Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018


Επανασύνδεση και μάλιστα γρήγορα φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα σε Jennifer Aniston και Brad Pitt σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άτομο από το κοντινό περιβάλλον των δύο ηθοποιών.
Βέβαια δεν πρόκειται για ερωτική επανασύνδεση, αλλά για επαγγελματική, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Heat Magazine οι δύο πρώην σκέφτονται σοβαρά να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία ρομαντική κομεντί, τώρα που πλέον είναι και φίλοι.
Συγκεκριμένα μία πηγή ανέφερε στο περιοδικό πως «η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt όχι μόνο πλέον μιλάνε συχνά επειδή είναι φίλοι, αλλά εξετάζουν σοβαρά την ευκαιρία να είναι μαζί για πρώτη φορά σε μία μεγάλη ταινία».
Οι ρόλοι που έχουν σχεδιαστεί για τους δύο ηθοποιούς δεν είναι ακόμη γνωστοί, πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν πρόκειται να παίξουν τους δύο πρώην συντρόφους στην μεγάλη οθόνη.
«Δεν θα παίξουν τους εραστές ή κάτι τέτοιο, αλλά το έργο που προορίζεται γι αυτούς είναι ρομαντική κομεντί. Ο παραγωγός της ταινίας είναι πραγματικά ενθουσιασμένος και πιστεύει πως οι δυο τους θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη στο κάστινγκ», ανέφερε η ανώνυμη πηγή.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!