς αδένα και άσθμα.
Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν για βρογχίτιδα, όγκους και οστεοπόρωση.

Οι άντρες που γεννιούνται τον Μάιο, έχουν προδιάθεση για άσθμα, κατάθλιψη και διαβήτη. Οι γυναίκες είναι πιθανό να εμφανίσουν οστεοπόρωση, δυσκοιλιότητα και χρόνιες αλλεργίες.
Οι άντρες του Μαΐου έχουν τις ίδιες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη με εκείνους του Δεκεμβρίου.

Όσοι γεννιούνται το καλοκαίρι, βλέπουν τον κόσμο θετικά. Ωστόσο, έχουν προδιάθεση για κυκλοθυμία: συχνές αλλαγές διάθεσης. Σε κάποιες περιπτώσεις, η κυκλοθυμία μπορεί να προχωρήσει σε ψυχολογικές διαταραχές, όπως διπολική διαταραχή ή μανιακή καταθλιπτική ψύχωση. Η επίδραση της «ταλάντωσης» αυτής, είναι περισσότερο εμφανής σε σχέση με αυτούς που έχουν γεννηθεί τους χειμερινούς μήνες.
Οι άντρες που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο, έχουν προδιάθεση για καταρράκτη, χρόνια βρογχίτιδα και καρδιακές παθήσεις. Οι γυναίκες είναι πιθανό να πάσχουν από ρευματισμούς, ακράτεια και αρθρίτιδα.
Οι άντρες του Ιουνίου είναι 34% λιγότερο πιθανό να πάσχουν από κατάθλιψη και 22% να πάσχουν από πόνους στην πλάτη. Οι γυναίκες έχουν 35% λιγότερες πιθανότητες να έχουν προβλήματα στην εμμηνόπαυση και 33% να υποφέρουν από ημικρανίες.

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με άσθμα, αρθρίτιδα, όγκους και ο χρόνιους πόνους στον αυχένα.

Οι άντρες που έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο έχουν προδιάθεση για οστεοπόρωση, άσθμα και προβλήματα θυρεοειδούς αδένα.
Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν για ρευματισμούς, αρθρίτιδα και θρομβώσεις.

Όσοι έχουν γεννηθεί το φθινόπωρο, είναι πιθανό να είναι ευέξαπτοι. Τα καλά νέα, είναι ότι χάρις στην ηλιοφάνεια, οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, δεν έχουν προδιάθεση για κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, μπορεί να πάσχουν από οστεοπόρωση και προβλήματα θυρεοειδούς αδένα. Οι άντρες μπορεί να εμφανίσουν άσθμα, ενώ οι γυναίκες όγκους.
Όμως όλοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις.

Οι άντρες που έχουν τα γενέθλιά τους τον Οκτώβριο, έχουν προδιάθεση για προβλήματα του θυρεοειδούς αδένα και ημικρανίες.
Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν για αναιμία και υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.
Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, είναι πιθανό να εμφανίσουν οστεοπόρωση.

Οι άντρες που έχουν γεννηθεί το Νοέμβριο, είναι πιθανό να πάσχουν από χρόνιες δερματικές παθήσεις και προβλήματα της καρδιάς ή του θυρεοειδούς αδένα.
Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν για καρδιακές προσβολές, δυσκοιλιότητα ή κιρσούς, όμως δεν θα έχουν πολλά προβλήματα κατά την εμμηνόπαυση.

Οι άντρες που έχουν γεννηθεί το Δεκέμβριο, είναι πιθανό να εμφανίσουν καταρράκτη, κατάθλιψη και καρδιακά προβλήματα.
Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν για άσθμα, θρομβώσεις και χρόνια βρογχίτιδα.

Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο μπορεί να γίνουν εισπράκτορες ή μεσίτες.
Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορεί να γίνουν καλλιτέχνες ή περφόρμερ.
Οι γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να γίνουν μουσικοί ή πιλότοι.
Οι γεννημένοι τον Απρίλιο μπορεί να γίνουν αυταρχικά αφεντικά.
Οι γεννημένοι τον Μάιο μπορεί να γίνουν αθλητές ή πολιτικοί.
Οι γεννημένοι τον Ιούνιο μπορεί να γίνουν διευθύνοντες σύμβουλοι ή επιστήμονες.
Οι γεννημένοι τον Ιούλιο μπορεί να γίνουν οικοδόμοι, οδηγοί τρένων ή περφόρμερ.
Οι γεννημένοι τον Αύγουστο μπορεί να γίνουν οικοδόμοι ή πολιτικοί.
Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο μπορεί να γίνουν αριστούχοι φοιτητές ή αθλητές.
Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να γίνουν πολιτικοί.
Οι γεννημένοι το Νοέμβριο μπορεί να γίνουν «διάσημοι» εγκληματίες.
Οι γεννημένοι το Δεκέμβριο μπορεί να γίνουν οδοντίατροι ή Μεσσίες.
Μη λάβετε τα αποτελέσματα των παραπάνω ερευνών ως κάτι μη αναστρέψιμο. Πρώτον, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Δεύτερον, κάθε άτομο ακολουθεί το δικό του δρόμο, αναπτύσσει τη δική του μοναδική προσωπικότητα και βελτιώνει την κατάσταση της υγείας του. Αυτές οι πράξεις είναι διαθέσιμες στον καθένα μας και δεν έχει σημασία αν γεννηθήκατε τα Χριστούγεννα, τον δεκαπενταύγουστο ή την πρωταπριλιά.

“Σαν κι εμένα δεν υπάρχει κανείς”, δηλώνει ο Φρανθίσκο Νούνιεθ Ολιβέρα, που στα 112 και πλέον χρόνια του και μετά τον πρόσφατο θάνατο του Ισραηλινού Γίσραελ Κριστάλ, μπορεί πλέον θα θεωρείται ως ο γηραιότερος άνδρας του κόσμου, χάρις σε μία υγιή και ακύμαντη ζωή, που του επέτρεψε να υπερβεί έναν αιώνα βίου και να χαίρεται τώρα τη βροχή από συγχαρητήρια κι ευχές που φθάνουν από παντού.
Τέσσερις μήνες προτού συμπληρώσει τα 113 χρόνια, ο Νούνιεθ Ολιβέρα συμμερίζεται περιχαρής με τους συντοπίτες του αυτήν την αναγνώριση, που έχει φέρει τη μικρή κονότητα της Μπιενβενίδα (Μπανταχόθ), των 2.200 κατοίκων, στο προσκήνιο.
Αγρότης το επάγγελμα, ποτέ δεν εγκατέλειψε τη γενέτειρά του κι όπως αυτοχαρακτηρίζεται είναι ένας απλός άνθρωπος, με μία ήσυχη ζωή και με σταθερές συνήθειες, στις οποίες περιλαμβάνονταν ο περίπατος στους δρόμους της Μπιενβενίδα, ή μία παρτίδα χαρτιά στο μπαρ της γειτονιάς. Σήμερα, καθισμένος στο καροτσάκι του στην τραπεζαρία του σπιτιού του, με τους χοντρούς πέτρινους τοίχους που κρατούν δροσερό τον χώρο, υποδέχεται τους επισκέπτες του, που έρχονται να τον συγχαρούν.
Η κόρη του Μαρία Αντόνια, 81 ετών, με την οποία εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, είναι ο φύλακας άγγελος της υγείας του και προσέχει μην κουρασθεί και αποκάμει ο Φρανθίσκο. “Γιατί του μένουν μόνον τέσσερις μήνες για να συμπληρώσει τα 113 χρόνια” προειδοποιεί η ίδια, που αισθάνεται περήφανη που ο πατέρας της έγινε πλέο ο γηραιότερος άνδρας του κόσμου, και μόνον γι’ αυτόν τον λόγο ανέχεται τις πολυάριθμες αιτήσεις των δημοσιογράφων για συνεντεύξεις.
Το ωραίο του παρουσιαστικό του χάρισε το ψευδώνυμο του ‘Μαρτσένα’, καθώς διέσχιζε τους δρόμους του χωριού μετά τη στρατιωτική του θητεία με ένα άψογο κοστούμι και ένα περήφανο παράστημα, λίγες ημέρες μετά την συναυλία που είχε δώσει ο διάσημος σεβιλιάνος τραγουδιστής φλαμένκο (κανταόρ) Μαρτσένα το 1926 στην Μπιενβενίδα και είχε κλέψει τα μυαλά των κοριτσιών της περιοχής.
Ο Φρανθίσκο πάντοτε υπήρξε ένας άνδρας με ισχυρό χαρακτήρα, αλλά με καλή καρδιά και στέρεες συνήθειες. Γι’ αυτό ακόμη κι όταν συνταξιοδοτήθηκε συνήθιζε να εργάζεται στα χωράφια του, προτού ανταμώσει για μία παρτίδα χαρτιά τους φίλους του στο μπαρ της γειτονιάς, αφηγείται συγκινημένη η κόρη του. “Μέχρι που ήταν 107 ετών πήγαινε μόνος του περίπατο. Όταν κουραζόταν από τα χαρτιά, πήγαινε στη γωνία και μιλούσε με τον κόσμο, γιατί του αρέσουν πολύ οι συζητήσεις”, προσθέτει. Το ίδιο του αρέσει και να μαθαίνει τις ειδήσεις, έτσι όταν στα 98 του χρόνια εγχειρίσθηκε για καταρράκτη επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια να διαβάζει καθημερινά την εφημερίδα του.
Η εγχείρηση για καταρράκτη και η επέμβαση στα 90 του για την αφαίρεση ενός νεφρού ήσαν οι μόνες φορές που επισκέφθηκε το νοσοκομείο, μολονότι ο Φρανθίσκο είναι πλέον και ο γηραιότερος παλαίμαχος πολεμιστής της χώρας, με δύο πολέμους στις πλάτες του: τον πόλεμο του Ριφ (στη Βόρειο Αφρική) και τον Εμφύλιο.
Η οικογένειά του γνωρίζει επακριβώς τον λόγο της μακροβιότητάς του. Εξόν από το ισχυρό οικογενειακό γονίδιο (ο αδελφός του Λουίς, που ζει στην Αστούριας, είναι 95 ετών, η αδελφή του Χακόβα, που ζει στο ίδιο χωριό, μόλις συμπλήρωσε τα 93), είναι γιατί “έζησε τη ζωή του ακριβώς όπως την ήθελε, και με τρόπο υγιεινό”.
Η δίαιτά του συνίσταται σε λαχανικά και όσπρια, που ο ίδιος ,καλλιεργούσε στο χωράφι του, λίγο τοπικό κυνήγι της Εξτρεμαδούρα και “ποτέ δεν του έλειψε και το παγούρι με το κρασί, αυτό ποτέ”. Η Αντονία αφηγείται το πόσο θαυμασμό έχει ξεσηκώσει το πρόσωπο του πατέρα της σε όλον τον κόσμο, καθώς λαμβάνει “πολλές επιστολές” από ανθρώπους από “τη Γερμανία, την Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη και το Μεξικό” που του ζητούν να τους στείλει μία φωτογραφία του.
Όλοι θαυμάζουν “τον Μαρτσένα αυτόν τον τρομερό άνθρωπο”, που εξακολουθεί παρά τα 112 χρόνια του να τρώει τα πάντα, με την έλλειψη δοντιών να μην έχει επηρεάσει σε παραμικρό την όρεξή του. “Ακόμη είμαι εδώ;” , “εσείς πως πάτε;” δηλώνει ο υπεραιωνόβιος σε όσους τον επισκέπτονται και εύχονται να μπορέσει ο Μαρτσένα να γιορτάσει με κάθε λαμπρότητα τα 113 χρόνια του στις 13 Σεπτεμβρίου.

