Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

 Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βαριούνται στο γραφείο
Μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά περιλαμβάνει πολύ στρες, τρέξιμο και σκληρή δουλειά!
Όμως τι γίνεται όταν δεν μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς στη δουλειά; «Έκρηξη» δημιουργικότητας!
patatak.png
hil.png
engin.png
book.png
scorpionss.png
fra.png

earths.png
dog_hair.jpg
yabada.jpg
Απολύθηκε επειδή ήταν πολύ... όμορφη
Για αδικαιολόγητη και ανάρμοστη απόλυση κατηγόρησε το αφεντικό της αυτή η δασκάλα γιόγκα και μασάζ, στη Νέα Υόρκη.
Ο λόγος; Παραήταν όμορφη!
Το 2013 η 33χρονη Ντιλέκ Έντουαρτς εργαζόταν για τον χειροπρακτικό Τσαρλς Νικολάι και τη σύζυγό του, Στέφανι Άνταμς. Ωστόσο, γρήγορα απολύθηκε αφού ο Νικολάι παραδέχτηκε στη σύζυγό του ότι μπορεί να ζηλέψει την Έντουαρτς γιατί ήταν πολύ όμορφη και η Άνταμς την απέλυσε.
Η Έντουαρτς κατέθεσε μήνυση για απόλυση λόγω διάκρισης, όμως το δικαστήριο την απέρριψε. Στη συνέχεια έκανε έφεση και το 2017 δικαιώθηκε
«Η Έντουαρτς απολύθηκε μόνο και μόνο επειδή η Άνταμς πίστευε πως άρεσε στον σύζυγό της. Αυτό δημιουργεί βάσιμη αιτία για φυλετική διάκριση σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νέας Υόρκης» ανέφερε στην ετυμηγορία του ο δικαστής.

 
Αυτός ο άνθρωπος ανεβαίνει στα βουνά χωρίς σχοινί
Ο Alex Honnold, ένας 31χρονος ορειβάτης από τη Βόρεια Καλιφόρνια, έγινε πρόσφατα ο πρώτος άνθρωπος που ανέβηκε ποτέ στο El Capitan στο Εθνικό Πάρκο Yosemite, χωρίς σχοινιά ή άλλο εξοπλισμό ασφαλείας!
Ο Hannold έκανε την "free solo" ανάβαση του το Σάββατο 4 Ιουνίου, φτάνοντας στην κορυφή του El Capitan σε μόλις 3 ώρες και 56 λεπτά.
Το μόνο που χρησιμοποίησε ως εργαλείο ήταν μια τσάντα σκόνης κιμωλίας για να βελτιώσει τη λαβή του στον ολισθηρό γρανίτη.
Για να κάνει τη δουλειά του λίγο πιο εύκολη, ο νεαρός αναρριχητής σκαρφάλωσε τον τοίχο αρκετές φορές πριν, χρησιμοποιώντας σχοινιά, και σημείωσε κάθε σημείο που θα χρησιμοποιούσε κατά την άνοδό του, με κιμωλία. Ωστόσο, η πρόκληση ήταν μνημειώδης και η επιτυχία του ώθησε το περιοδικό Alpinist Magazine να γράψει "Αυτό είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο free solo όλων των εποχών"!

 
Τι να κάνεις άμα δεν κοιμάσαι λόγω άγχους
Η αϋπνία είναι η σύγχρονη μάστιγα του δυτικού κόσμου. Ταλαιπωρεί εκατομμύρια κόσμου και όταν εμφανίζεται, δείχνει αντοχές στη θεραπεία και θεωρείται από τους πιο ύπουλους εχθρούς της υγείας μας, καθώς συνδέεται με πολλές άλλες ασθένειες.
Αν διαγνωσθείτε με διαταραχές στον ύπνο λόγω άγχους, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα τρικ που προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αφενός θα αποφεύγετε την καφείνη και το αλκοόλ πριν τον ύπνο. Δεύτερον τις σκέψεις που σας απασχολούν και σας αγχώνουν θα τις καταγράφετε σε χαρτί, και αν μπορείτε και σε ηχητικό ντοκουμέντο.Εκτός και από τη πιθανότητα α σκεφτείς κάποια λύση ενώ καταγράφεις τα προβλήματά σου, εκτός τη κόπωσης που προκαλείς στον οργανισμό σου, χωρίς να το ξέρεις προετοιμάζεις το μυαλό σου για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα την επόμενη ημέρα.
Με αυτό τον τρόπο αποσυμπιέζεις τον οργανισμό σου. Ποτε μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες, νούμερα, ημερομηνίες γιατί καταγράφονται ευκολότερα στη μνήμη και θα σε κρατήσουν ξύπνιο.
 
82η ΔΕΘ: Θα φτιάξουν beach bar μέσα στην Εκθεση
Όπως έκανε γνωστό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, στην 82η ΔΕΘ θα στηθεί ένα beach bar με την άμμο, που ήρθε από τις παραλίες της Χαλκιδικής
Δεκάδες σακιά γεμάτα άμμο ήρθαν χθες απευθείας από τη Χαλκιδική και άδειασαν στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Όπως έκανε γνωστό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, στην 82η ΔΕΘ θα στηθεί ένα beach bar με την άμμο, που ήρθε από τις παραλίες της Χαλκιδικής.
Οι ιθύνοντες της Έκθεσης ετοιμάζουν φέτος διάφορες εκπλήξεις για τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ.

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!