Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016


Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει με τον Τζόνι Ντεπ, καθώς από την ημέρα που η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του (κατηγορώντας τον για κακοποίηση σωματική και συναισθηματική), η μια μετά την άλλη οι πρώην του, βγαίνουν και τον υποστηρίζουν δημόσια.

Μετά την πρώην σύζυγό του, Λόρι Αν Άλισον, και την πρώην σύντροφο και μάνα των παιδιών του, Βανέσα Παραντί, που βγήκαν και τον υποστήριξαν λέγοντας πως δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε γυναίκα, ήρθε και η σειρά της Γουινόνα Ράιντερ να πάρει το μέρος του πρώην της!

Γουινόνα και Ντεπ είχαν γνωριστεί την δεκαετία του ’90 στα γυρίσματα της ταινίας «Ψαλιδοχέρης», όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών. Μάλιστα ο Ντεπ είχε «χτυπήσει» στο μπράτσο του το τατουάζ «Winona Forever» δηλαδή «Γουινόνα για πάντα».

Και μπορεί το πρώην ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και 26 χρόνια, ωστόσο τώρα που ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται σε έναν κυκεώνα κατηγοριών, η 44χρονη Γουινόνα αποφάσισε να πάρει θέση υπέρ του.

Σε συνέντευξη της στο «Time Magazine», η διάσημη σταρ δήλωσε «απόλυτα σοκαρισμένη» από τους ισχυρισμούς της 30χρονης Άμπερ Χέρντ, χαρακτηρίζοντας τα όσα υποστηρίζει «αφάνταστα».

«Ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε βίαιος μαζί μου. Ποτέ δεν με κακοποίησε» είπε η Γουινόνα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι μιλά «από την προσωπική μου εμπειρία, η οποία ήταν εντελώς διαφορετική από όσα λέγονται σήμερα για εκείνον».

Τόνισε ακόμα πως «ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας πραγματικά καλός, αξιαγάπητος και τρυφερός τύπος, που είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά».

Τέλος, η διάσημη ηθοποιός για να κρατήσει τις ισορροπίες, δήλωσε ότι «δεν ήμουν βέβαια εκεί. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν αποκαλώ ψεύτη κανέναν! Απλά λέω πως είναι δύσκολο για μένα να το επεξεργαστώ αυτό. Κοιτάξτε, ήμασταν μαζί πολύ καιρό πριν, αλλά μείναμε μαζί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο διάστημα! Είναι σοκαριστικό όλο αυτό. Δεν τον έχω δεί ποτέ να γίνεται βίαιος με κανέναν».

Πηγή: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!