Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παραδέχτηκε ότι κατά τη δεκαετία του '80 η κόντρα με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ήταν πραγματική και … αδυσώπητη. Ο «Σλάι» που πρωταγωνιστεί μαζί με τον άλλοτε άσπονδο εχθρό του «Άρνι» στην περιπέτεια «Escape Plan», θυμάται τη σκληρή ανταγωνιστική σχέση που είχε με τον Αυστριακό τη δεκαετία που το body-building και οι ταινίες δράσης τους έφερναν δίπλα δίπλα στις προτιμήσεις του κοινού. Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν ο εξηνταεπτάχρονος σήμερα πρωταγωνιστής ισχυρίστηκε ότι η αντιπαλότητα και το «βίαιο μίσος» ανάμεσά τους ήταν αυθόρμητα και αυθεντικά (σε περίπτωση που φαντάζεστε ότι μπορεί να ήταν «κατασκευασμένα» από το μάρκετινγκ). «Σου έχει συμβεί να μισείς κάποιον τόσο πολύ; Όμως μιλάω ένα ανταγωνιστικό μίσος που σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου κι όπως λέει ο Άρνολντ, σε κάνει να επιταχύνεις».

Ο Σταλόνε, που προωθεί την ταινία τους που μόλις κυκλοφόρησε, είπε στην εκπομπή ότι «το μίσος του για τον Σβαρτζενέγκερ ήταν τέτοιας κλίμακας που πρακτικά «θα ήθελε να μπορεί να τον εξαφανίσει από τον πλανήτη». Ωστόσο είπε ότι μετά από λίγο καιρό, άρχισε να εκτιμάει αυτόν τον ανταγωνισμό, καθώς ήταν ένα κίνητρο για να βάζουν τον πήχη πιο ψηλά. Στο στοιχείο τους φυσικά: «Κρατούσε μεγαλύτερο όπλο; Εγώ έπρεπε να πυροβολήσω περισσότερους. Μετά σκότωνε κι αυτός πιο πολλούς. Έπειτα πέρασε στην επιστημονική φαντασία, ένα είδος, όπου με άφησε πίσω».

Σταλόνε και Σβαρτζενέγκερ ανέτειλαν στο τέλος της δεκαετίας του '70 με τον πρώτο να απογειώνεται από το «Ρόκι» του 1976 και τον δεύτερο να αποκτά φήμη όχι πριν από τον «Κόναν» του 1981. Τι να σχολιάσουμε τώρα γι' αυτές τις δηλώσεις; Τόσα χρόνια μετά ακούγονται περισσότερο σαν αβρότητες, προορισμένες να δημιουργήσουν λίγο θόρυβο γύρω από το δίδυμο με τα ατσάλινα μπράτσα, που μπορεί να έχει πλέον στις φαρδιές πλάτες του το βάρος του χρόνου, αλλά ετοιμάζεται για θεαματική κινηματογραφική απόδραση από φυλακές υψίστης ασφαλείας.

 http://www.inews.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!