Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Όλες τις επιθυμίες σας, υπόσχεται να πραγματοποιήσει μια νέα υπηρεσία στις ΗΠΑ! Με το αζημίωτο φυσικά…

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής, το Magic μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των πελατών αρκεί βεβαίως να είναι νόμιμα.

Η υπηρεσία λειτουργεί με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS από τον χρήστη. Ακολούθως, τα μηνύματα παραλαμβάνονται και επεξεργάζονται άμεσα από υπαλλήλους της εταιρείας επί 24ωρης και καθημερινής βάσης.

Ο χρήστης λαμβάνει απάντηση στο αίτημά και σύντομα η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα! Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να ζητήσει ό,τι θέλει, αρκεί να είναι νόμιμο και να μπορεί βεβαίως να το… πληρώσει.

Για παράδειγμα, μπορεί να παραγγείλει πίτσα, να κάνει δώρα σε φίλους του, να κλείσει ταξίδια, αλλά και να ψωνίσει αγαθά.

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, όπου οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για τις πληρωμές του και το διαδικτυακό νόμισμα Bitcoin.

http://www.newsbomb.gr
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τζιχαντιστές του ISIS, κρατούν... ομήρους 150 χριστιανούς, ενώ σε μήνυμα τους απειλούν πως οι όμηροι θα έχουν την ίδια τύχη με τους 20 ομήρων Χριστιανούς Κόπτες, που αποκεφαλίστηκαν στη Λιβύη τον προηγούμενο μήνα.

Όπως αναφέρθηκε από το Assyrian Human Rights Network, ο αριθμός των ομήρων πιθανόν να είναι μικρότερος, ίσως 90 με 100, ανάμεσα τους ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα. Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, με ανακοίνωση της, αναφέρει πως οι ΗΠΑ καταδικάζουν την συμπεριφορά των μελών του ISIS, ενώ απαιτούν τη άμεση απελευθέρωση των χριστιανών ομήρων.

Το ISIS, αποτελεί πλέον ίσως την μεγαλύτερη απειλή για σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, αφού στόχος των μελών του "ισλαμικού κράτους", είναι να προσελκύσουν ολοένα και περισσότερους πολίτες από οποιοδήποτε κράτος, απλώνοντας τα πλοκάμια τους όλο και πιο βαθιά με την βοήθεια και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πως όμως καταφέρνει να επιβιώσει αυτή η τρομοκρατική οργάνωση και από ποιόν χρηματοδοτείται; Ειδικοί αναλυτές θεωρούν πως το κυριότερο έσοδο του ισλαμικού κράτους είναι η εκμετάλλευση και πώληση τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου, σε τμήματα της Μ. ανατολής , με κυριότερο αγοραστή τους κατοίκους των νοτίων τμημάτων της Τουρκίας, που συνορεύουν με τη Συρία. Εκτιμάται πως περίπου ένα με δύο εκατομμύρια δολάρια την ημέρα, μπαίνουν στο "ταμείο" του ISIS, από την παραγωγή και πώληση 44.000 βαρελιών πετρελαίου την ημέρα από πετρελαιοπηγές που ελέγχει στην Συρία και άλλα 4.000 βαρέλια από περιοχές του Ιράκ που βρίσκονται υπό την κατοχή των τζιχαντιστών.

Συνολικά οι αναλυτές εκτιμούν ότι σχεδόν 6 εκατομμύρια κάτοικοι αποτελούν τους μόνιμους "πελάτες" των τζιχαντιστών αυτήν την περίοδο για την προμήθεια πετρελαίου.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Την κατάργηση των εξετάσεων στα 55 Πειραματικά Σχολεία ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Το θέμα, αντίθετα, θα εξεταστεί αν θα ισχύσει για τα πέντε Πρότυπα Σχολεία (Ιωνίδειος, Βαρβάκειος, Ανάβρυτα, Ζωσιμαία, Ευαγγελική Σχολή).

«Από του χρόνου το θέμα αυτό θα εξεταστεί αναλυτικά», είπε ο υπουργός Παιδείας, ενώ προανήγγειλε ότι, αντί των εξετάσεων, η εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία, για φέτος, θα γίνεται με κλήρωση.

