Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016


Ένα online σύστημα που δημιούργησαν βρετανοί επιστήμονες, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να υπολογίσει μόνη της πόσες πιθανότητες έχει να πιάσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, ανάλογα με τα δεδομένα κάθε ξεχωριστής περίπτωσης.

Το σύστημα έχει «εκπαιδευθεί» με βάση στοιχεία από περίπου 113.900 γυναίκες, που είχαν κάνει διαδοχικές προσπάθειες εξωσωματικής (συνολικά 184.269).

Η ηλικία είναι ο πιο σημαντικός παράγων επιτυχίας ή αποτυχίας. Μετά τα 30, οι πιθανότητες μειώνονται σταδιακά.

Ενδεικτικά, μια γυναίκα 30 ετών με δύο χρόνια ανεξήγητης υπογονιμότητας (η οποία ξεκίνησε στα 28 της τις προσπάθειες να κάνει παιδί με τον σύντροφό της) έχει κατά μέσο όρο πιθανότητα 46% να «πιάσει» παιδί με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής και 79% με την τρίτη.

Ο «υπολογιστής» κάνει προβλέψεις επιτυχίας για έως έξι κύκλους εξωσωματικής και λαμβάνει υπόψη την τυχόν χρήση κατεψυγμένων γονιμοποιημένων ωαρίων, τον αριθμό των εμβρύων που θα καταψυχθούν, τον αριθμό των ωαρίων που συλλέγονται κάθε φορά, την υγεία των εμβρύων που μεταφέρονται στη μήτρα κ.α.

Το σύστημα, που μπορεί να αξιοποιηθεί και από γιατρούς και κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, αναπτύχθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν στη Σκωτία, με επικεφαλής τον ειδικό στην ιατρική στατιστική Ντέηβιντ ΜακΛέρνον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό 'British Medical Journal'.

Κατά την πιο συνηθισμένη τεχνική της εξωσωματικής, ένα ωάριο αφαιρείται από τις ωοθήκες της γυναίκας και γονιμοποιείται από σπερματοζωάριο στο εργαστήριο.

Στη συνέχεια, το γονιμοποιημένο ωάριο (έμβρυο) είτε εισάγεται στη μήτρα της γυναίκας για να αναπτυχθεί, είτε καταψύχεται για μελλοντική χρήση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν ωάρια ή/και σπερματοζωάρια από δότες.

Μία συχνή εναλλακτική μέθοδος εξωσωματικής είναι η σπερματέγχυση.

Το σύστημα, που κάνει προβλέψεις και τις δύο μεθόδους αυτές της εξωσωματικής, προς το παρόν δεν παίρνει υποψη του παράγοντες όπως το βάρος της γυναίκας, το κάπνισμα, την κατανάλωση του αλκοόλ κ.α.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου προχώρησε ένας Ισπανός, αφότου ανακάλυψε ότι μια φωτογραφία του την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο χρησιμοποιήθηκε ως προειδοποίηση για τις συνέπειες του καπνίσματος σε πακέτα τσιγάρων!
Η εικόνα δείχνει τον 54χρονο άνδρα από τη Γαλικία να είναι συνδεδεμένος με συσκευή οξυγόνου, με την προειδοποίηση στα ελληνικά να αναφέρει ότι «το κάπνισμα προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και αναπηρία».
Ο ίδιος εκτιμά ότι η φωτογραφία, που χρησιμοποιείται σε πακέτα τσιγάρων, τραβήχθηκε ενώ ήταν σε αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο της ισπανικής πόλης Κομποστέλα, πριν από τρία χρόνια.
Γνωστός μόνο από τα αρχικά FJTA, ο 54χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον του νοσοκομείου, λέγοντας ότι οι γείτονές του είδαν τη φωτογραφία και τον αναγνώρισαν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κάπνισμα, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν καπνίζει και ότι είχε μπει στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση στην πλάτη του, μετά από χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Από την πλευρά του, το νοσοκομείο τώρα διεξάγει έρευνα για το πώς η φωτογραφία ενός μη καπνιστή κατέληξε να μπει στα πακέτα τσιγάρων στην ισπανική επικράτεια -και όχι μόνο- χωρίς τη συγκατάθεσή του…
kapnismafoto10

Είναι πλέον συνηθισμένο να αλλάζουμε smartphone συχνά, με κάποιους χρήστες να κρατάνε συσκευές μόνο μερικούς μήνες.

Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως που καταλήγουν όλα αυτά τα τηλέφωνα, όταν πάψουν να χρησιμοποιούνται;

Σύμφωνα με έρευνα της Blanccο, το 14% των χρηστών smartphones, κρατάει την παλιά του συσκευή αφού αγοράσει κάποια νεότερη, όμως δεν την αξιοποιεί με κάποιο τρόπο, αφήνοντάς την πρακτικά να... σκονίζεται σε κάποιο συρτάρι ή ράφι.

Το 9% των χρηστών πουλά το παλιό του τηλέφωνο μέσω κάποιας online πλατφόρμας όπως το e-bay, ενώ μόλις το 5% προχωρά στην ανακύκλωση του τηλεφώνου.

Δεν λείπουν φυσικά και οι... πιο σκληροπυρηνικοί: Το 2% των ερωτηθέντων καταστρέφουν τις παλιές τους συσκευές όταν προμηθευτούν κάποια νεότερη!

Αρκετοί επίσης προτιμούν να ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή με κάποιο πιο σύγχρονο μοντέλο, εφόσον ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας με τον οποίο συνεργάζονται, τους δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Πάντως, οι περισσότεροι φαίνεται ότι λειτουργούμε -ευτυχώς- αλτρουιστικά, δωρίζοντας τα smartphones που δεν χρειαζόμαστε πλέον σε συγγενείς και φίλους.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Όπως παρατηρήθηκε στις προεκλογικές του ομιλίες, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει... εμμονή με την Κίνα.

Χρησιμοποίησε τόσο πολύ τη λέξη «China», που το YouTube γέμισε με βίντεο του τύπου «Donald Trump says China».

Τώρα ήρθε η σειρά της Κίνας να αποκτήσει εμμονή με έναν χρυσό φασιανό, που είναι... φτυστός ο Τραμπ.



Το πουλί που φιλοξενείται στον ζωολογικό κήπο της πόλης Χανγκτσόου στην επαρχία Τσετσιάνγκ κάνει πάταγο, αφού συγκεντρώνει πλήθη τουριστών μπροστά στο κλουβί του.

Το όνομά του είναι Μικρός Κόκκινος και το είδος του απαντάται κυρίως στα δάση και τα βουνά της δυτικής Κίνας.

Το χαρακτηριστικό τους είναι το χρυσαφί λοφίο στο κεφάλι και το κόκκινο σώμα.



Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, ο φασιανός είναι... φτυστός ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ!

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι η υγιεινή διατροφή και η συστηματική γυμναστική είναι απαραίτητες για την υγεία. Τι γίνεται όμως με τον ύπνο;

Περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας κοιμισμένοι και οι γιατροί λένε ότι ο ύπνος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για να είμαστε γεροί και δυνατοί. Τέσσερις στους πέντε ενήλικες, όμως, περνούν τουλάχιστον μία νύχτα την εβδομάδα στριφογυρίζοντας στα κρεβάτια τους, ξυπνώντας μέσα στη νύχτα, αργώντας να κοιμηθούν ή/και βλέποντας άσχημα όνειρα, με συνέπεια το πρωί να νιώθουν εξαντλημένοι.

Τι μπορεί να κάνει κανείς;

Το πρώτο και σημαντικότερο, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς», είναι να βρείτε πόσο ύπνο χρειάζεστε πραγματικά. Αν είστε μονίμως κουρασμένοι το πρωί, το πιθανότερο είναι ότι δεν κοιμάστε αρκετά. Το πόσο ακριβώς χρειάζεστε, μόνον εσείς μπορείτε να το καθορίσετε, αλλά η επιστήμη έχει ορισμένες πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν.

