Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018


Ήταν πλούσιοι και διάσημοι, όταν βάδιζαν στα κόκκινα χαλιά. Με έξυπνες συμφωνίες και έσοδα από πνευματικά δικαιώματα κάποιοι αστέρες κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια ακόμη και μετά τον θάνατό τους.

Το Forbes συγκρίνει τα κέρδη των νεκρών διασημοτήτων σε διάστημα δώδεκα μηνών εδώ και μερικά χρόνια με βάση τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα από φωτογραφίες και συντάσσει τη λίστα «Top-Earning Dead Celebrities».

Σύμφωνα με τη λίστα του 2017, του περιοδικού Forbes, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Handelsblatt οι πιο κερδοφόρες προσωπικότητες που δεν είναι πλέον εν ζωή είναι:

13. Η Μπέτι Πέιτζ, το «πιν απ γκερλ», της οποίας οι γυμνές φωτογραφίες προβλήθηκαν σε ανδρικά περιοδικά και ιδιωτικούς χώρους σε όλη την Αμερική έγινε είδωλο τη δεκαετία του '50.

Το 1957 ξαφνικά εξαφανίστηκε από το προσκήνιο - επειδή θεωρούσε ότι ήταν πολύ μεγάλη για τη δουλειά. Θεωρείται η πιο φωτογραφημένη γυναίκα στον κόσμο.

Χαμογέλασε στη φωτογραφική μηχανή περισσότερες φορές από τη Μέριλιν Μονρόε και τη Σίντι Κρόφορντ. Αργότερα, αρνιόταν να φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης - έτσι ώστε ο κόσμος να την κρατούσε στη μνήμη «για πάντα νέα».

Περισσότερα από 1 εκατομμύρια δολάρια «κέρδισε» η Μπέτι Πέιτζ πέρυσι και με έσοδα 7,5 εκατ. δολάρια, βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης με τις πιο κερδοφόρες προσωπικότητες που δεν είναι πλέον εν ζωή. Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια ήταν στη λίστα, αλλά με λιγότερα έσοδα.

Στη συνέχεια, σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες, μια νέα συλλογή μόδας με το όνομα του μοντέλου άρχισε να διατίθεται στα καταστήματα - και αύξησε το 2008 τα έσοδα της Μπέτι Πέιτζ.

12. Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Θεωρείται η επιτομή της diva: Η Βρετανίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ έγινε κινηματογραφικό αστέρι ως μικρό παιδί και αργότερα περπάτησε στα κόκκινα χαλιά όλου του κόσμου.

Οι ταινίες της είναι ακόμα δημοφιλείς και κάθε δημόσια προβολή τους γεμίζει τα ταμεία. Ξανά και ξανά, οίκοι δημοπρασιών της Νέας Υόρκης δημοπρατούν επίσης κοσμήματα από τη συλλογή της. Τα διαμάντια και τα σμαράγδια, καθώς και οι ταινίες, συγκεντρώνουν έσοδα 8 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

11. Ο θρύλος της ροκ, Ντέιβιντ Μπόουι πέθανε πριν από δύο χρόνια, αλλά από τότε έχουν προστεθεί 9,5 εκατομμύρια δολάρια στην περιουσία. Ήταν φανατικός συλλέκτης έργων Brit τέχνης, μέρος των οποίων δημοπρατήθηκε το 2016 στον οίκο του Λονδίνου Sotheby's: μεταξύ άλλων, ο πίνακας «Air Power» του Jean-Michel Basquiats, πουλήθηκε 8,1 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε έναν άγνωστο πλειοδότη.

10. Άλμπερτ Αϊνστάιν

Το όνομά του είναι συνώνυμο της διάνοιας, το πρόσωπό του είναι ένα πορτρέτο τρέλας σε διάνοια. Ο Αϊνστάιν υπήρξε μια δημοφιλής διαφημιστική αναφορά για περισσότερο από επτά δεκαετίες μετά τον θάνατό του. Αλλά οι κανόνες είναι αυστηροί. Όποιος θέλει να διαφημίσει με τον φυσικό, πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια. Εκτός από τα δικαιώματα του διάσημου επιστήμονα, μια ισραηλινή εταιρεία διαχειρίζεται επίσης αυτά του Τσάρλι Τσάπλιν και του Έλβις Πρίσλεϊ. Κάθε χρόνο, το μάρκετινγκ και ο εφευρέτης της θεωρίας της σχετικότητας συγκεντρώνουν έσοδα ύψους δέκα εκατομμυρίων δολαρίων.

