Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Το επικό σημείωμα μίας οδηγού στην δημοτική αστυνομία (pic)
Έναν επικό τρόπο βρήκε μία οδηγός για να αποφύγει την κλήση από την δημοτική αστυνομία...
Αφού έψαξε στην περιοχή και δεν βρήκε κάπου να πουλάνε κάρτες στάθμευσης, αποφάσισε να αφήσει ένα επικό μήνυμα, όμως το κορυφαίο όλων βρίσκεται στο υστερόγραφο...

Εντυπωσιακό: Οι μεγαλύτερες τρύπες του πλανήτη
Η επιφάνεια της γης είναι γεμάτη με τρύπες - μερικές στην ξηρά, μερικές υποβρύχιες, και όλες συναρπαστικές.
Είτε οι τρύπες είναι φυσικές είτε είναι τεχνητές, είναι μια υπενθύμιση ότι ζούμε σε έναν πραγματικά εκπληκτικό πλανήτη.
Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες
bahamas
belize
uttah
turkmenistan
polos
mexico

kina
israel
Τι θα συμβεί στο email σου αφού πεθάνεις
Συνήθως, όταν πεθαίνεις, φροντίζεις τα πράγματά σου να πάνε στην οικογένειά σου.
Τι συμβαίνει όμως με το email σου; Σύμφωνα με αμερικανικό δικαστήριο θα πρέπει να φροντίσεις κι εδώ για την «επιμέλειά» του αν δεν θες να δεις τα προσωπικά σου στοιχεία να γίνονται δημόσια.
Το 2016, δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι αν δεν υπάρχει διαθήκη, τότε ο καθένας μπορεί να έχει, δυνητικά, πρόσβαση στο περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποθανόντα.
Τουλάχιστον αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ο 43χρονος Ρόμπερτ Ατζεμιάν πέθανε σε τροχαίο ατύχημα χωρίς να αφήσει διαθήκη με αποτέλεσμα τα αδέρφια του να ζητήσουν πρόσβαση στο email του για να δουν μήπως είχε αφήσει σχετικά έγγραφα ή κάποια υπόνοια για το πού θα πάει η περιουσία του.
Η Yahoo υποστήριξε στο δικαστήριο ότι τα στοιχεία αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, όμως, τελικά το δικαστήριο απεφάνθη υπερ των αδερφών του Ατζεμιάν.
Τουρίστρια θέλει να πηδήξει από κρουαζιερόπλοιο γιατί της έπεσε το... κινητό!
Εσύ μέχρι πού θα έφτανες για να βρεις το κινητό σου;
Αυτή η Κινέζα τουρίστρια πάντως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα. Κυριολεκτικά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την γυναίκα για να μην πηδήξει από το πλοίο, που βρίσκεται εν κινήσει, για να βρει το κινητό που της έπεσε στο νερό.
Σύμφωνα με τα κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων, η γυναίκα είχε κάποια πολύ σημαντικά έγγραφα αποθηκευμένα στο κινητό της, τα οποία προφανώς δεν ήθελε να χάσει.

Στο Κλόστερ της Αγγλίας η αστυνομία απαγόρευσε στους κατοίκους να βγουν στο δρόμο και να παίξουν ποδόσφαιρο. Μάλιστα έστειλε και σχετική επιστολή με τη οποία ζητά από όλους να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά.
Μάλιστα στο γράμμα αυτό, η αστυνομία του Κλόστερ, χαρακτηρίζει το παιχνίδι στο δρόμο ως αντικοινωνική συμπεριφορά, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημιές στα αυτοκίνητα.
epistoli

Άβυσσος η ψυχή του ανδρός κι ακόμη πιο θολά τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του. Κι αυτό φαίνεται πως το πήρε χαμπάρι η Evelyn Schwarz, μια έξυπνη κυρία από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας, η οποία πήγε και επένδυσε σε μια επιχειρηματική κίνηση που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο: πήγε κι άνοιξε το Bordoll, τον πρώτο οίκο ανοχής που οι πελάτες τη βρίσκουν αποκλειστικά και μόνο με κούκλες.
Σύμφωνα με το ratpack.gr, κάθε μία από τις 15 που έχει προμηθευτεί της κόστισε περίπου 2.000€ (τις έχει κάνει εισαγωγή από -πού αλλού;- την Ασία) και προτού βιαστείς να την κράξεις για σχετικά υψηλό αυτό ποσό, να σου πούμε το εξής: η ταρίφα για να μπιστίξεις κάθε μία από αυτές ανέρχεται στα 80€ και δεδομένου ότι κάθε μέρα ο μέσος όρος των πελατών για κάθε κούκλα φτάνει τους έντεκα, καταλαβαίνεις πως ο τζίρος της έρχεται και σου βγάζει τη γλώσσα κατάμουτρα.
Το πλέον ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, σύμφωνα με την ίδια την Evelyn Schwarz, είναι πως πολλοί άντρες έρχονται στο Bordoll με τις γυναίκες τους οι οποίες περιμένουν στωικά μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι οι σύζυγοί τους να τελειώσουν (από κάθε άποψη). Αυτό για να μην λέμε πως η άβυσσος αφορά μονάχα στους άντρες…

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!