Ακόμη, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι όποιος μπαίνει με κλήρωση στο Πειραματικό Σχολείο, θα βγαίνει από αυτό χωρίς ενδιάμεσες εξετάσεις ή κληρώσεις.

http://www.seleo.gr 
Η Google ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα θα απαγορεύει κάθε μορφής δημόσιο σεξουαλικό περιεχόμενο στα Blogger sites.

Να σημειωθεί ότι ο τεχνολογικός κολοσσός αρχικά επέτρεπε το σεξουαλικό περιεχόμενο στα sites τα οποία φιλοξενούνται στην πλατφόρμα Blogger. Η πρώτη απαγόρευση ήρθε το 2013 οπότε αποφάσισε να "κόβει" τους χρήστες που τοποθετούν διαφημίσεις σε τέτοιου είδους sites.

Η νέα απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από τις 23 Μαρτίου του 2015.

Η συγκεκριμένη αλλαγή στην πολιτική του Blogger αφορά μονάχα τους διαχειριστές των sites με φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, αφού μετά τις 23 Μαρτίου τέτοιου είδους sites θα γίνουν αυτόματα ιδιωτικά.

Η πρόσβαση τους θα περιορίζεται στον ιδιοκτήτη του site, στους διαχειριστές και σε όσους χρήστες έχουν αποκτήσει πρόσβαση μέσω email.

http://www.seleo.gr 
Καθημερινά από τα χέρια μας περνούν πλαστικά μπουκάλια με νερό, τρόφιμα ή αναψυκτικά. Εάν τα προσέξουμε λίγο καλύτερα θα διακρίνουμε ένα τριγωνικό σύμβολο με έναν αριθμό μέσα. Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός; Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση; Μάλλον κάνατε λάθος!

Ο αριθμός μας φανερώνει τη χημική ουσία από την οποία αποτελείται το πλαστικό.










Όπως δείχνει και η εικόνα με τους αριθμούς μέσα στο τρίγωνο:

Το νούμερο 1 είναι από πολυαιθυλένιο terephalate (PET)

Το νούμερο 2 είναι από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)

Το νούμερο 3 είναι από πολυβινυλικό χλωρίδιο Unplasticised (UPVC) ή
πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)

Το νούμερο 4 είναι από πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE)

Το νούμερο 5 είναι από πολυπροπυλένιο (PP)

Το νούμερο 6 είναι από πολυστυρόλιο (CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)

Το νούμερο 7 είναι από άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάιλον και ακρυλικού


Μερικά από αυτά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό στο τρόφιμο ή το ποτό.

Όσο αυξάνεται ο αριθμός στο τρίγωνο, τόσο πιο επιβλαβές γίνεται για τον οργανισμό μας το υλικό. Θα ήταν καλό λοιπόν την επόμενη φορά γνωρίζοντας τι αντιπροσωπεύει ο κάθε αριθμός  να παρατηρήσουμε από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πλαστικό που κρατάμε.


http://www.flowmagazine.gr
Σχεδόν απόλυτος κυρίαρχος στην αγορά των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων είναι το λειτουργικό σύστημα Android της Google, έχοντας μερίδιο 81,5% παγκοσμίως το 2014, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IDC.

Στη δεύτερη θέση με μερίδιο 14,8% διεθνώς, ελαφρώς μειωμένο έναντι του 2013, βρέθηκε το λογισμικό iOS που “τρέχει” στα iPhones της Apple, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Στο τέταρτο τρίμηνο του 2014 το μερίδιό του iOS πάντως ήταν αυξημένο στο 19,7%.

Τρίτος ισχυρός “παίκτης” στην αγορά δεν υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον, καθώς μαζί το Android και το iOS ελέγχουν περίπου το 96% της παγκόσμιας αγοράς. Το Windows Phone είχε πέρυσι μερίδιο 2,7% (έναντι 3,3% το 2013) και το Blackberry μόλις 0,4% (από 1,9% το 2013).

Η Samsung με το νέο λειτουργικό Tizen που εμφανίστηκε πρόσφατα, φιλοδοξεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της από φέτος.

