Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εθεάθη να παρκάρει παράνομα και να κρατάει το κινητό του ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι.
Ο 44χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου στάθμευσε παρανόμως στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας μάλιστα πρόβλημα στην κυκλοφορία, ενώ την ίδια ώρα έστελνε μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.
Μάλιστα, πριν λίγο καιρό του είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης της οδήγησης, λόγω παραβάσεων, και μετά τις τελευταίες φωτογραφίες που διέρρευσαν αντιμετωπίζει ακόμα μεγαλύτερες ποινές.
Μιλώντας στη The Sun, ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ πίσω από το τιμόνι.
«Δεν μπορούσα να πιστέψω το θράσσος του. Έστελνε μηνύματα στο κινητό ενώ παραβίαζε πόσους κανόνες», ανέφερε.

Ενας 67χρονος, βρέθηκε την Κυριακή (1/12) στις εξέδρες του «Arena Palmeiras» για να δει το παιχνίδι της Παλμέιρας με τη Φλαμένγκο. Μαζί του είχε κι ένα βιβλίο του Καρλ Μαρξ, του θεμελιωτή του κομμουνισμού.
Σε κάποιους οπαδούς της Παλμέιρας όμως δεν άρεσε η εικόνα με το βιβλίο και αποφάσισαν να καλέσουν τους σεκιούριτι ζητώντας την απομάκρυνση του εν λόγω άνδρα κάτι που έγινε!
Η Παλμέιρας διανύει μια κακή χρονιά με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί κατά της διοίκησης και παικτών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και ο ηγέτης της Βραζιλίας, ο ακροδεξιός Μπολσονάρο είναι δηλωμένος οπαδός της «Βερντάο».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!