Μελέτες έχουν δείξει πως οι ενήλικες που κοιμούνται τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ είναι πιο υγιείς και ζουν περισσότερο, ενώ αντιθέτως όσοι κοιμούνται λιγότερο διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εκδηλώσεως πλήθους προβλημάτων υγείας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η παχυσαρκία, η καρδιοπάθεια, η κατάθλιψη και η διαταραγμένη ανοσοποιητική λειτουργία.

Ωστόσο, οι ανάγκες σε ύπνο παρουσιάζουν μεγάλη διακύμανση από άτομο σε άτομο, διότι επηρεάζονται από παράγοντες όπως η ηλικία, τα γονίδια, ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον.

Σε ό,τι αφορά την ηλικία, οι αναθεωρημένες συστάσεις του Εθνικού Ιδρύματος Υπνου (NSF) των ΗΠΑ προτείνουν ένα ωράριο ύπνου με βάση αυτήν. Ετσι, στους εφήβους (ηλικίες 14-17 ετών) συνιστώνται 8-10 ώρες ύπνου, στους ενηλίκους 18-64 ετών συνιστώνται 7-9 ώρες και στους ηλικιωμένους (άνω των 65 ετών) 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ.

Αν και οι αριθμοί αυτοί είναι χρήσιμοι, δεν σημαίνει πως αντιπροσωπεύουν υποχρεωτικώς τις ανάγκες κάθε ατόμου διότι, όπως προαναφέρθηκε, εξαρτώνται και από τα γονίδια και τις συνήθειές μας.

Τι να κάνετε

Το πρώτο που πρέπει να κάνει όποιος θέλει να μάθει αν κοιμάται αρκετά είναι να παρατηρήσει πώς αισθάνεται το πρωί. Αν συχνά νιώθει κουρασμένος στη δουλειά, αισθάνεται υπνηλία το μεσημέρι ή αποκοιμιέται στο λεωφορείο καθ’ οδόν ή επιστρέφοντας από τη δουλειά, σημαίνει ότι δεν κοιμάται αρκετά.

Αν κοιμάται 7-8 ώρες κάθε βράδυ αλλά ακόμα σέρνεται, ίσως πάσχει από κάποια διαταραχή ύπνου που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί ήσυχα. Σε τέτοια περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευθεί έναν ειδικό στον ύπνο.

Αν δεν είναι σίγουρος, ας κρατήσει για μία εβδομάδα ένα ημερολόγιο ύπνου: να γράφει την ώρα που πάει για ύπνο και την ώρα που ξυπνάει, σημειώνοντας κάθε πρωί πόση ώρα χρειάστηκε για να αποκοιμηθεί τη νύχτα και αν, πόσες φορές και για πόση ώρα ξύπνησε στη διάρκειά της. Να σημειώνει επίσης πώς νιώθει κάθε πρωί. Τα στοιχεία αυτά όχι μόνο μπορούν να δείξουν πολλά για τις συνήθειές του, αλλά θα τον βοηθήσουν αν πάει στον γιατρό.

Μια άλλη πολύ καλή λύση είναι το πείραμα των διακοπών. Αν έχετε άδεια στις γιορτές, φροντίστε να πηγαίνετε κάθε βράδυ επί τουλάχιστον μία εβδομάδα (ιδανικά χρειάζονται δύο) για ύπνο την ίδια ακριβώς ώρα και να ξυπνάτε το πρωί χωρίς ξυπνητήρι. Λογικά τις πρώτες μέρες θα κοιμάστε περισσότερο, οπότε τα πρώτα στοιχεία δεν βοηθούν. Στη συνέχεια, όμως, αν δείτε ότι σταθεροποιείστε σε κάποιο ωράριο, θα ξέρετε πόσες ώρες ύπνου χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Μόλις βρείτε τις ώρες, μπορείτε να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας όταν τελειώσουν οι διακοπές ώστε να είστε ξεκούραστοι κάθε πρωί.