9. Τζον Λένον

Η χήρα του Τζον Λένον μπορεί να απολαμβάνει περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια ετησίως: τόσα αποφέρει το brand «Lennon» και τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα των μουσικών δίσκων των Beatles. Χάρη σε αυτά τα δικαιώματα, οι επιζώντες Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ κερδίζουν περίπου 91.000 ευρώ την ημέρα.

8. Στη θέση οκτώ βρίσκεται ο Αμερικανός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Θίοντορ Γκέιζελ γνωστός ως Dr. Seuss. Τα έσοδα από τα βιβλία του, «The Cat in the Hat», «One Fish Two Fish Red Fish Blue Fish», «Horton Hatches the Egg», «Horton Hears a Who» ανέρχονται σε 16 εκατ. δολάρια ετησίως.

7. Ο Πρινς, ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός ήταν ένας από τους πιο παραγωγικούς καλλιτέχνες και βρίσκεται στη θέση επτά της λίστας του Forbes. Λίγο πριν τον θάνατό του ήταν σε περιοδεία, η οποία μετά θάνατον του απέφερε και άλλα έσοδα στην περιουσία που ανέρχεται στα 18 εκατ. δολάρια.

6. Τομ Πέτι

Έγινε γνωστός με τους Tom Petty & the Heartbreakers και αργότερα έγινε επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης. Αυτό εξασφαλίζει ακόμη και μετά τον θάνατό του ετησίως έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια. Η δίκη της Wixen Music Publishing κατά της υπηρεσίας streaming Spotify ξεκίνησε πρόσφατα. Η μουσική πύλη διέθετε τραγούδια του Πέτι και άλλων καλλιτεχνών χωρίς τις άδειες τους.

5. Μπομπ Μάρλεϊ

Τα έσοδα από τις πωλήσεις T-shirts και τσαντών και τις διαφημίσεις με τον Μπομπ Μάρλεϊ είναι πολλά. Οι δικαιούχοι κάθε χρόνο κερδίζουν 23 εκατομμύρια δολάρια από το πρόσωπο και τη μουσική του τραγουδιστή της ρέγκε.

4. Έλβις Πρίσλεϊ

Ο Έλβις ζει – ακόμη και σήμερα σε πολυάριθμα προϊόντα και με ηχογραφήσεις. Τα έσοδα από τις πωλήσεις ανέρχονται σε 35 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Μεταξύ άλλων, η χήρα του Έλβις, Πρίσιλα Πρίσλεϊ άνοιξε για το κοινό την πρώην έπαυλή του στο Μέμφις το 1982. Εκατομμύρια θαυμαστές κάνουν κάθε χρόνο προσκύνημα στη Graceland, όπου ο καλλιτέχνης έζησε επί 20 χρόνια. Σήμερα ανήκει στην κόρη του Έλβις, Λίζα Μαρί.

3. Τσαρλς Μ. Σουλτς

Τα σχέδια του είναι παγκοσμίως γνωστά: Ο Τσαρλς Μ. Σουλτς με τον χαρακτήρα του, Τσάρλι Μπράουν, 65 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ιστορίας κινουμένων σχεδίων τους, Τhe Peanuts Charlie Brown and Snoopy καταγράφει έσοδα σε 38 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

2. Άρνολντ Πάλμερ

Είναι ένας μύθος του επαγγελματικού γκολφ. Ο Άρνολντ Πάλμερ όχι μόνο κατέκτησε πολλά τρόπαια, αλλά έδωσε το όνομά του σε ρόφημα- παγωμένο τσάι με λεμονάδα. Ο «βασιλιάς» αποφέρει στην οικογένειά του ακόμη και σήμερα 40 εκατ. δολάρια.

1.Μάικλ Τζάκσον

Δεν είναι μόνο ο «Βασιλιάς της ποπ», αλλά και στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο κερδοφόρες προσωπικότητες που δεν είναι πλέον εν ζωή. Η απόσταση του από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη, καθώς τα έσοδα ανέρχονται σε 75 εκατ. δολάρια. Περίπου 825 εκατομμύρια δολάρια (743 εκατομμύρια ευρώ) ήταν η περιουσία του κατά τη διάρκεια της ζωής του, σύμφωνα με το Forbes. Υπάρχουν επίσης συμφωνίες για τα δικαιώματα μεταξύ της Sony και των κληρονόμων του Τζάκσον. Είναι πρώτος στη λίστα για πέμπτη κατά σειρά φορά.

Αν και συχνά θεωρείται σύμβολο της ένοπλης βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σικάγο αναγορεύτηκε ως η καλύτερη πόλη του κόσμου για να διασκεδάζει κανείς και να απολαμβάνει τη ζωή.