Σύμφωνα με την IDC, το 2014 πουλήθηκαν περίπου 1,3 δισεκατομμύρια συσκευές κινητών τηλεφώνων και, από αυτά, πάνω από ένα δισεκατομμύριο λειτουργούσαν με Android, ενώ τα 192 εκατομμύρια ήσαν μοντέλα της Apple.

http://www.enikos.gr 

Σε σύγκρουση με το ΑΣΕΠ οδηγείται το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αφορμή τη σημερινή έκδοση πινάκων διάθεσης «διαθέσιμων» εκπαιδευτικών τεχνικής εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ) που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, με χθεσινή του επιστολή ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος είχε ζητήσει από το ΑΣΕΠ να παγώσει η διαδικασία κινητικότητας μέχρι να εκδοθεί η νομοθετική ρύθμιση για την επαναπρόσληψης των απολυμένων και «διαθέσιμων». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κατρούγκαλος είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Γιάννη Καραβοκύρη και είχε λάβει και σχετική διαβεβαίωση. Έτσι, έμεινε έκπληκτος όταν είδε σήμερα την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ την οποία θεώρησε κίνηση unfair εκ μέρους της Ανεξάρτητης Αρχής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επικοινώνησε εκ νέου σήμερα το απόγευμα με τον κ. Καραβοκύρη ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι έχει δώσει σχετική εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να μην προχωρήσουν σε καμία διαδικασία δημοσιοποίησης πινάκων κινητικότητας και απέδωσε την κίνηση αυτή σε λάθος κάποιου υπηρεσιακού, ενώ υποσχέθηκε ότι θα διερευνήσει το θέμα αύριο.
Φαίνεται όμως πως ο αναπληρωτής υπουργός δεν πείσθηκε και γι’ αυτό το λόγο με μία λιτή ανακοίνωση δηλώνει ότι «σε συνέχεια της έκδοσης από το ΑΣΕΠ την 25η Φεβρουαρίου 2015 πινάκων διάθεσης προσωπικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας, ο αν. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε ότι κάθε περαιτέρω σχετική διαδικασία αρμοδιότητας της διοίκησης αναστέλλεται, ενόψει επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης του ζητήματος». 
Να σημειωθεί ότι πηγές του ΑΣΕΠ έλεγαν στην aftodioikisi.gr ότι η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου πίνακα προχώρησε σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας, ωστόσο από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνιζαν ότι επικοινώνησαν με το υπουργείο Παιδείας και τους διαβεβαιώσαν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν απέκλειαν η δημοσιοποίηση του πίνακα να οφείλεται σε “σαμποτάζ” κάποιου υπηρεσιακού του ΑΣΕΠ, “αθωώνοντας” με αυτό τον τρόπο τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής.

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν στην αγορά πολλές γεύσεις καφέ, μια νέα αξιοπερίεργη μόδα φαίνεται να επιβάλλεται στην κατανάλωση του δημοφιλούς ροφήματος.
Η ιδέα ,του να γαρνίρεις τον καφέ σου με μια κουταλιά βούτυρο και λάδι καρύδας, μπορεί να προκαλέσει σε κάποιους καρδιακή προσβολή. Οι θαυμαστές του θεωρούν το ρόφημα, που έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «καφές σφαίρα», ως ένα υποκατάστατο γεύματος καθώς υποστηρίζουν ότι τα λίπη που περιέχει βοηθούν στο να έχεις παρατεταμένη ενέργεια, να καις θερμίδες και να μην νιώθεις πεινασμένος μέχρι το μεσημέρι. Ο δημιουργός αυτού του ροφήματος είναι ο Αμερικανός επιχειρηματίας Ντέιβ Ασπρει, ο οποίος εμπνεύστηκε για την δημιουργία της νέας γεύσης από ένα ταξίδι του στο Θιβέτ, όταν ένας ντόπιος του έδωσε να πιει τσάι , με βούτυρο από γιακ, για να πάρει δυνάμεις.

