Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ανάβει φωτιές το «Nympomaniac» του δανού σκηνοθέτη Η Τζο είναι μια νυμφομανής που βρίσκεται τραυματισμένη και μισολιπόθυμη σε ένα ερημικό σοκάκι. Ένας περαστικός, ο Σέλιγκμαν, θα την περιμαζέψει κι εκείνη θα αρχίσει να διηγείται στον άγνωστο σωτήρα της τις σεξουαλικές εμπειρίες της.

Η νέα ταινία του ανατρεπτικού, δανού σκηνοθέτη Λαρς Φον Τριερ, «Nymphomaniac», αναμένεται να ανάψει φωτιές στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το πέμπτο teaser της ταινίας κυκλοφόρησε στο ίντερνετ αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για το πιο φιλόδοξο εγχείρημα στην καριέρα του Δανού βιρτουόζου που πυροδότησε ήδη αντιδράσεις και αναμένεται να διχάσει τους θεατές.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, είδαν το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές διάσημοι ηθοποιοί φωτογραφίζονται την ώρα που φτάνουν στη σεξουαλική κορύφωση. Πρόκειται για τους Ούμα Θέρμαν, Βίλεμ Νταφόε, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρόλ Γκένσμπουργκ και πολλούς άλλους.

Πολλοί θεώρησαν ότι οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές, ενώ ορισμένοι κριτικοί αναφέρουν ότι το «Nymphomaniac» «ασελγεί πάνω στην έβδομη τέχνη».

 Σε μια προσπάθεια πάντως να «μαλακώσει» τις αντιδράσεις, ο Λαρς φον Τρίερ θα βγάλει στις αίθουσες την συγκεκριμένη ταινία σε δύο εκδοχές: τη softcore και τη hardcore.

http://www.pinnokio.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!