Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η σύζυγος του Λου Ριντ τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια όσο κανείς άλλος και λίγες ώρες μετά τον θάνατό του λόγω κίρρωσης του ήπατος, έγραψε ένα απίστευτα συγκινητικό γράμμα στους γείτονες τους στο Springs το οποίο δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα του Long Island, East Hampton.

Η Λόρι Άντερσον έγραψε τα εξής:
Στους γείτονες μας: "Τι όμορφο φθινόπωρο! Όλα λάμπουν και υπάρχει ένα απίστευτο απαλό φως. Το νερό μας περικυκλώνει. Ο Λου κι εγώ έχουμε περάσει πολλές ώρες εδώ τα τελευταία χρόνια και ακόμα κι αν είμαστε άνθρωποι της πόλης, αυτό είναι το πνευματικό μας σπίτι. Την προηγούμενη βδομάδα υποσχέθηκα στον Λου να τον βγάλω από το νοσοκομείο και να έρθουμε εδώ στο Springs και τα καταφέραμε! Ο Λου ήταν δάσκαλος tai chi και πέρασε τις τελευταίες μέρες εδώ χαρούμενος και θαμπωμένος από την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης.

Πέθανε το πρωί της Κυριακής κοιτάζοντας τα δέντρα και κάνοντας τη διάσημη τεχνική 21 του tai chi με τα χέρια του να κινούνται στον αέρα. Ο Λου ήταν πρίγκιπας και πολεμιστής και ξέρω πως τα τραγούδια του που μίλησαν για τον πόνο και την ομορφιά του κόσμου, θα γεμίσουν πολύ κόσμο με τη χαρά που ένιωσε για την ίδια τη ζωή. Ζήτω η ομορφιά που μας περικλείει από παντού".


http://www.real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!