Νέα φήμη θέλει το iPhone 8 να αποκαλύπτεται στις 12 Σεπτεμβρίου και να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 22 του ίδιου μήνα. Τα παραπάνω αναφέρει ο γαλλικός ιστότοπος mac4Ever.
Μαζί με το iPhone 8, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα iPhone 7S και 7S Plus. Παρόλο που η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, εντούτοις φέτος οι διαρροές έρχονται η μία μετά την άλλη, κυρίως λόγω της διαρροής του HomePod firmware. Από εκεί έχουμε μάθει για τον νέο σχεδιασμό της οθόνης, την αναγνώριση προσώπου και τις δυνατότητες AR.
Μέχρι στιγμής, η Apple πάντα επέλεγε τον Σεπτέμβριο για την παρουσίαση του iPhone και μέχρι τα μέσα το πολύ είχε κάνει την παρουσίαση, επιλέγοντας συνήθως Τρίτες ή Τετάρτες. Με αυτή τη λογική, η 12η Σεπτεμβρίου που πέφτει Τρίτη φαίνεται να ακολουθεί το μέχρι στιγμής μοτίβο.
Επίσης, η Apple ξεκινά τις πωλήσεις μία ή δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση, μία Παρασκευή. Οπότε το 22 Σεπτεμβρίου επίσης ταιριάζει με το μοτίβο.
Όμως, λέγεται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή, κάτι που συνεπάγεται ότι μπορεί το iPhone 8 να μην έρθει στα ράφια των καταστημάτων μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.
Πηγή: Techblog.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!