Χάρη στα άφθονα εστιατόρια και τα μπαρ της, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ βρίσκεται, για δεύτερη φορά, στην κορυφή της λίστας που συντάσσει το βρετανικό περιοδικό Time Out. Ακολουθούν το Πόρτο, η Νέα Υόρκη, η Μελβούρνη και το Λονδίνο.

Το Σικάγο "προσφέρει στους κατοίκους του αμέτρητες ευκαιρίες να φάνε και να πιουν καλά, να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν πολιτιστικές εμπειρίες σε κάθε γωνιά του δρόμου", εξήγησε η αρχισυντάκτρια Μόργκαν Όλσεν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το περιοδικό πήρε συνεντεύξεις από 15.000 ανθρώπους σε 32 πόλεις, από το Μεξικό μέχρι την Μπανγκόκ, για να τις κατατάξει ανάλογα με την ποιότητα του φαγητού και του ποτού, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, το κατά πόσο είναι φιλικές προς τους επισκέπτες, το κόστος ζωής και το επίπεδο ευτυχίας των κατοίκων τους. Το Σικάγο βρέθηκε πάνω από το μέσο όρο σε όλους τους τομείς –και πέτυχε το καλύτερο σκορ όσον αφορά το φαγητό και το ποτό– ενώ το μοναδικό του "ελάττωμα" αφορούσε την ασφάλεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Νέα Υόρκη έχει την καλύτερη νυχτερινή ζωή και το Όστιν του Τέξας την καλύτερη σκηνή ζωντανής μουσικής. Οι Παριζιάνοι, από την άλλη, έρχονται πρώτοι σε ό,τι αφορά το... σεξ.

Το Σικάγο έγινε το σύμβολο της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ αφού οι ανθρωποκτονίες αυξήθηκαν κατά 60% το 2016, ένα γεγονός που έχει επικρίνει σφοδρά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετά την εκλογή του. Έκτοτε, η πόλη αναθεώρησε την πολιτική αστυνόμευσής της, αναπτύσσοντας έναν υπερσύγχρονο συνδυασμό λογισμικού για την καταπολέμηση του εγκλήματος και συσκευών όπως οι κάμερες παρακολούθησης.

Μολονότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι αυτές οι πρωτοβουλίες απέδωσαν, οι ανθρωποκτονίες πέρσι μειώθηκαν κατά 16%, στις 650. Ο αριθμός αυτός πάντως παραμένει υψηλότερος από τις ανθρωποκτονίες που σημειώθηκαν στις δύο μεγαλύτερες πόλες των ΗΠΑ, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, μαζί.

Η Κάρολιν Ράντφορντ είναι διευθύνουσα σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάνσφιλντ Τάουν (Mansfield Town FC) της League 2 Αγγλίας. Στην αγγλική έκδοση του Harper's Bazaar εξηγεί πως είναι πραγματικά να διοικείς μία ομάδα ποδοσφαίρου.

«Με λίγα λόγια, η δουλειά μου αφορά... τη διαχείριση ενός επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου, της Mansfield Town FC και περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά καθήκοντα», λέει.

Και προσθέτει: «Ο ρόλος μου περιλαμβάνει τη διαπραγμάτευση των συμβολαίων των παικτών, τη διασφάλιση της κερδοφορίας του συλλόγου και την ακρόαση των σχολίων από τους οπαδούς. Για να μην αναφέρω την επιτήρηση σε μπαρ και εστιατόρια και ακόμη να μαθαίνω πώς το γρασίδι μεγαλώνει στον αγωνιστικό χώρο!».

«Όταν ήμουν παιδί, ήθελα να γίνω τραγουδίστρια όπερας» αναφέρει η Κάρολιν Ράντφορντ στο Harper's Bazaar.

«Μου αρέσει αυτό που κάνω... επειδή το παιχνίδι έχει τα πάνω και τα κάτω: όταν νικάς είναι φανταστικό και σου δίνει ώθηση, αλλά όταν χάνεις είναι τραγικό. Όμως πρέπει να συνέλθεις και να κινητοποιήσεις την ομάδα για τον επόμενο αγώνα».

Η Κάρολιν Ράντφορντ θεωρεί ότι βρίσκεται στη θέση αυτή χάρη στις επιχειρηματικές της ικανότητες.

«Το καλύτερο μέρος της ημέρας είναι, όταν επιστρέφω στο σπίτι στα τρία μου παιδιά και τους κάνω μία μεγάλη αγκαλιά», λέει.