Πηγή: tanea.gr

Αχ αυτό το Facebook. Παίζει μέχρι και ρόλο… διαμεσολαβητή.

Πριν λίγο καιρό ο Michael Douglas είχε αποκαλύψει πως ο Val Kilmer πάσχει από καρκίνο στον λάρυγγα.

Ο ηθοποιός τον διέψευσε και μετά υπήρξε μια ψυχρότητα ανάμεσά τους.

Τα ξαναβρήκαν όμως… Ο Val Kilmer έγραψε στο facebook: «Έγραψε ένα σημείωμα και απολογήθηκε για όσα είπε… και δήλωσε ευγνώμων που έμαθε ότι είμαι καλά».

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Λίγο πριν κυκλοφορήσει η ταινία «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» (Fantastic Beasts and Where to Fins Them), η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου, όλοι βρισκόμαστε σε ρυθμούς Harry Potter. Έτσι και το CineFix ετοίμασε ένα βίντεο με 7 πράγματα που, μάλλον, δεν γνωρίζετε για το Harry Potter. Εμείς, πάντα δεν γνωρίζαμε τα περισσότερα από αυτά!
Οι κοιτώνες των μαθητών
Καθώς τα χρόνια περνούν, οι κοιτώνες αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν οι χαρακτήρες της ταινίας. Αυτό που φαίνεται να μην αλλάζει είναι το μέγεθος των κρεβατιών.
Σκηνοθεσία
Την πρώτη ταινία θα σκηνοθετούσε ο Steven Spielberg, αλλά είχε διαφορές με την J.K. Rowling και τελικά την ταινία σκηνοθέτησε ο Chris Columbus. Ίσως μία από τις διαφορές που είχαν να ήταν ότι ο Spielberg, ήθελε άλλος ηθοποιός να υποδυθεί τον Harry Potter.
Το λάθος χρώμα των ματιών
Στα βιβλία τα μάτια του Harry Potter έχουν πράσινο χρώμα, αλλά ο λόγος που στις ταινίες δεν μπορούσαν να κάνουν τα μάτια του Daniel Radcliffe πράσινα είναι ότι είχε κακή αντίδραση στους χρωματιστούς φακούς επαφής και ήταν μεγαλύτερος κόπος να προσπαθήσουν να τους αλλάξουν χρώμα. Στο τέλος, ακόμα και η J.K. Rowling θεώρησε ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.
Βόλντεμορτ
Ξέρουμε ότι ο Ralph Fiennes έπαιζε τον ρόλο του Βόλντεμορτ, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι ο ηθοποιός που έπαιζε τον νεαρό εαυτό του είναι συγγενής του και συγκεκριμένα, ανιψιός του.
Quidditch
Το Quidditch ήταν ένα μεγάλο κομμάτι όλων των ταινιών και το ίδιο και οι ιπτάμενες σκούπες με τις οποίες παιζόταν. Οι άνθρωποι που έφτιαχναν όλα τα props είχαν ένα δύσκολο έργο με τις συγκεκριμένες σκούπες, αφού αφενός έπρεπε να μοιάζουν μαγικές και αφετέρου να είναι αρκετά ανθεκτικές ώστε να μπορούν να σηκώσουν το βάρος ενός ενήλικα.
Moaning Myrtle
Όλοι οι ηθοποιοί μεγάλωσαν μπροστά στα μάτια μας, καθώς περνούσαν τα χρόνια, και οι περισσότεροι είναι στην ηλικία του ρόλου που υποδύονται. Υπάρχει μία ηθοποιός, όμως, η οποία ήταν 22 χρόνια μεγαλύτερη από τον ρόλο που υποδύεται. Πρόκειται για τον ρόλο της «Μυρτιάς που κλαίει» (Moaning Myrtle), το 14χρονο φάντασμα που υποδύεται στην πραγματικότητα η Shirley Henderson, που τότε ήταν 36 ετών.
Το χαρακτηριστικό σημάδι
Έγιναν 8 ταινίες μέσα σε 10 χρόνια και όλο αυτόν το διάστημα, οι υπεύθυνοι των ταινιών έβαλαν γύρω στις 2.000 φορές το χαρακτηριστικό σημάδι στο κούτελο του Daniel Radcliffe. Επιπλέον χρειάστηκαν 160 ζευγάρια γυαλιά μυωπίας, μέσα σε αυτό τον διάστημα. Ο λόγος δεν ήταν ότι ο Daniel Radcliffe τα έσπαγε, αλλά ότι κάποιος τα έκλεβε συνέχεια για να τα πουλήσει στο διαδίκτυο!

