Κυριακή 28 Ιουλίου 2019


Την ώρα που οι χρήστες του Instagram προσπαθούν να βελτιώσουν με φίλτρα τις selfies, οι ποδοσφαιριστές βγάζουν στην κυριολεξία εκατομμύρια μέσω των αναρτήσεων τους στα social media.
Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ παίρνει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια από κάθε brand ή εταιρεία που προβάλλει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στη δεύτερη θέση είναι ο Νεϊμάρ με 722 χιλιάδες δολάρια και τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 648 χιλιάδες δολάρια.




Πάντα είναι αψεγάδιαστη στις εμφανίσεις της η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Ένας κορυφαίος πλαστικός χειρουργός της Βρετανίας, ισχυρίζεται ότι η Δούκισσα χρησιμοποιεί μπότοξ και μάλιστα, όπως λέει, οι φωτογραφίες μπορούν να το αποδείξουν.
Ο Dr. Munir Somji, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram.
"Η Κέιτ μας, αγαπά το baby botox" γράφει στην ανάρτηση.
 
 

Στη μία φωτογραφία - πριν- φαίνεται κουρασμένη και με ρυτίδες. Στην άλλη - μετά- φαίνεται λαμπερή και χωρίς σημάδια. "Παρατηρείστε τη μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο" τονίζει ο γιατρός.
Σε μια δήλωση προς την The New York Post, ο εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον αναφέρει ότι "η ανάρτηση του γιατρού είναι κατηγορηματικά μη αληθής και επιπροσθέτως η βασιλική οικογένεια δεν υποστηρίζει εμπορικές δραστηριότητες".
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!