Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε από τη Λεβάντε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε την ευκαιρία να αποκτήσει τα ηνία για την κατάκτηση του τίτλου στην Primera Division μένοντας στο 2-2 με τη Βαλένθια για την 36η αγωνιστική.

Σε 35 ματς, πλέον, και με το ματς με τη Βαγιαδολίδ να εκκρεμεί (Τετάρτη 7/5 στις 22.00 / εξ αναβολής για την 34η αγωνιστική) η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει 83 βαθμούς με την Ατλέτικο να έχει 88 και την Μπαρτσελόνα 85, αμφότερες σε 36 ματς. Η Βαλένθια με τον πόντο αυτό ανέβηκε στους 46 και στην όγδοη θέση.
Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης... χαρίζουν το πρωτάθλημα η μία στην άλλη και πλέον αφήνουν και αμυδρές ελπίδες στη Μπαρτσελόνα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείτε από τη Βαγιαδολίδ την Τετάρτη, από τη Θέλτα στο Βίγκο την Κυριακή και υποδέχεται την Εσπανιόλ στο φινάλε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάλαγα στο Βιθέντε Καλδερόν και η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Έλτσε και την τελευταία αγωνιστική αναμετρώνται μεταξύ τους στο Καμπ Νου.

Αναφορικά με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια, οι μερένγκες ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα, όμως δέχτηκαν την πρώτη φάση στο 16' από τις νυχτερίδες της Βαλένθια, όταν η κεφαλιά του Παρέχο σταμάτησε σε δοκάρι και Λόπεθ! Μετά από ασίστ του Παρέχο και τέρμα του Ματιέ στο 44' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, μετά από διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες της Ρεάλ με Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά.

Στο 59΄ ο "ήρωας" του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, Σέρχιο Ράμος, ισοφάρισε σε 1-1 μετά από ασίστ του Ρονάλντο. Οι δύο ασίστμεν των πρώτων γκολ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 65΄ με τον Παρέχο, με τον Πορτογάλο σταρ των γηπεδούχων να διαμορφώνει με απίθανο "πλασέ-σκαριά" το τελικό 2-2 στο 92', έπειτα από σέντρα του Ντι Μαρία από τα αριστερά.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!