Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, στις 10 Νοεμβρίου, του αθλητικού γεγονότος με διεθνή εμβέλεια, που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Μαζικές είναι και φέτος οι συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα πέραν της κλασικής διαδρομής των 42.195 μέτρων, σύμφωνα με το Δήμο Αθηναίων.

Στο πλαίσιο του κλασικού Μαραθωνίου διεξάγονται ακόμη αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, αγώνες δρόμου για παιδιά, δυναμικό βάδισμα και αγώνες Special Olympics.

Η εκκίνηση του Μαραθωνίου Δρόμου και του Δυναμικού Βαδίσματος θα δοθεί στις 9.00 το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μαραθώνα,. Στα υπόλοιπα αγωνίσματα η εκκίνηση δίδεται στη Λεωφόρο Αμαλίας για τα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων με ώρες εκκίνησης τις 8.00 το πρωί και 9.05 το πρωί αντίστοιχα. Η εκκίνηση των Παιδικών Αγώνων δίδεται στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής στις 10:45 το πρωί για τα παιδιά ηλικίας 11-12 ετών και 10:48 το πρωί για τα παιδιά ηλικίας 9-10 ετών. Στο χώρο της Πλατείας Συντάγματος στις 9: 20 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση των αγώνων Special Olympics.

Λόγω της διεξαγωγής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος των οδικών αρτηριών όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

http://www.picantiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!