Η μόνιμη απαισιοδοξία αποτελεί ισχυρό παράγοντα κινδύνου για θάνατο από στεφανιαία νόσο, ενώ από την άλλη η αισιοδοξία δεν φαίνεται να προστατεύει εξίσου την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα φινλανδική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μίκο Πανκαλάινεν του Τμήματος Ψυχιατρικής του Κεντρικού Νοσοκομείου του Λάχτι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "BMC Public Health", ανέλυσαν στοιχεία για περίπου 2.300 άτομα 52 έως 76 ετών, σε βάθος 11ετίας.

Διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι με μεγαλύτερα επίπεδα πεσιμισμού είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα καρδιαγγειακού κινδύνου.

Ως πεσιμισμός θεωρείται η προσμονή των ανθρώπων ότι στο μέλλον θα συμβούν άσχημα ή ανεπιθύμητα πράγματα.

Οι πιο απαισιόδοξοι άνθρωποι είχαν κατά μέσο όρο 2,2 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από την καρδιά τους, σε σχέση με όσους ήσαν οι λιγότερο απαισιόδοξοι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
STEPHEN HAWKING
Σύμφωνα με τον Στίβεν Χόκινγκ οι μέρες μας είναι μετρημένες – εκτός κι αν βρούμε έναν νέο πλανήτη για να κατοικήσουμε, όπως αναφέρει το Business Insider.
Kατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του που πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο αναγνωρισμένος θεωρητικός φυσικός, είπε ότι η ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη έχει μόνο 1.000 χρόνια ζωής μπροστά της.
Στα 74 του, ο Χόκινγκ έχει προειδοποιήσει πολλές φορές για την καταδικασμένη μοίρα μας, και έχει επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει ο πυρηνικός πόλεμος καθώς και η επερχόμενη απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Έχει υπογραμμίσει επίσης ότι η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της ανθρωπότητας.
Η μόνη μας ελπίδα είναι να βρούμε άλλον πλανήτη για να κατοικήσουμε, σύμφωνα με τον Χόκινγκ.
«Θα πρέπει να κάνουμε κάτι για το μέλλον της ανθρωπότητας. Δεν νομίζω ότι η ανθρωπότητα θα επιβιώσει για περισσότερο από 1.000 χρόνια αν δεν διαφύγει από τον εύθραυστο πλανήτη μας».

