Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε την καταγγελία που έστειλε αναγνώστης του seleo.gr

«Τους τελευταίους δύο μήνες έχω καλέσει επανειλημμένως το τμήμα της ΄Β Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την κατάσταση που επικρατεί στην Μ.Μπότσαρη κι την Π.Συνδίκα από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε αμφότερες τις πλευρές του δρόμου με αποτέλεσμα και η κίνηση στις οδούς αυτές να είναι δύσκολη, μα ακόμα δυσχερότερη  η έξοδος προς αυτές τις οδούς από τις κάθετες σε αυτές(π.χ. μόνο με τύχη βγαίνεις από την Αλεξανδρείας στην Π.Συνδίκα, καθώς από τα διπλοπαρκαρισμένα στην δεύτερη, είναι αδύνατον να δεις αν υπάρχει διερχόμενο όχημα).
  Προχθές οστόσω οι υπάλληλοι της παραπάνω υπηρεσίας(΄Β Τροχαίας) ξαφνικά κινητοποιήθηκαν. Όχι για να βάλουν τάξη στις δύο προαναφερόμενες οδούς(στη μία εκ των οποίων-Π. Συνδίκα- βρίσκεται και το τμημα) αλλά για να ξηλωσουν πινακίδες αυτοκινήτων απο μία επίσης παρακείμενη οδό(ανώνυμη οδός-παράδρομος έμπροσθεν εκκλησίας αναλήψεως παράλληλη με την Β. Όλγας) σε χώρο σττάθμευσης(πίατσα) ταξί που όμως δεν χρησιμοποιείτε ούτε για προσωρινή σταθμευση των εν λόγω οχημάτων, των κατά τα άλλα συμπαθεστάτων επαγγελματιών οδηγών.Και δεν τη χρησιμοποιούν επειδή δεν έχει "κίνηση" κατα τα λεγόμενα τους.
  Διερωτούμαι λοιπόν.Ενώ γίνεται καθημερινά αυτός ο πανικός από διπλοπαρκαρισμένα μπροστά στο "σπίτι" τους, στην "βιτρίνα" τους κατά μία έννοια, γιατί δεν δραστηριοποιούνται  και ασχολούνται με άλλα κατωτέρας σημασίας προβλήματα?Είναι εντολή άνωθεν?Μήπως επέλεξαν να λύσουν ένα πιο απρόβημα από ένα πιο σύνθετο?
  Και για να μην θεωρήσει κάποιος ότι κρίνω υστερόβουλα, αναφέρω ότι ούτε ήμουν στους άτυχους που τους αφερέθηκαν οι πινακίδες, ούτε θεωρώ ότι δεν έπραξαν ορθώς και νομότυπα σε ότι αφορά την προαναφερόμενη πιάτσα. Αλλά επιτέλους διεκδικώ, απαιτώ ή έστω παρακαλώ να βάλουν μια τάξη στο κυκλοφοριακό χάος των δύο πολυσύχναστων προαναφερομένων οδών. Δεν έινα δύσκολο. Θέληση χρειάζεται...
  
Με εκτίμηση,
ένας αναγνώστης σας»
 

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!