Ο Ασπρει δοκίμασε να κάνει το ίδιο με τον καφέ και το αποτέλεσμα είναι ένα παχύ ελαιώδες ρόφημα που σου αφήνει μια γεύση καρύδας στον ουρανίσκο για πολύ ώρα. Οι διατροφολόγοι διχάζονται όσον αφορά την διατροφική αξία του νέου ροφήματος. Οι υπέρμαχοι του υποστηρίζουν ότι ο καφές με βούτυρο περιέχει συστατικά,όπως αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τον καρκίνο, καλή χοληστερίνη , βιταμίνη Κ2, λιπαρά οξέα ωμέγα -3, τα οποία βοηθούν την καλή λειτουργία  του εγκέφαλου, την αντοχή και το ανοσοποιητικό σύστημα. Ετσι, το σώμα χρησιμοποιεί τα κορεσμένα λίπη του βουτύρου ως καύσιμο για τον οργανισμό και μειώνει την αίσθηση της πείνας,όπως υποστηρίζουν.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν διατροφολόγοι που φοβούνται ότι η μεγάλη κατανάλωση βουτύρου θα μπορούσε να ανεβάσει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα, αυξάνοντας τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Ενας ειδικός διευκρινίζει ότι το ρόφημα μπορεί να δίνει ενέργεια σε αυτούς που ξοδεύουν αρκετή ενέργεια αλλά για αυτούς που έχουν συνηθίσει στην καθιστική ζωή το ρόφημα θα προσθέσει περισσότερα λίπη στον οργανισμό τους. Μάλιστα, συνιστά την παραδοσιακή κατανάλωση καφέ, κάτι που είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας καθώς υπάρχει μια πληθώρα γεύσεων, οι οποίες μας προκαλούν να τις δοκιμάσουμε .
Πηγή: iefimerida.gr
Ένας φοιτητής από το Σικάγο κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση καθώς όπως υποστηρίζει, θέλησε να αναπαραστήσει με την κοπέλα του σκηνές από την ταινία "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι".

Ο Μοχάμαντ Χοσάιν, 19 ετών, που σπουδάζει μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι, παραμένει προφυλακισμένος αφού ο δικαστής της κομητείας Κουκ, Άνταμ Μπουρζουά, αποφάσισε προς μεγάλη έκπληξη του κατηγορούμενου να του επιβάλει εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο νεαρός κάλεσε στο δωμάτιό του στις φοιτητικές εστίες με μια κοπέλα με την οποία "είχαν ήδη έρθει κοντά". Της έδεσε τα χέρια και τα πόδια, της έκλεισε τα μάτια και τη φίμωσε με μια γραβάτα προτού αρχίσει να την δέρνει με μια ζώνη και με τα χέρια του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κοπέλα του είπε ότι πονούσε και του ζήτησε να σταματήσουν αλλά εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά. Το θύμα του κατάφερε τελικά να λυθεί και να φύγει.

Ο Χοσάιν συνελήφθη το ίδιο βράδυ. Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία του πανεπιστημίου υποστήριξε ότι έπαιζαν μια σκηνή από την ταινία αλλά παραδέχτηκε ότι "έκανε κάτι κακό".

Η δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο πελάτης της νόμιζε πως η φίλη του είχε συναινέσει.

Η ταινία του Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, προβάλλεται από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αφηγείται τη σαδομαζοχιστική σχέση του εκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι και της φοιτήτριας Αναστάζια Στιλ. Παρά τη μάλλον ψυχρή υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κριτικοί, η ταινία παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού μποξ όφις και μέχρι στιγμής έχει έσοδα 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

http://www.enikos.gr 

Νευρικοί τραπεζίτες και ανυπόμονοι επιχειρηματίες ξέχασαν τα άγχη τους, καθώς βρέθηκαν μπροστά σε ένα σέξι θέαμα το πρωί πριν πάνε στην εργασία τους. Δίμετρες καλλονές έκαναν πασαρέλα στο μετρό του Λονδίνου, φορώντας μόνο τα καυτά εσώρουχα τους. Η επίδειξη μόδας στήθηκε στην αποβάθρα του σταθμού Tottenham Court Road με την υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου να δίνει την σχετική άδεια. «Η μάρκα εσωρούχων Bluebella έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την απόλαυση. Σκεφτήκαμε ότι μια πασαρέλα στο σταθμό του μετρό, με την συμμετοχή πανέμορφωνμοντέλων, θα φτιάξει το κέφι των περαστικών λίγο πριν πάνε για δουλειά» δήλωσε η σχεδιάστρια Emily Bendell.
m-5_7