Πριν μερικά 24ωρα, Google και Facebook ανακοίνωσαν έκτακτα μέτρα για να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν ψεύτικες ιστοσελίδες “ενημέρωσης” εν μέσω των πρόσφατων κατηγοριών πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν στην ευρεία παραπληροφόρηση.
Σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε πως ευελπιστεί «σύντομα» να είναι σε θέση να ανακοινώσει τα μέτρα που θα ληφθούν, προκειμένου να σταματήσει η ανάρτηση ειδήσεων που δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια. Πρόσθεσε, επίσης, ότι το 99% των ειδήσεων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα «είναι αυθεντικές».
«Μόνο ένα μικρό μέρος είναι ψευδείς ειδήσεις ή φάρσες. Οι φάρσες δεν περιορίζονται σε μια κομματική άποψη, ή ακόμα μόνο στην πολιτική», δήλωσε ο ιδρυτής του Facebook.
Στο πλαίσιο αυτό, η Melissa Zimdars επίκουρη καθηγήτρια Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνιών στο Merrimack College συγκέντρωσε όλες εκείνες τις ιστοσελίδες όπου μπορεί κανείς να βρει ψευδές ειδήσεις.
Αυτά είναι τα σάιτ όπου, σύμφωνα με την Zimdars, μεταδίδουν hoax:
  • 100PercentFedUp.com
  • EnduringVision.com
  • PakAlertPress.com
  • 21stCenturyWire.com
  • FPRNradio.com
  • PoliticalBlindSpot.com
  • 70news.wordpress.com
  • The Free Thought Project
  • PoliticalEars.com
  • Abcnews.com.co
  • GeoEngineeringWatch.org
  • Politicalo
  • ActivistPost.com
  • PoliticusUSA
  • Addicting Info
  • GovtSlaves.info
  • PrisonPlanet.com
  • AmericanNews.com
  • GulagBound.com
  • PrisonPlanet.tv
  • AnonNews.co
  • HangTheBankers.com
  • Associated Media Coverage
  • HumansAreFree.com
  • ProjectVeritas
  • BeforeItsNews.com
  • Being Liberal
  • IfYouOnlyNews
  • React 365
  • BigAmericanNews.com
  • Indecision Forever
  • RealFarmacy.com
  • BigPZone.com
  • IJR (Independent Journal Review)
  • Bipartisan Report
  • InfoWars
  • RedFlagNews.com
  • BizPac Review
  • Infowars.com
  • Red State (3)
  • Blue Nation Review
  • IntelliHub.com
  • Breitbart
  • Inquisitor.com
  • JonesReport.com
  • Satira Tribune
  • LewRockwell.com
  • Chronicle.su
  • Liberal America
  • The Blaze50
  • CivicTribune.com
  • LibertyTalk.fm
  • The Free Thought Project
  • LibertyUnyielding
  • CoastToCoastAM.com
  • LibertyVideos.org
  • CollectiveEvolution
  • LMR/LibertyMovementRadio.com
  • The Other 98%
  • ConsciousLifeNews.com
  • MediaMass.net
  • The Reporterz
  • ConservativeOutfitters.com
  • MegynKelly.us
  • The Stately Harold
  • ConspiracyWire (WideAwakeAmerica.com)
  • MSNBC.com.co
  • TheDailySheeple.com
  • CountdownToZeroTime.com
  • MSNBC.website
  • TheNewsNerd.com
  • CounterPsyOps.com
  • TheRunDownLive.com
  • National Report
  • TheUsPatriot.com
  • CreamBMP.com
  • NationalReport.net
  • TruthFrequencyRadio.com
  • DailyBuzzLive.com
  • NaturalNews.com
  • Twitchy.com
  • DailyCurrant.com
  • NC Scooper
  • UnconfirmedSources.com
  • NCT (New Century Times)
  • Daily Wire
  • News Examiner
  • USA Supreme
  • DCClothesLine.com
  • News-Hound.com
  • US.Blasting.News
  • DCGazette.com
  • NewsBiscuit.com
  • US Uncut
  • DerfMagazine.com
  • VeteransToday.com
  • Disclose.tv
  • DrudgeReport.com.co
  • Newswatch 28
  • WakingUpWisconsin.com50
  • Newswatch 33
  • Winning Democrats
  • DuhProgressive.com
  • NewsWire-24.com
  • WitScience.org
  • Embols.com
  • NoDisInfo.com
  • World Net Daily
  • Empire Herald
  • Now8News
  • Empire News
  • NowTheEndBegins.com
  • WorldTruth.tv
  • EmpireNews.com
  • Occupy Democrats
  • ZeroHedge
  • Endingthefed.com
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!