Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Το Σίδνεϊ ανακηρύχθηκε η πόλη όπου οι κάτοικοι επιλέγουν συχνότερα τη σεξουαλική απόλαυση της μιας βραδιάς, με το Λονδίνο να ακολουθεί δεύτερο στη λίστα. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η δεκάδα με τα περισσότερα one night stands έχει να κάνει ως εξής: 1. Σίδνεϊ, 2. Λονδίνο, 3. Σικάγο, 4. Μελβούρνη 5. Μαδρίτη, 6. Παρίσι, 7. Λος Άντζελες, 8. Μαϊάμι, 9. Νέα Υόρκη, 10. Μεξικό.
Η Global City Index Time Out, η οποία διεξήγαγε την εν λόγω έρευνα, ζήτησε από 20.000 κατοίκους από 18 πόλεις να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με την  ερωτική τους ζωή αλλά και να απαντήσουν σε διάφορα άλλα ερωτήματα, όπως π.χ. πόσο ασφαλείς αισθάνονται στην περιοχή όπου ζουν ή πόσο συχνά πηγαίνουν σε συναυλίες. Αναφορικά με την ερώτηση για το περιστασιακό σεξ, το 64,9% των ερωτηθέντων στο Σίδνεϊ αποκάλυψε ότι έχει κάνει one night stand, με το αντίστοιχο ποσοστό στο Λονδίνο να φτάνει το 64,3%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εκτός δεκάδας κόντεψε να μείνει η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, η  Νέα Υόρκη, η οποία παρουσιάζεται στην ένατη θέση.
Επιπλέον, το Σικάγο, η Λισαβόνα και το Σίδνεϊ είναι ανάμεσα στις πιο «διασκεδαστικές» πόλεις, ενώ το Λονδίνο αποτελεί, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, τον πιο δημοφιλή  προορισμό για ξέφρενη ζωή, πάρτι και αλκοόλ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, και άλλα ευρήματα της έρευνας. Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι παρουσιάζονται οι πιο θερμοί εραστές και με τη μεγαλύτερη συχνότητα στις σεξουαλικές επαφές, αφήνοντας πίσω το Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη, τη ίδια στιγμή που τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το Παρίσι προκαλεί το περισσότερο άγχος στους κατοίκους του.
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι αρκετοί κάτοικοι του Σίδνεϊ, μαθαίνοντας το πόρισμα της έρευνας, δήλωσαν περήφανοι. Έσπευσαν, μάλιστα, να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια της έρευνας δηλώνοντας υπαινικτικά πως «υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό να κάνουμε στην πόλη μας».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!