Κυριακή 7 Ιουλίου 2019


To 100% του exit poll «επιβεβαιώνει» το θρίαμβο της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάστηκε νωρίτερα. Διαφορές με το αρχικό exit poll, παρουσιάζονται κυρίως στο ΚΙΝΑΛ και στο ΚΚΕ που «μαζεύουν» την ποσοστιαία διαφορά τους, ως προς το εύρος της. «Σμίκρυνση» διαφορών σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αλλάζει η συνολική εικόνα.
Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στο 100% του exit poll:
ΝΔ   38,5-41,5
ΣΥΡΙΖΑ   27-30
ΚΙΝΑΛ  6,5-8
ΚΚΕ     5-6
ΜέΡα25   3-4
Χρυσή Αυγή    2,8-3,8
Ελληνική Λύση    2,8-3,5
Ένωση Κεντρώων: 1-2
Πλεύση Ελευθερίας: 1-2
Άλλο κόμμα: 3,2-5,2

Ο Βρετανός σεφ, εστιάτορας και τηλεοπτική προσωπικότητα, Γκόρντον Ράμσεϊ σχεδιάζει να επεκτείνει την αυτοκρατορία εστιατορίων του τα επόμενα πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με το Forbes, ο διάσημος σεφ, ο οποίος παρουσιάζει τηλεοπτικές σειρές όπως τα Hell’s Kitchen και MasterChef, έχει εισέλθει σε συμφωνία 50-50 με την ιδιωτική εταιρεία Lion Capital, η οποία θα ανοίξει 100 νέα εστιατόρια Ramsay στις ΗΠΑ μέχρι το 2024.
«Ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα πριν από 20 χρόνια» αναφέρει ο Ράμσεϊ στο Forbes. «Υπάρχει μια επιθυμία εδώ. Ο στόχος μου, τώρα, είναι να δημιουργήσω ένα από τα πιο συναρπαστικά εμπορικά σήματα στην Αμερική. Επειδή θέλω να ελέγχω τα πάντα, χρειαζόμουν τον σωστό συνεργάτη. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που δεν τους αρέσει αυτού του είδους στραγγαλισμός. Για μένα, η εταιρική σχέση ήταν κρίσιμη».
Όπως αναφέρει το Forbes, η Lion Capital θα επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της επέκτασης των εστιατορίου του Ράμσεϊ.
Ο σεφ έχει ήδη οκτώ εστιατόρια στις ΗΠΑ, σε Ατλάντικ Σίτι, Βαλτιμόρη και στο Λας Βέγκας, όπου λειτουργούν πέντε εστιατόριά του, Gordon Ramsay Steak, Gordon Ramsay Pub & Grill και Gordon Ramsay Fish & Chips.

Δικαστής του Σιάτλ οριστικοποίησε το «χρυσό» διαζύγιο του ιδρυτή της Amazon.com Inc Τζεφ Μπέζος από τη σύζυγό του Μακένζι Μπέζος, ύστερα από 25 χρόνια γάμου, κι έτσι εκείνη καθίσταται πλέον η πιο πλούσια διαζευγμένη, λαμβάνοντας ως αποζημίωση μετοχές της Amazon αξίας 38,3 δισ. δολ. σύμφωνα με το Bloomberg.
Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο της Amazon προς το χρηματιστήριο, τον Απρίλιο, 19,7 εκατ. μετοχές -ή ποσοστό 4%- θα περνούσαν στο όνομα της Μακένζι Μπέζος μετά την έγκριση του διαζυγίου από το δικαστήριο.
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον Ιανουάριο μέσω κοινής ανάρτησης στο Twitter ότι σχεδιάζει να χωρίσει. Ο Τζεφ Μπέζος διατηρεί ποσοστό 12% αξίας 114,8 δισ. δολαρίων και παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!