Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να αναζητεί ο Κώστας Μήτρογλου, μετά τον πρόσφατο υποβιβασμό της Φούλαμ, όπως αναφέρει τη Δευτέρα ο αγγλικός Τύπος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας θα προσπαθήσει να βρει ομάδα για να παραχωρήσει τον παίκτη, γνωρίζοντας πως δύσκολα θα δεχτεί πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, όσα δηλαδή έδωσε για να αγοράσει τον Έλληνα παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που δε βρεθεί πρόταση για την παραχώρηση του Μήτρογλου, θα γίνουν προσπάθειες για τον δανεισμό του παίκτη, ώστε να καλυφθεί το συμβόλαιό του. Ο 26χρονος παίκτης αμείβεται με δυο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ προβλέπεται μείωση του συγκεκριμένου ποσού σε περίπτωση υποβιβασμού.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως η συγκεκριμένη μετεγγραφή χαρακτηρίζεται πλέον ως καταστροφική από τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, ενώ ο Φέλιξ Μάγκατ εμφανίστηκε έκπληκτος από το γεγονός πως δόθηκαν 15 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τη στιγμή που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του news.gr για την υποτροπή του τραυματισμού του Μήτρογλου στο γόνατο που τον έστειλε πίσω στην Αθήνα.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!