Σάββατο 12 Μαΐου 2018


Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει εντός των επόμενων εβδομάδων περίπου 220.000 οχήματα Polo τελευταίας γενιάς λόγω ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε με τις ζώνες ασφαλείας του πίσω καθίσματος. Για τον ίδιο λόγο θα ανακληθούν επίσης και 191.000 οχήματα Seat (μοντέλα Ibiza του 2017 και 18 και Arona του 2018).
Η εταιρεία συμβούλευσε τους κατόχους τέτοιων οχημάτων να μην χρησιμοποιούν τη μεσαία θέση στο πίσω κάθισμα γιατί σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, όταν για παράδειγμα αλλάζουν απότομα λωρίδα, έχοντας πέντε πρόσωπα στο αυτοκίνητο οι ζώνες μπορεί να αποδεσμευτούν από μόνες τους.
«Καθώς η ασφάλεια παραμένει βασική προτεραιότητά μας, επινοήσαμε μια τεχνική λύση: μια επανασχεδιασμένη κλειδαριά ζώνης που θα αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.
Η εταιρεία θα επικοινωνήσει με τους πελάτες της το συντομότερο δυνατόν. Διευκρίνισε ότι, εξαιρουμένου αυτού του προβλήματος με τις ζώνες, μπορούν να συνεχίσουν να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφάλεια.

Οι τάσεις στα μαγιό κάθε καλοκαίρι φλερτάρουν έντονα με τον αισθησιασμό και ίσως λιγάκι με την προκλητικότητα.
Ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά στιλ, συναντάμε κάθε καλοκαίρι, ιδιαίτερες γραμμές και κοψίματα που είναι hot και δεν το κρύβουν.
Brazilian, thong, με σέξι cut outs και lace up λεπτομέρειες.
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που το τολμούν. Ωστόσο το νέο «γυμνό» μαγιό δεν είναι καν γυμνό. Η νέα τάση στα μαγιό διχάζει αλλά οι πιο διάσημες σταρ, όπως η Βella Ηadid την έχουν ήδη λατρέψει.
Μιλάμε για τα μαγιό σε ουδέτερες nude αποχρώσεις που ταιριάζουν σχεδόν τέλεια στην απόχρωση της επιδερμίδας.
Οι περισσότερες γυναίκες θα αντιδρούσαν αρνητικά απέναντι στην ιδέα ενός μπεζ μαγιό.
Όμως όσο περισσότερο τα κοιτάζουμε τόσο περισσότερο μας αρέσουν.
Όπως ένα nude φόρεμα έτσι και τα naked μαγιό, ολόσωμα ή μπικίνι, έχουν μια γενναία δόση elegance και θα σε κάνουν να γυρίσεις και να τα θαυμάσεις.
Το μυστικό της γοητείας του κρύβεται στα υλικά και τα υφάσματα. Ελαφριές λάμψεις και χρυσαφένια διακοσμητικά στοιχεία, μπορούν να τα χρίσουν άξιους ανταγωνιστές του διαχρονικού μαύρου μαγιό αυτό το καλοκαίρι.
Σε αποχρώσεις από κρεμ, της άμμου, πιο ροζ, χρυσό ή της καραμέλας, όλα είναι πανέμορφα.


Το ράλι στη διεθνή τιμή του πετρελαίου βάζει φωτιά στην τσέπη των ιδιοκτητών ΙΧ στην Ελλάδα, αφού αυξάνεται η τιμή των καυσίμων.
Τουλάχιστον 6-7 λεπτά ανά λίτρο στην τιμή της αμόλυβδης και άλλα τόσα στην τιμή του πετρελαίου κίνησης έχει «κοστίσει» μέχρι τώρα το ράλι στη διεθνή τιμή του πετρελαίου.
Αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που κατατάσσουν την Ελλάδα στην τρίτη θέση, πίσω από την Ολλανδία και την Ιταλία, ως προς την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, η μέση τιμή της οποίας διαμορφώθηκε στα 1,587 ευρώ/ λίτρο.
Τα επίσημα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών:
01/01: 1,538 ευρώ η αμόλυβδη και 1,308 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
01/02: 1,553 ευρώ η αμόλυβδη και 1,327 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
01/03: 1,527 ευρώ η αμόλυβδη και 1,308 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
01/04: 1,549 ευρώ η αμόλυβδη και 1,319 το πετρέλαιο κίνησης
01/05: 1,58 ευρώ η αμόλυβδη και 1,354 το πετρέλαιο κίνησης
09/05: 1,593 ευρώ η αμόλυβδη και 1,367 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!