Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Περιγραφή

Το πιο εύκολο, γρήγορο και νοστιμο μιλφέιγ που έχετε φάει ποτέ!!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα σφολιατίνια (θα τα βρείτε σε όλα τα super market ακριβώς έτσι)
  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
  • 1 κουτί εβαπορέ γάλα
  • 2 φλιτζάνια νερό (καλύτερα να μετρήσετε το νερο με το κουτί του εβαπορέ, παρα ένα δάχτυλο.)
  • 1 φακελάκι σαντιγί garni
  • Άχνη ζάχαρη
  • Κανέλα (προαιρετικά)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χρησιμοποιήστε ένα πυρέξ μέτριο.
  2. Στρώστε μία σειρά από σφολιατίνια.
  3. Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας με το μίξερ: το εβαπορέ, τα άνθος αραβοσίτου και το νερό μέχρι να πήξει η κρέμα (δεν θα γίνει σαν την σαντιγί, θα είναι πιο ρευστή)
  4. Ρίχνετε την κρέμα πάνω από τα σφολιατίνια
  5. Φτιάχνετε την σαντιγί ακολουθώντας της οδηγείες παρασκευής της, και αφού πήξει την ρίχνετε πάνω στην κρέμα.
  6. Όσα σφολιατίνια μείνανε τα θρυμματίζετε και τα ρίχνετε από πανω.
  7. Το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει.
  8. Πριν το κόψετε ρίχνετε την άχνη και την κανέλα με ένα σουρωτήρι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή!! μη βάλετε την άχνη αμέσως γιατί θα μαλακώσουν τα σφολιατίνια και δεν θα είναι τραγανά.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!