m-527_16

m-2_10

Μια νέα υπηρεσία στις ΗΠΑ, με την ονομασία Magic, υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες, με το αζημίωτο φυσικά.
Όπως τονίζουν οι δημιουργοί της εφαρμογής, το Magic μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των πελατών αρκεί βεβαίως να είναι νόμιμα.
Η υπηρεσία Magic λειτουργεί με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS από τον χρήστη. Ακολούθως, τα μηνύματα παραλαμβάνονται και επεξεργάζονται άμεσα από υπαλλήλους της εταιρείας επί 24ωρης και καθημερινής βάσης. Ο χρήστης λαμβάνει απάντηση στο αίτημά και σύντομα η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα!
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει ότι θέλει, αρκεί να είναι νόμιμο και να μπορεί βεβαίως να το πληρώσει. Για παράδειγμα, μπορεί να παραγγείλει πίτσα, να κάνει δώρα σε φίλους του, να κλείσει ταξίδια αλλά και να ψωνίσει αγαθά.
Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Μάλιστα, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για τις πληρωμές του και το διαδικτυακό νόμισμα Bitcoin.

Είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Υπολογιστής, τηλεόραση, tablet, smartphone. Πλέον η καθημερινότητα του ανθρώπου είναι μπροστά σε μία οθόνη. Τα μάτια όμως… διαμαρτύρονται.
Ιδιαίτερα όσοι εργάζονται μπροστά σε έναν υπολογιστή αναγνωρίζουν εύκολα τα συμπτώματα. Τα βιώνουν κάθε απόγευμα, όταν ήδη έχουν καταγράψει αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη. Θολή όραση, ενοχλήσεις, κούραση, πονοκέφαλος. Είναι μία από τις ασθένειες της εποχής.
Υπάρχουν όμως τρόποι να προστατευθούν τα μάτια από τις παρενέργειες που έχει η… κυριαρχία της οθόνης στη ζωή μας και το Business Insider παρουσίασε τέσσερις από αυτές.
Μεγαλώστε το κείμενο
Το να κοιτάτε ένα μικρό κείμενο μπορεί να σας κάνει να αλληθωρίσετε και να φέρετε το πρόσωπό σας πιο κοντά στην οθόνη, κάτι που οδηγεί σε κούραση και πονοκεφάλους ανάμεσα σε άλλα. Οπότε μεγαλώστε τη γραμματοσειρά και τη χρωματική αντίθεση για να μπορείτε να διαβάζετε πιο εύκολα.
Ανοιγοκλείστε τα μάτια
Οταν κοιτάζουμε μία οθόνη ξεχνάμε να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια, κάτι που τα ξηραίνει. Είναι δύσκολο να το θυμάται κανείς, αλλά προσπαθήστε να το κάνετε. Οι σταγόνες είναι μία άλλη απλή και χρήσιμη λύση για να μην ξηραίνονται τα μάτια.
Προσαρμόστε τη φωτεινότητα
Η αντηλιά στην οθόνη μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια και πονοκεφάλους. Προσαρμόστε τη φωτεινότητα ώστε να εμποδίσετε τις αντανακλάσεις στην οθόνη σας ή μπορείτε να βάλετε ένα ειδικό φίλτρο.
Ο κανόνας 20-20
Μετά από 20 λεπτά δουλειάς, κάντε 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα κοιτάζοντας κάτι που βρίσκεται έξι μέτρα μακριά. Τα μάτια σας έχουν μύες που τα βοηθούν να κινούνται και να εστιάσουν σε διαφορετικά αντικείμενα. Ομως, αν κοιτάζουμε μία οθόνη, στην ίδια απόσταση, για ώρες, αυτοί οι μύες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν όταν τους κινούμε ξανά.
aftodioikisi.gr
Τελικά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Στις ΗΠΑ που το φορολογικό και συνταξιοδοτικό σύστημα είναι ιδιαίτερα αυστηρό (πόσο μάλλον για τους παραβάτες και τους φοροφυγάδες), ένας επιτήδειος κατάφερε να εξαπατήσει την κυβέρνηση της χώρας και να εισπράττει επί 29 χρόνια τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του!