«Το πιο δύσκολο μέρος της ημέρας είναι... η διαχείριση του χρόνου και όλα τα πράγματα που πρέπει να στριμώξω στους διαφορετικούς μου ρόλους -έχω τρεις επιχειρήσεις και είμαι επίσης δικηγόρος», προσθέτει.

Η πτυχή της δουλειάς της που πάντα εκπλήσσει τους ανθρώπους είναι... το γεγονός ότι γνωρίζει τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Οι τρεις ικανότητές μου που με βοήθησαν να επιτύχω είναι θέληση, επιμονή και το ότι είμαι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Η μεγαλύτερη αλλαγή στον κλάδο μου αυτή τη στιγμή είναι η πρόοδος στο παιχνίδι των γυναικών και η συμμετοχή περισσότερων γυναικών στο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα», λέει.

Το πρότυπο της είναι η Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία συνδυάζει μία πολύ high-profile ζωή με τον ρόλο της εργαζόμενης μητέρας.

«Όποιος θέλει να κάνει τη δουλειά μου θα πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορεί και να προσπαθήσει να βρει πιθανούς συμβούλους. Σε 10 χρόνια από τώρα, θα ήθελα να δω την ομάδα μου να παίζει με την κορυφαία γαλλική ομάδα Paris Saint-Germain στο Champions League», καταλήγει η διευθύνουσα σύμβουλος της Μάνσφιλντ Τάουν.
Φυλακές πολυτελείας: Πώς περνούσε τον χρόνο του ο πρίγκιπας Ουαλίντ κατά τον εγκλεισμό του
Η αιχμαλωσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη Μέση Ανατολή έχει τελειώσει δύο και πλέον μήνες μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο εκστρατείας κατά της διαφθοράς.
Ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ ήταν φυλακισμένος στο Ritz-Carlton του Ριάντ από τις αρχές Νοεμβρίου.
Ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος έδωσε στο Reuters μια συνέντευξη στη σουίτα όπου κρατήθηκε για μήνες. Είπε ότι ήταν αναστατωμένος από τις φήμες ότι κρατήθηκε σε μια τυπική φυλακή και βασανίστηκε. Είπε ότι η σύλληψή του προέκυψε από μια «παρανόηση», και πρόσθεσε ότι πέρασε το διάστημα του εγκλεισμού του παρακολουθώντας ειδήσεις, κάνοντας περιπάτους, κολύμβηση και άσκηση.
alwaleed
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο πριν μετατραπεί σε φυλακή μήνες πριν.
1848544315275252372887347526984972006331532n.jpg
amenities-include-a-male-only-spa-62000-square-feet-of-event-space-and-a-bowling-alley.jpg
business-insider-reported-the-crown-prince-has-advocated-for-a-return-to-moderate-islam-in-the-country-but-theres-little-transparency-around-the-arrests-which-are-ostensibly-part-of-an-anti-corruption-purge.jpg
in-terms-of-dining-choices-the-hotel-featured-an-italian-restaurant-chinese-cuisine-and-a-buffet-style-joint.jpg
it-boasts-493-guest-rooms-including-49-two-bedroom-royal-suites-and-50-one-bedroom-executive-suites.jpg
its-not-the-first-time-the-crown-prince-has-had-dealings-with-the-venue-the-guardian-reported-the-he-hosted-a-high-profile-investment-summit-at-the-hotel-just-two-weeks-ago.jpg
the-crown-princes-targets-in-this-recent-roundup-included-several-prominent-individuals-including-billionaire-alwaleed-bin-talal-the-richest-man-in-the-middle-east-forbes-reported-he-owns-95-of-kingdom-holding-whi.jpg
when-the-hotel-was-initially-commandeered-its-website-is-ran-a-message-warning-prospective-guests-that-the-spaces-internet-and-telephone-lines-are-disconnected-due-to-unforeseen-circumstances.jpg
Αμερικανίδα ήθελε να πάρει το παγόνι στην πτήση για... ψυχολογική υποστήριξη!
Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι συχνό το φαινόμενο κάποια ζώα, όπως οι σκύλοι-οδηγοί να επιβιβάζονται κανονικά στο αεροπλάνο. Οι εξαιρέσεις ισχύουν για ορισμένα ζώα, τα οποία όμως, πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας και υγιεινής των αεροπορικών εταιρειών.
Κάπου όμως μπαίνουν και όρια! Πρόσφατα επιβάτης θέλησε να πάρει το παγόνι μαζί της σε πτήση της United Airlines, για... ψυχολογική υποστήριξη. Η αεροπορική αρνήθηκε το αίτημα της γυναίκας, παρότι η ίδια δήλωσε ότι είχε αγοράσει και εισιτήριο.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της United, η εταιρεία είχε ενημερώσει τρεις φορές την επιβάτιδα ότι δεν θα μπορούσε να πάρει στον αέρα το παγόνι της. «Αυτό το ζώο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, για διάφορους λόγους, λόγω βάρους και μεγέθους, μεταξύ άλλων» ανέφερε.
aerodrmoio_united.jpg

