
Το να δοκιμάζει κανείς έντομα, ή ακόμα και να τρέφεται συχνά με αυτά
(ως μία βιώσιμη λύση στο οικολογικό πρόβλημα του πλανήτη) είναι κάτι
ασυνήθιστο μεν, αποδεκτό δε.
Το να συνάπτει όμως τρυφερές ή ακόμα και ερωτικές σχέσεις με αυτά,
είναι δύσκολό να το «χωνέψει» κάποιος, όσο… ανοιχτόμυαλος κι αν είναι.
Ο 25χρονος Γιούτα Σινοχάρα, από την Ιαπωνία, προωθεί εδώ και αρκετά
χρόνια τη χρήση εντόμων στην μαγειρική, ποστάροντας πιάτα με κατσαρίδες,
...