Σύμφωνα με τις αρχές ο Nicholas Severino Jr. από το Νιου Τζέρσεϊ αποκόμισε με αυτόν τον τρόπο περίπου 243.000 δολάρια. Ο 62χρονος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες που μπορούν να τον στείλουν ακόμα και 10 χρόνια φυλακή.

Η απάτη είχε ξεκινήσει από τον πατέρα του Severino ο οποίος εργαζόταν σε δεύτερη δουλειά υπό πλαστά στοιχεία βάσει των οποίων και ο ίδιος εισέπραττε παράνομα επιδόματα!

http://www.thestival.gr
Η διαφημιστική καμπάνια του δημάρχου του Μπεζιέ, με την οποία ανακοινώνει τον εξοπλισμό της δημοτικής αστυνομίας της πόλης με περίστροφα, έχει προκαλέσει σάλο στην Γαλλία. «Τώρα, η Δημοτική Αστυνομία έχει ένα καινούριο φίλο» είναι το σύνθημα που μεταξύ άλλων προκάλεσε στην επέμβαση του υπ. Εσωτερικών της χώρας. Ο Ρομπέρ Μέναρ, εξελέγη δήμαρχος του Μπεζιέ, πόλης της νότιας Γαλλίας, το 2014, με την υποστήριξη του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Μαρί Λεπέν. Έχει ήδη πάρει διάφορα συντηρητικά μέτρά. Το τελευταίο μέτρο που αποφάσισε είναι να εξοπλίσει τη δημοτική αστυνομία της πόλης με όπλα, δικαίωμα που πάντως του δίνει το Σύνταγμα της χώρας. Η διαφημιστική του καμπάνια με σύνθημα «Τώρα, η Δημοτική αστυνομία έχει έναν καινούργιο φίλο» και με αφίσες που απεικονίζουν ένα περίστροφο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. H δημοτική αντιπολίτευση και τα υπολοίπα κόμματα της Γαλλίας κατηγόρησαν τον δήμαρχο ότι μετατρέπει την πόλη σε Άγρια Δύση.

http://www.aftodioikisi.gr 
Μία σοκολάτα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, υπόσχεται να επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος και να χαρίσει στις 50άρες το δέρμα 20άρας.

Η σοκολάτα που θα ονομάζεται «Esthechoc» είναι δημιούργημα των επιστημόνων του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, οι οποίοι κατόρθωσαν να εμπλουτίσουν την πιο αγαπημένη λιχουδιά του κόσμου με πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες.

Πρόκειται για την ασταξανθίνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και την φλαβανόλη που μειώνει την «κακή» (LDL) χοληστερόλη.

Το όνομά της αποτελεί σύντμηση των λέξεων «αισθητική» και «σοκολάτα», όπως αναγράφονται στα αγγλικά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα μελέτες, τα αποτελέσματα που θα φέρνει θα είναι θεαματικά, καθώς βελτιώνει τη φυσιολογία του δέρματος και επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτες των γυναικών ηλικίας 50-60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι όσοι εθελοντές έτρωγαν καθημερινά και επί τρεις εβδομάδες την σοκολάτα είχαν λιγότερη φλεγμονή στο αίμα και καλύτερη κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες.

Η «μαγική» σοκολάτα θα παρασκευάζεται από την Lycotec και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας, αποτελεί προϊόν 10 ετών ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 εθελοντές.

Η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στην 13η Παγκόσμια Σύνοδο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS) , που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βρετανία, σε συσκευασία που θα περιέχουν 21 πλακίδια (δόση για τρεις εβδομάδες), ενώ η τιμή της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!