Το Ollolai βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του ιταλικού νησιού, στην ορεινή περιοχή της Barbagia, 110 περίπου χιλιόμετρα από το Κάλιαρι.
Τα τελευταία 50 χρόνια ο πληθυσμός της έχει συρρικνωθεί σχεδόν στο μισό (από 2.250 στους 1.300 κατοίκους) και η συνεχιζόμενη υπογεννητικότητα απειλεί να την μετατρέψει σε μία πόλη – «φάντασμα».   Έτσι, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στα εγκαταλελειμμένα σπίτια της, τα περισσότερα εκ των οποίων χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα.
Σύμφωνα με το CNN, δεν είναι η μοναδική πόλη της Ιταλίας που εξαγγέλλει ένα τέτοιο φιλόδοξο σχέδιο, αλλά είναι η πρώτη που το υλοποιεί.   Όπως, όμως, συμβαίνει με όλα εκείνα τα πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, υπάρχει μία «παγίδα» πίσω από την εξευτελιστική αυτή τιμή πώλησης.   Τα περισσότερα από αυτά τα σπίτια είναι σε κακή κατάσταση και οι αγοραστές θα πρέπει να δεχτούν να προβούν σε εκτεταμένη ανακαίνιση τους μέσα στα τρία χρόνια από την αγορά.
Μία ανακαίνιση που είναι πιθανό να ανέλθει στα 25.000 ευρώ. «Έχουμε προϊστορικές καταβολές» δηλώνει ο δήμαρχος του Ollolai, Efisio Arbau. «Η αποστολή μου είναι να αποτρέψω την μοναδική μας παράδοση από το να χαθεί στη λήθη. Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή την πόλη να πεθάνει». Ο ίδιος λέει, ότι παρά το κόστος, όσοι αγοράσουν και ανακαινίσουν τα σπίτια αυτά θα αποκτήσουν κάτι αξιοθαύμαστο.
«Υπάρχουν διαθέσιμα παλιά, παραδοσιακά σπίτια, φτιαγμένα από τον γκρίζο γρανίτη που έχει συλλεχθεί από τα βουνά και τις παραλίες του νησιού» εξηγεί ο Arbau.   Το συνολικό ποσό, δηλαδή τα περίπου 25.000 ευρώ που απαιτούνται για τα σπίτια αυτά, θεωρείται αρκετά ακριβό για ένα μέρος που δεν βρίσκεται τόσο κοντά στη θάλασσα.
Η Σαρδηνία έλκει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο, αλλά η πλειοψηφία τους επιλέγει τις παραθαλάσσιες πόλεις που εκτείνονται στην ακτογραμμή μήκους 1.849 χιλιομέτρων.
Πηγή: lifo.gr

Την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Τζίμι Κίμελ η οποία είχε αποκαλύψει ότι έλαβε 130.000 δολάρια για να μη μιλήσει για τις συναντήσεις που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Λευκός Οίκος πάντως το διέψευσε αμέσως.
Ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποσπάσει τις πληροφορίες για τον Τραμπ. «Σου είπε ότι είσαι πολύ έξυπνη και μάλιστα σου ζήτησε να υπογράψεις ένα DVD σου» της είπε ο Κίμελ, «Προφανώς έχει καλό γούστο», απάντησε χαμογελώντας.
«Είχατε δείπνο μαζί και έβλεπε shark week!», είπες συνέχισε ο Κίμελ και τη ρώτησε αν είναι όλα αυτά αλήθεια, διαβάζοντας τα όσα δήλωσε.
«Νιώθω θύμα του… internet με όσα γράφονται για μένα. Περισσότερο για την οικογένειά μου και την κόρη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Το highlight της συνέντευξης ήταν η στιγμή που ο Τζίμι Κίμελ εμφάνισε
τρία καρότα διαφορετικού μεγέθους κι απλά τη ρώτησε αν θέλει να διαλέξει ένα από αυτά… υπονοώντας να του δείξει το… μέγεθος του πλανητάρχη.
Η ίδια ήταν διστακτική κι έτσι ο παρουσιαστής εμφάνισε δύο μαριονέτες. Η μία έμοιαζε στον Τραμπ και η άλλη στην Στόρμι Ντάνιελς με την ελπίδα να του απαντήσει μέσω αυτών τις ερωτήσεις του.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!